• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar günaydın dün transferimin 7. Günüydü fena adet ağrısı bel ağrısı vs gibi durumlar oldu hafif açık kahve bir akıntı gibi birşey dr umu aradım . Tutma da olabilir reğl belirtisinde olabilir ikiside aynı sabırla bekleyeceksin dedi . ☹️Sabaha doğru yine hafif ağrıyla uyandım ev gittim yüne çook hafif bir renk yatağıma uzandığımdada hapşırık ama o kasıklarımı sanki parçaladılar hapşırdığımda, ve bir anda tüm ağrı kesildi neler oluyor sizce inanılmaz korku aldı beni gerçi korkunun olacağa çaresi yok ama o kasıl yırtılması gibi olan şey dedim bebişler gittimi tutunacakken ☹️Ay Allah bekleyen bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun mantıcımı yitirdim
Insallah canim Allah gonlune gore versin, benim 25’inde kismetse test olumlu olumsuz olmasi icin cok erken bence bende cok garim oldugu gunler dr sordum cok normal dedi.. sabirla duayla bekleyecegiz yapacak bir sey yok vakti geldiyse miniklerimize kavusacagiz... regle olurum diye bekleme erkne olursun beyninde bunlari dusunme canim hakkimizda hayirlisisi olsun insallah... ben kendime cok sasiyorum bu kadar sabirla test yapmadan durmam hayret sanirim Allah o sabri veriyor... uzme kendini lutfen cok erken daha... insallah miniklervyerlesmistir...
canım sanırım Regl oldum hemde testime daha 7 gün varken koyu kahve şekilde bütün gün geldi maalesef halada geliyor , sabah doktorumla konuşacağım bu defada nasip değilmiş normal yoldan hamile kalabilmiştim daha önce ama tüp bebekte tutmadı , ben kestim ümidimi , umarım sizlerin sonuçları olumlu ve güzel olur sende bence bu sabrını koru test gününü bekle acele etme çünkü 1 gün önce negatif çıkarken ertesi gün pozitif görebiliyor

canım sanırım Regl oldum hemde testime daha 7 gün varken koyu kahve şekilde bütün gün geldi maalesef halada geliyor , sabah doktorumla konuşacağım bu defada nasip değilmiş normal yoldan hamile kalabilmiştim daha önce ama tüp bebekte tutmadı , ben kestim ümidimi , umarım sizlerin sonuçları olumlu ve güzel olur sende bence bu sabrını koru test gününü bekle acele etme çünkü 1 gün önce negatif çıkarken ertesi gün pozitif görebiliyor
Ümidini neden kestin canım buda bir hamilelik belirtisi bende de hafifi hafif olmuştu kahverengi leke geçmişi okumadim.test yapmismiydin hiç en net sonuç kan testi yarin mutlaka yap..

Herkese günaydın. Dr konuştum P4 ve E2 baktır dedi bende bugün baktıracağım bakalım ne olacak benim anlamadığım bu iğneye rağmen neden adet kanamanın başlaması.

A anneveoglusu sevindim iyi olmana herşey gönlünce olsun
@Zytn_snn inşallah arkadaşım bir olsun razıyım 2 den zaten korkuyorum ikiz kaybetmiştim o yüzden
Bebegimhadi Bebegimhadi teşekkürler inşallah sağlıkla gelirler.senin 2 geldi derken ikizmi hamilesin
bahçeci fulya merkezi özellikle genetikten gelen embriyoları tek tek yerleştiriyor.mustafa hoca bu embriyolar kıymetli tek tek yerleştireceğiz dedi.tek embriyo ile hamileyim.diğer embriyo donduruldu bekleyecek bakalım ilerde hayırlısı ile onuda almak kısmet olur inş.eşim şu an muhalefet yapıyor :KK43: bebeğin, darısı sana olsun :dua::dua:

geçmiş olsun canım birşey diyemiyorum test yapta öyle gülneva77 nin dediği gibi.en kısa zamanda hayaline kavuş inş.

