• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hangi ilaçları kullaniyorsunuz?
Özellikle dikkat etmeniz gereken şeyleri soylediler mi?
Ayni ilaclara devam birde 2 farkli igne daha ekledi bir tanesi her gun gobekten kan sulandirici digeri haftafa 1 tane kalcadan o felaket agridi direk bacagimi kasti ilk igneleri hastanedevuruldum.. dikkat etmem gereken aslinda ilk 3 gun evde pazar keyfi gibi dinlen dediler daha sonra normal hayatina...yiyecek olarakta bahartali ve yaglilardan uzak dur zaten ben saglikli beslenirim hazir gidalari saymiyorum bile o yuzden... her gun yumurta yogurt sut et balik sebze ama en onemlisi normal hayatina hemen don dediler.. dr dedigi tek sey idkkat et ama odaklanma oldu gelde odaklanma neyse elimizden gelidgince dikkat edicembayirlisi olur insallah agri sizi hic bir sey yok... o kadar ki bazen kendimi konusur buluyorum buz bebegimle... ben elimden geleni yaptim hayirlisiyla insallah oda annesini cok bekletmez...dr umutlu ama son nokta kismet AllahBuyuk... umarim aciklayici olmustur...

Bu arada sordugum sey nar suyu kabak cekirdegi bunlari kullnama ozellikle nar suyunun kan cozelticiligi var dediler zaten ilaclar fazlaisyla yapiyor benim disaridan alacagim takviye fazla gelebilir her bunyenin farkli oldugu ben gransferden once 1 Bardak ictim simdi biraktim bence bunlar hep hikaye kismet yani en azindan ben buna inaniyorum... tutacaksa zaten tutacak yok butun gun kipirdamadan da kalsak kismetten ote yok.. ameliyathaneye girmeden kapida hasta vardi dr yanimda bkledi biraz muhabbet ettik... dedigi sey rahim iyi embriyo iyi genetige gotti geldi hersey iyi ama unutmamamiz gereken tek sey birdekismet diye bir sey. Var biz elimizden geleni yaptikinsallah dedi... buna inanmak lazim transfer oncesi dedi ilk defa beni kararli buldu hak verdi...o yuzden dikkat etsekte etmesekte su andaAllah kaderimizi biliyor mesela benim icimdeki minnak su anda yolculuguna devam ediyor, insallah gidecegi yere ulasirtek duam bu... bu arada sabah erken kalktim ne cok ceneme vurdu... bir arakadimdan. Bahsetmek istiyorum, yaniLmiyorsam kizi subatta 2 yasinda olacak... mustafa bahceci dr ve baska herlerdecok denedi ben biliyorum en azindan bir kacini ve hep hamile kaliyordu ama sonu hep uzucu.. neyse bahceciye gidiyor 1 yumurta guzel ve genetik pozitif transfer oluyor ve negatif.. bir daha yapiliyor neyseki sonuc pozitif.. ama dun. Biraz konustuk sanirim bahcecinin ilk denedigi bir sey bu her hafta damardan serum almis soya sutu ve diger karisimi hatirlayamadi 9 ay boyunca her hafta dedi ye ek yiye emis kollarim mosmorduama sonu guzel olmus diyecegim o ki daha yolun basindayiz insallah sonuda guzel olur... sevgiler iyi hafta so lari canlar...

Bu arada sordugum sey nar suyu kabak cekirdegi bunlari kullnama ozellikle nar suyunun kan cozelticiligi var dediler zaten ilaclar fazlaisyla yapiyor benim disaridan alacagim takviye fazla gelebilir her bunyenin farkli oldugu ben gransferden once 1 Bardak ictim simdi biraktim bence bunlar hep hikaye kismet yani en azindan ben buna inaniyorum... tutacaksa zaten tutacak yok butun gun kipirdamadan da kalsak kismetten ote yok.. ameliyathaneye girmeden kapida hasta vardi dr yanimda bkledi biraz muhabbet ettik... dedigi sey rahim iyi embriyo iyi genetige gotti geldi hersey iyi ama unutmamamiz gereken tek sey birdekismet diye bir sey. Var biz elimizden geleni yaptikinsallah dedi... buna inanmak lazim transfer oncesi dedi ilk defa beni kararli buldu hak verdi...o yuzden dikkat etsekte etmesekte su andaAllah kaderimizi biliyor mesela benim icimdeki minnak su anda yolculuguna devam ediyor, insallah gidecegi yere ulasirtek duam bu... bu arada sabah erken kalktim ne cok ceneme vurdu... bir arakadimdan. Bahsetmek istiyorum, yaniLmiyorsam kizi subatta 2 yasinda olacak... mustafa bahceci dr ve baska herlerdecok denedi ben biliyorum en azindan bir kacini ve hep hamile kaliyordu ama sonu hep uzucu.. neyse bahceciye gidiyor 1 yumurta guzel ve genetik pozitif transfer oluyor ve negatif.. bir daha yapiliyor neyseki sonuc pozitif.. ama dun. Biraz konustuk sanirim bahcecinin ilk denedigi bir sey bu her hafta damardan serum almis soya sutu ve diger karisimi hatirlayamadi 9 ay boyunca her hafta dedi ye ek yiye emis kollarim mosmorduama sonu guzel olmus diyecegim o ki daha yolun basindayiz insallah sonuda guzel olur... sevgiler iyi hafta so lari canlar...
Inşallah sağlıkla tutunur bebeğin. Çok güzel teslim olmak herseyi denedim 2 defasinda da yedim içtim busefer daha koyverdim zaten Rabbim nasip etmişse olacak dedim dua ettim ama hep hüsran olduğundan umudum pek yoktu nasip oldu çok şükür inşallah sağlıkla dogarlar

