- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.341
Ben ilk kızımda almıştım tefalin çok memnun kalmıştım tavsiye ederim. Canım.kizlar buhar makinesi alan veya alacak olan var mi? varsa marka?
kaloriferler baya kurutuyor havayi. peteklerin ustune su koymak yeterli olur mu ki?
Selamlar canim, okudum seni bebegin gelmis..ne mutlu sana masallah onada:) hersey yoluna girmis cok ugrastin sonunda kazandin :)
Canım benim, buhar makinesi almadım amaseni bu sayfada okumak bana iyi geldi..
kizlar buhar makinesi alan veya alacak olan var mi? varsa marka?
kaloriferler baya kurutuyor havayi. peteklerin ustune su koymak yeterli olur mu ki?
Günaydın evet bende hep geç kalmış hissediyordum kafam hep bu işlerde ve geç kaldığıma üzülmekle geçti.yazdıklarının birebir aynısını yaşadım. dediğin gibi hamile kalanları görünce biraz içimiz ferahlıyorduhele işyerimdeki kızlar hamile 24 yaşındaki arkadaşımız "yok öyle demeyin bebeğimhadi bizim bir akrabamız 45 inde hamile kaldı kendiliğinden. çok rahat hamilelik geçirip doğum yaptı sizin olur" deyince yaşıma takılmamaları hoşuma gidiyordu.
senin de yaşın çok iyi Florans Nightngale de güzel bir hastane yüksek bir moralle tedavine başlayıp pozitif sonucunla bebeğini kucağına al inş.
PCOS'unuz varsa kafanıza göre kullanmayın bence DHEA'yı :) Zaten PCOS hastalarında bu hormonlar tavan oluyor. PCOS hastalarının tüp bebek yanıtları çok daha iyi oluyor diğer hastalara göre. Zor bir grupta değilsiniz bence. AMH da gayet iyiymişBenim de dökülüyor pcos umu azdırdı galiba çünkü rezervden tedavi ayında fazla yumurta çıkmasını sağlıyormuş
Ben aynı anda alıyorum ama bu ay olmayacak tedavi
Kafama göre almadım bahçeci verdi tekrar sordum dr a hormonlarıma baktırıp deha so4 e fln kullan dediPCOS'unuz varsa kafanıza göre kullanmayın bence DHEA'yı :) Zaten PCOS hastalarında bu hormonlar tavan oluyor. PCOS hastalarının tüp bebek yanıtları çok daha iyi oluyor diğer hastalara göre. Zor bir grupta değilsiniz bence. AMH da gayet iyiymişKısa sürede olumlu yanıt alırsınız inşallah.
Benim de embriyolarım yavaş gelişiyor. 6. gün blast oluyormuş meğer. İnşallah bir sonraki tedavimizde iyi gelişirler hepimizinKafama göre almadım bahçeci verdi tekrar sordum dr a hormonlarıma baktırıp deha so4 e fln kullan dedi
Embriyolarım 3 günde gelişimleri sürdü blastosist olmadı
İnşallah tatlım sonuçlar iyi olur benimde bir tane 6. Günde blastosist olduBenim de embriyolarım yavaş gelişiyor. 6. gün blast oluyormuş meğer. İnşallah bir sonraki tedavimizde iyi gelişirler hepimizinHer tedavide aynı yanıt alınmıyor. Bakın bir sürü arkadaş her tedavisinde farklı sonuç aldığını yazmış. Onlar bizler için umut.
@gnowee güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah o görülen diğer şey de kesedir. İkizlerin olur
Sagol canim amin insallah tüm isteyenlerin ve ugrasanlarin kucagi bos kalmasin insallah. ben de ayni dedigin gibi yaptim simdi daha iyiyim ama üsütme de vardi grip oluyordum hapsirma falan sonrasinda gecti galibacanım transferin hayırlı olsun arkadaşım. hiç ümitsiz olma elinde hiç embriyosu kalmayan arkadaşları düşün sen transfer aşamasına geldin. inşallah rabbim yüzünüde güldürür sağlıkla güzel haberlerini alırız. artık senin için merak içinde olacağız sayfanın hatunları olarak.
kaysıyı iki tane ye sabahları aç karnına yeter fazla yeme arkadaşım
amin arkadaşım rabbim isteyen tüm kadınlara meleklerini nasip etsin
Allaha emanet ol
Hakkinda hayirlisi insallah. Ne oldu durumun nasil yarin transferin var miMerhaba arkadaslar nasilsiniz, transfer olan arkadaslar tebrik edrim...ys3m hic kafana takma bence insallah bebegin seninledir canim... bak bana c.tesi hayirlisiyla transferim var.. grip oldum 2 gun izn aldim evdeyim dr. Ile konustum ates yoksa sorun olmaz dedi, ama istersem bir dahaki ay yapalim dedi ben surekli atesimi olcuyorum kendimi baya bakina aldim bu gun daha iyiyim ama cok korkuyorum insallah sonucumu etkilemez... Allah hayirlisini versin insallah...
