Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aalaalaa .. oyle biliyordum ama dr a birkez daha soracagim. Benim cok degil biraz yuksekdi strese bagliydi sanirim
evet stres hormonu diper
Kızlar arı sütünü evde nasıl muhafaza ediyorsunuz? Bazıları buzdolabında saklanmalı diyor da ben oda sıcaklığında tutuyorum
buzdolabında canım. aldığım yerdede dolaptaydı

Tsh 1.12 , prolaktin haric hersey normal gorunuyor
prolaktin önemli. değerin yüksek cnm. dostinex isimli ilaç kullanılıyor.ben kullandım. hatta ilk doktorum klomen tedavisine almamıştı beni. tiroid prolaktin yüksek demişti. benimde FSH 20.92 çıkmış. selman hoca bir şey demedi. yumurta göremiyince ilaç ta vermedi. hormon larımı etkiliyor diye.bilmiyorum ne olucak

Bugun ilk ignelerimi oldum. Evt 5. gun Sali gunu cagirdi. Tamam ben bu arada saf ari sutune başliyim. Birde ayrica bal polen aliyim. Heralde gunde birer kasik? Salidan sonra kes diyorsun cnm dogrumu anladim. Incirde yesemmi? :)))
:)) ins faydasi olur.ari sutü sabah aksam tahta cay karıştırıcı çubukla.çubugu sisenin icine daldir 1 cm kadar alıp dilinin altina koyarsin orada erir.bal polen günde bir kez.sabahları ac karna ikisini yiyip biraz daha sonra kahvaltı yaparsın.aslinda bir ay kullanmak gerek etkisi icin.incirde oyle ama bir iki tane ye.ari sütü sabah aksam yendiginde 10 günde de etki eder.bende en son opu da 10 gün kadar sabah akşam ictim 2 embriyo 5. Gune gitti.tedavin cok iyi geçer ins. :)) arı sutu ve polene metal kaşık değmeyecek bu arada plastik oluyormus ama.ve ari sutü nohut tanesi kadar oluyor veya yarim cay kaşığı kadar ölçü bu şekilde.

Cnm cok cok tesekkr ederim. Bugun aktara gittim bana tablet seklinde verdi ari sutunu. Forever Royal Jelly diye birsey. Ins sifa olur tutunur bebisler

Yakin zamanda Kübra hanima opu yaptiran oldumu? Ve kac yumurtaniz toplandi? Cok merak ediyorum yaaa
Ben kübra hanimin bir özelligini göremedim.simdi yüzunü görmeyeceğin mustafa bahçeci hocaya o kadar parayi niye veriyorsun bunu sor bir kendine:)) bende bahceci fulyadaydim merkez evet erbil yagmur evet ama dr.um oradan ayrilinca son islemlerim mustafa hoca ben kendim bakacağim dedi bizi aldi ve önemli işlemlerime girerek sözünü tuttu.ama ben kübra hanimin bir ozelligini göremedim malesef ve mustecap bey veya remzi beye geçmeni tavsiye ederim.niye çok basit.ilaclarindan transferine kadar kendi doktorun ilgilenirse fayda görülür.mustafa hoca opuya da girmiyorsa yuhh diyorum.ne anladim bu isten

Benimki sıvı halde zaten. Ev de çok sıcak bizim umarım boşa kürek çekmemişimdir bunca zaman
Yok yok birsey olmaz.benimde ari sutüm seninle aynıydi halende ari sutü içiyorum.o sanırım arı sütü bozulmasın diye benimde ilk zamanlar dısardaydı aktarda uyarmıyor.forumlarda okudum da buzdolabını öğrendim.

Kızlar daha önce sordum 2 kere ama kimse cevap vermemiş. Aranızda benim gibi ilaçlara bağlı adet düzensizliği olan var mı. Yoksa ben menopoza mı giriyorum. Sanırım benim gibi olan yok aranızda?

Selam arkadaşlar,
Maalesef geçen ayki tüp bebek denememden sonra düşük olacak sanarken değerlerin düşmemesi ve tam 18 gün kanamanın kesilmemesiyle dış gebelik geçirdiğimi öğrendim. İğneyle düşürmeye çalışacaklar. Düşmezse bir kaç iğne daha olacağım. İğneden sonra 3 adet boyunca hamile kalmamam gerektiğini öğrendim. Yaş 39, amh çok düşük ve geçen her ayın önemi varken resmen bittim. 3 ay sonra menopoza girmeyeceğimin garantisi yok çünkü. Sanırım tüp bebek maceram da bu şekilde bitti. Çok üzgünüm.

