Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

A anneveoglusu 3. Gün embriyolarin insallah 5. Güne saglikla ulaşır
Bi sorum var sana:
üçü de 5. Güne gittiginde En kalitelisini mi koyacaklar ? Bir tanesini koyup digerlerini napicaklar? Konustunuz mu doktorunla?

A anneveoglusu 3. Gün embriyolarin insallah 5. Güne saglikla ulaşır
Bi sorum var sana:
üçü de 5. Güne gittiginde En kalitelisini mi koyacaklar ? Bir tanesini koyup digerlerini napicaklar? Konustunuz mu doktorunla?
Ağzından bal damlıyor benim gibi üçünüde kaybedersem diye korkarken
canım en iyisi iki tane koyarız dedi
bir tane kalırsa oda iyi kalite ise dondururuz dedi

eşim ikiz konusunda tereddütleri var ama ben isterim iki tane konulmasını bu kararı transfer aşamasında vereceğiz drumla

Bence iki tane kesin koydur.

Arkadaslar arı sütü iki çeşit var biri sarımsı macun gibi diğeri ampül şeklinde .bunların hangisi daha etkili biliyormusunuz.birde melatonina alacagım internet ile eczane arasında çok fark var bu konuda hangi site güvenilir acaba hiç internetten alan varmı aranızda

arkadaşım ben ampul gibi olandan kullandım n11den aldım sorun yaşamadım

M mozbekoncu merhaba ben mersinden toros yaylasından bir arkadaşımızdan getirttim.eğriçayırın ampulü günlük 1500 mg. içinde 20 tane var.bu 1500 mg bizim gibi tüp bebek tedavisinde günlük alınması gereken miktar . bunu ister ampulle kır iç ister 50 gr. 40 gr. lık o dediğin sarımsı macun olarak alıp, sabah akşam tahta çubukla yiyebilirsin, yine sabah akşam yediğin 1500 mg.a denk geliyor.hangisi olduğu nereden almak istediğin ve maddi olarak hesabına bağlı.ampul 20 günde bitecek.50 gr.da rahat 2 ay gidiyor sanki.aradaki fiyat farkı bu sadece.
melatonin ben hep eczaneden aldım vücut saati tik takını ayarlayan hormonlardan biri ve zamanla vücut az üretiyormuş.prospektüsü okudun mu alla sen gıcık oluyorum vücut tik takına interneti bilmiyorum ilaç kutusunun içinde 80 tane var çok uzun zaman gidiyor böyle düşünüp eczaneden de alabilirsin bitmek bilmiyor ilaç.ikisinden de fayda göreceksin inş
arı sütü sağlığa mükemmel faydalı şu anda da gün aşırı yiyorum daha az miktarda günde 1 kez.enerji veriyor, sağlık, sabah uykudan rahat kalkma gibi, bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

Selamlar,
8. Günü degerim 13 çıktı
9. İdrar testim tek çizgi (yani 20nin altinda hala.)

İkinci denememdi, ilki hic tutmadi bu seferki tuttu ama devam etmiycek gibi görünüyor.

Benim yapabileceğim birsey veya tavsiyeleriniz var mi? Sonraki denemem için..

Bu arada bana attığın listeye uymaya çalıştım Bebegimhadi teşekkürler tekrar

Bebiş ilk tutunma durumunda hcg yi hızla arttırmayabilir; genüz erken değil mi karar vermek için ; hele kucuk belirtiler varsa; belirsiz ikinci çizgi gibi?
Takip edemedim blast mıydı? Yıne de şans verin; bence bekleyin;

İyi sanslar insallah tutunur

Eğer kimyasalsa çok gecmiş olsun üzüldüm.inş. da 12. Gün iyi bir sonuc alırsın.bundan sonrası için embriyonu genetiğe göndermeni, dr unu değiştirmeni,kendi doktorumu veya bahçeciyi tavsiye ederim.2 adet sonrası ara vermeden devam edersen iyi olur.sanki bir opuda sağlıklı embriyo gelmezse 2. Opuda sağlıklı geliyor onu yakalamış olurdun.benim de 3. Opuda sağlıklı geldi.ilk 3 denemede olma ihtimali yüksek ins en kisa zamanda bebeğin olur.nerede tedavi gördün bakalım dr.un yeni bir yöntem tavsiye edecek mi ?

