Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ankarada Prof Dr Recai Pabuccu da tedavi olan cocugu olan tanidiklarim var. Ben Istanbuldayim ama Ankarada olsam ona giderdim. 23 25 li yaslarimda Ankarada calisirken adet agrilarim icin gitmisdim. Kendisi tup bebek uzmani v sorunlu kisilerin dr u oldugu icin sekreterinden yalvar yakar randevu almisdim. Ben o zaman cok begenmisdim bu agrilarin normal olduguna beni tek ikna eden dr.du zaten bidaha da 15 sene k dogumcu yuzu gormedim. Simdi internette Ufuk Unv K Dogum Bolum Bask ni oldugunu gordum birde Central Hospital diye Hastanesi varmis. O zaman hic unutmam 300 civarinda b muayene ucreti maasimin yarisiydi :) 15 sene once
bende istanbulda bahçeci fulyada bir hastanın özellikle recai papuççu hakkında kalitesiz embriyoya kaliteli diyerek transfer ettiği ayrıca başka hastasından da ortamın karışık sedyede trasnfer sonrası bekletilen değer görülmeyen bir yer olduğunu duydum.ben ankarada gen-artta ve başkent ünv. hastanesinin eski yeri maltepe de tedavi oldum.istanbul bahçeci fulyanın profesyonelliğini görmedim.o bebeği olanlar genelde gençler bizim için çok iyi lab. koşulları gerekli.gen-art ın labaratuvarı çok iyi denildiği halde her iki yerinde eksikleri olduğunu düşünüyorum.istanbul verdiği hizmetlerle profesyonel bu konuda, birden fazla istanbulda çok iyi hastaneler var. ankaraya köy derler bilirsiniz bence de tüp bebekte öyle.kaç arkadaşım ankarada negatif alıp istanbula gitti.27 yaşla 30-35 yaşla kendimizi bir tutmuyorum onların her yerde olur genel yazdım kusura bakma üzerine alınma :emir_bebek:

Son düzenleme:
bende istanbulda bahçeci fulyada bir hastanın özellikle recai papuççu hakkında kalitesiz embriyoya kaliteli diyerek transfer ettiği ayrıca başka hastasından da ortamın karışık sedyede trasnfer sonrası bekletilen değer görülmeyen bir yer olduğunu duydum.ben ankarada gen-artta ve başkent ünv. hastanesinin eski yeri maltepe de tedavi oldum.istanbul bahçeci fulyanın profesyonelliğini görmedim.o bebeği olanlar genelde gençler bizim için çok iyi lab. koşulları gerekli.gen-art ın labaratuvarı çok iyi denildiği halde her iki yerinde eksikleri olduğunu düşünüyorum.istanbul verdiği hizmetlerle profesyonel bu konuda, birden fazla istanbulda çok iyi hastaneler var. ankaraya köy derler bilirsiniz bence de tüp bebekte öyle.kaç arkadaşım ankarada negatif alıp istanbula gitti.27 yaşla 30-35 yaşla kendimizi bir tutmuyorum onların her yerde olur genel yazdım kusura bakma üzerine alınma :emir_bebek:
evet canım biz 40 üstü iyi laboratuvar ve doktor lazım

Hayirlisi olsun cnm. Oyle diyorsan ...

Merhaba kizlar Bende bahceciye gidiyorum Yasim 41 . MUSTAFA bahceci hastasi olan varmi? Yumurta toplamalara kendisimi giriyor? Hepimizin tedavisi hayirli olsun,guzel haberler verelim insallah.
tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım, amin
bende bahçeci fulya hastasıyım
benim dr remzi abalı
MUstafa Bey müsaitse giriyormuş o olmazsa Kübra hanım ilgileniyor birde Lale Hanım

doktorunuz kimdi acaba
Ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Ama doktorum bana pek şans tanımıyordu. tedaviye başlamak konusunda da çok hevesli değildi. Bu kez de olmasa başka bir doktor ve merkez ile şansımı deneyecektim. Tamamen şans eseri oldu. Bana özel bir tedavi uygulanmadı. Merkez ve doktorum o kadar yoğundu ki, benim çabam ve ısrarımla gerçekleşti bir çok şey. Örneğin doktorun "yeteri kadar yumurta yok tedaviye başlamayalım" dediği ay ben tedaviye başlamak istedim. Nasılsa tedavi yarım kalacak diye bana önceki seferlerden düşük doz ilaç başlamış doktorum, ama düşük dozla önceki seferlerin hepsinden daha iyi sonuç aldık. Yani tamamen şanstı. O yüzden doktora takılmayın bence. Özenle işini takip eden, kişiye özel tedavi uygulayabilen, tecrübeli bir doktor, laboratuar koşulları iyi olan bir merkez bulun ve dersinize iyi çalıştığınızı hissettirin bence. :)

sende sağol canım. tedavini nerede oluyorsun hangi ildesin ? tedavinde başarılar dilerim hayırlı olsun
Istanbul Emsey Hospital, bugun ilk igneleri vuruldum hayirlisiyla. Yumurta olusumunu beklerken acaba n yemeli ve icmeliyim, kaliteyi arttirici birseyler yapmalimiyim. Dr um herseyin iyi rutin normal saglikli seyler ye yeter dedi ama .. ben incir nar havuc suyumu tuketsem bu ara?

