- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.641
destinacım böyle bir durumda yanındakini uyarman iyi olur.birsey dememen nasıl dayandın diyeyim.ben olsam duramam orda bir can var.patrona arabada napiyorsunuz dikkat edin diye canhiraş bağırırım.milletten yardım iste laptopu mühendis mi taşırmıs soföre patron söylesin taşıtsın.biliyorum özel iştesin ama annesi o da bir can[QUOT
Merhaba eğer yaşıyorsa 11 haftalık olacak, en son 9 haftada yaşıyordu. Ama miğde bulantılarım azaldı hatta yok oldu.
Yaa sinir oluyorum böyle şeylere şimdi çocuk düşse yok o kesin anomalili idi ondan düştü dicekler. Ya walla evde yatarken bebek düşse anormalmiş kısmet böyleymiş falan diyeceğim ama geçen hafta çektiğim eziyetten sonra ne diyeceğimi şaşırıyorum o kadar kötü araba sürdüki en sonunda da ani bir fren yaptı hatta yapmasaydı çarpıyorduk. Tümseklerin üstünden zıpladı off , sonra laptopu servis aracına kadar taşıdım ne bileyim ne düşüneceğimi. Seminerde de enjeksiyon makinesi çalıştıracakları hiç aklıma gelmezdi. Hem madem hep anormal bebekler düşüp sağlıklılar doğuyorsa o zaman doktor tarafından yataktan çıkması yasaklanan kanamalı kadınlar var onlar sonunda neden sağlıklı doğuruyor madem o kadar düşme eğimli bu bebekler bıraksınlar da düşsün neden kesin yatak istiraati veriliyor ve bebek sağlıklı çıkıyor .
Benim doktora bi vitamin alayım mı diyorum ? Gerek yok diyorKullanmıyordum özgürcüm ve 0.56 olunca dr tavsiyesiyle biesteron günde 3, melatonin ve quenzum q10 100 mg icmeye basladım.teee 3 yil ictim.ne paralar döktüm ilacasenin durumlar nasıl sen ne yapmistın amh konusunda
Ankara başkent hastanesi ve orada gittiğim dr.u sevmem ama Allahtan bu ilaçlara başlatmış.doktorlar hep yanlış degil tüp bebek tedavisinde doktorlar parca parça dogruyu söylüyorBenim doktora bi vitamin alayım mı diyorum ? Gerek yok diyor
İnşallah bebeğimiz gelirben ölçtürmedim canım,kendi kendime arısütü,bal,polen,propolis takılıyorum öyle,b ve d vitamini kullanıyorum,kilo vermeye çalışıyorum hatta acil vermem lazım,şimdilik doğal deneyeceğiz,zaten yasak yeni kalktı,geçen ay ilk ay dı,bir süre bekleyeceğiz bakalım
Merhaba benimde amh 0.51 çıktı benim kürtajdan sonra yapısıklık olmuş ve perde varmış rahim tamamen kapalı ydı 5 ay boyunca adet olamadım. Histerskobi oldum lazerle acıldı çok şükür. İki aydır adet oluyorum. 40 yasındayım. Sizin amh degeri iz bu takviyeleri kullanınca fark ettimi yani yükseldimi.
Amin inşallah hepimizde alalım müjdeli haberi. Cok teskkur ederim Allah razı olsun. Arı sütü bal polen içeren Bi karısım kullanıyorum. Folik asit kullanıyorum. İnsallah faydası olur. İyi geceleramh değeri hiç yükselir mi 40 yaşından sonra hızla düşer bu ilaçlar 40 yaşından sonraki hızlı rezerv düşüşünü yavaşlatiyor.yumurta rezervine illaki fayda etti.amh ölçülmedi bir daha.ama saf arı sütünde ve bal polen karışimı birde vitaminlerden 1 ayda yumurta sayim 5 6 oldu.yani mükemmel sonuç.Prp deniyor e zaten arı sütü bu iyiliği sağlıyor.
