• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu arada dr dan geliyoruz. 2 kese var. 2sinde de kalp atışı duyuldu. Ama birininkini duymakta zorlandık. Kesesi de çok küçükmüş. Küçük kesedeki için gelişmeyebilir, onu kaybetme riski var, öyle olursa üzülme dedi.

gnowee gnowee tebrikler :))
Doktorlar hep kötüye hazırlar biliyosun sen de
Digerini kiskanip o da gelişir bakarsin :)
Yukarida dediğin gibi olumlu düşünce güzel sonuclar getiriyor
İkiside güzel gelisir umarim

Bu arada dr dan geliyoruz. 2 kese var. 2sinde de kalp atışı duyuldu. Ama birininkini duymakta zorlandık. Kesesi de çok küçükmüş. Küçük kesedeki için gelişmeyebilir, onu kaybetme riski var, öyle olursa üzülme dedi.
Harika haber canım ya çok sevindim:halay:Doktor tüm risklere hazırlıklı olmak açısından temkinli konuşmuştur. İkisini de sağlıkla dünyaya getireceğin günler de gelsin inşallah. Benim içimden ikiz geçmişti senin için :)

ben de yaptım artık takvimi :)
önümüzdeki günlerde/aylarda daha çok takvimimiz olacak :dua:
Tebrikler, gerçekten çok sevindim. Olsun tek ya da iki, gelsin de artık bebişin ya da bebişlerin önemli olan o. Hem evet ikiz hem zor hem de riskli. Ama olacaksa ikiz zaten olur. Doğru doktorlar hep kötüye alıştırmaya alışmış meslekleri gereği. Hiç belli olmaz, mucize işler bunlar. Sen iyi hissediyorsan da sorun yok zaten.

Ben de şöyle düşünüyorum, hani diyoruz ya, ilk denemede değil de, sonraki denemelerde tutma şansı yükseliyor diye. Bence sebebi o ilk denemedeki acemiligimizi atıyoruz, vücudumuzu daha iyi tanımaya başlıyoruz, neye nasıl tepki vereceğimizi öğreniyoruz. Hayatın bize öğretmeye çalıştığı şeyleri öğreniyoruz. Daha rahatlıyoruz, sakinleşiyoruz. Pozitif olmayı da öğreniyoruz. Onun dışında tabi ister istemez daha sağlıklı beslenmeye gayret ediyoruz. Vitaminleri, kürleri hayatımıza alıyoruz. Bence bunlar da etki ediyor her ne kadar bazı doktorlar inkar etse de. Tabi en onemlisi öğrenmemiz gerekenleri öğrenebilmek, değiştirmemiz gerekenlere direnmemek. Mücadele ruhunu kaybetmemek bunun yanında ve sanırım kilit nokta hep pozitif olmak. Üzerimize düşeni yaptığımızda ve hazır oldugumuzda da bebeklerimiz bizi seçiyor ve geliyor.

Ben de şöyle düşünüyorum, hani diyoruz ya, ilk denemede değil de, sonraki denemelerde tutma şansı yükseliyor diye. Bence sebebi o ilk denemedeki acemiligimizi atıyoruz, vücudumuzu daha iyi tanımaya başlıyoruz, neye nasıl tepki vereceğimizi öğreniyoruz. Hayatın bize öğretmeye çalıştığı şeyleri öğreniyoruz. Daha rahatlıyoruz, sakinleşiyoruz. Pozitif olmayı da öğreniyoruz. Onun dışında tabi ister istemez daha sağlıklı beslenmeye gayret ediyoruz. Vitaminleri, kürleri hayatımıza alıyoruz. Bence bunlar da etki ediyor her ne kadar bazı doktorlar inkar etse de. Tabi en onemlisi öğrenmemiz gerekenleri öğrenebilmek, değiştirmemiz gerekenlere direnmemek. Mücadele ruhunu kaybetmemek bunun yanında ve sanırım kilit nokta hep pozitif olmak. Üzerimize düşeni yaptığımızda ve hazır oldugumuzda da bebeklerimiz bizi seçiyor ve geliyor.
bunu bir kaç kez üst üste beğenmek istedim.

ertnur ertnur büyük gün yarın mı demek hadi hayırlısı sımsıkı tutunsun yavrucuk annesine. 4 gün arkandan geliyorum. Benim de çarşamba inşallah.
Evet nasipse yarin ogleden sonra hadi bakalim ayni anda bekleyecez insallah guzel dileklerin ocin cok tesekkurler seninde hayirli olsun insallah

Sormak istediğim bir konu var size:

Transfer sonrasi uykumda rahimde kasilma, ikinma gibi garip birşey oluyordu.
Uykumdan beni uyandıracak kadar.. uyandigimda kasılmış vaziyette uyanıyordum.
Uyanıkken zorlasam yapabileceğim bir rahim kasilmasi değil. Sadece uykumda bilincsizken olan bir durumdu.
Transfer sonrasi 4-5 gece devam etti..
İnternette konuyla ilgili birsey bulamadim.

Bunu yaşayan kimse var mi?

Gunaydin kizlar bu saatte yaziyorum cunku hastane simdi aradi ve saat 1 de hastanede olmami istedi transfer icin, ben hepinize simdiden cok tesekkur ederim sorup ilgilenen cok oldu dualarinizi da eksik etmediniz cok sağolun:))) bu gün daha çok dua ve enerjiye ihtiyacım var:))) özellikle tatlı hamişlerden bekliyorum:))) insallah bir daha yazdığımda bebeğim benimle olur hepinize iyi hafta sonları sevgiler

Sormak istediğim bir konu var size:

Transfer sonrasi uykumda rahimde kasilma, ikinma gibi garip birşey oluyordu.
Uykumdan beni uyandıracak kadar.. uyandigimda kasılmış vaziyette uyanıyordum.
Uyanıkken zorlasam yapabileceğim bir rahim kasilmasi değil. Sadece uykumda bilincsizken olan bir durumdu.
Transfer sonrasi 4-5 gece devam etti..
İnternette konuyla ilgili birsey bulamadim.

Bunu yaşayan kimse var mi?
Ben transferin ikinci yada üçüncü günü yaşadım. Öyle şiddetliydi ki uykumdan uyandım kıvrandım resmen. Korktum hatta bir şey olacak diye. Sonra yaşamadım ama.inşallah kötü bir şey yoktur.

Ben transferin ikinci yada üçüncü günü yaşadım. Öyle şiddetliydi ki uykumdan uyandım kıvrandım resmen. Korktum hatta bir şey olacak diye. Sonra yaşamadım ama.inşallah kötü bir şey yoktur.

Aynen uykumdan kasılarak uyanıyordum
Sizin sonucunuz ne zaman

Baska bunu yaşayan kimse var mi ve nedenini bulabilen?

Birbiri ardına gelen güzel haberler ne mutlu sağlıkla gelisim göstersinler inşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah

Tekrar gözün aydın gnowee gnowee cim :nazar::nazar: bir de ikizler masallah.hep mutlu haberlerini al inş.sende bende 3 hafta arayla pespese hamileyiz. bu duyguda yine hayatın sürprizi kim derdi biz görüştüğümüzde pespese olacağını.senin gibi cok iyi bir insan olan esini de kutluyorum.cok iyi anne ve baba olacaksınız :nazar::nazar: darısı buradaki tüm arkadaşlarımıza olsun :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X