- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.981
S semos74 bende doktorum erbil yağmuru tavsiye edeceğim.seveni cok iki kisiye tavsiye ettim onlarda pozitif aldı.sadece tanıdığım 1 arkadaşım onda negatif aldı.doktorun Ali Osman beyden vazgeçtin sanırım.pgt için de gecmiş olsun dostum çok üzüldüm.benim de 2 sağlıklı 2 sağlıksız embriyo sonucu gelmişti.son gelende iki kromozom birden bozuktu.aslında bir sonraki ay sağlıklı gelme ihtimali yüksek.yani bence peşpese ara vermeden devam etmeli.vücut bir sağlıksız bir sağlıklı üretiyor gibi.beklemeden devam etmeni tavsiye ederim.3 ay dişini sıkıp havuz yöntemi iyi olabilir.Merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım kötü haber gelince elim gitmedi yazmaya 2 embriyo çoklu kromozom bozukluğu varmış transfer olamadı umarım sizler iyisinizdir bana iyi bildiğiniz tüp bebek merkezi ve doktor ismi verirmisiniz
MerhabaS semos74 bende doktorum erbil yağmuru tavsiye edeceğim.seveni cok iki kisiye tavsiye ettim onlarda pozitif aldı.sadece tanıdığım 1 arkadaşım onda negatif aldı.doktorun Ali Osman beyden vazgeçtin sanırım.pgt için de gecmiş olsun dostum çok üzüldüm.benim de 2 sağlıklı 2 sağlıksız embriyo sonucu gelmişti.son gelende iki kromozom birden bozuktu.aslında bir sonraki ay sağlıklı gelme ihtimali yüksek.yani bence peşpese ara vermeden devam etmeli.vücut bir sağlıksız bir sağlıklı üretiyor gibi.beklemeden devam etmeni tavsiye ederim.3 ay dişini sıkıp havuz yöntemi iyi olabilir.
Bahçeci fulyadan yazın ayrıldı erbil yağmur.erbil yağmur.com diye sayfası var.terrace fulyada bahçeci ile aynı binada özel merkez açtı.doktorları gezip karar verebilirsin.biraz bahçeciden ücreti yüksek ilk muayene 500 tl diye duydum.ben sanslıyım ki bahcecide onunla tedavi oldum.onda tedavi olan arkadaşımla görüşürsünüz, doktorun özel muayehanesine gitti o.sigara biraz icebilirsin tabi ama kısa bir zaman olsun lütfenMerhabaBebegimhadi evet vazgeçtim arkadaşım üzülme sakın sen hamişsin sakın takma bişeyi inşallah bizimde olur, seninde kuçağına almayı nasip etsin Rabbim.ben biraz dinleniyim 10 kilo aldım sigarayı bırakmıştım onlardan kurtulayım diyorum bu arada sigaraya başladım kötü haberi alınca yani 1,2 ay içinde araştırıp tekrar sigaradan ve kilodan kurulup iyi bir merkezden bilgi almak istiyorum şansım varmı diye ayrıca bana uygulanan ilaç v.s doğrumu merakta ettim doğrusu.dediklerinde çok mantıklı doktorunu merak ettim gitmek isterim hangi hastanede
Evet canım Sağol tavsiyen için bende testleri yaptiricam zaten Enson öyle karar aldık eşimle. Ister istemez acabalar olacak ortadan kaldırmak için kafa rahat olsunCanım bende erken menopoza vardı beş yıl mücadele verdim 4 tüp bebekte hamiş kaldım bizden de ikili test istendi bende senin gibi yaptırmak istemedim bişey ciksada kesinlikle aldirmam dedim doktoruma ama o ısrar etti neyle.karsilasacagimizi bilmemiz gerek dedi bende devamlı soru işareti kalacağına yaptırma kararı aldım yaşım 38 ve cook şükür bisey çıkmadı belli bir değer çıkıyor yasida göze alarak bir değer belirleniyor kan testi ile bence sana tavsiyem yaptır sonrası acabalar daha stresli geçer hamileligin..
Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bütün bilgiler için düşünücem sadece özel muayenehane olması biraz beni düşündBahçeci fulyadan yazın ayrıldı erbil yağmur.erbil yağmur.com diye sayfası var.terrace fulyada bahçeci ile aynı binada özel merkez açtı.doktorları gezip karar verebilirsin.biraz bahçeciden ücreti yüksek ilk muayene 500 tl diye duydum.ben sanslıyım ki bahcecide onunla tedavi oldum.onda tedavi olan arkadaşımla görüşürsünüz, doktorun özel muayehanesine gitti o.sigara biraz icebilirsin tabi ama kısa bir zaman olsun lütfenbence maddi yönden sorun yoksa sigarayı bırakıp bir sonraki adetle gidebilirsin durmak yok yani bende.saf arı sütu bolca ve bal polen sabah aksam 1 ay muhakkak yiyerek gidersen çok faydası olur.yolun açık olsun darısı size hep birlikte bebeklerimizi görelim in s.
