- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.361
Bu arada dr dan geliyoruz. 2 kese var. 2sinde de kalp atışı duyuldu. Ama birininkini duymakta zorlandık. Kesesi de çok küçükmüş. Küçük kesedeki için gelişmeyebilir, onu kaybetme riski var, öyle olursa üzülme dedi.
Harika haber canım ya çok sevindimBu arada dr dan geliyoruz. 2 kese var. 2sinde de kalp atışı duyuldu. Ama birininkini duymakta zorlandık. Kesesi de çok küçükmüş. Küçük kesedeki için gelişmeyebilir, onu kaybetme riski var, öyle olursa üzülme dedi.
Tebrikler, gerçekten çok sevindim. Olsun tek ya da iki, gelsin de artık bebişin ya da bebişlerin önemli olan o. Hem evet ikiz hem zor hem de riskli. Ama olacaksa ikiz zaten olur. Doğru doktorlar hep kötüye alıştırmaya alışmış meslekleri gereği. Hiç belli olmaz, mucize işler bunlar. Sen iyi hissediyorsan da sorun yok zaten.ben de yaptım artık takvimi :)
önümüzdeki günlerde/aylarda daha çok takvimimiz olacak
Hayirlisiyla yarin insallah cok sagolHakkinda hayirlisi insallah. Ne oldu durumun nasil yarin transferin var mi
bunu bir kaç kez üst üste beğenmek istedim.Ben de şöyle düşünüyorum, hani diyoruz ya, ilk denemede değil de, sonraki denemelerde tutma şansı yükseliyor diye. Bence sebebi o ilk denemedeki acemiligimizi atıyoruz, vücudumuzu daha iyi tanımaya başlıyoruz, neye nasıl tepki vereceğimizi öğreniyoruz. Hayatın bize öğretmeye çalıştığı şeyleri öğreniyoruz. Daha rahatlıyoruz, sakinleşiyoruz. Pozitif olmayı da öğreniyoruz. Onun dışında tabi ister istemez daha sağlıklı beslenmeye gayret ediyoruz. Vitaminleri, kürleri hayatımıza alıyoruz. Bence bunlar da etki ediyor her ne kadar bazı doktorlar inkar etse de. Tabi en onemlisi öğrenmemiz gerekenleri öğrenebilmek, değiştirmemiz gerekenlere direnmemek. Mücadele ruhunu kaybetmemek bunun yanında ve sanırım kilit nokta hep pozitif olmak. Üzerimize düşeni yaptığımızda ve hazır oldugumuzda da bebeklerimiz bizi seçiyor ve geliyor.
Evet nasipse yarin ogleden sonra hadi bakalim ayni anda bekleyecez insallah guzel dileklerin ocin cok tesekkurler seninde hayirli olsun insallahertnur büyük gün yarın mı demek hadi hayırlısı sımsıkı tutunsun yavrucuk annesine. 4 gün arkandan geliyorum. Benim de çarşamba inşallah.
Ben transferin ikinci yada üçüncü günü yaşadım. Öyle şiddetliydi ki uykumdan uyandım kıvrandım resmen. Korktum hatta bir şey olacak diye. Sonra yaşamadım ama.inşallah kötü bir şey yoktur.Sormak istediğim bir konu var size:
Transfer sonrasi uykumda rahimde kasilma, ikinma gibi garip birşey oluyordu.
Uykumdan beni uyandıracak kadar.. uyandigimda kasılmış vaziyette uyanıyordum.
Uyanıkken zorlasam yapabileceğim bir rahim kasilmasi değil. Sadece uykumda bilincsizken olan bir durumdu.
Transfer sonrasi 4-5 gece devam etti..
İnternette konuyla ilgili birsey bulamadim.
Bunu yaşayan kimse var mi?
Evet, sen yazınca baktım, hatırladım. 3. Denemesi, 2. gün transfer olmuş, 43 yaşındaymış. Bu da müthiş bir haber bence:)bu arada başka bir topic te okudum. assmnm de hamileymiş. burda da yazıyordu ara sıra. sanırım 43tü yaşı.
Ben transferin ikinci yada üçüncü günü yaşadım. Öyle şiddetliydi ki uykumdan uyandım kıvrandım resmen. Korktum hatta bir şey olacak diye. Sonra yaşamadım ama.inşallah kötü bir şey yoktur.
Harika bir haber bu maşallah artık rahat bir nefes al canım.allah tamamına erdirsin inşallahKızlar 230 olan degerim 2 gün sonra yani bugün 593.9 çıktı çok şükür rahatladım biraz. Rabbim herkesin yüzünü güldürsun
Bu arada dr dan geliyoruz. 2 kese var. 2sinde de kalp atışı duyuldu. Ama birininkini duymakta zorlandık. Kesesi de çok küçükmüş. Küçük kesedeki için gelişmeyebilir, onu kaybetme riski var, öyle olursa üzülme dedi.
Tekrar gözün aydınBu arada dr dan geliyoruz. 2 kese var. 2sinde de kalp atışı duyuldu. Ama birininkini duymakta zorlandık. Kesesi de çok küçükmüş. Küçük kesedeki için gelişmeyebilir, onu kaybetme riski var, öyle olursa üzülme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?