Inşallah sağlıkla tutunur bebeğin. Çok güzel teslim olmak herseyi denedim 2 defasinda da yedim içtim busefer daha koyverdim zaten Rabbim nasip etmişse olacak dedim dua ettim ama hep hüsran olduğundan umudum pek yoktu nasip oldu çok şükür inşallah sağlıkla dogarlar
Nasip iste hersey kafada bitiyor yatmak bile istemiyorum aslinda ben tez canliyimdir ama bu 2 gun uzanim dedim.. hersey kismet cok sevindim senin adina da insallah kucagina almayi nasip,etsin canim...

ertnur ertnur cok Guzel yazmışsın
Kısmetten öte yok gerçekten
Benimde ilk negatif sonucumdan edindiğim tecrübe :
Sürekli kafamda bunu yersem, şunu yaparsam embriyoya birşey olur mu düşüncesinden kurtulmaya çalışmak olacak
İkincisinde daha rahat olmaya çalışacağım çünkü gerçekten tutunacağı varsa biz ne yapsak tutunuyor.

Daha öncede yazmıştım nosebo etkisiyle yedigimiz ,yaptığımız şeyin embriyoya zarar verdiğimizi düşünürsek gerçekten zarar veriyoruz.

Olumlu kalmaya çalışıp
Sonuca odaklanmamaya çalışacağım sonraki denememde.

Bu 5000 sayfada kaç kişi muradına erdi acaba.o şanslıların içinde bizde olacakmıyız allahım.
Olacak mışım da zamanı varmış :anneadayı: bende hamileyim demek bile çok tuhaf geliyor.hala kendimize gelemedik eşimle :anne: allah bu yolda yürüyen tüm anne adaylarına nasip etsin.biz hamilelere de hayırlı sağlıklı doğumlar ve evlatlar versin :halay:

Olacak mışım da zamanı varmış :anneadayı: bende hamileyim demek bile çok tuhaf geliyor.hala kendimize gelemedik eşimle :anne: allah bu yolda yürüyen tüm anne adaylarına nasip etsin.biz hamilelere de hayırlı sağlıklı doğumlar ve evlatlar versin :halay:
Amin doğru tüm anlattıklarınla duygularımız böyleydi.cok cok tebrik ederim gözün aydın mutluluğunuz daim olsun :nazar::anneadayı:

Selam kizlar,
Cepten yazmak cok zor reklamlardan yazdigim alani göremiyorum.
Herkes iyidir umarim.
Benim bir sorum olacak. 10 ekimde transfer oldum ve reglim normalde 23ünde gün sasirmasi az olur. Ve regl belirtilerim 10 gün civari önceden baslar. Cikolata istegi , tuzlu istegi , kasiklarda guruldanma gibi hareketlenmeler, asiri olmasa da bas agrisi , aşiri kasik batmalari , bacaklara romatizma agrisi gibi agri dadanmasi gibi..
Ayni regl belirtilerim 4.günümden beri baslamis durumda. Batmalara birsey demezdim de bu ayni anda tatli tuzlu istegi ve karinda hareketlilik kesin regl belirtim.
Bu tarz belirtisi olan oldu mu ? :duduk:

Selam kizlar,
Cepten yazmak cok zor reklamlardan yazdigim alani göremiyorum.
Herkes iyidir umarim.
Benim bir sorum olacak. 10 ekimde transfer oldum ve reglim normalde 23ünde gün sasirmasi az olur. Ve regl belirtilerim 10 gün civari önceden baslar. Cikolata istegi , tuzlu istegi , kasiklarda guruldanma gibi hareketlenmeler, asiri olmasa da bas agrisi , aşiri kasik batmalari , bacaklara romatizma agrisi gibi agri dadanmasi gibi..
Ayni regl belirtilerim 4.günümden beri baslamis durumda. Batmalara birsey demezdim de bu ayni anda tatli tuzlu istegi ve karinda hareketlilik kesin regl belirtim.
Bu tarz belirtisi olan oldu mu ? :duduk:
Ben canım.halada oluyor.

Regl öncesi ne yaşadıysam bu ayda aynen devamdı canım.hiç bir değişiklik yoktu.
İnternetten bakindigimda agri sizi olayini diyenler cok var. hamilelikle regl belirtileri (agri sizi) hemen hemen ayni ama regl belirtisi olan tatli tuzlu canin cekmesini göremedim de sorayım dedim

Back