Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol canım Bebegimhadi
moral verdin bana
Ayni hisleri sizlerin de yaşaması kendimi daha iyi hissettirdi :)
Evet aynen hastaneden doktorumdan ve embriyologumdan memnunum insallah oradan güzel sonuçla ayrılırım

Benim de dökülüyor pcos umu azdırdı galiba çünkü rezervden tedavi ayında fazla yumurta çıkmasını sağlıyormuş
Ben aynı anda alıyorum ama bu ay olmayacak tedavi
PCOS'unuz varsa kafanıza göre kullanmayın bence DHEA'yı :) Zaten PCOS hastalarında bu hormonlar tavan oluyor. PCOS hastalarının tüp bebek yanıtları çok daha iyi oluyor diğer hastalara göre. Zor bir grupta değilsiniz bence. AMH da gayet iyiymiş Kısa sürede olumlu yanıt alırsınız inşallah.

Kafama göre almadım bahçeci verdi tekrar sordum dr a hormonlarıma baktırıp deha so4 e fln kullan dedi
Embriyolarım 3 günde gelişimleri sürdü blastosist olmadı

Kafama göre almadım bahçeci verdi tekrar sordum dr a hormonlarıma baktırıp deha so4 e fln kullan dedi
Embriyolarım 3 günde gelişimleri sürdü blastosist olmadı
Benim de embriyolarım yavaş gelişiyor. 6. gün blast oluyormuş meğer. İnşallah bir sonraki tedavimizde iyi gelişirler hepimizin Her tedavide aynı yanıt alınmıyor. Bakın bir sürü arkadaş her tedavisinde farklı sonuç aldığını yazmış. Onlar bizler için umut.

@gnowee güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah o görülen diğer şey de kesedir. İkizlerin olur

İnşallah tatlım sonuçlar iyi olur benimde bir tane 6. Günde blastosist oldu

Sagol canim amin insallah tüm isteyenlerin ve ugrasanlarin kucagi bos kalmasin insallah. ben de ayni dedigin gibi yaptim simdi daha iyiyim ama üsütme de vardi grip oluyordum hapsirma falan sonrasinda gecti galiba

Hakkinda hayirlisi insallah. Ne oldu durumun nasil yarin transferin var mi

5.güne bekletmediler , transfer sonrasında kalamis tip merkezinden aldigim epikriz raporunda yazan 06.10 opu.10.10 transfer tarihi. Yani 4. Gün yapıldı transferim. Embriyo kalitesi de comp. Diye detay var. Googledan arastirdigim hücre sayıları sayılamayan compact grade2 morula grade1 oluyor. Benimki daha kalitesiz yani. Bakalım kısmetimse olacak degilse düsünemedim :)
Hakkımızda hayırlısı

Hayırlı haberlerle gelirsin insallah

Kızlar 230 olan degerim 2 gün sonra yani bugün 593.9 çıktı çok şükür rahatladım biraz. Rabbim herkesin yüzünü güldürsun
Tebrik ederim. Daha öncekiler de normaldi 48 saat arayla %60 yeterli bir artış. Seninkiler %70di. İçinin rahat etmesi için bi test daha yaptır istersen diyecektim ki yaptırmışsın için rahat olsun artık. Sağlıcakla devam eder inşallah ve hayırlısı ile kucağına alırsın.

gnowee merhaba nasilsin
Düşük doz dedigin ilac ne kadardi?
Birde yumurta sayin gercekten cok artmis ekstra birsey yiyip ictinmi O dönemde ?
İyiyim canım. Hoşgeldin bu topic'e :) 2.denememde merional ve fostimon vermişti. Biri 75 lik diğeri 100lüktü sanırım. ilk denememden sonra yediklerime içtiklerime dikkat ettim tabi ama ne kadar etkisi oldu bilmiyorum. Bir de solgarda çalışan bir arkadaşım var. O bana solgarın bazı ürünlerini getirdi. Q10, L-arginine, ve bir de multivitamin, adını eve gidince bakıp yazarım. Haşimatom olduğu için selenyum aldım bir de. Bu topicte arı sütüne inancımız tam ama ben opu ya az bi süre kala aldım ve pek düzenli kullanamadım. Yine de kullanmaya çalıştım. Arı sütü bal propolis karışımıydı aldığım. Onun dışında sağlıklı beslenmeye çalıştım. Ev temizliğinde kullanılan kimyasallardan uzak durmaya gayret ettim. Avokadoyu oldum olası çok sevmişimdir. Yaz kış yiyorum. Faydası oldu mu bilemiyorum. Genelde görüştüğüm doktorlar yediğiniz içtiğiniz şeyler yumurta sayısını kalitesini arttırmaz dedi bana. Yaptıklarım ne kadar doğru onu da bilemiyorum. Ben sadece iki şeyin gücüne inanıyorum: 1-olumlu düşünce. 2-Pozitif insanlarla birlikte olmak.

Inşallah kardeşim Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…