Selam ligea Evet blastti
İdrarda tek cizgi çıktı. Yanında hic cizgi görünmüyor. Test prospektusunde 20nin üstünü ölçer yaziyor.
Evet yarin bi kan verip bakicam tekrar. Ama yukselse idrarda çıkardı.

İlkinde taze ikincisinde dondurulmusu konuldu.
Cok fazla embriyo seçeneğim olmadigi icin genetige göndermedik.
2 ay ara verip igneli üçüncü tedaviye başlarım diye düşünüyorum.

Gonalf 300 kullanmışım gecen sefer.
gnowee soylemisti yanilmiyorsam:
düşük doz daha iyi sonuc veriyor diye. Onu deneyebilirim üçüncüde.
Yaşım 41 bu arada

Seni de çok azimli gördüm aynı ben bana erbil bey 5 gün femara isimli ilac verdi ondan sonra merional düşük doz igne.o opuda sağlıklı embriyo geldi.erbil beyde "düşük doz deneyecegiz bu sefer " dedi.ondaki 2. Opumdu, ben 3. Deneme derken ilk denememide katıyorum ankarayı :) uzun oldu anlayan beri gelsin.
41 yaş iyi bir yaş ne zaman maddi manevi hazır olursan başla.gnowenin de ilaç ve igne bir arada mi olmus bu arada ? Bence de düşük dozun bize daha iyi oldugunu dr.umda söyledi.neresiydi merkezin dr ?

Zamanımın olduğunu bilsem bi yil bile ara veririm ama bu yaşlarda rezerv ışık hiziyla düştüğü icin acele ediyorum esasinda

Merhaba. Belki beni hatırlarsın. 9.gün değerim 16 çıkmıştı. 12.gün 40 14.gün 89 olmuştu yani düzenli idi artışlar. O birkaç günde hem kk da hem internette çeşitli sitelerde okumadığım şey kalmadı bu durumla ilgili.
Sana tavsiyem her ihtimale hazırlıklı ol ama umudunu da kaybetme. Böyle düşük değerle başlayıp sağlıkla kucağına alan örnekler hiç az değil. İnşallah sen de onlardan biri olursun.

Önemli olan düzenli artış biliyorsun bunu. Keşke 8.gün yqpmasaydin çok erken yapmışsın bak şimdi stres yaşıyorsun. Sonu iyi olacak sen boş yere üzüldüğün ile kalmış olacaksın. İnşallah hersey yolunda gidecek canım dualarım seninle

Kızlar ben de yeni başladım vitaminlere ama doktorum hemen histeroskopi istedi daha yumurta uyarıcı ilaç falan kullanmadım. Benim gibi olan var mı? Acaba iş dışından geliyoruz diye mi hızlıca istedi?

Kızlar ben de yeni başladım vitaminlere ama doktorum hemen histeroskopi istedi daha yumurta uyarıcı ilaç falan kullanmadım. Benim gibi olan var mı? Acaba iş dışından geliyoruz diye mi hızlıca istedi?

İlk tüp denemenizde histereskopi mi istedi?

Bizde negatif sonuçtan sonra araştırmak icin öneriliyor.
Rahim filmi diyorsaniz tedaviye baslamadan isteniyor evet

C
İlk tüp denemenizde histereskopi mi istedi?

Bizde negatif sonuçtan sonra araştırmak icin öneriliyor.
Rahim filmi diyorsaniz tedaviye baslamadan isteniyor evet
Canım evet ilk defa deneyeceğiz ama benim bir tüpüm dış gebelik sebebiyle alındı. Hiç rahim filmi falan çektirmedim. Diğer tüp açık mı bilmiyorum. Histeroskopi ile tüp açık mı değil mi o da anlaşılır di mi?

Hitereskopi ile anlaşılmaz cnm laporoskopiyle anlaşılır hitereskopi de rahim içine bakılıyor sadece geçmiş olsun

Hitereskopi ile anlaşılmaz cnm laporoskopiyle anlaşılır hitereskopi de rahim içine bakılıyor sadece geçmiş olsun
Teşekkürler canım, benim bir tüpüm 1,5 yıl önce laparoskopiyle alındı zaten. Şimdi ilk defa tüp bebeğe başlayacağız. Biraz araştırdım internetten histeroskopi rahim içi yapışıklık şüphesi vs için yapılıyormuş. Tedaviye başlamadan iyi olacak sanırım. Allah hepimize hayırlısı ile sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…