- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.581
canım umarım regle değildir benim şu anda iğnelerimi yapan hemşire her ay regle olduğunu söyledi doğuma kadar yılma lütfen testini yap bence inşallah bir sürpriz olur annesine yapar minnakların:)matterhow A anneveoglusu arkadaşlar çok teşekkür ederim, normal gebeliğimde böyle sıkıntı yaşamamıştım tüp bebekte sıkıntılar peşimi bırakmadı bu 2. Denemem dondurulmuş 5. Embriyo kaliteli , dr umda çok şaşırdı regl olmama , anladım ki çok da çok iyi kalite birden fazla transfer edilmesinin çok da faktörü yok bşraz bünye biraz zaman ve nasip işi, şimdi yayıldım mecbur dinleniyorum kitap okumaya çalışıyorum ama kafa almıyor , benim şansım azaldı ama sabırla yinede bekleyeceğim sizlerdende güzel haberler bekliyorum kendim kadar Mutlu olacağım sizler adına
İnşallahaynı yaştayız seninle bence de tek gebelik bizim için çok rahat. inşallah sende öyle pozitifi yüksek kan değerleriyle görüp mutlu olursun .hamilelik çok şükür rahat geçiyor darısı kolay hamilelik sana da nasip olsun bu gelen embriyolarınla
Çok teşekkür ederim. Benim büyük kızım 9 yaşında normal yoldan oldu. Uzun süre korunduk 2.ciye hazır hissetmedim kendimi. Bu sefer ben istedim ikinci gelmedi bizde soluğu bahçeci umutta cem beyin yanında aldık. Rabbime şükürler olsun ilk denemede tuttu. Bi kızım daha oşdu şuan 3 aylık buranında eski müdavimlerindenim. Umarım herkes bebişine kavuşur.yaşın önemi pek yokmuş onu anladım. Bir kadın regli olduğu sürece doğurabilir bence yaş kaç olursa olsun. Herşey Rabbimin takdiri...sardunyadalin arkadaşım ben iki kere doğal gebelik yaşadım ikisinde de lekelenmem oldu hatta oğlumda koyu kırmızı kan bile gördüm pedimde inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım
hepyek-34 teşekkür ederim canım inşallah seninde kızına kardeşi gelir arkadaşım
senin tedavi aşaman ne durumda
Bir mucize olur bu : ) inşallah canım sen ne yaptın nasılsın, test günün yarın sanıyorum heyecan var mı çok : )canım umarım regle değildir benim şu anda iğnelerimi yapan hemşire her ay regle olduğunu söyledi doğuma kadar yılma lütfen testini yap bence inşallah bir sürpriz olur annesine yapar minnakların:)
yarın nasipse canım olmaz mı ah o heyecan 2 gecedir uyku yok denilecek kadar gece çok kalkıyorum Allah Büyük inşallah yarın güzel haber alırım da huzursuzluğum son bulur sağol canım:)))Bir mucize olur bu : ) inşallah canım sen ne yaptın nasılsın, test günün yarın sanıyorum heyecan var mı çok : )
Aynen canım , benim kaliteliydi tutmadı ama kalitesiz tek embriyo ile tutan o kadar çok kişi okudum ki o yüzden hiç düşünmeden inanmak olumlu düşünmek lazımarkadaslar yaşım 40. 18 yumurta toplandı 15 i olgun . 7 si dollendi. 2 si 2. kaliteydi. diğerleri kötydü. 2. kalitede olanların pgt sı bozuk. 1 yumrtayla basarı yakalıuyor insanlar. doktor sürekli yaş diyor. yav yaş olsa 18 yum olur mu. anlamıyorum.
