- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.881
haklısın canım. kendim yıpranıyorum. üzüntü öfkemle kalıyorum. onlar yokmuş gibi davranıp kendimi kısmetse tedavime verimBence aile işlerini düşünüp canını sıkma. Onların davranışlarını değiştiremezsin ama bu davranışlara verdiğin tepkiyi değiştirebilirsin. Üzüntü ya da öfke olmasın bu tepki çünkü sadece kendini yıprattığınla kalırsın
eczanede varmı..aaaa gidim alim hemen canımCanım fiyatı değişiyor internetten bakabilirsin görece ucuz olan siteler var. Ben eczaneden alıyorum diğer vitaminlerle beraber o yüzden net olarak ne kadar ödediğimi bilmiyorum
Bütün eczanelerde olmuyor. Ben tüp bebek merkezinin yakınındaki eczanede bulabiliyorum sadeceeczanede varmı..aaaa gidim alim hemen canım
aynen canım. 2 eczaneye sordum yoktuBütün eczanelerde olmuyor. Ben tüp bebek merkezinin yakınındaki eczanede bulabiliyorum sadece
arı sütü bal polen probolis karışımı var. dolaptan çıkardı eczacıeci almadımBütün eczanelerde olmuyor. Ben tüp bebek merkezinin yakınındaki eczanede bulabiliyorum sadece
aktarcılaramı sorsam acabaBütün eczanelerde olmuyor. Ben tüp bebek merkezinin yakınındaki eczanede bulabiliyorum sadece
Tanıdık eczane varsa ilaç deposundan istesinler siz İstanbul’daydınız di mi? İstanbul’daysanız depoda vardıraktarcılaramı sorsam acaba
öyle dedi eczacı. evet istanbuldayımTanıdık eczane varsa ilaç deposundan istesinler siz İstanbul’daydınız di mi? İstanbul’daysanız depoda vardır
50 gr arı sütü küçük şişede 1 kilo bala 100 gr polen se karışım olarak al veya hazırlat.o eczanelerde ki karışımın gr ları tedavi için az kalır bilgin olsun.aktardan alırsan gr lar böylearı sütü bal polen probolis karışımı var. dolaptan çıkardı eczacıeci almadım
ayrı ayrı aldım polen ve arı sütünü. dolaptan çıkardı aktarcı. bu akşam aç karnına dil altına bırakarak tüketicem. poleni şimdi 1 tatlı kaşığına yakın tükettim. emerek yedim. saolun kızlar çok saolun.inan moralim düzeldi50 gr arı sütü küçük şişede 1 kilo bala 100 gr polen se karışım olarak al veya hazırlat.o eczanelerde ki karışımın gr ları tedavi için az kalır bilgin olsun.aktardan alırsan gr lar böyle
Ben bir ay kullandım fark etmedi bir önceki ayla sanırım 3 ay falan kullanmak gerekiyor. Bu 2. ayım kullanmaya devam ediyorum
Bende hemen ilk ay etkisini gösterdi.ins sizlere de fayda eder.Ben bir ay kullandım fark etmedi bir önceki ayla sanırım 3 ay falan kullanmak gerekiyor. Bu 2. ayım kullanmaya devam ediyorum
İnşallah...Bende hemen ilk ay etkisini gösterdi.ins sizlere de fayda eder.
Ankarada Prof Dr Recai Pabuccu da tedavi olan cocugu olan tanidiklarim var. Ben Istanbuldayim ama Ankarada olsam ona giderdim. 23 25 li yaslarimda Ankarada calisirken adet agrilarim icin gitmisdim. Kendisi tup bebek uzmani v sorunlu kisilerin dr u oldugu icin sekreterinden yalvar yakar randevu almisdim. Ben o zaman cok begenmisdim bu agrilarin normal olduguna beni tek ikna eden dr.du zaten bidaha da 15 sene k dogumcu yuzu gormedim. Simdi internette Ufuk Unv K Dogum Bolum Bask ni oldugunu gordum birde Central Hospital diye Hastanesi varmis. O zaman hic unutmam 300 civarinda b muayene ucreti maasimin yarisiydi :) 15 sene onceyukarıyı okuyacağım da bu mesaja yazmak istedim.klomen bizim yaşlarda tüp bebek tedavisinde kullanılıp bende boş yumurtaya sebep olup ( bunu 2. tedavide başka bir doktordan duydum) adetimle de koskoca bir kist yaptığını öğrenmiştim sağolsun becerikli 1. doktorumdaankarada bir arkadaşım çok bilinen prof.da yüksek gonal-f iğne 250 ile onun da kocaman bir kisti oldu ki o da 40 yaşındaydı bende... aynı dönem aynı özel üniversite hastanesinin iki ayrı doktoruna başladık.benim de klomenle kocaman bir kistim oldu sonuçta biz yumurta büyüyecek derken o yüzden vaktimiz az doktorumuz kıymetli olsun ama iyi doktorda olsun sonuç negatifde olsa denedik deriz.bu diğer doktorlar ise sadece deneme tahtası gözüyle bakıyorlar...vaktimizde hiç umurlarında değil.onların tatlı sözlerine inanma en başarılı sonuçları alan yerlerde ciddi profesyonel kurumlarda ve tabi istanbulda denenmeli.ankara bence vasat
adet olabiliyorsan sende ümidini kaybetme canım her ay yumurta olacak diye bir şey yoksakın vakit kaybetme. dün doktor yumurta göremedi. yıkıldım.yaş 42.ilk tüp bebek denemem olucaktı. napıcam bilmiyorum.elini çabuk tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?