- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.541
Ben bahceci Fulya'da tedavi görüyorum orada iş arkadaşim tedavi görecek adeti bekliyor Dr Cem ÇelikOrayi arastirdim bende tamda bugun. Iyi bir yer gibi sanki... gidip bir gorusme yapayim dedim hatta. Bursada yasiyorum ben buradaki yerler pek iyi degil diyorlar. Orasi iyi mi sen nedersin arkadasim
Bu gün netleşti 2 embriyo PGT ye gitti arkadaşım 20 gün sonra haber alıcaz.Çok şükür sınırda olan embriyo tamamladı 5.günü bugün
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına ins. Sağlıkli da gelirlerde yüzümüz güler.büyük basarı cidden 2 göndermek.ben 2 kez 1 embriyo bir kezde 2 embriyo gönderdim. Bilirim bu duyguyu.Bu gün netleşti 2 embriyo PGT ye gitti arkadaşım 20 gün sonra haber alıcaz.Çok şükür sınırda olan embriyo tamamladı 5.günü bugün
Tabi iyidir bahceci fulya sgk lı degil.forumdan bir arkadasimızda cem beye gidiyor.özellikle lab.ları embriyologlari da iyi.gecen biri yazdı baska yerde 3 embriyo cözülürken bozuldu.bahcecide bu olmadı diye.size katiliyorum ilk denemende olsa üsenme istanbula gel bursada iyi cok iyi bir yer varsa onu sen biliyorsun.Orayi arastirdim bende tamda bugun. Iyi bir yer gibi sanki... gidip bir gorusme yapayim dedim hatta. Bursada yasiyorum ben buradaki yerler pek iyi degil diyorlar. Orasi iyi mi sen nedersin arkadasim
Bir kac yer var burada evet ve arkadasim bir tanesinde cok kotu bir tecrube yasadi. Tarihi gecmis ilaclar kullanmislar biliyormusun... yazik kiz cok uzuldu ugrasti saglik bakanligini aradi durdu ama bir sonuc ta alamadi. O yuzden bende istanbul olsun dedim... gelip giderim artik olsun.Tabi iyidir bahceci fulya sgk lı degil.forumdan bir arkadasimızda cem beye gidiyor.özellikle lab.ları embriyologlari da iyi.gecen biri yazdı baska yerde 3 embriyo cözülürken bozuldu.bahcecide bu olmadı diye.size katiliyorum ilk denemende olsa üsenme istanbula gel bursada iyi cok iyi bir yer varsa onu sen biliyorsun.
İnşallah canım gerçi biraz olumsuzluklar yaşıyorum dünden beri ama sabır diyorum ben fertijinde tedavi görüyorum , benim 29 unda dediler neticeyi dondurulmuş embriyo kana geç karışıyormuş çünkü, umarım Regl olmadan o güne gelebilirim merakla bekiyorum senin sonucunuMerhaba, oncelikle hayirli olsun bende 41 yasindayim ve benimde dondurulmus 6.gun embriyosu:)) ikimizinde sonuclari guzel olsun insallah bende ctesi transfer oldum inan bende bir belirti yok asiri gaz sancisi bu gun biraz karnim agriyor ama onlar tamamen ilaclarin etkisi ve yediklerimizin.. belirti aramadan olmuyor haklisin ama sakin ol biz elimizd n geleni yaptik umarim olduklari yerde rahatlardir ve gelisiyorlardir beklemekten baska care yok.. ben bu gun ve yarinda evdeyim ama ufak ufak kalkiyorum dun yemek bile yaptim hareket et zaten cok daha iyi geliyor... 25 ekim seninde test gunun Allah o guzel rakamlari gormeyi nasip etsin insallah... ilac ve ignen var mi ne verdi dr’un birde hangi merkezde tedavi oldun? Pozitif dusunelim sonucta oyle olsun Allahin izniyle dikkat et kendine sevgiler...
