Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben anlayamadım, ne testi bunlar?

Merhaba,
Benim yaşım 41, ilk denemem ve aynı şoku ben de yaşadım; 18 yumurta toplandı, 14’ü sağlıklı, 12 adet döllendi ve 3. güne gitti.
5. güne 5 tane sağlıklı embriyomuz kaldı şu anda ngs’den haber bekliyorum, ilk günler şoku atlatamadım hemen, aşırı pozitiftim bir havalara girmiştim bu iş tamam diye, sonra bu haberle yere yapışıvedim ama şimdi alıştım, buradaki arkadaşlar da moral verdi sağolsunlar.
Kaliteleri iyiymiş sizinkilerin, önceden de 3 tane varmış, ne güzel işte mutsuz edecek bir tablo değil bence. Benim kaliteler de vasat, sadece bir tanesi 5 diğerleri 3. (A sını B sini hatırlayamadım şimdi). Ama olacaksa olacaktır ben buna inanıyorum rakamlara çok takılmamak lazım..
Ne kadar doğru bilmiyorum ama biryerlerde okumuştum; embriyo gelişiminde yumurta sağlıklıysa 3. güne kadar spermde bir yetersizlik varsa bile tolare edebiliyormuş, ama 3. günden sonra 5. güne gitmede sperm kalitesi etkiliymiş. Bir bilene mi sorsam S sucklingpigs ? Doğruluğu var mıdır bunun? Ona göre eğer bu denemede olmazsa 2. denemeye başlamadan önce eşimin değerleri üzerinde durayım?

Bana da doktorum böyle anlatmıştı.3. günden sonra sperm devreye girer demişti.Ben en başta dna hasar testi yaptırmak istedim ancak morfoloji ve dna hasarı arasında bir bağlantı olduğu söylendi.Yani morfoloji kötü ise dna hasarı olasılığı gündeme geliyormuş.

Evet canim benim de bilgim bu yonde. Diyorum ya bizim koca beyefendisi ne sigarasindan kesti ne yedigi zikkim zehir seylerden. 3. Gunden sonra gelismeyenler icin yuklenin kocalara

Bizim de morfoloji kötü, bu bilgi doğru ise erkek kişisi tedavi olmadan tekrar deneme işini kendime yapmam diye düşünüyorum

Bence çok güzel sonucunuz. Benim de yaşım 42 ama iki tedaviden sadece tek bir yumurtam çıktı sağlam.

Benim bir tane yumurtam oldu o da döllendi diye ben zil takıp oynamıştım. Üç tane güzel bence. Hem de sağlıklı . Allah evladınızı kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Teşekkür ederimevet sizi takip ediyorum.Umarim sağlıklı gelecek embriyolarimiz.Konuşmak paylaşmak çok iyi geliyor.Bu grubun en çok bu yönünü seviyorum yaşadığımız hayal kırıklıkları mutluluklar ortak.İnsan çoğu zaman ailesiyle paylasamadigi şeyleri buraya yazabiliyor.Bi çeşit terapi hepiniz varolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…