• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım aynı konuları desmek istemem ama
esindeki translokasyonu nasıl ogrendiniz acaba, dna bozulma testinden çıkmıyor sanırım? fish mi yaptırdınız
Kromozom testinde çıktı sperm fish istiyorlar benim yumurtam da kalitesiz olabilir ama 3. Güne nsl geldi

Kromozom testinde çıktı sperm fish istiyorlar benim yumurtam da kalitesiz olabilir ama 3. Güne nsl geldi

acıkcası 35 yasında birinde yumurta kalitesizliği oldugunu sanmıyprum çokca
olursa da nadir durumlardan olabilir okuduklarım kadarıyla
az yumurta bile olsa tek seferde pek çok ınsan var hamıle kalan senin yasında.

hayırlısı arkadasım

acıkcası 35 yasında birinde yumurta kalitesizliği oldugunu sanmıyprum çokca
olursa da nadir durumlardan olabilir okuduklarım kadarıyla
az yumurta bile olsa tek seferde pek çok ınsan var hamıle kalan senin yasında.

hayırlısı arkadasım
Canım benim iki de kaybım var biri 5 aylık yani yumurta kalitesiz olsa o kadar ilerlemezdi

merhaba arkadaslar

sizlere embriyolar /embriyo kalitesi hakkında bişey danısmak istiyorum; lutfen bildiklerinizi, onerilerinizi yazın

ben de 41 yasındayım artık; gec evlendim(39) ve hızlıca hamilelik yasadım ama 9. haftada kalbi durdu ve kürtaj.

1. tüp bebek Bursa Acıbadem. AMH 1.5 oldugu için cok agır bir hormon tedavısıyle(375) 12 yumurta, 10u dolu, 8 embriyo. 3. gune kadar hepsi yasadı ve iyiydi; 5. gun maalesef kotu kalite 2. tane kaldı ve transfer: kimyasal

2. tüp bebek: şişli memorial: labaratuvar için gittik, kesinlikle pgd dedi doktorlar. ben zaten bursa'dada yaptırmak istemiştim ama gulup gecmişti dr.

yine çok agır 375 gonalf!(200 le basladı ama yukseltti, aslında basta 4 yumurta gorunuyordu) . amh 1.2 gibi bilşey olmus (tam hatırlamıyorum, dusmus ama). 10 yumurta, 8 embriyo, şimdi yine 2 tane kalmıs ve pgd ye gittiler

IMSI kullanıldı, morfoloji 4, dna bozukluğu dusuk: 15

ben böyle 3. gunden sonra hızlı sekilde olmelerine uzuluyorum. kendi üstüme alıyorum(hangi doktora sorsam yumurta kalitesi!!!)

sizler durumu nasıl degerlendirirsiniz
yasadınız mı boyle seyler
nasıl testler yapılmalı
ne kullanmalı
değişmez mi

zaten balık yagı qenzim alıyorum. avakado vs

diğer tedaviyi ilaçsız mı denesem diyorum????

diyceksiniz ki hiç yumurtaıs olmayanlar var niye uzuluyorsun; ancakbizim yasımızda artık yumurta sayısından çok kalitenin önemini anlıyorum. nedense gidenlerden de pek umitli degilim;

sanırım doganın dengesi bu diye dusundum bugun; 41 yasında üremek senin neyine diyor

canınızı sıktıysam ozur diliyorum,moraller bozuk
Merhaba, hoşgeldin. Evet tabi belli bir yastan sonra her ay urettigimiz yumurta kalitesi azaliyor. Ama tabi imkansiz değil. Umutsuzluga kapılmamak lazım. 40'dan sonra doğum yapan bir cok kadın var. Biraz da kisinin yapisi, genetik özellikleri, o güne kadar vucuduna ve kendine nasil baktigiyla ilgili sanirim. Tabi herseyden ote de kısmet. Benim doktorum 3 yumi altına ilaç vermiyor ancak buradaki arkadaşların doktorları ilaçlı tedavi yapıyor. Hangisi doğru bilmiyorum, doktorların tarz ve bakış açısı farkı. Bir de takip ediyorsan mutlaka rastlamış olman lazım, tabi ki tek gerçek var, O DA ARI SÜTÜ:rapci:

hosbulduk poppy73 poppy73

yanlıs anlamadım degil mi, 2 yumurtan oldugunda dogal sıklus mu denediniz
yoksa hiç degmez mı tedaviye diye davranıyor dr unuz

arısıtü demek secret:)))
efricayır mı alsam acaba?
marka tavsiyeniz var mı
Canım benim bir abla 75 lı Eskişehir sen aldı 5. Ayında gebe kaldı oda bende onu kullandım eğriçay nasıl acaba

hosbulduk poppy73 poppy73

yanlıs anlamadım degil mi, 2 yumurtan oldugunda dogal sıklus mu denediniz
yoksa hiç degmez mı tedaviye diye davranıyor dr unuz

arısıtü demek secret:)))
efricayır mı alsam acaba?
marka tavsiyeniz var mı
Hayır, öyle tedaviye değmez diye bir durum yok, neden olsun? Tedaviye degmese niye o kadar para verip strese girelim? 3 ve altına vermiyor sadece. Gereksiz diyor. Ben doğal almıştım arı sütünü. Aktarlardan bulabilirsiniz.

Sadece ari sütü mu? Şişede olan?
Arisutu Bal polen propolis karisimli olan balimi diyorsunuz

Ben farkli donemlerde ikisini de kullandim
Ama yumurta toplamaya kadar karışım olanindan bir kavanoz yedim

Hayır, öyle tedaviye değmez diye bir durum yok, neden olsun? Tedaviye degmese niye o kadar para verip strese girelim? 3 ve altına vermiyor sadece. Gereksiz diyor. Ben doğal almıştım arı sütünü. Aktarlardan bulabilirsiniz.

canım benim basıma bir ay geldi de ondan biliyorum, en az 3 yumurta gormeden baslamadı doktor tedaviye.

Sabah aksam mi alıyorsun. İnternete okudum günde 3 tane ayı anda alin diyor.Bana doktor 3 tane verdi.Ama söylemedi nasıl kullanıcım. .8 saat arayla alıyorum bende. SAÇLARIM çok dökülmeye başladı .2 ay da 3 kutu bitti
Benim de dökülüyor pcos umu azdırdı galiba çünkü rezervden tedavi ayında fazla yumurta çıkmasını sağlıyormuş
Ben aynı anda alıyorum ama bu ay olmayacak tedavi

Back
X