Rabim ol diycek olucak canım bence kararsız kalma Erbil bey doğru karar çok zor bir vakaydim şuan menopozdayim bebeğim 10 aylık buna ramen Erbil uyguladığı tedavi ile yumurtam büyüdü dolendi donduruldu ve geçici menopoz sayesinde hamiş kaldım ilk.erbil.bey denedi diğer merkezlerde böyle bir.uygulama yok ve bir yakın tanıdığım birinede ben tavsiye ettim aynı şey uygulandı ve oda şuan hamile doğurmak üzere çok işinin ehli bence ona güven ben öyle yaptım önce Rabim ve sonrası o vesile oldu bin şükür darısı başına olsun..Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bütün bilgiler için düşünücem sadece özel muayenehane olması biraz beni düşünd
rüyor ben de ali bey e o şekilde gittim aslında hastane olsun istiyorum lab. ve ekip açısından.Sen şanslısın evet hem çaban boşa gitmemiş senin adına çok sevindim aklımda bahçeci yada florance var yorumlara bakıncada aklım karışıyor biraz araştırıp biraz dinlenip karar vermeliyim tabi tavsiyeni yapıcam bal polen arı sütü hakkımızda hayırlısı inşallah .güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim hepberaber inşallah
Ve bir ekleme yapmak istiyorum hastane olunca daha maliyetli oluyor..Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bütün bilgiler için düşünücem sadece özel muayenehane olması biraz beni düşünd
rüyor ben de ali bey e o şekilde gittim aslında hastane olsun istiyorum lab. ve ekip açısından.Sen şanslısın evet hem çaban boşa gitmemiş senin adına çok sevindim aklımda bahçeci yada florance var yorumlara bakıncada aklım karışıyor biraz araştırıp biraz dinlenip karar vermeliyim tabi tavsiyeni yapıcam bal polen arı sütü hakkımızda hayırlısı inşallah .güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim hepberaber inşallah
Evet sonraki yazdıklarını okudum dediğin gibiymis. Uzuldum cunku Sonuç iyi olmazsa ne olacak demiştim Dr a bebeğin alınmasını öneririz dedi o an çok üzüldüm bu kromozom bozukluğu için bir tedavi yok dedi. Dünyaya gelmesinin önlemi gibi canım ya. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Ananem annemi 40 yaşında doğurmus maşallah bişeyi yok :) kalbimi bozmayacagim iyidir yoktur bir sorun. Varsa da Rabbim verdi kabulumdur. ALLAHIm tasiyamayacagjmiz yükler yüklemesin bizlere
Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bütün bilgiler için düşünücem sadece özel muayenehane olması biraz beni düşünd
Rabim ol diycek olucak canım bence kararsız kalma Erbil bey doğru karar çok zor bir vakaydim şuan menopozdayim bebeğim 10 aylık buna ramen Erbil uyguladığı tedavi ile yumurtam büyüdü dolendi donduruldu ve geçici menopoz sayesinde hamiş kaldım ilk.erbil.bey denedi diğer merkezlerde böyle bir.uygulama yok ve bir yakın tanıdığım birinede ben tavsiye ettim aynı şey uygulandı ve oda şuan hamile doğurmak üzere çok işinin ehli bence ona güven ben öyle yaptım önce Rabim ve sonrası o vesile oldu bin şükür darısı başına olsun..
Bugün bütün fanı olduklarım yazmış. E elifdemirelif yazamadım aslında, merak ediyordum, bebeğin dünyaya gelmiş.gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, şansı bol olsunKalbini bozma arkadaşim rabbime güven yoktur hicbir seyi merak etme,aĺahim sag salim kucaklamayi nasip edecektir inşallah,en ümitsiz oldugumuz anlarda Allahtan ümit kesilmez cumlesinin ne kadar dogru oldugunu ögrendim ben,rabbim sevindircek elbette ancak vakti saatini o biliyor ve bize sabir düsuyor,b arada bebegime kavustum bin sukur 14 kasimda dogum yaptim,dilegim isteyen herkesin bu duyguyu tatmasi,saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar dunyaya getirmesi...
Amin canım inşallah. Rabbim bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat ve uzun ömürlü olsun inşallahKalbini bozma arkadaşim rabbime güven yoktur hicbir seyi merak etme,aĺahim sag salim kucaklamayi nasip edecektir inşallah,en ümitsiz oldugumuz anlarda Allahtan ümit kesilmez cumlesinin ne kadar dogru oldugunu ögrendim ben,rabbim sevindircek elbette ancak vakti saatini o biliyor ve bize sabir düsuyor,b arada bebegime kavustum bin sukur 14 kasimda dogum yaptim,dilegim isteyen herkesin bu duyguyu tatmasi,saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar dunyaya getirmesi...
Kalbini bozma arkadaşim rabbime güven yoktur hicbir seyi merak etme,aĺahim sag salim kucaklamayi nasip edecektir inşallah,en ümitsiz oldugumuz anlarda Allahtan ümit kesilmez cumlesinin ne kadar dogru oldugunu ögrendim ben,rabbim sevindircek elbette ancak vakti saatini o biliyor ve bize sabir düsuyor,b arada bebegime kavustum bin sukur 14 kasimda dogum yaptim,dilegim isteyen herkesin bu duyguyu tatmasi,saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar dunyaya getirmesi...
benimde fsh 14 e2 75 ti geçen ay doktorum birşey demedi 3 yumurta sağda 1 tane solda kist vardı. Rabbim nasip etsin inşArkadaslar sürekli sizleri takip ediyorum bende şimdi doktordan geldim geçen ay gittiğimde hormon tahlili istemişti adetin üçüncü günü yani dün yaptırdım fsh 14 e2 80 olunca muayene bile etmedi normal imkansız tüp ise çok zor bir ihtimal dedi eve gelinceye kadar agladım hala aglıyorum beş altı ay önce iki kez tüp denedik döllenmede sorun oldugu için transfere geçilmedi .ne olur sizlerin fsh ve e2 değerleriniz kaç yazarmısınız.birde benim kafam suna takıldı sizler tüp bebeğe başlarken iğnelere adetin üçüncü günümü baslandı adet öncesindenmi yanlış anlamış olabilirim ama bu doktor iğneye önceden baslanıp fazla yumurta elde edilmeye çalışılır dedi ama benim daha önce öyle yapmadılarhiç ilaç kullanmadan muayenede iki yumurta var dediler sonra iğnelere başlandı vede iki yumurta olarak devam etti iğne bitene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?