Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gerçekten mi?Bir an şaka yapıyorsun diye düşündüm?

Gerçekten mi?Bir an şaka yapıyorsun diye düşündüm?

Evet malesef gerçekten
Güldüğüme bakmayın sinir bozukluğu herhalde
5. gün bilgi geldiğinde çok ağlamıştım peşin peşin. O an, şu anda hissetmem gereken herşeyi hissetmiş ve dışa vurmuşum herhalde.
Tepkisizim şu anda

Regl olunca yazdıklarımı otomatik tamamlama refleks olarak olarak değiştirmiş kusura bakmayın arkadaşlar

Bizim de morfoloji kötü, bu bilgi doğru ise erkek kişisi tedavi olmadan tekrar deneme işini kendime yapmam diye düşünüyorum ☺
Bana erkek ile ilgili bilgi vermediler,simdi testine bakiyorum sevgili kocamin degerlerine de pek iyi degilmis gibi geldi.
Morfoloji:
Normal %2
Bas anomalisi %66
Boyu orta parca%14
Kuyruk anomalisi %18
Bu degerlere gore merkez bir sey demedi bize.

Bana erkek ile ilgili bilgi vermediler,simdi testine bakiyorum sevgili kocamin degerlerine de pek iyi degilmis gibi geldi.
Morfoloji:
Normal %2
Bas anomalisi %66
Boyu orta parca%14
Kuyruk anomalisi %18
Bu degerlere gore merkez bir sey demedi bize.

Bize de bir şey dememişlerdi.
Mikrochip dediler yaptırdık. Bir işe yaramadı son tahlilde..
Şimdi DNA hasarına bakılacak diyorlar.

Ic guzelim, rahatlarsin biraz. Soku atlatacaksin insallah birkac gune ve sonrasinda lutfen moralini yuksek tut. Cunku bu sefer olmadiysa bir dahaki sefere illa ki bulacaksiniz “o” embryoyu.

Ne diyeceğimi bilmiyorum.Ne cabuk degisiyor degil mi dengeler?Kafayı çok fazla takmamaya çalışın.Sağlığımız yerinde olsun yeter .Elimizden geleni yapıyorsak eğer gerisi kader mi şans mi her neyse...içimiz rahat olacak son tahlilde

Vallahi aynen öyle
Hayırlısı buymuş diyorum. Kafayı birkaç gün takarım ama geçer herhalde

Bize de bir şey dememişlerdi.
Mikrochip dediler yaptırdık. Bir işe yaramadı son tahlilde..
Şimdi DNA hasarına bakılacak diyorlar.
30 bin lira harcatıp mı söylüyorlar bunu.Tamam tecrübeli doktor olsun, iyi klinik, iyi lab. olsun da az biraz da vicdan olsun yahu! Üzülme lütfen.Şu an nasıl bir hayal kırıklığına uğradığını biliyorum inan.Ama bir de şöyle düşün yumurta rezervin çok iyi.Bir opu da 18 yumurta toplatabildin.Ya benim gibi olsan 1 senede 6 yumurta için kendimi paraladım.Bulacaksın o altın yumurtayı umudunu kaybetme sakın.

Isin o tarafi hic deginmiyorlar,oysa ki nakit 1500 lutfen diyorlarpeki microcip hani ayristirmaydi ,iyi olan seciliyordu!!

Ben de şöyle düşündüm.
Bizim başka hastaneden alınmış sperm testine itibar etmeyip kendileri tekrar örnek aldılar. (Ki aşağı yukarı aynı çıktı morfoloji ikisinde de %1)
E madem DNA hasar testi düşük morfolojide rastlanan bir durum. Yaşlar da ileri, hep önümüze sürülüp duruyor.. Neden bakılmadı ki DNA hasarına o zaman?
Amaaan ne bileyim sorguladıkça şüphe artıyor, kısmet değilmiş demek en kolayı..

Reactions: 2be
Bu arada
“size prp önerdi hoca” dedi arayan hanım doktor S sucklingpigs al buyur bir iki gün önce konuştuk başıma geldi

Ben de dedim ki ben size 18 yumurta verdim 14’ü sağlıklıydı, 0 sonuca ulaşmamızın nedenini araştırmadan bana nasıl öneride bulunabiliyorsunuz?? bir bulun önce sorunun kaynağını, ondan sonra bakarız Prp’ye. İyi demiş miyim

Tabi çevirdi, “ama bitirmeme izin vermediniz önce testler yapılacak sonuçlarına bakılacak ondan sonra önerilecek bla bla”, “o zaman gerektiği zaman önerirsiniz” dedim ben de.

Gerekirse tabiki konuşulur ve yapılır da, başarılı da olabilir ona da sözüm yok, ama zaten karşındakini pasifize etmek için yaştan girip sigaradan çıktığın ilk dialogda laf arasında prp itelemeye de çalışma be güzel kardeşim!

Benim sahsi fikrim, boyle daha ilk safhalarinda olan ve sonuclari arastirmalara dayandirilmamis yeni teknikler, ancak cok umutsuz vakalarda goze alinmali -ki onu bile cok ince eleyip sik dokumak gerek. 18 yumurta toplanmis bir kisiye neden onerilir hemen anlayamadim zaten. Bu prp’yi yumurtasi cikmayan hastalara pazarlamiyorlar miydi ki?

Canim su anda cok erken olabilir; fakat kafani topladiginda oturup soyle bir ne hissettigini dinlemen cok saglikli olacaktir. Kimileri icinde ufak bir acaba duygusunu hissetmekte, kimileri de tedavi olumsuz sonuclandiginda dahi doktoruna hala tamamen guven duymaktadir. Sezgilerimize guvenmemiz ve doktor degistirmenin bir tabu olmadigini aklimizdan hicbir zaman cikarmamamiz gerek. Yasimiz maalesef zaman kaybetme luksumuzu elimizden aliyor.

Ben de öyle, yumurta az olunca öneriliyor/pazarlanıyor biliyordum ama değilmiş gördüğüm kadarıyla..
Dediğin çok doğru eşim de aynı şeyi telkin ediyor, bir hazmedelim, sakinleş, sağlam kafa tekrar düşünür konuşuruz diyor merkez doktor vs ile ilgili..
ona söylemedim ama kesin merkez merkez gezerim ben 2. İçin

Elexus çok üzüldüm embriyoların bozuk çıkmasına bu hayal kırıklıkları bu acılar çok zor ama rica ediyorum içme alkol ( haddim değil bunu söylemek ama affet inan kendim gibi görüyorum sizleri )başarı hikayelerinin çoğunu okuyorum umut olsun toparlanayım diye ve başarı hikayeleri hep sağlıklı beslenme düzenli uyku ve disiplinli spor ve biraz polyannacılıktan geçiyor umarım hepimiz o çok istediğimiz bebeklerimize minnak ellerimize kavuşuruz

Şu anda öyle çömezim öyle denize düşen yılana sarılır durumundayım ki, tüp bebek işleminde önerilecek her türlü işleme evet derim. Kredi çekerim ne para istiyorlarsa veririm. O kadar yolunacak kaz durumundayım. Bu da beni korkutuyor. Zaman paradan daha önemli ve oyalama taktiklerinden ziyade gerçekten çözüm odaklı bir doktorun eline düşeyim diye dua ediyorum. İnternetten araştırıp ben doktoru ikna etmeye çalışmayayım. O bana şunları yapalım önlemimizi alalım desin ki sonuç zaten hepsi takdiri ilahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…