• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar sürekli sizleri takip ediyorum bende şimdi doktordan geldim geçen ay gittiğimde hormon tahlili istemişti adetin üçüncü günü yani dün yaptırdım fsh 14 e2 80 olunca muayene bile etmedi normal imkansız tüp ise çok zor bir ihtimal dedi eve gelinceye kadar agladım hala aglıyorum beş altı ay önce iki kez tüp denedik döllenmede sorun oldugu için transfere geçilmedi .ne olur sizlerin fsh ve e2 değerleriniz kaç yazarmısınız.birde benim kafam suna takıldı sizler tüp bebeğe başlarken iğnelere adetin üçüncü günümü baslandı adet öncesindenmi yanlış anlamış olabilirim ama bu doktor iğneye önceden baslanıp fazla yumurta elde edilmeye çalışılır dedi ama benim daha önce öyle yapmadılarhiç ilaç kullanmadan muayenede iki yumurta var dediler sonra iğnelere başlandı vede iki yumurta olarak devam etti iğne bitene kadar.
Tüp bebek doktorları ömcelikle yumurtaua bakar fsh ve amh ile pek ilgilenmez he birde tüpler açıkmı diye rahim filmi ister. Ben tedavi olduğumda fsh 24 amh 0.2 idi Doktorum bu değerleri dile bile getirmedi. Adetimin 2. Günü iğnelere başladık 3 yumurtayla vazgeçmez ve biran evvel doktorunu değiştir hatta İstanbuşdaysan sana Bahçeci umut tan Doç dr. Cem bey i öneririm son derece pozitif ve güler yüzlü bir doktor. Bol şans cnm rabbim gçnlündekini kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.

Arkadaslar sürekli sizleri takip ediyorum bende şimdi doktordan geldim geçen ay gittiğimde hormon tahlili istemişti adetin üçüncü günü yani dün yaptırdım fsh 14 e2 80 olunca muayene bile etmedi normal imkansız tüp ise çok zor bir ihtimal dedi eve gelinceye kadar agladım hala aglıyorum beş altı ay önce iki kez tüp denedik döllenmede sorun oldugu için transfere geçilmedi .ne olur sizlerin fsh ve e2 değerleriniz kaç yazarmısınız.birde benim kafam suna takıldı sizler tüp bebeğe başlarken iğnelere adetin üçüncü günümü baslandı adet öncesindenmi yanlış anlamış olabilirim ama bu doktor iğneye önceden baslanıp fazla yumurta elde edilmeye çalışılır dedi ama benim daha önce öyle yapmadılarhiç ilaç kullanmadan muayenede iki yumurta var dediler sonra iğnelere başlandı vede iki yumurta olarak devam etti iğne bitene kadar.
Günaydın uyuyamadım bende.bizi iyi ki takip ediyorsun sevgili M mozbekoncu benim 40 yaşa girmeden hemen önce fsh 15.43 östradiol 50 devlet hastanesinde ilk kez ölçülmüştü dr. hemen evlenin ve amh testi özelde yaptırabilirsin dedi.0.95 amh.bir yıl sonra eski kağıtları aćtım senin için 40 yaş biterken baskent hastanesinde fsh 11.98 E2 32 ve 5 yumurta.ondan sonra 41 e girdigimde dr takibindeydim.hep 2-3 yumurta fsh 15 amh 0.53 e düsmüs 1 yılda.E2 21 30 32 öyle.yani tek iyi oldugum ay o ocak ayı 5 yumurta var sonra dr takibindeyim ve yükselmis.yas etkili ama stres de etkili.bunun ilk cozümu günlük 1500 mg saf arı sütünü yedim bal polen yedim sabah aksam.bu havuz yöntemi tedavimde yediklerim sayesinde yumurta 5-6 ya çıktı bu istanbuldaki tedavimde.bunlar toplandığında 4 dolu yumurtaya çıktı sayı sadece 2-3 ay bal ve türevlerini yemistim. demek yumurta sayı ve kalitesi artabiliyormus.bende ağla ağla eskiden moral bozuk ne zaman evlendim ve istanbulda tedaviye basladım sayılar iyi gelmeye basladı umutlandım.yaşın kaç doktorun dogru söylüyor tüp bebek ve vaktin azalmis ama 0.50 tam uygun tedavi icin süper iyi bir sayı.benim kesin 0.20 ancak amh kalmıstı.gördüğün gibi aynıyiz üzülme.su anki sayılarınla tedaviye başladım bende ama sayiyı arttırman lazım yediklerimle. ben ankarada bile 31 yaşindaki kızların yumurtasınin olusmadığını biliyorum.bizim cok iyi doktor merkez ve labaratuvara ihtiyacımız var.o yüzden istanbulda iyi merkezlere gitmeni tavsiye ederim.istersen doktorumuda yazarım.sen üzülme olmaz diye birsey yok.yukarida yazıldığı gibi yumurtan varsa umut var.bana da neler dediler.ama şunu da dediler 2-3 yumurtam vardı ya.yumurtanız var henüz donasyona gerek yok.bu bana yeterdi moral icin.ve o doktorumun dedigi oldu :halay::KK48:

Son düzenleme:
M mozbekoncu ağlamaktan yazamıyorum diyorsun ya cok üzdün beni.bende tıpatıp aynıydım.hayal gibi geliyordu burada okuduklarım.biz yanındayız artık ağlama.tedavi biraz masraflı oluyor ama yapacak birsey yok.tedavin ins. Iyi geçer bununla pozitifi görürsün

Merhaba arkadaşlar bende 43 yaşındayım durumum olmadığı için 5 yıldır hiç birşey yapamadım öncesinde 2 aşılamam 3 tüp denemem vardı şuan yine durum yok ama ilaçla tedavi deniyoruz fsh 10.01 e2 38.92 amh 0.94 artık sonuç ne olur bilemem akışına bıraktım hormon ilacımın adı femara kullanan varmı acaba sağ ve solda yumurtalar oluştu sabah akşam birer tane kullanıyorum 7.gündeyim doktor çok iyi diyor herzamanki gibi ama hep sonuç negatif siz ne diyorsunuz bu durumuma İlacım için bilen varmı

Merhaba arkadaşlar bende 43 yaşındayım durumum olmadığı için 5 yıldır hiç birşey yapamadım öncesinde 2 aşılamam 3 tüp denemem vardı şuan yine durum yok ama ilaçla tedavi deniyoruz fsh 10.01 e2 38.92 amh 0.94 artık sonuç ne olur bilemem akışına bıraktım hormon ilacımın adı femara kullanan varmı acaba sağ ve solda yumurtalar oluştu sabah akşam birer tane kullanıyorum 7.gündeyim doktor çok iyi diyor herzamanki gibi ama hep sonuç negatif siz ne diyorsunuz bu durumuma İlacım için bilen varmı
Evet ben kullandım ama tüp bebekte

M mozbekoncu E2 80 mis ya sizin benim de 50, 21, 30,32 bu sayının yüksek mi olması lazım düsuk mü arkadaşlar merak ettim b
E2 80 sınır rakam en azından benim doktorum öyle demişti 80 üstü olunca sıkıntılı . Çok düşük oluncaya sıkıntılı sanırım senin değerler normal değerler.

Canım seni çok ıyı anlıyorum, ben de dahil burdaki her arkadas , ıcınde sımdı bebıslerı olanlar var, ne laflar ne doktorlar gordu ne laflar işitti. hatta ben 1 ay arayla farklı doktorlara gıttıgımde degerler değişmemeişti bile biri yasımı(41) edip suratını egdı, denemek istemedi, sonra kendılıgınden hamıleleık ve dusuk oldugunu ogrencıye yuzu gulup baslayalım dedı( aha da yazıyorum acıbadem bursa Sahın doktor. Sonra dıger doktor sızın bebegınız kendılıgınden de olur bıraz bekleyın dedı. ben o kadar uzulmustum kı bursa acıbademde. dedıgım tek bir doktorla kalma ... burda demişler zor hasta grubuyla ugrasan hastanelere ıstanbua gıt. bahceci, belki memorial...

ay afedersınız kızlar da,hormon degerlerım ve uretram toptan normal olsa sana ne gerek sayın tup bebekcıler...para vermek ve ıgne yemek ıcın mazohıst bır egılımımız yok yani..

baska doktora arkadasım, ekrar edıyorum bahceci şişli emeorial vs

Canım seni çok ıyı anlıyorum, ben de dahil burdaki her arkadas , ıcınde sımdı bebıslerı olanlar var, ne laflar ne doktorlar gordu ne laflar işitti. hatta ben 1 ay arayla farklı doktorlara gıttıgımde degerler değişmemeişti bile biri yasımı(41) edip suratını egdı, denemek istemedi, sonra kendılıgınden hamıleleık ve dusuk oldugunu ogrencıye yuzu gulup baslayalım dedı( aha da yazıyorum acıbadem bursa Sahın doktor. Sonra dıger doktor sızın bebegınız kendılıgınden de olur bıraz bekleyın dedı. ben o kadar uzulmustum kı bursa acıbademde. dedıgım tek bir doktorla kalma ... burda demişler zor hasta grubuyla ugrasan hastanelere ıstanbua gıt. bahceci, belki memorial...

