- 22 Şubat 2012
- 89
- 266
- 293
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.121
İnşallah geçici sorunlardır ve huzurla çözülür. Bir ablam böyle durMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım.
Kasvetli günlerden geçiyorum. Hesapta bu ay tedaviye başlayacaktım. İlaçlarımı aldım. Onlar bana ben onlara bakıyorum. Evde huzurumuz pek yok malesef. İşin sonu nereye gidecek bilemiyorum
Eğer doğum kontrol hapı ile korunuyorsan hep aynı saatte almaya özen göster. Ben yıllarca kullandım kist için; hep saatlerine dikkat etmediğimde ara kanamam olurdu bunun gibi.
Gözün aydın arkadaşım. Sonuna kadar yolunda gitsin gebeliğin inşallah. Darısı tüm istiyenlerin başına.
Transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif haberini alırız.
canım sorununuz inşallah geçicidir ve Huzurla çözülür. Bir ablam böyle durumlarda Furkan suresi 74. Ayeti okumamı tavsiye ederdi.Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım.
Kasvetli günlerden geçiyorum. Hesapta bu ay tedaviye başlayacaktım. İlaçlarımı aldım. Onlar bana ben onlara bakıyorum. Evde huzurumuz pek yok malesef. İşin sonu nereye gidecek bilemiyorum
Eğer doğum kontrol hapı ile korunuyorsan hep aynı saatte almaya özen göster. Ben yıllarca kullandım kist için; hep saatlerine dikkat etmediğimde ara kanamam olurdu bunun gibi.
Gözün aydın arkadaşım. Sonuna kadar yolunda gitsin gebeliğin inşallah. Darısı tüm istiyenlerin başına.
Transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif haberini alırız.
Hayırlı sağlıklı haberlerini alırız inşallah.Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Sabah erkenden eşimle hastanenin yolunu tuttuk 2 li tarama için ölçümler yapıldı NT 1mm ense.
Crl 50.4 ayrıca 7 tüp kan aldılar senin bu hastanede hiç sonuçların yok dedi idrarda istedi hepsini verdim 1 hafta sonra sonuçları alacağım ölçüm yaparken hiç göremedim hiç birşeyde demiyor ben sordum artık bir sorun yok demi kalp atıyor diye evet sorun yok canlı dedi yinede memnun kaldım bir sürü tahlil sonucu alacağım
İnşallah bilemiyorum bugün ilk günü saymazsak dördüncü gün hiç bir belirti yok diğerlerin de de böyleydi. Ondan sıkıntı yaptım. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Rabbimden hayırlı ve güzel haberlerinizi diliyorum
Canım hiç belirti arama rahat ol kendini dinleme Allah ol diycek olucak öncelikle hasta gibi yatma gez dolaş günlük rutin işlerini yap ağır kaldırma uzanma sadece her gün bir dilim ananas ye her gün taze sıkılmış portakal ve havuc suyu iç bir bardak karnına dokunarak dua et tesbih çek duadan başka çeremiz yok inş Allahım kan can versin karnındaki bebise..İnşallah bilemiyorum bugün ilk günü saymazsak dördüncü gün hiç bir belirti yok diğerlerin de de böyleydi. Ondan sıkıntı yaptım. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
Amin canım inşallah senden de hayırlı haberler alırız ilk günlerdesin belirti pek olmaz çok haraketsiz kalma ama yorulma da inşallah pozitif olur hayırlısylaHayırlı sağlıklı haberlerini alırız inşallah.
Hayırlı olsun transferiniz. Belirti aramayın kendimden biliyorum süreci daha da stresli hale getiriyor. Sağlıklı beslenin ve ayaklarınızı sıcak tutun. DualarımızdasınızArkadaslar transfer sonrasi 3.günüm insallah güzel haberler verebilirim su ana kadar hic bir belirtim yok hakkimizda hayirlisi insallah beni de dualariniza eklermisiniz
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinslm kızlar hayırlı kandiller herkese.bu mübarek günün hürmetine bende size müjde vereyim hem umut olsun hemde dualarınızı alayım hamileymişim bende, inanması çok zor hala inanamıyorum mucize bebeğim bana gelmiş.dün kan testinde çıktı ultrasonda görünmüyor henüz cuma tekrar gidicem dra.inşallah ben 3 tedaviye başlıcaktım bu ayki regliyle ama kendiliğinden olmuş ümidinizi yitirmeyin arkadaşlar dua edin bol bol inşallah Allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hamile olanlara sağlıkla hayırlısıyla kucaklarına almayı hamilelik isteyenlerede inşallah öncelikle hamile kalmayı nasip etsin.banada dua edin arkadaşlar herşey yolunda gitsin inşallah
Sağlıklı sonuçlar alırsınız inşallahGünaydın hayırlı cumalar kızlar. Sabah erkenden eşimle hastanenin yolunu tuttuk 2 li tarama için ölçümler yapıldı NT 1mm ense.
