• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende tup bebek tedavisine basliyorum... muayene eden doktor sag tarafi goremiyorum dedi, hic yumurta dokusu kalmamis. Ben sok oldum tabi. 5 ay evvel Ziya Cetinde tedavi goruyordum ve bundan bana hic bahsetmedi. Sol tarafta bir tane yumurta varmis bir tamede cikolata kisti. Hemen tup bebek onerdi ama hic hic istemiyorum tedaviyi. Zaten %10 basari orani verdi kadin. Nisanda ise klomen ile kimyasal gebelik oldu.. Dunden beri hala kendime gelemedim... 38 yasinda yumurtaligi birden biten var mi hic boyle? Siz hic duydunuz mu?

Bende tup bebek tedavisine basliyorum... muayene eden doktor sag tarafi goremiyorum dedi, hic yumurta dokusu kalmamis. Ben sok oldum tabi. 5 ay evvel Ziya Cetinde tedavi goruyordum ve bundan bana hic bahsetmedi. Sol tarafta bir tane yumurta varmis bir tamede cikolata kisti. Hemen tup bebek onerdi ama hic hic istemiyorum tedaviyi. Zaten %10 basari orani verdi kadin. Nisanda ise klomen ile kimyasal gebelik oldu.. Dunden beri hala kendime gelemedim... 38 yasinda yumurtaligi birden biten var mi hic boyle? Siz hic duydunuz mu?

Baska bir doktor görüşünü daha alin bence

Cikolata kisti yumurta rezervi erken bitirir dedi doktor

Peki bulundugu yumurtaligimi bitirir yoksa hic olmayan tarafimi anlamiyorum. Sol tarafimda onu niye bitirmiyorda oteki bitmis
Canım oncelikke yeni tedavin hayırlı olsun
Tek doktorla kalma; hepsine haksızlık etmeyeyim ama bursanın doktorları ama ozelikle tanımmışlarına hiç guvenim yok; elim boş oldugu gun yazıcam tek tek hepsini:))

Ama sahin bey yogunluguna rağmen iyi( acıbadem; uzman bir tüp bebekçi bakışı al )

Canım belki bu aylık öyledir, benim sol yumurtalık bazen hiç yumurtlamıyor; arada bi yumurta veriyor. Ben akupuntur denedim 5 seans ( sevgili B bursa_83 ün de deneyim paylaşımıyla) faydasını gordum; 3-4 yumurra buyudu tedavise canım
Benden de supheleniyorlar dr lar bu arada çikolata kistinden

Biesteron çok tehlikeli bi ilaç bence
Sanırım direk hormon di mi; bence dr suz kullanılmaz
Ben alayım dedim 1 ay sonra; butun karaciğer değerlerim altüst olmus; kan degerlerim; onla ilgili oldugunu dusundum bıraktım
Benim tedavime var bırakacağım bakalım nasıl olacak

Canım oncelikke yeni tedavin hayırlı olsun
Tek doktorla kalma; hepsine haksızlık etmeyeyim ama bursanın doktorları ama ozelikle tanımmışlarına hiç guvenim yok; elim boş oldugu gun yazıcam tek tek hepsini:))

Ama sahin bey yogunluguna rağmen iyi( acıbadem; uzman bir tüp bebekçi bakışı al )

Canım belki bu aylık öyledir, benim sol yumurtalık bazen hiç yumurtlamıyor; arada bi yumurta veriyor. Ben akupuntur denedim 5 seans ( sevgili B bursa_83 ün de deneyim paylaşımıyla) faydasını gordum; 3-4 yumurra buyudu tedavise canım
Benden de supheleniyorlar dr lar bu arada çikolata kistinden

faydasi olmasina cok sevindim canim. imkanin olursa gitmeye devam et. insalllllah daha cok yumisin olsun ve iclerinden biri sana bebis olsun:)
allahim hepinize nasip etsin.

Back
X