- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.921
benimki yumurta bile görmedi. emin değil yani. sanş dedi senin iş. ilaç bile vermedi. fsh prolaktin yükseldi klomende. önceki doktorumda. klomen çatlatma iğnesi yapmıştı. olmazsa tekrar dedi. orda dur dedim. istemiyorum. sonra bu doktoruma ani bir kararla gittim. oda olumsuz konuştu. ağladım muayenesinde. ilaç veremedi.önceki tedavimi anlattım.klomen veremeyiz o zaman dedi. bakalım kısmet artık. pazartesi gene gel dedi. yumurta varmı diye gene bakıcakBen antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Ama doktorum bana pek şans tanımıyordu. tedaviye başlamak konusunda da çok hevesli değildi. Bu kez de olmasa başka bir doktor ve merkez ile şansımı deneyecektim. Tamamen şans eseri oldu. Bana özel bir tedavi uygulanmadı. Merkez ve doktorum o kadar yoğundu ki, benim çabam ve ısrarımla gerçekleşti bir çok şey. Örneğin doktorun "yeteri kadar yumurta yok tedaviye başlamayalım" dediği ay ben tedaviye başlamak istedim. Nasılsa tedavi yarım kalacak diye bana önceki seferlerden düşük doz ilaç başlamış doktorum, ama düşük dozla önceki seferlerin hepsinden daha iyi sonuç aldık. Yani tamamen şanstı. O yüzden doktora takılmayın bence. Özenle işini takip eden, kişiye özel tedavi uygulayabilen, tecrübeli bir doktor, laboratuar koşulları iyi olan bir merkez bulun ve dersinize iyi çalıştığınızı hissettirin bence. :)
incir bende yemek istiyorum ama prolaktin var bende. ama kesinlikle kuru incir tavsiye ederim. günde 4 tane filan. kilo yapar ama bırakınca yemeyi hemen gidiyor o şişlikincirde ye arkadaşım incir ve yumurtayıda eksik etme bu aralar
ben transfere hazırlık dönemindeyim bir arkadaş önerdi zeytinyağda kuru inciri bırakıyor akşamları yiyormuş çıkarıp onu yapıyorum her gün bir tane inşallah yararını görürümincir bende yemek istiyorum ama prolaktin var bende. ama kesinlikle kuru incir tavsiye ederim. günde 4 tane filan. kilo yapar ama bırakınca yemeyi hemen gidiyor o şişlik
incir iyidir. yap faydasını görürsün. nar suyu bide araştır oda iyiymiş.her gün 1 bardak nar suyu. ben narlı maden suyu aldım. faydası olur inşallah. keçi boynuzu pekmez özü içiyorum bide. buna arı sütü ve polende eklendi dün . amin..rabbim çabalarımızı görüyor.ben transfere hazırlık dönemindeyim bir arkadaş önerdi zeytinyağda kuru inciri bırakıyor akşamları yiyormuş çıkarıp onu yapıyorum her gün bir tane inşallah yararını görürüm
kilo ilaçlar ve ek takviyeler nedeniyle malesef arttı bende de doğumdan sonra veririm modundayım inşallah hayırlısı ile gebe kalabiliriz
1 tane az. normal olarakta 2 tane tüket bence canımben transfere hazırlık dönemindeyim bir arkadaş önerdi zeytinyağda kuru inciri bırakıyor akşamları yiyormuş çıkarıp onu yapıyorum her gün bir tane inşallah yararını görürüm
kilo ilaçlar ve ek takviyeler nedeniyle malesef arttı bende de doğumdan sonra veririm modundayım inşallah hayırlısı ile gebe kalabiliriz
Tamm Sali gunu soracagim. Biraz once aktara sordum Royal Jelly Arı sütü aldim. Hergun havuc v nar suyuda iceyim ikide incir yerim :)) yas 39 40 a bi iki ay var. 6 aylik evliyiz. Esim varikosel ameliyati oldu zaman kaybetmk istemedikrahim yapınıza ve yumurta sayınıza bakmıştır bir sonraki kontrolde kaç yumurta gelişmiş diye sorun
maşallah demek iyi yumurta sayın kaç yaşındaydın arkadaşım