Crl 50.4 ayrıca 7 tüp kan aldılar senin bu hastanede hiç sonuçların yok dedi idrarda istedi hepsini verdim 1 hafta sonra sonuçları alacağım ölçüm yaparken hiç göremedim hiç birşeyde demiyor ben sordum artık bir sorun yok demi kalp atıyor diye evet sorun yok canlı dedi yinede memnun kaldım bir sürü tahlil sonucu alacağım
Evet canım ben varım hala da kullaniyorum salı günü kendi Dr uma gidicem yavaş yavaş birakicaz demişti belki keser bu haftaArkadaşlar progesteron 50 mg iğne ile crinone jel transferden sonra aynı anda kullanan oldumu bilgilendirirseniz sevinirim.
Peki transferden sonra mı başladı. Günde birer devamı kullanıyorsun.Nerde tedavi oluyordunEvet canım ben varım hala da kullaniyorum salı günü kendi Dr uma gidicem yavaş yavaş birakicaz demişti belki keser bu hafta
ok canım yani sen anladığım kadarı ile tüp bebek yaptırmışsın zaten hiçbir tedavi şeklinde transferden sonra ilaç olmuyo bildiğim ve iki defa tüp bebek yaptıran birisi olarak olsun bebişler gelsin sağlık ve hayırlısıyla da önemli olan o nasıl olduğu değil çeken yaşayan bilir ancak Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıcaz inşallah ben inanıyorumTransfer sonrasi ilac yok estrofem veya jel yok mini tüp bebek ne bilmiyorum normal tedavi oldum ignelerle yumurtalar toplandi sadece sonrasinda ilac yok
slm kızlar bugün gittik dra kese çok küçükmüş henüz kan tahlili beta hcg sonucu bugün 2793 çıktı salı günki değerim 1301 di dr güzel dedi hamilelik çok yeniymiş 4-5 haftalık dedi 15 gün sonra gel ozamana çıkar dedi inşallah hayırlısıyla iyi gider herşey moralinizi bozmayın hiç bugün tüp bebek yaptıracağım dru aradım durumu söyleyim tedaviyi iptal edeyim diye asistanı bile inanamadı gerçekten mucize olmuş dedi.aynen öyle mucize bol bol dua edin inancınızı hiç yitirmeyin arkadaşlar belirtilere takılmayın bende hala bişey yok önceki yazdıklarım dışında dualarım sizlerle arkadaşlarhcg kaç çıktı canım
Tebrikler siz tüp bebek tedavisine karar verdik sonra normal yolları hamile kaldınız ah ne güzel darısı bize bende düşük yaptım normal yolla gebeliğimi Hatta dış gebelik bile diyebiliriz bende tüp bebek düşünmeye başladım yaşım 41 şansım varmı bilemiyorum bir közüm var normal yolla gebe kalmıştım sizinkisi nasıl olduslm kızlar bugün gittik dra kese çok küçükmüş henüz kan tahlili beta hcg sonucu bugün 2793 çıktı salı günki değerim 1301 di dr güzel dedi hamilelik çok yeniymiş 4-5 haftalık dedi 15 gün sonra gel ozamana çıkar dedi inşallah hayırlısıyla iyi gider herşey moralinizi bozmayın tüp bebek yaptıracağım dru ara tedaviyi iptal edeyim diye asistanı bile inanamadı gerçekten mucize olmuş dedi.aynen öyle mucize bol bol dua edin inancınızı hiç yitirmeyin arkadaşlar belirtilere takılmayın bende hala bişey yok önceki yazdıklarım dışında dualarım sizlerle arkadaşlar
ok canım yani sen anladığım kadarı ile tüp bebek yaptırmışsın zaten hiçbir tedavi şeklinde transferden sonra ilaç olmuyo bildiğim ve iki defa tüp bebek yaptıran birisi olarak olsun bebişler gelsin sağlık ve hayırlısıyla da önemli olan o nasıl olduğu değil çeken yaşayan bilir ancak Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıcaz inşallah ben inanıyorum
Niye sordum? Transferden önce ilaçlar başlıyor. Estrofem başlandı. Transferden 6 gün önce estrofem progesteron ve diğer ilaçlar başlandıok canım yani sen anladığım kadarı ile tüp bebek yaptırmışsın zaten hiçbir tedavi şeklinde transferden sonra ilaç olmuyo bildiğim ve iki defa tüp bebek yaptıran birisi olarak olsun bebişler gelsin sağlık ve hayırlısıyla da önemli olan o nasıl olduğu değil çeken yaşayan bilir ancak Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıcaz inşallah ben inanıyorum
Rabbim sevindirsin senide bizlerideNiye sordum? Transferden önce ilaçlar başlıyor. Estrofem başlandı. Transferden 6 gün önce estrofem progesteron ve diğer ilaçlar başlandı
Ogün (daha progesteron başlanmadan) kan tahliline bakılıyor benim progesteronum düşüktü. Transfer günü kontrol edilmedi. Şimdi sadece progesteron iğnesi ve estrofem coraspin kullanıyorum. Bazıları bir süre sonra progesteron baktırıyor bazısına hem progesteron iğnesi hemde jel başlanıyor. Benim 4. Ve son denemem olduğu için haklı olarak tedirginim. Sizlere sorma gereği duyuyorum.
Amiiiin inşallah cümlemizi. Hayırlı sağlıklı bebişler versin.Rabbim sevindirsin senide bizleride
Transferdēn önce başladım canım crinone jel sabah akşam, progestan günde 1 kereAmiiiin inşallah cümlemizi. Hayırlı sağlıklı bebişler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?