Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah geçici sorunlardır ve huzurla çözülür. Bir ablam böyle dur
canım sorununuz inşallah geçicidir ve Huzurla çözülür. Bir ablam böyle durumlarda Furkan suresi 74. Ayeti okumamı tavsiye ederdi.

Hayırlı sağlıklı haberlerini alırız inşallah.

Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Rabbimden hayırlı ve güzel haberlerinizi diliyorum
İnşallah bilemiyorum bugün ilk günü saymazsak dördüncü gün hiç bir belirti yok diğerlerin de de böyleydi. Ondan sıkıntı yaptım. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.

İnşallah bilemiyorum bugün ilk günü saymazsak dördüncü gün hiç bir belirti yok diğerlerin de de böyleydi. Ondan sıkıntı yaptım. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
Canım hiç belirti arama rahat ol kendini dinleme Allah ol diycek olucak öncelikle hasta gibi yatma gez dolaş günlük rutin işlerini yap ağır kaldırma uzanma sadece her gün bir dilim ananas ye her gün taze sıkılmış portakal ve havuc suyu iç bir bardak karnına dokunarak dua et tesbih çek duadan başka çeremiz yok inş Allahım kan can versin karnındaki bebise..

Arkadaslar transfer sonrasi 3.günüm insallah güzel haberler verebilirim su ana kadar hic bir belirtim yok hakkimizda hayirlisi insallah beni de dualariniza eklermisiniz
Hayırlı olsun transferiniz. Belirti aramayın kendimden biliyorum süreci daha da stresli hale getiriyor. Sağlıklı beslenin ve ayaklarınızı sıcak tutun. Dualarımızdasınız

Tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sağlıklı sonuçlar alırsınız inşallah

Arkadaşlar progesteron 50 mg iğne ile crinone jel transferden sonra aynı anda kullanan oldumu bilgilendirirseniz sevinirim.

Transfer sonrasi ilac yok estrofem veya jel yok mini tüp bebek ne bilmiyorum normal tedavi oldum ignelerle yumurtalar toplandi sadece sonrasinda ilac yok
ok canım yani sen anladığım kadarı ile tüp bebek yaptırmışsın zaten hiçbir tedavi şeklinde transferden sonra ilaç olmuyo bildiğim ve iki defa tüp bebek yaptıran birisi olarak olsun bebişler gelsin sağlık ve hayırlısıyla da önemli olan o nasıl olduğu değil çeken yaşayan bilir ancak Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıcaz inşallah ben inanıyorum

hcg kaç çıktı canım
slm kızlar bugün gittik dra kese çok küçükmüş henüz kan tahlili beta hcg sonucu bugün 2793 çıktı salı günki değerim 1301 di dr güzel dedi hamilelik çok yeniymiş 4-5 haftalık dedi 15 gün sonra gel ozamana çıkar dedi inşallah hayırlısıyla iyi gider herşey moralinizi bozmayın hiç bugün tüp bebek yaptıracağım dru aradım durumu söyleyim tedaviyi iptal edeyim diye asistanı bile inanamadı gerçekten mucize olmuş dedi.aynen öyle mucize bol bol dua edin inancınızı hiç yitirmeyin arkadaşlar belirtilere takılmayın bende hala bişey yok önceki yazdıklarım dışında dualarım sizlerle arkadaşlar

Tebrikler siz tüp bebek tedavisine karar verdik sonra normal yolları hamile kaldınız ah ne güzel darısı bize bende düşük yaptım normal yolla gebeliğimi Hatta dış gebelik bile diyebiliriz bende tüp bebek düşünmeye başladım yaşım 41 şansım varmı bilemiyorum bir közüm var normal yolla gebe kalmıştım sizinkisi nasıl oldu

Tranafer sonrasi estrofem rahim kalinlastirici ve crinone jel var daha öncekilerde kullanmistim bunda fark bu ilaclari kullanmamam adet agrisi gibi kasiklarimda agri var biraz ayakta kalsam belim agriyor dün sag bacagima agri girdi bugün sol bacagima vurdu baska da bir sey yok rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

Niye sordum? Transferden önce ilaçlar başlıyor. Estrofem başlandı. Transferden 6 gün önce estrofem progesteron ve diğer ilaçlar başlandı
Ogün (daha progesteron başlanmadan) kan tahliline bakılıyor benim progesteronum düşüktü. Transfer günü kontrol edilmedi. Şimdi sadece progesteron iğnesi ve estrofem coraspin kullanıyorum. Bazıları bir süre sonra progesteron baktırıyor bazısına hem progesteron iğnesi hemde jel başlanıyor. Benim 4. Ve son denemem olduğu için haklı olarak tedirginim. Sizlere sorma gereği duyuyorum.

Rabbim sevindirsin senide bizleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…