- 31 Ağustos 2018
- 204
- 201
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.521
Koenzim hangi marka aldınıx ?ikinci olarakta en basindan itibaren duzenli arisutu kullandim ancak soguk zincirle gelen gercek arisutu ve koenzim q 10 ubiniquinol formunda olanindan ve hep yumurtam cikti ustelik cogu pgt li ve 5. Gun embriyosu da oldular. Su anda en az 8 dondurulmus embriyom var.Ilerde firsat buldukca ek bilgilerde yazarim. Guvenilir bir dr bulun ve bence onunla devam edin bol sans....
Beğen Alıntı Cevapla
arısütünü nereden aldınz acaba
3. Gun embriyosu genetige gitmedi ve 1. Si genetik tani bir cesit biyopsi ve yas dolayisiyla embriyonun kendi gucunu dusurebilecegi gibi bir dusunce olustu.yani saglikli ama tutunma potansiteli azalmis gibi dusunHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bir şey dikkatimi çekti yanlış anlamazsanız. Çoğu pgtli 5.gün embriyoları oldu demişsiniz. En az 8 tane dondurulmuş embriyomuz var demişsiniz. Peki neden 3.gün embriyosu transfer edildi 5.gün ve pgtli embriyolar varken.
Aynen onu da yaşadım, öfke stres yapıyo bu hormonlarArkadaşlar embriyoların neden tutmadığını düşünüp duruyorum bu 3. Tedavimdi transfer sonrası 4. Gün aşırı kabızlık yaşamıştım ıkınmamaya çalıştım ama malesef epey ıkındım bi de 7. Gün tutmayacağı stresiyle resmen sinir krizi geçirdim bağıra çağıra ağladım. Sizlere sorum şu hormonlarımızı alt üst eden bu tedavide benim gibi öfke ve sinir patlaması yaşayan oldu mu bi de kabızlık sorunu sizce tutunmaya engel mi?
Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bizlere de umut olur bebişin ama ben doğal yollarla hamile kalmaya çalışcam artık benim için dua edebilir misin hamilelerin duası kabul olurmuş Allah ım kimseyi evlatsız bırakmasın.
Taze arı sütünü nerden bulacak?Ben de egri cayirin tupte olanini kullandim ama bir sefer .o soguk zincirde degil evet. Ancak sonradan taze ari sutunu kesfettim . O bence dogru olan ,tadina bakinca anlayacasiniz... Bu arada Ben duzenli kullandim diye paylastim sonucta hep de yumurtam cikti hani bir umuttur diye tavsiye ediyorum size insallah ise yarar
Senin nasıl gidiyor hazirana az kaldı spora devam mıİzmirdeki merkezler arasında en iyisi geliyor bana ama istanbuldaki merkezlerle kıyaslamak doğru değil tabiki de.Bende Memorial falan çok istedim ama şehirdışı zor geliyor. Bu yüzden güvenip devam dedim inşallah hayırlısı olur.
Ben sizi çok iyi anlıyorum.Ben ikiz çok istememe rağmen risklerinden çok korkuyorum.Ama tek emb. transferi düşünmüyorum hatta 3 tane istiyorum ama doktorum çok disiplinli ve kararlı bir kadın, hayır 3 kesinlikle olmaz derse yapacak bir şey yok.Ben bu konuyu konuştuğumda çoğul gebelik ihtimalinin bizim yaşlarımızda düşük ihtimal olduğunu söylemişti.Düşünün bir sağlıklı emb. bile bizim için mucize sayılıyor.Ama aynı zamanda şansı artırdığını söyledi doktorum.Son gidişimde 44 yaşında bir hastasının ikiz gebelik elde ettiğini de duydum tabii demek ki düşük ihtimal de olsa ihtimal var:)Arkadaşlar sizlerle içimdeki bir endişeyi paylaşmak istiyorum ben ikiz istemiyorum o nedenle çoğul transferden çok korkuyorum ilk transfer tek embriyoydu çok rahattım ama kimyasal oldu 2.de 3 taneydi geceleri kabus görüyorum sürekli uyuyamıyorum inanılmaz stresli geçti sonuç negatif doktorla haftaya transfer için görüşmeye gideceğiz nasıl bir yol izleyeceğiz onu konuşacağız bu 3.olacak tek embriyo da şansım çok mu düşük olur yani şimdi 2 tane yerleştirecekler allahım ne olur tek olsun diye hergün dua edeceğim o daha kötü değil mi ne dersiniz
Yakkasık ne kadar sure kullandınız arı sutunu ve ubiquinoluBen apitera denedim ilk. Tavsiye etmem ,sonra egricayir in tupte olanini bir kūr kullanabildim ancak guvendigim markadir. Sonra bee'o markasini gordum ve uzunca bir sure ari sutunu kullandim 40 gramlik kavanozda 200 tl su an. Yani aktara maktara guvenmeyin ucuz birsey degil. Cam cay kasigim vardi onun yarisi kadar her sabah ac karnina yuttum. Doktorum ari urunlerinin iyi oldugunu ancak gercegini bulmanin zor olabilecegini bu nedenle temkinli olmami soylemisti.