ay afedersınız kızlar da,hormon degerlerım ve uretram toptan normal olsa sana ne gerek sayın tup bebekcıler...para vermek ve ıgne yemek ıcın mazohıst bır egılımımız yok yani..

baska doktora arkadasım, ekrar edıyorum bahceci şişli emeorial vs
Bir cok tup bebek doktoru acikcasi ugrasmak istemiyor.. onlara kolay hasta olacakki kendi merkezlerinin basari oranlari artacak. Ne guzel armut pis agzima dus.. ben kolay hasta olsam zaten sana gelmem.. kesinlille katiliyorum canim sana. Basindan savan doktor varsa hic onunla ugrasma baska bir doktora git derim.

Merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım kötü haber gelince elim gitmedi yazmaya 2 embriyo çoklu kromozom bozukluğu varmış transfer olamadı umarım sizler iyisinizdir bana iyi bildiğiniz tüp bebek merkezi ve doktor ismi verirmisiniz

Arkadasim memorial sisli semra kahraman tavsiye ederim

Günaydın gece doğru düzgün uyumadim bu yazdigin bana iyi geldi aynı şeyleri düşünüyorum ve test yaptırmayacagim. Rabbimin hediyesi haraketlerini gördüm :KK43: kalp atışlarını duydum burnumun direği sizliyor yazarken yapmıyorum test. Umarım sağlıkla bebeğine kavusmussundur
Canım bende erken menopoza vardı beş yıl mücadele verdim 4 tüp bebekte hamiş kaldım bizden de ikili test istendi bende senin gibi yaptırmak istemedim bişey ciksada kesinlikle aldirmam dedim doktoruma ama o ısrar etti neyle.karsilasacagimizi bilmemiz gerek dedi bende devamlı soru işareti kalacağına yaptırma kararı aldım yaşım 38 ve cook şükür bisey çıkmadı belli bir değer çıkıyor yasida göze alarak bir değer belirleniyor kan testi ile bence sana tavsiyem yaptır sonrası acabalar daha stresli geçer hamileligin..

3 yumurta toplandi 2 si olgun cikti ve birbtanesi dollendi.embriyo gelisimi cok guzel oldugu ve tek embriyom oldugu icin doktorum transfer etmek istedi ve etti...
Arkadaşın nasılsın ne zaman tahliline? İnşallah pozitif haberini alırsın. Benimde pazartesi transfer planlanıyor. Bugün hayırlısı ile yola çıktım. Çok huzursuz ve tedirginim.

Arkadaşın nasılsın ne zaman tahliline? İnşallah pozitif haberini alırsın. Benimde pazartesi transfer planlanıyor. Bugün hayırlısı ile yola çıktım. Çok huzursuz ve tedirginim.
merhaba canım. ıyıyım carsamba transfer olmustum beklemedeyim. insallah guzel haberi alırım ama cok az gögüs hassasiyeti var baska da belirti yok olmadı herale diyorum. hayırlısı. nsallah sende guzelce transferını olursun guzel sonuclara ulasırsın canım

kızlar sizlerde hiç transfer sonrası belirti oldu mu bende hiç yok olmadı galiba :işsiz:
Her gebelikte belirti olucak diye bişey yok cnm. Ben 2 gebeliğimdede karnım şişmese gebe olduğumu anlamıyacak kadar belirtisizdim çok şükür. Belirti arama akışına bırak cnm. Hayırlı ve güzel haberler alırsın inş...

merhaba canım. ıyıyım carsamba transfer olmustum beklemedeyim. insallah guzel haberi alırım ama cok az gögüs hassasiyeti var baska da belirti yok olmadı herale diyorum. hayırlısı. nsallah sende guzelce transferını olursun guzel sonuclara ulasırsın canım
Teşekkür ederim. Bekleyişlerimiz mutlu son olur inşallah. Sende stres yapmamaya çalış iyi olacak.

Her gebelikte belirti olucak diye bişey yok cnm. Ben 2 gebeliğimdede karnım şişmese gebe olduğumu anlamıyacak kadar belirtisizdim çok şükür. Belirti arama akışına bırak cnm. Hayırlı ve güzel haberler alırsın inş...
nisan ayında kimyasal gebelik yasamıstım klomen ıle. onda gögüslerde hafif şişlik olmustu bunda hiç olmayınca böyle düşündüm.insalah guzel haberler alırım

Back