Ümidini neden kestin canım buda bir hamilelik belirtisi bende de hafifi hafif olmuştu kahverengi leke geçmişi okumadim.test yapmismiydin hiç en net sonuç kan testi yarin mutlaka yap..
Benim pek hafif değil canım bugünde devam ediyor dr bazı ilaçları kesti bazılarına devam dinleneceğim, test günüde erkene alındı 2 sonra bakacağız sanırım , umarım senin dediğin gibidir nasip artık canım herşeyin hayırlısı çok teşekkür ederim

Cevpladim diye hatırlıyorum canım oğluma normal oldu 14 ay beklemistim onuda
Benim miyon gebeliği etkiliyor bebeğin tutunma yerinde onun için gebe kalamiyorum birde miyon yokkende gebe kalamadim artık beklemek istemedim yaşım 40 oldu
Cuma günü alındı bende rezerv sorunu yok amh 3.47 çıktı
Bakalım Ocak ayında hamile kalabilcekmiyim
İlerde pişman olmamak için yapıyorum bu tedaviyi Dr miyon alındiktan sonra doğal olarak gebe kalırsın bir yil icinde dedi
Allah bağışlasın evladını canım

sardunyadalin sardunyadalin arkadaşım ben iki kere doğal gebelik yaşadım ikisinde de lekelenmem oldu hatta oğlumda koyu kırmızı kan bile gördüm pedimde inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım

hepyek-34 hepyek-34 teşekkür ederim canım inşallah seninde kızına kardeşi gelir arkadaşım
senin tedavi aşaman ne durumda

bahçeci fulya merkezi özellikle genetikten gelen embriyoları tek tek yerleştiriyor.mustafa hoca bu embriyolar kıymetli tek tek yerleştireceğiz dedi.tek embriyo ile hamileyim.diğer embriyo donduruldu bekleyecek bakalım ilerde hayırlısı ile onuda almak kısmet olur inş.eşim şu an muhalefet yapıyor :KK43: bebeğin, darısı sana olsun :dua::dua:
Maşallah tek tutmuş ne güzel bencede doğrusu tek yapmaları. ikiz hamilelik riskli ve zor heleki yaştan ötürü ben tek isterim ama benim doktor ikiz üçüz mubarek seviyor heralde:eğlence: kendisine yapsın bence.
bencede bırakma embiyocugunu o kadar kolay geçsin ki hamileliğin onuda alırsın inşallah.Banada inşallah :dua::dua:

Maşallah tek tutmuş ne güzel bencede doğrusu tek yapmaları. ikiz hamilelik riskli ve zor heleki yaştan ötürü ben tek isterim ama benim doktor ikiz üçüz mubarek seviyor heralde:eğlence: kendisine yapsın bence.
bencede bırakma embiyocugunu o kadar kolay geçsin ki hamileliğin onuda alırsın inşallah.Banada inşallah :dua::dua:
aynı yaştayız seninle bence de tek gebelik bizim için çok rahat. inşallah sende öyle pozitifi yüksek kan değerleriyle görüp mutlu olursun .hamilelik çok şükür rahat geçiyor darısı kolay hamilelik sana da nasip olsun bu gelen embriyolarınla :nazar::dua::dua:

matterhow matterhow A anneveoglusu arkadaşlar çok teşekkür ederim, normal gebeliğimde böyle sıkıntı yaşamamıştım tüp bebekte sıkıntılar peşimi bırakmadı bu 2. Denemem dondurulmuş 5. Embriyo kaliteli , dr umda çok şaşırdı regl olmama , anladım ki çok da çok iyi kalite birden fazla transfer edilmesinin çok da faktörü yok bşraz bünye biraz zaman ve nasip işi, şimdi yayıldım mecbur dinleniyorum kitap okumaya çalışıyorum ama kafa almıyor , benim şansım azaldı ama sabırla yinede bekleyeceğim sizlerdende güzel haberler bekliyorum kendim kadar Mutlu olacağım sizler adına

Back