Ben eskiden prp olsa bu kafayla prp.yi de yaptırırdım.ama orada da 2 yumurta sayıca artiyor.bilemedim ne düşünecegimi.
Size ayrıca çok çok geçmiş olsun.amh değerimiz aynıymış uzun yazdım ondan.inş. hemen müjdeli haber alırsın.
Transfer parasini geri alacak.hemen alsın.gerekirse başka merkezde denicem desin.tabiki merkezden alacakli ve ara sogumadan hemen alsın.o arkadaşinız neden ısrar ediyor ki inan kendine yazık ediyor.yumurta donasyonu yaptirsın.evlat edinsin.bunları bilmeden yaziyor degilim.donasyon sayfasinida okuyorum.5 6 kez denedikten sonra donasyonla bebegi olan kadinlar.yani çözüm biter mi bence bitmez.asil boyle umut tacirlerinin eline düser malesefHerkese merhaba
Benim yumurtam halen pek büyümemiş tedaviye devam yarın gideceğim inşallah. Hastanede de birçok arkadaş ile sohbet etme imkanı oluyor. Allah korusun en büyük korkum sanırım sizlerin de korkusu umut taciri kişilerle karşılaşıp umutsuzca boşa kürek çekmek. Orada tanıştığım Adana dan gelen bir arkadaşın başına gelenleri anlatıp fikir almak istiyorum. O da çok üzgün yıllardır tedavi görüyormuş hatta bir dönem ara vermiş yumurtası olmuyormuş yaşı bize göre genç 36 yaşında Kendisinden dediğine göre 1 yumurta toplanmış hatta önce yok imiş büyümemiş sonra br anda büyümüş cuma toplamışlar sonra embiriyo 4 den 8 e çıkmadı diye haber vermişler bugün netleşecek kendisinden de 8500 para alınmış ilaç hariç. Ben transfer olmadığı zaman tekrar yumurta toplanması denenir senden alınan para bu uygulama için fazla bence dedim. Bende yumurta ttoplama parası alındı bir keresinde oda boş çıktı dediler gitti o para. Bu arkadaşta da transfer olmadığı için hakkı varmıdır. Böyle bir durum yaşayan var mı diye sorsam???
Merhabalar, ben çok kısa bir zamanda çok acı tecrübelerle baya bilgi sahibi olanlardanım.amh değeri hiç yükselir mi 40 yaşından sonra hızla düşer bu ilaçlar 40 yaşından sonraki hızlı rezerv düşüşünü yavaşlatiyor.yumurta rezervine illaki fayda etti.amh ölçülmedi bir daha.ama saf arı sütünde ve bal polen karışimı birde vitaminlerden 1 ayda yumurta sayim 5 6 oldu.yani mükemmel sonuç.Prp deniyor e zaten arı sütü bu iyiliği sağlıyor.
Ben eskiden prp olsa bu kafayla prp.yi de yaptırırdım.ama orada da 2 yumurta sayıca artiyor.bilemedim ne düşünecegimi.
Size ayrıca çok çok geçmiş olsun.amh değerimiz aynıymış uzun yazdım ondan.inş. hemen müjdeli haber alırsın.
Foruma hosgeldin Hayyal yorumun cok doğruMerhabalar, ben çok kısa bir zamanda çok acı tecrübelerle baya bilgi sahibi olanlardanım.
AMH yükselmez arkadaşlar.
Gittikçe daha çok düşer. Fakat tedavi süresince kullandığınız ek takviye vitaminlerle ve en önemlisi MORALLE, o aydan sonraki ay için büyüyen yumurta sayısını arttırabilirsiniz. Bu da genellikle +2 yumurta oluyor.
Nitekim bende de bu şekilde oldu. İlk tedavide 6 yumurtam olgunlaşmışken, 2.de 8 yumurtam olgunlaştı.
Değer mi derseniz hem de çok çok...
