-
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.541
Ben anlayamadım, ne testi bunlar?Pek yok canim. Sadece Nifty markasi icin Koc Universitesi hastanesi ile de gorustum, orasi daha ucuz fiyat verdi, 2,500.- TL. Gorustugum butun test markalari arasinda en kapsamli paneli olan oydu, ben de Nifty yaptirdim. Bahceci ayni teste 600€ fiyat verdi; ucmuslar artik ayip dedim yaptirmadim orada. Bugunku kurla arada 1500 TL fark var yani...
Merhabalar arkadaşlar.Daha önce yeni tedavimden bahsetmiştim Bahçeci de.(yas 43)13 yumurta toplandı.9 u dollendi.3.günde hersey yolundaydı fakat dün 5. gün aradılar 3 tane Ngs ye uygun kalmış diğerlerinin gelişimi durmuş.3 tane gönderebildik yani.ben şok tabi geçen yılki botoslama daldigim oncesinde hiçbir takviye almadığım ve sigarayı ilk iğneyle bıraktığım tedavimde 7 blast gelismisti. (hala 3 u duruyor)Bu sefer arı sutleri vitaminler böyle oldu malesef.1 yıl da bu kadar kötüye gidiş olur mu sizce?iğnelerim yüksek doz oldu bu sefer ya da ondan mıdır?Dertlesmek istedim.3 embriyom için dualarinizi bekliyorum.5 BB dediler.inşallah sağlıklı dönerler.
Evet şu an estrofem kısmındayım işin.Senin tedavin ne durumda transfere hazırlanıyordun sanırım
Bana da doktorum böyle anlatmıştı.3. günden sonra sperm devreye girer demişti.Ben en başta dna hasar testi yaptırmak istedim ancak morfoloji ve dna hasarı arasında bir bağlantı olduğu söylendi.Yani morfoloji kötü ise dna hasarı olasılığı gündeme geliyormuş.Merhaba,
Benim yaşım 41, ilk denemem ve aynı şoku ben de yaşadım; 18 yumurta toplandı, 14’ü sağlıklı, 12 adet döllendi ve 3. güne gitti.
5. güne 5 tane sağlıklı embriyomuz kaldışu anda ngs’den haber bekliyorum, ilk günler şoku atlatamadım hemen, aşırı pozitiftim bir havalara girmiştim bu iş tamam diye, sonra bu haberle yere yapışıvedim ama şimdi alıştım, buradaki arkadaşlar da moral verdi sağolsunlar.
Kaliteleri iyiymiş sizinkilerin, önceden de 3 tane varmış, ne güzel işte mutsuz edecek bir tablo değil bence. Benim kaliteler de vasat, sadece bir tanesi 5 diğerleri 3. (A sını B sini hatırlayamadım şimdi). Ama olacaksa olacaktır ben buna inanıyorum rakamlara çok takılmamak lazım..
Ne kadar doğru bilmiyorum ama biryerlerde okumuştum; embriyo gelişiminde yumurta sağlıklıysa 3. güne kadar spermde bir yetersizlik varsa bile tolare edebiliyormuş, ama 3. günden sonra 5. güne gitmede sperm kalitesi etkiliymiş. Bir bilene mi sorsam S sucklingpigs ?Doğruluğu var mıdır bunun? Ona göre eğer bu denemede olmazsa 2. denemeye başlamadan önce eşimin değerleri üzerinde durayım?
Nasipse ne zaman transferEvet şu an estrofem kısmındayım işin.
Tam tarih henüz yok ama herhalde 15-16-17 si gibi olacak.Tabii bir aksilik olmazsa:)Nasipse ne zaman transfer
Merhaba,
Benim yaşım 41, ilk denemem ve aynı şoku ben de yaşadım; 18 yumurta toplandı, 14’ü sağlıklı, 12 adet döllendi ve 3. güne gitti.
5. güne 5 tane sağlıklı embriyomuz kaldışu anda ngs’den haber bekliyorum, ilk günler şoku atlatamadım hemen, aşırı pozitiftim bir havalara girmiştim bu iş tamam diye, sonra bu haberle yere yapışıvedim ama şimdi alıştım, buradaki arkadaşlar da moral verdi sağolsunlar.
Kaliteleri iyiymiş sizinkilerin, önceden de 3 tane varmış, ne güzel işte mutsuz edecek bir tablo değil bence. Benim kaliteler de vasat, sadece bir tanesi 5 diğerleri 3. (A sını B sini hatırlayamadım şimdi). Ama olacaksa olacaktır ben buna inanıyorum rakamlara çok takılmamak lazım..
Ne kadar doğru bilmiyorum ama biryerlerde okumuştum; embriyo gelişiminde yumurta sağlıklıysa 3. güne kadar spermde bir yetersizlik varsa bile tolare edebiliyormuş, ama 3. günden sonra 5. güne gitmede sperm kalitesi etkiliymiş. Bir bilene mi sorsam S sucklingpigs ? ☺ Doğruluğu var mıdır bunun? Ona göre eğer bu denemede olmazsa 2. denemeye başlamadan önce eşimin değerleri üzerinde durayım?
