Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım aynı konuları desmek istemem ama
esindeki translokasyonu nasıl ogrendiniz acaba, dna bozulma testinden çıkmıyor sanırım? fish mi yaptırdınız
Kromozom testinde çıktı sperm fish istiyorlar benim yumurtam da kalitesiz olabilir ama 3. Güne nsl geldi

Kromozom testinde çıktı sperm fish istiyorlar benim yumurtam da kalitesiz olabilir ama 3. Güne nsl geldi

acıkcası 35 yasında birinde yumurta kalitesizliği oldugunu sanmıyprum çokca
olursa da nadir durumlardan olabilir okuduklarım kadarıyla
az yumurta bile olsa tek seferde pek çok ınsan var hamıle kalan senin yasında.

hayırlısı arkadasım

Canım benim iki de kaybım var biri 5 aylık yani yumurta kalitesiz olsa o kadar ilerlemezdi

Merhaba, hoşgeldin. Evet tabi belli bir yastan sonra her ay urettigimiz yumurta kalitesi azaliyor. Ama tabi imkansiz değil. Umutsuzluga kapılmamak lazım. 40'dan sonra doğum yapan bir cok kadın var. Biraz da kisinin yapisi, genetik özellikleri, o güne kadar vucuduna ve kendine nasil baktigiyla ilgili sanirim. Tabi herseyden ote de kısmet. Benim doktorum 3 yumi altına ilaç vermiyor ancak buradaki arkadaşların doktorları ilaçlı tedavi yapıyor. Hangisi doğru bilmiyorum, doktorların tarz ve bakış açısı farkı. Bir de takip ediyorsan mutlaka rastlamış olman lazım, tabi ki tek gerçek var, O DA ARI SÜTÜ

Canım benim bir abla 75 lı Eskişehir sen aldı 5. Ayında gebe kaldı oda bende onu kullandım eğriçay nasıl acaba

Hayır, öyle tedaviye değmez diye bir durum yok, neden olsun? Tedaviye degmese niye o kadar para verip strese girelim? 3 ve altına vermiyor sadece. Gereksiz diyor. Ben doğal almıştım arı sütünü. Aktarlardan bulabilirsiniz.

Sadece ari sütü mu? Şişede olan?
Arisutu Bal polen propolis karisimli olan balimi diyorsunuz

Ben farkli donemlerde ikisini de kullandim
Ama yumurta toplamaya kadar karışım olanindan bir kavanoz yedim

canım benim basıma bir ay geldi de ondan biliyorum, en az 3 yumurta gormeden baslamadı doktor tedaviye.

Günde 2 tane alıyorum ama kıllanma ve sivilce yaptı sanki
Sabah aksam mi alıyorsun. İnternete okudum günde 3 tane ayı anda alin diyor.Bana doktor 3 tane verdi.Ama söylemedi nasıl kullanıcım. .8 saat arayla alıyorum bende. SAÇLARIM çok dökülmeye başladı .2 ay da 3 kutu bitti

Benim de dökülüyor pcos umu azdırdı galiba çünkü rezervden tedavi ayında fazla yumurta çıkmasını sağlıyormuş
Ben aynı anda alıyorum ama bu ay olmayacak tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…