sor arkadaşım yardımcı oluruz bu süreç ile ilgili olarak
iğneler yumurta geliştirme için veriyor arkadaşım hayırlısı olsun
Tup bebek tedavisinde prolaktinin yuksek olmasinin bir onemi yok biliyorumincir bende yemek istiyorum ama prolaktin var bende. ama kesinlikle kuru incir tavsiye ederim. günde 4 tane filan. kilo yapar ama bırakınca yemeyi hemen gidiyor o şişlik
Tamm Sali gunu soracagim. Biraz once aktara sordum Royal Jelly Arı sütü aldim. Hergun havuc v nar suyuda iceyim ikide incir yerim :)) yas 39 40 a bi iki ay var. 6 aylik evliyiz. Esim varikosel ameliyati oldu zaman kaybetmk istemedik
Cok onemli,bebegin tutunmasina bile Engel.benim eski doktorum Amerikan hastanesindeydi ve prolaktinim yuksek Cikinca tedaviyi ertelemisti.bilgine canim.Tup bebek tedavisinde prolaktinin yuksek olmasinin bir onemi yok biliyorum
Aalaalaa .. oyle biliyordum ama dr a birkez daha soracagim. Benim cok degil biraz yuksekdi strese bagliydi sanirimCok onemli,bebegin tutunmasina bile Engel.benim eski doktorum Amerikan hastanesindeydi ve prolaktinim yuksek Cikinca tedaviyi ertelemisti.bilgine canim.
Benim amerikanda doktorum Bulent urmandi ve prolaktin yuksek iken tedaviye baslanmaz dedi ,sut hormon I yumurtlamayi etkiliyor.Bir Ay bekledim dustu ve basladik.adetinin 2. Gunu yaptir dusuk cikiyor. Adet olmaya yakin yaptirirsan yuksek cikiyor Bu seni yaniltmasin cnm.Aalaalaa .. oyle biliyordum ama dr a birkez daha soracagim. Benim cok degil biraz yuksekdi strese bagliydi sanirim
çok önemli canım. vücut seni hamile görüyor.prolaktin yüksekse eğer.Tsh da çok önemli.Tup bebek tedavisinde prolaktinin yuksek olmasinin bir onemi yok biliyorum
Sali gunu dr ma soracagim. Benim cok yuksek degil sanirim hazir gidalar yememden uyku duzwnsizligimden stresden olabilir. Cunku butun hormonlarim normal simdi baktim prolaktinim 39 digrrleri normal degerdeBenim amerikanda doktorum Bulent urmandi ve prolaktin yuksek iken tedaviye baslanmaz dedi ,sut hormon I yumurtlamayi etkiliyor.Bir Ay bekledim dustu ve basladik.adetinin 2. Gunu yaptir dusuk cikiyor. Adet olmaya yakin yaptirirsan yuksek cikiyor Bu seni yaniltmasin cnm.
Tsh 1.12 , prolaktin haric hersey normal gorunuyorçok önemli canım. vücut seni hamile görüyor.prolaktin yüksekse eğer.Tsh da çok önemli.
Hangi aktar o? Benim arı sütü bitmek üzere aynısından internette tükenmiş görünüyor kargoyla gönderim yapıyor mu? Resmini atar mısın özelden arı sütü kutusunun?Tamm Sali gunu soracagim. Biraz once aktara sordum Royal Jelly Arı sütü aldim. Hergun havuc v nar suyuda iceyim ikide incir yerim :)) yas 39 40 a bi iki ay var. 6 aylik evliyiz. Esim varikosel ameliyati oldu zaman kaybetmk istemedik
Ozelden mesaj yolladimHangi aktar o? Benim arı sütü bitmek üzere aynısından internette tükenmiş görünüyor kargoyla gönderim yapıyor mu? Resmini atar mısın özelden arı sütü kutusunun?
Prolaktin düşürmek için bir ilaç var öncesinde onu verip düşmesini bekliyorlar canım. 39 değeri normalin üstünde istersen tekrar konuş doktorunla. Göz ardı edilebilecek bir sonuç değil bence.Sali gunu dr ma soracagim. Benim cok yuksek degil sanirim hazir gidalar yememden uyku duzwnsizligimden stresden olabilir. Cunku butun hormonlarim normal simdi baktim prolaktinim 39 digrrleri normal degerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?