Bana da doktorum böyle anlatmıştı.3. günden sonra sperm devreye girer demişti.Ben en başta dna hasar testi yaptırmak istedim ancak morfoloji ve dna hasarı arasında bir bağlantı olduğu söylendi.Yani morfoloji kötü ise dna hasarı olasılığı gündeme geliyormuş.
Ben anlayamadım, ne testi bunlar?
Evet canim benim de bilgim bu yonde. Diyorum ya bizim koca beyefendisi ne sigarasindan kesti ne yedigi zikkim zehir seylerden. 3. Gunden sonra gelismeyenler icin yuklenin kocalara
Bence çok güzel sonucunuz. Benim de yaşım 42 ama iki tedaviden sadece tek bir yumurtam çıktı sağlam.Merhabalar arkadaşlar.Daha önce yeni tedavimden bahsetmiştim Bahçeci de.(yas 43)13 yumurta toplandı.9 u dollendi.3.günde hersey yolundaydı fakat dün 5. gün aradılar 3 tane Ngs ye uygun kalmış diğerlerinin gelişimi durmuş.3 tane gönderebildik yani.ben şok tabi geçen yılki botoslama daldigim oncesinde hiçbir takviye almadığım ve sigarayı ilk iğneyle bıraktığım tedavimde 7 blast gelismisti. (hala 3 u duruyor)Bu sefer arı sutleri vitaminler böyle oldu malesef.1 yıl da bu kadar kötüye gidiş olur mu sizce?iğnelerim yüksek doz oldu bu sefer ya da ondan mıdır?Dertlesmek istedim.3 embriyom için dualarinizi bekliyorum.5 BB dediler.inşallah sağlıklı dönerler.
Umarım herşey yolunda gider bir pozitif sonuçta senden alırızTam tarih henüz yok ama herhalde 15-16-17 si gibi olacak.Tabii bir aksilik olmazsa:)
Bence tekrar gerek kalmayacak güzel sonuçlar alacaksın az kaldı yakında ngs sonucun da güzel haberlerle gelir hep beraber seviniriz insallahBizim de morfoloji kötü, bu bilgi doğru ise erkek kişisi tedavi olmadan tekrar deneme işini kendime yapmam diye düşünüyorum
Bence tekrar gerek kalmayacak güzel sonuçlar alacaksın az kaldı yakında ngs sonucun da güzel haberlerle gelir hep beraber seviniriz insallah
AhahahahahhaEvet canim benim de bilgim bu yonde. Diyorum ya bizim koca beyefendisi ne sigarasindan kesti ne yedigi zikkim zehir seylerden. 3. Gunden sonra gelismeyenler icin yuklenin kocalara
İnşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim sayfayaUmarım herşey yolunda gider bir pozitif sonuçta senden alırız
Benim bir tane yumurtam oldu o da döllendi diye ben zil takıp oynamıştım. Üç tane güzel bence. Hem de sağlıklı . Allah evladınızı kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahMerhabalar arkadaşlar.Daha önce yeni tedavimden bahsetmiştim Bahçeci de.(yas 43)13 yumurta toplandı.9 u dollendi.3.günde hersey yolundaydı fakat dün 5. gün aradılar 3 tane Ngs ye uygun kalmış diğerlerinin gelişimi durmuş.3 tane gönderebildik yani.ben şok tabi geçen yılki botoslama daldigim oncesinde hiçbir takviye almadığım ve sigarayı ilk iğneyle bıraktığım tedavimde 7 blast gelismisti. (hala 3 u duruyor)Bu sefer arı sutleri vitaminler böyle oldu malesef.1 yıl da bu kadar kötüye gidiş olur mu sizce?iğnelerim yüksek doz oldu bu sefer ya da ondan mıdır?Dertlesmek istedim.3 embriyom için dualarinizi bekliyorum.5 BB dediler.inşallah sağlıklı dönerler.
Beeo marka demişlerdi. Ben de elimdeki bitince o markadan alacağımbende agricagir kullanmıştım sizin aldiginizin markası nedir ramazandan sonra inşallah bende tekrar dr gitmeyi düşünüyorum deneyeyim onuda sorunum yumurta olmamasi
Teşekkür ederimMerhaba,
Ne kadar doğru bilmiyorum ama biryerlerde okumuştum; embriyo gelişiminde yumurta sağlıklıysa 3. güne kadar spermde bir yetersizlik varsa bile tolare edebiliyormuş, ama 3. günden sonra 5. güne gitmede sperm kalitesi etkiliymiş. Bir bilene mi sorsam S sucklingpigs ?Doğruluğu var mıdır bunun? Ona göre eğer bu denemede olmazsa 2. denemeye başlamadan önce eşimin değerleri üzerinde durayım?