Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.301
Tedaviniz nerede olacak ben bahçeci ye gideceğimHayır. Yas 43 cikolata kisti var
Ben pgt yaptıracağım için devlet yapmıyorDevlette yaptıracağım ben cnm.
Embriyo ya genetik tanıPtg nedir
Benim de dökülüyor pcos umu azdırdı galiba çünkü rezervden tedavi ayında fazla yumurta çıkmasını sağlıyormuş
Ben aynı anda alıyorum ama bu ay olmayacak tedavi
Bende tup bebek tedavisine basliyorum... muayene eden doktor sag tarafi goremiyorum dedi, hic yumurta dokusu kalmamis. Ben sok oldum tabi. 5 ay evvel Ziya Cetinde tedavi goruyordum ve bundan bana hic bahsetmedi. Sol tarafta bir tane yumurta varmis bir tamede cikolata kisti. Hemen tup bebek onerdi ama hic hic istemiyorum tedaviyi. Zaten %10 basari orani verdi kadin. Nisanda ise klomen ile kimyasal gebelik oldu.. Dunden beri hala kendime gelemedim... 38 yasinda yumurtaligi birden biten var mi hic boyle? Siz hic duydunuz mu?
Sanırım biesteron içindeki deha hormonuPcos unuzu azdiran nedir?
Tup bebek doktoru bir kadindi.. oradan heyet raporu alip disarida bir klinikte tup bebek yaptiracagim. Eski doktorumu arayip hesap sormakta istiyirum aslindaBaska bir doktor görüşünü daha alin bence
Bende tup bebek tedavisine basliyorum... muayene eden doktor sag tarafi goremiyorum dedi, hic yumurta dokusu kalmamis. Ben sok oldum tabi. 5 ay evvel Ziya Cetinde tedavi goruyordum ve bundan bana hic bahsetmedi. Sol tarafta bir tane yumurta varmis bir tamede cikolata kisti. Hemen tup bebek onerdi ama hic hic istemiyorum tedaviyi. Zaten %10 basari orani verdi kadin. Nisanda ise klomen ile kimyasal gebelik oldu.. Dunden beri hala kendime gelemedim... 38 yasinda yumurtaligi birden biten var mi hic boyle? Siz hic duydunuz mu?
Peki bulundugu yumurtaligimi bitirir yoksa hic olmayan tarafimi anlamiyorum. Sol tarafimda onu niye bitirmiyorda oteki bitmisCikolata kisti yumurta rezervi erken bitirir dedi doktor
Sanırım biesteron içindeki deha hormonu
İçinde dhea vardır bende de çok var kistDha ile ayni sey mi acaba? Oyleyse ben de bir hap kullandim ve kist oldu
Canım oncelikke yeni tedavin hayırlı olsunPeki bulundugu yumurtaligimi bitirir yoksa hic olmayan tarafimi anlamiyorum. Sol tarafimda onu niye bitirmiyorda oteki bitmis
Biesteron çok tehlikeli bi ilaç benceİçinde dhea vardır bende de çok var kist
Benim tedavime var bırakacağım bakalım nasıl olacakBiesteron çok tehlikeli bi ilaç bence
Sanırım direk hormon di mi; bence dr suz kullanılmaz
Ben alayım dedim 1 ay sonra; butun karaciğer değerlerim altüst olmus; kan degerlerim; onla ilgili oldugunu dusundum bıraktım
Mutlaka kan degerlerini ölçtürcanım karaciğer ve böbrek bir ay sonra.Benim tedavime var bırakacağım bakalım nasıl olacak
Canım oncelikke yeni tedavin hayırlı olsun
Tek doktorla kalma; hepsine haksızlık etmeyeyim ama bursanın doktorları ama ozelikle tanımmışlarına hiç guvenim yok; elim boş oldugu gun yazıcam tek tek hepsini:))
Ama sahin bey yogunluguna rağmen iyi( acıbadem; uzman bir tüp bebekçi bakışı al )
Canım belki bu aylık öyledir, benim sol yumurtalık bazen hiç yumurtlamıyor; arada bi yumurta veriyor. Ben akupuntur denedim 5 seans ( sevgili B bursa_83 ün de deneyim paylaşımıyla) faydasını gordum; 3-4 yumurra buyudu tedavise canım
Benden de supheleniyorlar dr lar bu arada çikolata kistinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?