- 31 Ağustos 2018
- 204
- 201
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.581
Başarılı bir doktor mu? Lab. Nasıl ?Ulun Ulug profesörün ismi, Bağdat caddesi üzerinde Kadıköy istanbulda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarılı bir doktor mu? Lab. Nasıl ?Ulun Ulug profesörün ismi, Bağdat caddesi üzerinde Kadıköy istanbulda
Cok fazla soru oluyor kafada.en iyisi kendi icinizdeki kalabaligi bu ara biraz susturun:) supheler sizi kemirmesin. Bu zamanlarda en dogru telkin yaraticinin vardir bir bildigi demek en kolayi oluyor bazen...Ben de şöyle düşündüm.
Bizim başka hastaneden alınmış sperm testine itibar etmeyip kendileri tekrar örnek aldılar. (Ki aşağı yukarı aynı çıktı morfoloji ikisinde de %1)
E madem DNA hasar testi düşük morfolojide rastlanan bir durum. Yaşlar da ileri, hep önümüze sürülüp duruyor.. Neden bakılmadı ki DNA hasarına o zaman?
Amaaan ne bileyim sorguladıkça şüphe artıyor, kısmet değilmiş demek en kolayı..
Prp pazarlamasini asmislar artik! Tamam benim gibi 1 yumurtasi olana oner de 18 yumurta icin olana soylerken biraz dusunur insan..Kendi icinde celisiyor,amacini asmis..Bu arada
“size prp önerdi hoca” dedi arayan hanım doktor @sucklingpigs al buyur bir iki gün önce konuştuk başıma geldi
Ben de dedim ki ben size 18 yumurta verdim 14’ü sağlıklıydı, 0 sonuca ulaşmamızın nedenini araştırmadan bana nasıl öneride bulunabiliyorsunuz?? bir bulun önce sorunun kaynağını, ondan sonra bakarız Prp’ye. İyi demiş miyim
Tabi çevirdi, “ama bitirmeme izin vermediniz önce testler yapılacak sonuçlarına bakılacak ondan sonra önerilecek bla bla”, “o zaman gerektiği zaman önerirsiniz” dedim ben de.
Gerekirse tabiki konuşulur ve yapılır da, başarılı da olabilir ona da sözüm yok, ama zaten karşındakini pasifize etmek için yaştan girip sigaradan çıktığın ilk dialogda laf arasında prp itelemeye de çalışma be güzel kardeşim!
Başarılı laboratuvarda MED Amerikan tıp merkezinde oda Bağdat caddesinde. Çok güzel hastane ve ilgili doktor... tavsiye ediyorumBaşarılı bir doktor mu? Lab. Nasıl ?
İnşallah tutunmuşlardırTransferimin 4 cu günü
Ve merak ile bekliyorum sizlerde durum nasıl?
2 adet embriyo transferi oldum 5 ci gün dondurulmuş embriyolardı. 30 Nisan transfer oldu❤
Guzel haberlerinizi aliriz insallah..Transferimin 4 cu günü
Ve merak ile bekliyorum sizlerde durum nasıl?
2 adet embriyo transferi oldum 5 ci gün dondurulmuş embriyolardı. 30 Nisan transfer oldu❤
Ne yazsam bilemedim her yazdığımı sildim demek ki biraz daha bekleyeceksin öyle düşünelim biz buradayız hep beraber beklerizHastaneden aradılar. Yine beni kuaförde yakaladılar, rezil oldum artık kuaförümü değiştirmem gerekebilir
Embriyoların hepsi sağlıksız, monozomi trizomi ne ararsan var. Ben içmeye gidiyorum, ararsam açmayın
Dertleşelim gayet güzel sonucun masallah.geçen yılda değerlerin iyiymiş.bu yaşlar için şanslısın.benimde amh çok farketmisti.40 yaşında 0.95 41 yaşta 0.56 bende şok olmustum.çok farketmisti.aman önemli olan zamani iyi değerlendirmek.43 yaş sınırlarda ama sen masallah süpersinMerhabalar arkadaşlar.Daha önce yeni tedavimden bahsetmiştim Bahçeci de.(yas 43)13 yumurta toplandı.9 u dollendi.3.günde hersey yolundaydı fakat dün 5. gün aradılar 3 tane Ngs ye uygun kalmış diğerlerinin gelişimi durmuş.3 tane gönderebildik yani.ben şok tabi geçen yılki botoslama daldigim oncesinde hiçbir takviye almadığım ve sigarayı ilk iğneyle bıraktığım tedavimde 7 blast gelismisti. (hala 3 u duruyor)Bu sefer arı sutleri vitaminler böyle oldu malesef.1 yıl da bu kadar kötüye gidiş olur mu sizce?iğnelerim yüksek doz oldu bu sefer ya da ondan mıdır?Dertlesmek istedim.3 embriyom için dualarinizi bekliyorum.5 BB dediler.inşallah sağlıklı dönerler.
Gerçekten çok saçma olmuş senin için ne alaka prp o kadar da saf mı görünüyoruz bak sinir oldum şimdi gözleri doymuyor paraya ooof. ..Bu arada
“size prp önerdi hoca” dedi arayan hanım doktor @sucklingpigs al buyur bir iki gün önce konuştuk başıma geldi
Ben de dedim ki ben size 18 yumurta verdim 14’ü sağlıklıydı, 0 sonuca ulaşmamızın nedenini araştırmadan bana nasıl öneride bulunabiliyorsunuz?? bir bulun önce sorunun kaynağını, ondan sonra bakarız Prp’ye. İyi demiş miyim
Tabi çevirdi, “ama bitirmeme izin vermediniz önce testler yapılacak sonuçlarına bakılacak ondan sonra önerilecek bla bla”, “o zaman gerektiği zaman önerirsiniz” dedim ben de.