Teşekkürler transfer parasını aldı geri. Konuştum bende ama çok az almış 1000 lira falan dedim artık yapacak bir şey yok tekrar dene inşallah olur diye. Onun daha önce başka şehirde imkansız demişler. Burada da olabilir dedikleri için bir umuda sarılmış olmayınca da üzülmüş hepimiz gibi...Transfer parasini geri alacak.hemen alsın.gerekirse başka merkezde denicem desin.tabiki merkezden alacakli ve ara sogumadan hemen alsın.o arkadaşinız neden ısrar ediyor ki inan kendine yazık ediyor.yumurta donasyonu yaptirsın.evlat edinsin.bunları bilmeden yaziyor degilim.donasyon sayfasinida okuyorum.5 6 kez denedikten sonra donasyonla bebegi olan kadinlar.yani çözüm biter mi bence bitmez.asil boyle umut tacirlerinin eline düser malesef
Normal bence deArkadaşlar vajinal jel kullananlar özelikle.
Bugün 6ci günüm. Topak topak beyaz geri geldi. Gun icerisinde.
Hemsirem normal diyor. Ama Merak ettim, sizlerin fikri nedir bilen varmi
Özelden bana da anlatır mısınıx?Guzelim saglikli kilo vermek istiyorsan, buradaki arkadaslari baymamak icin ayrica ozelden konusalim istersen. Ben 5 sene once yaklasik 16 kilo verdim, hem de diyet yapmadan.
Heyet raporu alın. İşe gitmeyin. Çıkarsalar bile tazminatızı ballı Kaymaklı alırsınıxdestinacım böyle bir durumda yanındakini uyarman iyi olur.birsey dememen nasıl dayandın diyeyim.ben olsam duramam orda bir can var.patrona arabada napiyorsunuz dikkat edin diye canhiraş bağırırım.milletten yardım iste laptopu mühendis mi taşırmıs soföre patron söylesin taşıtsın.biliyorum özel iştesin ama annesi o da bir can
Ve isten atamazlarmış da benim bildigim.o kadar çalışiyorum biraz yardımcı olun de.insan içinde hissediyor onu korumayı degil mi yani
Benim yaşım genç fakat maalesef 2 sene önce 11cmlik çikolata kisti ameliyatı oldum. Sağ yumurtalığımın büyük bölümünü de bu şekilde kaybettim. AMH da aynı şekilde bu durumda şu anda. Yanlış bir ameliyat, yanlış bir bekleme süreci ve şu an bu durumdayım.Foruma hosgeldin Hayyal yorumun cok doğrubenimde +2 veya 3 olmuştu.ayrıca genç kadınlarda 5 se 10 yumurta olanı duydum.sizin yaşlarda veya 36 37 38 yaşında olup iyileşmesi iki kat artanı okudum.+2 senide çok sevindirmiş benim gibi.5-6 yumiden içleri olgun 4 yumurta kaliyordu ki çok büyük mutluluk kaynağiydi ve hayalimdi ✌
benim değil Destina16 nin sorunu.güzel fikir vermişsinizHeyet raporu alın. İşe gitmeyin. Çıkarsalar bile tazminatızı ballı Kaymaklı alırsınıx
Hayyal cok tesekkür ederim.ben 2017 de tedavimi olup buradada yazışıyordum forumda bebeğime kavuştum.sana cok geçmiş olsun.cok uzüldüm 1. Yi de doğur 2.yide inş.Benim yaşım genç fakat maalesef 2 sene önce 11cmlik çikolata kisti ameliyatı oldum. Sağ yumurtalığımın büyük bölümünü de bu şekilde kaybettim. AMH da aynı şekilde bu durumda şu anda. Yanlış bir ameliyat, yanlış bir bekleme süreci ve şu an bu durumdayım.
O yüzden aynı durumdayım sizlerle.
Önemli olan kaç tane embriyonun 5. güne gittiği bence. Morallerinizi bozmayın.
Yanlış kişiye yaxmışım.benim değil Destina16 nin sorunu.güzel fikir vermişsiniz
Yanlış kişiye yaxmışım.kusuruma bakmayın