• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dusunme boyle seyleri sen su anda sadece tedavine odaklan.. kimseyi takma bencilce biraz ama bazen kendimizle ilgili birseyleri basarmak icin umursamaz davranmak lazim. Sikma canini hersey guzel gececk buna inandir kendini canim..
Arkadaşım tetkik sonuçların nasıl yazmadın merak ettim. İnşallah katlanarak çoğalmıştır. Bende hiç bir belirti yok hiççççç.....

Kızlar selam siz tecrübelisiniz yardıma ihtiyacım var. Acaba tüpbebekten önce süt hormonu yükseliğini sık sık yaşayan var mıydı?? Prolaktin yani?? Dostinexle düşüyor bırakınca artıyor tüpbebeğe başlıcaz ama bu süreçte kullandırıyorlar mı? Cünkü bıraktıgımda geri yükseliyor

hiçbir fikrim yok arkadaşım

slm kızlar hayırlı kandiller herkese.bu mübarek günün hürmetine bende size müjde vereyim hem umut olsun hemde dualarınızı alayım hamileymişim bende, inanması çok zor hala inanamıyorum mucize bebeğim bana gelmiş.dün kan testinde çıktı ultrasonda görünmüyor henüz cuma tekrar gidicem dra.inşallah ben 3 tedaviye başlıcaktım bu ayki regliyle ama kendiliğinden olmuş ümidinizi yitirmeyin arkadaşlar dua edin bol bol inşallah Allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hamile olanlara sağlıkla hayırlısıyla kucaklarına almayı hamilelik isteyenlerede inşallah öncelikle hamile kalmayı nasip etsin.banada dua edin arkadaşlar herşey yolunda gitsin inşallah

canım tebrik ederim arkadaşım ne güzel mucizen gelmiş

Arkadaşım tetkik sonuçların nasıl yazmadın merak ettim. İnşallah katlanarak çoğalmıştır. Bende hiç bir belirti yok hiççççç.....
Belirti olmuyor. kasıkta zorla hissedilen bir sızı tek belirtim.ne kadar sağlıklıysan o kadar hamile olabilirsinde.benim öyleydi.kendini dinlemeden buralara bakmadan oyalanmanı tavsiye ederim kafaya takma :super:

Benimde bugün transfer sonrasi 5.gün hic bir belirtim yok kafaya takmamaya çalışıyorum ama kendimi dinliyorum üzüyorum zor bi durum nerdeyse hr tuvalete gidişimde gögüslerime bakiyorum belki renk degisikligi fln olur diye ne mide bulantisi ne bas dönmesi ilacta yok bende kaldim öylece dua edin ne olur bana da

Tebrik ederim arkadaşım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı bekleyen bizlerin başına. Bu mübarek gecede hepimizin duasını kabul etsin Allahım. Birbirimize isimle dua edelim lütfen.
teşekkür ederim canım amin inşallah Allahım darısı sizlerin ve isteyen herkese nasip etsin.çok korkuyorum sadece beta hcg de çıktı ultrasonda bişey görünmedi henüz yarın gitcez dra kontrole.ben regli olmayı bekliyodum biliyosun ara ara regli sancısı oluyodu bir hafta sürdü günümden önce başladı agrılar gecince 3. gün kan tahlili yaptırdım öyle belirti falan arama gerçi herkesinki farklı oluyo diyolar bende bi değişiklik olmadı yani gögüslerde kararma damar falan hiç bişey olmadı regli döneminde biraz şişer hassaslaşır ya okadar sadece çok takma kafana canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız dualarım sizlerle

Belirtin oldumu canim hic dikkatini ceken bende ilacsiz tedavi oldum dogal siklus bi hassasiyet fln akinti gogus agrisi renk degismesi fln sadece regl mi gecikti yani
regli öncesinden başlayan ağrılarım oldu sadece gögüslerde regli dönemindeki kadar şişme ve hassasiyet okadar yani başka bişey yok regli 3 gün gecikincede dayanamadım yine gittim dra kanda çıktı sadece arkadaşım şimdi çok sık tuvalete gidiyorum bol su da içiyorum ondan ama sanki tam boşaltamıyorum gibi geliyor ve regli ağrılarıda devam ediyor hala dr ağrılara normal demişti

teşekkür ederim canım amin inşallah Allahım darısı sizlerin ve isteyen herkese nasip etsin.çok korkuyorum sadece beta hcg de çıktı ultrasonda bişey görünmedi henüz yarın gitcez dra kontrole.ben regli olmayı bekliyodum biliyosun ara ara regli sancısı oluyodu bir hafta sürdü günümden önce başladı agrılar gecince 3. gün kan tahlili yaptırdım öyle belirti falan arama gerçi herkesinki farklı oluyo diyolar bende bi değişiklik olmadı yani gögüslerde kararma damar falan hiç bişey olmadı regli döneminde biraz şişer hassaslaşır ya okadar sadece çok takma kafana canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız dualarım sizlerle
hcg kaç çıktı canım

regli öncesinden başlayan ağrılarım oldu sadece gögüslerde regli dönemindeki kadar şişme ve hassasiyet okadar yani başka bişey yok regli 3 gün gecikincede dayanamadım yine gittim dra kanda çıktı sadece arkadaşım şimdi çok sık tuvalete gidiyorum bol su da içiyorum ondan ama sanki tam boşaltamıyorum gibi geliyor ve regli ağrılarıda devam ediyor hala dr ağrılara normal demişti

Cok sagol arkadaşım allah razi olsun verdigin bilgiler icin cvp vermen bile bi teselli oldu bana

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Sabah erkenden eşimle hastanenin yolunu tuttuk 2 li tarama için ölçümler yapıldı NT 1mm ense.
Crl 50.4 ayrıca 7 tüp kan aldılar senin bu hastanede hiç sonuçların yok dedi idrarda istedi hepsini verdim 1 hafta sonra sonuçları alacağım ölçüm yaparken hiç göremedim hiç birşeyde demiyor ben sordum artık bir sorun yok demi kalp atıyor diye evet sorun yok canlı dedi yinede memnun kaldım bir sürü tahlil sonucu alacağım

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Sabah erkenden eşimle hastanenin yolunu tuttuk 2 li tarama için ölçümler yapıldı NT 1mm ense.
Crl 50.4 ayrıca 7 tüp kan aldılar senin bu hastanede hiç sonuçların yok dedi idrarda istedi hepsini verdim 1 hafta sonra sonuçları alacağım ölçüm yaparken hiç göremedim hiç birşeyde demiyor ben sordum artık bir sorun yok demi kalp atıyor diye evet sorun yok canlı dedi yinede memnun kaldım bir sürü tahlil sonucu alacağım
hayırlı haberlerini alırız inşallah arkadaşım

Arkadaşlar transferim oldu. Dualarınızı bekliyorum. Ya hemşire çok su içirtti transferden hemen sonra tuvaletimi yapmak zorunda kaldım. Tutamadım. İnsanın içine hep vesvese giriyor.
Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Rabbimden hayırlı ve güzel haberlerinizi diliyorum :dua:

Back