Gerekirse tabiki konuşulur ve yapılır da, başarılı da olabilir ona da sözüm yok, ama zaten karşındakini pasifize etmek için yaştan girip sigaradan çıktığın ilk dialogda laf arasında prp itelemeye de çalışma be güzel kardeşim!
Amh bilmek o kadar önemli mi ? Demek istediğim sonucu ne yönde etkiliyor? Yaptırmadım. Önemliyse yaptırayım diyorum. Fikriniz nedir?Dertleşelim gayet güzel sonucun masallah.geçen yılda değerlerin iyiymiş.bu yaşlar için şanslısın.benimde amh çok farketmisti.40 yaşında 0.95 41 yaşta 0.56 bende şok olmustum.çok farketmisti.aman önemli olan zamani iyi değerlendirmek.43 yaş sınırlarda ama sen masallah süpersin
Şaşırdım ama sağlık olsun.bir dahakine ins ....benimde ilki sağlıksızdi 2. Saglıkli gelmistiHastaneden aradılar. Yine beni kuaförde yakaladılar, rezil oldum artık kuaförümü değiştirmem gerekebilir
Embriyoların hepsi sağlıksız, monozomi trizomi ne ararsan var. Ben içmeye gidiyorum, ararsam açmayın
Hem de 4 ay surdu:)) 2018 Nisan 8.haftada gelisimi durdu,kalp atisi alinamadi, kendiliginden duser denildi,cyctotec ve metiler(3 kez gunde) verildi.kurtaj onerilmedi yapisillik olabilir diye.sonuc agustos 2018 kurtaj! Sonrasi rahimde yapisiklik:)) ben de kurtaji onceden olsaydim keske diyorum cunku 4 aylik surede 2 opu kesin olurdu.. ancak kasim 2018 de baslayabildim tup bebek seruvenine..Kızlar benim durumum şu, 7. Haftada kaybettim, cytotec verdi, çok kanamam oldu, nerdeyse 3 hafta, 4. Haftaya doğru geldim kanamam var; rahmin kalın dedi, betahcg yapalım, sonuç pozitifse kürtaj dedi ve ben negatif olsun istedim bugün, ironiye bakın,sonuç pozitif çıktı, kalan hücreler varmış embriyodan, benim yaşadığımı yaşayan var mı? Kürtaj olsaydım bitmişti
Tabi bu 4 aylik surede ne zaman gelecegi belli olmayan parcalar geliyor ve hasta bezi ile geziyordum:))Hem de 4 ay surdu:)) 2018 Nisan 8.haftada gelisimi durdu,kalp atisi alinamadi, kendiliginden duser denildi,cyctotec ve metiler(3 kez gunde) verildi.kurtaj onerilmedi yapisillik olabilir diye.sonuc agustos 2018 kurtaj! Sonrasi rahimde yapisiklik:)) ben de kurtaji onceden olsaydim keske diyorum cunku 4 aylik surede 2 opu kesin olurdu.. ancak kasim 2018 de baslayabildim tup bebek seruvenine..
Tabi bu 4 aylik surede ne zaman gelecegi belli olmayan parcalar geliyor ve hasta bezi ile geziyordum:))
Ben cok kendi adima verilen ilaclar disinda bir sey yapmadim ama o kadar ilaca ragmen cok direnc gosterdi ve kalan parcalar gitmedi. Yapisiklik kesin herkeste olacak bir durum degil.siz de yasanmayabilir.yapisiklik icin evet histereskopi olacagim ama once yumurta bulmaliyiz.rahim en son yapilacak.yumurta rezervi az oldugu icin once saglikli embriyo bulmak amacindayim.Demeyin, ne tavsiye edersiniz, ben de kürtaj olmayayım diyorum, ama rahim kalın, bi bitiyo kanama aniden başlıyo, rahimde yapışıklık için operasyon mu oldunuz yine? Maydonoz içtim bi kaç kez, devamlı yapamadım, çalışıyorum da, o yüzden devamlılık gösteremedim ödem söktürücüler de, işe yararlar mı bilmiyorum, Allah izin verirse 3 ay sonra denemek istİyorum
Bu arada doktorum çok hoş, Çalışkan biri, iyi niyetli gerçekten, ben de korkunç bi halsizlik var, bu kanamalara bağladım, vitamin hem bunun için hem de yumurta oluşumu için ne verirsiniz dedim. Hiç bişiye gerek yok dedi, vitamin filan gereksiz dedi, iyi dedim, siz de halsizlik yaptı mı bu süreç? Bi de ne tavsiye edersiniz? Rahimde yapışıklık kesin olur mu? Çok sordum, bu platformda sizler de olmazsanız hepten bunalıcam, kimse anlamaz, anlatamıyoruz
Parçalar nasıldı ?Tabi bu 4 aylik surede ne zaman gelecegi belli olmayan parcalar geliyor ve hasta bezi ile geziyordum:))
Kan pihtisi olarak.buyuklu kucuklu seklinde.o anda hangisi kopup gelirse:)Parçalar nasıldı ?