Istanbul Emsey Hospital, bugun ilk igneleri vuruldum hayirlisiyla. Yumurta olusumunu beklerken acaba n yemeli ve icmeliyim, kaliteyi arttirici birseyler yapmalimiyim. Dr um herseyin iyi rutin normal saglikli seyler ye yeter dedi ama .. ben incir nar havuc suyumu tuketsem bu ara?
arı sütünü tek başına birde bal polen karışımı :))) bende de hep aynı tavsiye çok sıkıcıyım cidden :)) ilk muayene 5. gün oluyor. o gün yumurtalar yeterli düzeye geldiyse çünkü çabuk büyüyorlar bu bal ürünleriyle ..o zaman yemeyi kesiyoruz hızlı büyüme sebebiyle yumurtayı erken çatlatabilir ..

arı sütünü tek başına birde bal polen karışımı :))) bende de hep aynı tavsiye çok sıkıcıyım cidden :)) ilk muayene 5. gün oluyor. o gün yumurtalar yeterli düzeye geldiyse çünkü çabuk büyüyorlar bu bal ürünleriyle ..o zaman yemeyi kesiyoruz hızlı büyüme sebebiyle yumurtayı erken çatlatabilir ..
Bugun ilk ignelerimi oldum. Evt 5. gun Sali gunu cagirdi. Tamam ben bu arada saf ari sutune başliyim. Birde ayrica bal polen aliyim. Heralde gunde birer kasik? Salidan sonra kes diyorsun cnm dogrumu anladim. Incirde yesemmi? :)))

Hayirli olsun kacinci gunundesin tedavinin. Ben bugun basladim, ilk ve son olur insallah
ben adet olmayı bekliyorum arkadaşım transfer olacak inşallah bu adetle

yumurta toplama olacak dimi kaç tane yumurta gördü drunuz
inşallah hayırlısı ile güzel haberler veririz birbirimize
benim dondurulmuş embriyolarım var onlarla transfer olacak
miyon vardı o alındı rahim dinlendirme uygulandı

Bugun ilk ignelerimi oldum. Evt 5. gun Sali gunu cagirdi. Tamam ben bu arada saf ari sutune başliyim. Birde ayrica bal polen aliyim. Heralde gunde birer kasik? Salidan sonra kes diyorsun cnm dogrumu anladim. Incirde yesemmi? :)))
incirde ye arkadaşım incir ve yumurtayıda eksik etme bu aralar

ben adet olmayı bekliyorum arkadaşım transfer olacak inşallah bu adetle

yumurta toplama olacak dimi kaç tane yumurta gördü drunuz
inşallah hayırlısı ile güzel haberler veririz birbirimize
benim dondurulmuş embriyolarım var onlarla transfer olacak
miyon vardı o alındı rahim dinlendirme uygulandı
Daha dun adet oldum bugun 2. Gunu gel demisti ultrasonla bakti gayet iyi dedi neyi kasteddi bilmiyorum bugun ultrasinda neye bakiyorki hastayken? Bugun ilk ignemi yaptirdi Sali cagirdi yumurtalari o zaman gorcek saniyorum bu igneler onun icin degilmi. Ilk oldugu icin cok bilgimde yok acikcasi n nedir n degildir. Hayirli olsun sanada ins guzel sonuclar alirsin

Daha dun adet oldum bugun 2. Gunu gel demisti ultrasonla bakti gayet iyi dedi neyi kasteddi bilmiyorum bugun ultrasinda neye bakiyorki hastayken? Bugun ilk ignemi yaptirdi Sali cagirdi yumurtalari o zaman gorcek saniyorum bu igneler onun icin degilmi. Ilk oldugu icin cok bilgimde yok acikcasi n nedir n degildir. Hayirli olsun sanada ins guzel sonuclar alirsin
rahim yapınıza ve yumurta sayınıza bakmıştır bir sonraki kontrolde kaç yumurta gelişmiş diye sorun
maşallah demek iyi yumurta sayın kaç yaşındaydın arkadaşım
sor arkadaşım yardımcı oluruz bu süreç ile ilgili olarak
iğneler yumurta geliştirme için veriyor arkadaşım hayırlısı olsun

iyi oluyor yapın tavsiyesi. ben hep aklımdaydı arı sütü.vesile oldunuz canım. bi heves koştum aldım dün.

Back