Merhaba arkadaşlar. Ben ikinci bebek için tedaviye başladım. Benimde durumum iyi değil bende menepoz ve yumurta rezervi azlığı sorunu var. Çikilata kıstı yüzünden amelıyatla kazıdıkkarı için sol yumurtalığım fonksiyon u bitmiş şekilde orda hiç oluşmadı ve sağda iki tane oldu hemen bölünmeye başladığı an dondurduk dedı dr. Çünkü rahimde iltihap çıktı ve antıbiotik kullanıyorum tedavıyede iptal edemezdik çünkü merkezim için bitane yumurta bıle değerli her ay bizim için değerli dendi. Herşey bizim için eğer herşey yolunda giderse ve 3 hafta antıbıotık kullanımın sonunda transfer olur inşallah yaşımda geldı 40 oldum bugun itibarı ile
Benim sorum şimdi bana dr yumurta toplama işlemi yapmadan iki gün önce bı iğne verdı
İlaç adı yazmak istemezdim ama mecbur olduğum için özürdilerim
Triptofem 0,1mg arkadaşlar bu iğne çatlatma iğnesi değilimi ? Çünkü test yaptım elimde testler vardı ve nagatıv çıkıyor acaba bu iğne başkamı hcg içermiyormu? Yada testler bozuk yada acaba iğnemi bozuktu ? Ama iki Gün sonra yumurtam toplamdı ben anlamadım içeriğini okumadan attım kutuyu burdan bakıyorum Türkçesi çıkmıyor
Kullanan yada bılgısı olan varmı ?

Kızlar daha önce sordum 2 kere ama kimse cevap vermemiş. Aranızda benim gibi ilaçlara bağlı adet düzensizliği olan var mı. Yoksa ben menopoza mı giriyorum. Sanırım benim gibi olan yok aranızda?
Canım benim durumum senden farklı olduğu için yazmadım. Ben 1,5 sene önce dış gebelik yaşadım. Doğal yollarla hamile kalmıştım. Bebek sağ tüpteydi diğer bebekte rahimde. Önce kürtajla rahim temizlendi, sonra düşük doz kemoterapi iğnesi yaptılar tüpteki gebelik sonlansın diye ama hcg artmaya devam etti. 10 gün sonra bir doz iğne daha yaptılar ve ondan 2 gün sonra tüpümü patlattı sağdaki gebelik. İç kanamayla ameliyata alındım. Bu olaylardan sonra normalde 3 ya da 4 gün süren adetim. Önce 2 gün sonra 1 güne düştü, kanamanın miktarı da çok azaldı. Dış gebelikten önce doktor rezervlerin yaşına göre çok çok iyi demişti ve 3 Ayda hamile kalmıştım. Sonrasında ise adetler azaldı diye gittiğimde rezervlerin normalin bile altında dediler, menopoz yaklaşıyor dediler. 6 civarında antral folikül görülüyor adetin 2. günü vitamin kullanıyorum sayı yine 6. Bana hemen tüp bebek dediler. Annem 49 yaşında cerrahi menopoza girdi. Ben 40 yaşımda niye böyle oldum deyince doktorum seninki genetik değil dedi. İlaçlar ve ameliyat beni böyle yaptı eminim çünkü biraz araştırınca yazıyor zaten. Peki tüp bebek tedavisi böyle birşeyi tetikliyor mu araştırdın mı? Biraz uzun oldu ve durumumuz farklı ama cevapsız kalmanı istemedim.

Geçmiş olsun canım ben de yaşadım dış gebelik yukarıda anlattım senin mesajını sonradan gördüm. Tüp bebek hikayen tabiki bitmedi. Bir şanssızlık sadece başına gelen. Benim dış gebeliğim 2 ay bitmişsen fark edildi. Geç olması iğnenin etkili olmasını engelliyormuş. Sen tek bir iğneyle atlatacaksın inşallah

Ben de öyle umuyorum. Vücut bir an önce atarsa biraz rahatlayacağım. Yumurta rezervim çok az olmasa beklemekte sorun yok ama 3 ay sonra alınabilecek yumurtam olacağının garantisi de yok.

Başlamadan önce hsg çektirmiştim, tüplerimde sorun yoktu, daha önceden geçirdiğim bir enfeksiyon vs de yok yapışıklık yapacak. Dış gebeliğe yol açabilecek tek şey T şeklinde bir rahmim var. Doktorum başlarken sorun olmaz demişti ama belli ki sorun oluyor. Bu esnada düzeltme ameliyatı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…