5.güne bekletmediler , transfer sonrasında kalamis tip merkezinden aldigim epikriz raporunda yazan 06.10 opu.10.10 transfer tarihi. Yani 4. Gün yapıldı transferim. Embriyo kalitesi de comp. Diye detay var. Googledan arastirdigim hücre sayıları sayılamayan compact grade2 morula grade1 oluyor. Benimki daha kalitesiz yani. Bakalım kısmetimse olacak degilse düsünemedim :)Sevgiliys3m transferin hayırlı olsun arkadaşım. Embriyoyu 5. güne kadar bekletmişler ama hala 4. gün kalitesinde miymiş yani durum tam anlamadım. Comp kalite embriyoyu ilk kez duyuyorum. 4. günde morula adını alıyor benim bildiğim. Tutunamayacağını düşünseler transfer etmezlerdi diye düşünüyorum. Endişe etme. Hayırlısıyla inşallah pozitif sonuç alırsın
Hayırlı haberlerle gelirsin insallahBen istanbulu pek bilmiyorum canım. Ama orada şansın çok daha fazladır eminim. Forumda izmirde mini tüp bebek yaptıranları okumuştum. Hatta linki bulunca göndereyim.
Hamilelikle ilgili şu anda fiziksel olarak pek bir şey hissetmiyorum. Bir ara adet sancısı gibi sancılarım oluyordu. O da geçti.
Doktorum 1 kese gördü. Bir de ne olduğundan emin olamadığı birşey daha. Sıvı birikmiş olabilir, kan toplanmış olabilir ya da kese de olabilir, söylemek için çok erken dedi. Bugün netleşir. Kalp atışlarını da umarım duyacağız bugün. Akşam 4te randevum. Bugün belli olacak herşey.
Tebrik ederim. Daha öncekiler de normaldi 48 saat arayla %60 yeterli bir artış. Seninkiler %70di. İçinin rahat etmesi için bi test daha yaptır istersen diyecektim ki yaptırmışsın için rahat olsun artık. Sağlıcakla devam eder inşallah ve hayırlısı ile kucağına alırsın.Kızlar 230 olan degerim 2 gün sonra yani bugün 593.9 çıktı çok şükür rahatladım biraz. Rabbim herkesin yüzünü güldürsun
İyiyim canım. Hoşgeldin bu topic'e :) 2.denememde merional ve fostimon vermişti. Biri 75 lik diğeri 100lüktü sanırım. ilk denememden sonra yediklerime içtiklerime dikkat ettim tabi ama ne kadar etkisi oldu bilmiyorum. Bir de solgarda çalışan bir arkadaşım var. O bana solgarın bazı ürünlerini getirdi. Q10, L-arginine, ve bir de multivitamin, adını eve gidince bakıp yazarım. Haşimatom olduğu için selenyum aldım bir de. Bu topicte arı sütüne inancımız tam ama ben opu ya az bi süre kala aldım ve pek düzenli kullanamadım. Yine de kullanmaya çalıştım. Arı sütü bal propolis karışımıydı aldığım. Onun dışında sağlıklı beslenmeye çalıştım. Ev temizliğinde kullanılan kimyasallardan uzak durmaya gayret ettim. Avokadoyu oldum olası çok sevmişimdir. Yaz kış yiyorum. Faydası oldu mu bilemiyorum. Genelde görüştüğüm doktorlar yediğiniz içtiğiniz şeyler yumurta sayısını kalitesini arttırmaz dedi bana. Yaptıklarım ne kadar doğru onu da bilemiyorum. Ben sadece iki şeyin gücüne inanıyorum: 1-olumlu düşünce. 2-Pozitif insanlarla birlikte olmak.gnowee merhaba nasilsin
Düşük doz dedigin ilac ne kadardi?
Birde yumurta sayin gercekten cok artmis ekstra birsey yiyip ictinmi O dönemde ?
Inşallah kardeşim SağolTebrik ederim. Daha öncekiler de normaldi 48 saat arayla %60 yeterli bir artış. Seninkiler %70di. İçinin rahat etmesi için bi test daha yaptır istersen diyecektim ki yaptırmışsın için rahat olsun artık. Sağlıcakla devam eder inşallah ve hayırlısı ile kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?