Merhaba benimde 7.günüm bende karın agrısı ama geçiyor. Karbonat testi yaptım negatif çıktı korkuyorum. Bu 4.denemem. 41yaşındayım.ilk günler olmuştu kramp gibi hapşırırken agrıdı. Birde transfer günü kanama gelmişti.Kızlar günaydın dün transferimin 7. Günüydü fena adet ağrısı bel ağrısı vs gibi durumlar oldu hafif açık kahve bir akıntı gibi birşey dr umu aradım . Tutma da olabilir reğl belirtisinde olabilir ikiside aynı sabırla bekleyeceksin dedi .Sabaha doğru yine hafif ağrıyla uyandım ev gittim yüne çook hafif bir renk yatağıma uzandığımdada hapşırık ama o kasıklarımı sanki parçaladılar hapşırdığımda, ve bir anda tüm ağrı kesildi neler oluyor sizce inanılmaz korku aldı beni gerçi korkunun olacağa çaresi yok ama o kasıl yırtılması gibi olan şey dedim bebişler gittimi tutunacakken Ay Allah bekleyen bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun mantıcımı yitirdim
Bence hemen kotu dusunme bende 5.ve 6. Gun cok fazla agri oldu ama gecti siddeti ara ara oluyor bunlar aslinda belirti degilmis ilaclarin yaptigi tepkiler diye okumustum benimde 9. Gunum kismet artik hic bir sey hissetmiyorum insallah sonu guzel olur... sanirim 2 tane transfer edildi sana hayirlisiyla insallah.... simdiden uzme kendiniKızlar günaydın dün transferimin 7. Günüydü fena adet ağrısı bel ağrısı vs gibi durumlar oldu hafif açık kahve bir akıntı gibi birşey dr umu aradım . Tutma da olabilir reğl belirtisinde olabilir ikiside aynı sabırla bekleyeceksin dedi .Sabaha doğru yine hafif ağrıyla uyandım ev gittim yüne çook hafif bir renk yatağıma uzandığımdada hapşırık ama o kasıklarımı sanki parçaladılar hapşırdığımda, ve bir anda tüm ağrı kesildi neler oluyor sizce inanılmaz korku aldı beni gerçi korkunun olacağa çaresi yok ama o kasıl yırtılması gibi olan şey dedim bebişler gittimi tutunacakken Ay Allah bekleyen bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun mantıcımı yitirdim
Insallah canim Allah gonlune gore versin, benim 25’inde kismetse test olumlu olumsuz olmasi icin cok erken bence bende cok garim oldugu gunler dr sordum cok normal dedi.. sabirla duayla bekleyecegiz yapacak bir sey yok vakti geldiyse miniklerimize kavusacagiz... regle olurum diye bekleme erkne olursun beyninde bunlari dusunme canim hakkimizda hayirlisisi olsun insallah... ben kendime cok sasiyorum bu kadar sabirla test yapmadan durmam hayret sanirim Allah o sabri veriyor... uzme kendini lutfen cok erken daha... insallah miniklervyerlesmistir...İnşallah canım gerçi biraz olumsuzluklar yaşıyorum dünden beri ama sabır diyorum ben fertijinde tedavi görüyorum , benim 29 unda dediler neticeyi dondurulmuş embriyo kana geç karışıyormuş çünkü, umarım Regl olmadan o güne gelebilirim merakla bekiyorum senin sonucunu
gecende sordum cnm cevapladıysam bile gözümden kaçmış olabilit. Sanırım bi oğlun var tüp bebek mi oda yoksa normalmiydi bemimde ilk kızım normal ikinci tüp yaptırdıl rezerv azlığımdan ve yaştan acaba sendedemi aynı durum merak ettimde...Ben bahceci Fulya'da tedavi görüyorum orada iş arkadaşim tedavi görecek adeti bekliyor Dr Cem Çelik
Benim transferim ctesi oldu aslinda bu gun 9. Gun ama ben gunumu beklemeye kararliyim bakalim pazartesi degismezse kararim dr’um bekleme i istedi bakalim sagol canim bu arada....ertnur cum aramızda 4 gün var benim test günüm 27si cuma. Bizim merkez 9.gün tahlil istiyor daha erken isteyen yer göremedim forumlarda. Pozitifse bir de 11.gün tekrar ettiriyor. Öyle olduğu için ben öncekilerde hep test günümü bekledim. Hatta 7.8. günlerde de kan testi ile öğrenenler var. Yani demek istediğim yarın senin 9.günün kesin çıkar yarın sabah kan versen.
Cevpladim diye hatırlıyorum canım oğluma normal oldu 14 ay beklemistim onudagecende sordum cnm cevapladıysam bile gözümden kaçmış olabilit. Sanırım bi oğlun var tüp bebek mi oda yoksa normalmiydi bemimde ilk kızım normal ikinci tüp yaptırdıl rezerv azlığımdan ve yaştan acaba sendedemi aynı durum merak ettimde...
Canım benim miyon gebeliği önleyici yerde Dr Embriryoyu bırakacagim Yerde dedi âldiktan sinra 1,5 cm idiA anneveoglusu geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat açık mı oldu laparoskopi veya histereskopi ile mi? Benim de miyomlarım var ama Semra Hanım histereskopi ile baktı ve ameliyata gerek görmedi hatta rezerve zarar vereceğini söyledi öncesinde ameliyat önerenler olmuştu.Seninle de konuşmuştuk bu konuda daha önce. İnşallah bir an önce toparlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?