Dr um Kamil bey istanbulda kendi muayenehanesi var. Hastane dr lari gibi asistani ile is gormuyor birebir ilgileniyor. Internette telefonu var. Yolunuz acik olsun insallah
Arkadaşlar sizlerle içimdeki bir endişeyi paylaşmak istiyorum ben ikiz istemiyorum o nedenle çoğul transferden çok korkuyorum ilk transfer tek embriyoydu çok rahattım ama kimyasal oldu 2.de 3 taneydi geceleri kabus görüyorum sürekli uyuyamıyorum inanılmaz stresli geçti sonuç negatif doktorla haftaya transfer için görüşmeye gideceğiz nasıl bir yol izleyeceğiz onu konuşacağız bu 3.olacak tek embriyo da şansım çok mu düşük olur yani şimdi 2 tane yerleştirecekler allahım ne olur tek olsun diye hergün dua edeceğim o daha kötü değil mi ne dersiniz
Var mı canım yeni fiyat bileğisi testler içinMerhaba canim,
Agzimdan aldin lafi desem yerinde olur. Ben de arastiriyorum su anda, kismetse haftaya yaptiracagim insallah. Sana da ogrendiklerimi iletirim. Su ana kadar uc marka ile gorustum, NiFTY 2700 TL, Verifi Prenatal 3000 TL civari, VERACITY 430-490€ arasinda panele gore degisiyor. Yarin da Harmony, Prenatest, MaterniT21plus ve Panaroma ile konusacagim.
Cok test markasi var, her birinin paneli digerinden farkli, o yuzden birebir mukayese de edilemiyor, hepsi de benim malim oburlerinden soyle iyi boyle iyi diyor. Haftaya klinigimde de teknik kisimlari ile ilgili bilgi almaya calisacagim.
Dedigim gibi, ne ogrenirsem paylasirim.
Arkadaşlar sizlerle içimdeki bir endişeyi paylaşmak istiyorum ben ikiz istemiyorum o nedenle çoğul transferden çok korkuyorum ilk transfer tek embriyoydu çok rahattım ama kimyasal oldu 2.de 3 taneydi geceleri kabus görüyorum sürekli uyuyamıyorum inanılmaz stresli geçti sonuç negatif doktorla haftaya transfer için görüşmeye gideceğiz nasıl bir yol izleyeceğiz onu konuşacağız bu 3.olacak tek embriyo da şansım çok mu düşük olur yani şimdi 2 tane yerleştirecekler allahım ne olur tek olsun diye hergün
Var mı canım yeni fiyat bileğisi testler için
Moralini bozma bence 3 tanede güzel bence güzel haberler gelir inşallahMerhabalar arkadaşlar.Daha önce yeni tedavimden bahsetmiştim Bahçeci de.(yas 43)13 yumurta toplandı.9 u dollendi.3.günde hersey yolundaydı fakat dün 5. gün aradılar 3 tane Ngs ye uygun kalmış diğerlerinin gelişimi durmuş.3 tane gönderebildik yani.ben şok tabi geçen yılki botoslama daldigim oncesinde hiçbir takviye almadığım ve sigarayı ilk iğneyle bıraktığım tedavimde 7 blast gelismisti. (hala 3 u duruyor)Bu sefer arı sutleri vitaminler böyle oldu malesef.1 yıl da bu kadar kötüye gidiş olur mu sizce?iğnelerim yüksek doz oldu bu sefer ya da ondan mıdır?Dertlesmek istedim.3 embriyom için dualarinizi bekliyorum.5 BB dediler.inşallah sağlıklı dönerler.
bende agricagir kullanmıştım sizin aldiginizin markası nedir ramazandan sonra inşallah bende tekrar dr gitmeyi düşünüyorum deneyeyim onuda sorunum yumurta olmamasiBen de egri cayirin tupte olanini kullandim ama bir sefer .o soguk zincirde degil evet. Ancak sonradan taze ari sutunu kesfettim . O bence dogru olan ,tadina bakinca anlayacasiniz... Bu arada Ben duzenli kullandim diye paylastim sonucta hep de yumurtam cikti hani bir umuttur diye tavsiye ediyorum size insallah ise yarar
Senin tedavin ne durumda transfere hazırlanıyordun sanırımBen sizi çok iyi anlıyorum.Ben ikiz çok istememe rağmen risklerinden çok korkuyorum.Ama tek emb. transferi düşünmüyorum hatta 3 tane istiyorum ama doktorum çok disiplinli ve kararlı bir kadın, hayır 3 kesinlikle olmaz derse yapacak bir şey yok.Ben bu konuyu konuştuğumda çoğul gebelik ihtimalinin bizim yaşlarımızda düşük ihtimal olduğunu söylemişti.Düşünün bir sağlıklı emb. bile bizim için mucize sayılıyor.Ama aynı zamanda şansı artırdığını söyledi doktorum.Son gidişimde 44 yaşında bir hastasının ikiz gebelik elde ettiğini de duydum tabii demek ki düşük ihtimal de olsa ihtimal var:)