Çok teşekkür ederim. Benim büyük kızım 9 yaşında normal yoldan oldu. Uzun süre korunduk 2.ciye hazır hissetmedim kendimi. Bu sefer ben istedim ikinci gelmedi bizde soluğu bahçeci umutta cem beyin yanında aldık. Rabbime şükürler olsun ilk denemede tuttu. Bi kızım daha oşdu şuan 3 aylık buranında eski müdavimlerindenim. Umarım herkes bebişine kavuşur.yaşın önemi pek yokmuş onu anladım. Bir kadın regli olduğu sürece doğurabilir bence yaş kaç olursa olsun. Herşey Rabbimin takdiri...
allah bağışlasın canım evladlarını ne güzel mutlu sona erişmişsin darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun hayırlısı ile
Doğru düşünüyorsun regl olduğun sürece yumurtlama devam ediyordur. ama biliyorsun doktorlar hiç de öyle düşünmüyor. Yaş hem kalite hemde rezerv açısından sıkıntı.İnşallah rabbim hebimizi hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşturur.Çok teşekkür ederim. Benim büyük kızım 9 yaşında normal yoldan oldu. Uzun süre korunduk 2.ciye hazır hissetmedim kendimi. Bu sefer ben istedim ikinci gelmedi bizde soluğu bahçeci umutta cem beyin yanında aldık. Rabbime şükürler olsun ilk denemede tuttu. Bi kızım daha oşdu şuan 3 aylık buranında eski müdavimlerindenim. Umarım herkes bebişine kavuşur.yaşın önemi pek yokmuş onu anladım. Bir kadın regli olduğu sürece doğurabilir bence yaş kaç olursa olsun. Herşey Rabbimin takdiri...
arakadaşım moralini bozma ay ay değişir ,benim doktoruma göre sayı önemli değil sağlam 1 yumurta ver der.bencede sayı deneme aşamasında önemli örneğin 5 embriyon 1.kalitede pgt ye gidip geldiğini düşünsene 5 transfer şansın olur olaya böyle bakarsan sayı önemli tabi kaliteli sayı.benim yaş 43 ilk tüp denemem 12 yumurta toplandı 6 embiyo 3 iptal 3 ilerledi 2 si blast seviyesne gelebildi 1 i 1.kalite diğeri yakın dedi bakalım PGT deler. yani 12 yumurta olmuş 20 olmuş kaç sağlam var doktor buna bakararkadaslar yaşım 40. 18 yumurta toplandı 15 i olgun . 7 si dollendi. 2 si 2. kaliteydi. diğerleri kötydü. 2. kalitede olanların pgt sı bozuk. 1 yumrtayla basarı yakalıuyor insanlar. doktor sürekli yaş diyor. yav yaş olsa 18 yum olur mu. anlamıyorum.
arkadaslar yaşım 40. 18 yumurta toplandı 15 i olgun . 7 si dollendi. 2 si 2. kaliteydi. diğerleri kötydü. 2. kalitede olanların pgt sı bozuk. 1 yumrtayla basarı yakalıuyor insanlar. doktor sürekli yaş diyor. yav yaş olsa 18 yum olur mu. anlamıyorum.
aralık dedi doktorum pgt yi bekliyorum ama ben kasım da olabilir diyorum hesapladımda hayırlısı bakalımArkadaşlar kasımda transfer olacak olan varmı? Kendime arkadaş arıyorum. tabii kısmet olursa benimki biraz belirsiz aslında.
aahh arkadaşım çok isterdim sana eşlik etmeyi benim ocak sonu gibi görünüyor transferArkadaşlar kasımda transfer olacak olan varmı? Kendime arkadaş arıyorum. tabii kısmet olursa benimki biraz belirsiz aslında.
Kasım dedi ama biliyorsunuz lucrin deport 3.75 kullanıyorum. regl olmamam gerekirken iki aydır oluyorum. Dr. kasımda ilaçlardan sonra bakacak belki iptal da olabilir.aahh arkadaşım çok isterdim sana eşlik etmeyi benim ocak sonu gibi görünüyor transfer
şimdiden hayırlı olsun
arkadaslar yaşım 40. 18 yumurta toplandı 15 i olgun . 7 si dollendi. 2 si 2. kaliteydi. diğerleri kötydü. 2. kalitede olanların pgt sı bozuk. 1 yumrtayla basarı yakalıuyor insanlar. doktor sürekli yaş diyor. yav yaş olsa 18 yum olur mu. anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?