• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Inşallah ben yüksek çıkmalı diye sartlamisim kendimi sanki ne bileyim buraya kadar gelip hüsran olmasi korkutuyor.

Allah razı olsun sen söyleyince bende hesap yaptım bu şekilde giderse geçiyor inşallah.
canım her kadının hcg salgılaması bir olmuyor hatta aynı kadının bir hamilileğindeki değeri ile bir sonraki hamileliğindeki değeri de bir olmuyor onlara takılma sen gönlünü hoş tut arkadaşım

canım her kadının hcg salgılaması bir olmuyor hatta aynı kadının bir hamilileğindeki değeri ile bir sonraki hamileliğindeki değeri de bir olmuyor onlara takılma sen gönlünü hoş tut arkadaşım
Öyle yapıyorum artık. Herkes iyi diyor Dr da sağlıklı artis dedi haftayı beklerim önümüzdeki günlerde birdaha kan veririm:)

Günaydın arkadaşlar. Bahçeci Ankara'da tüp bebek merkezi kuruyormuş. Yakında açılacakmış. Bilginize :)

Doktorum bir sonraki reglinle tedaviye başlayabiliriz dedi. Benim reglimin 26 ekimdeki endoskopimden sonraya kalıp kalmayacağı belirsiz olduğundan kasımda tedaviye başlayacağım. Onun için de sedasyon alınacak falan bu tedaviyle karışsın istemiyorum. İlaçlarımı raporla aldım bu sefer. Önceki tedavilerde hiç rapor çıkarmamıştım. 40'a az kala son hakkımı kullayım bari :)Durumlar böyle.

Bu artışla Dr nasıl kese görmeyi düşünüyor sence? 77. 132. 230 bu artışları sağlıklı dedi ben herkesin artislarina bakınca benimki çok düşük sanki
Günaydın canlar dün yazdım ve sonunu getiremeden uyuya kaldım.canım arkadaşım çok şükür değerin yerinde.benim ki donmuş embriyoydu ve onun betahcg değeri yüksek olurmuş.bir de ben yüksek değerlere bakıp içim giderdi vay be bende görsem diye.benim ki Allahın "şu kulumu sevindireyim değerleri " yani tahminlerimin üzerinde bir sevinç yaşadım. darısı bu forumda yazan arkadaşlarımın başta olmak üzere tüm isteyenlere nasip olsun.
tabi ki doktor haftaya sende keseyi görecektir için rahat olsun.herkesin durumu farklılık gösteriyor.önemli olan sağlıklı yormadan üzmeden gelmesi bebeğin.:nazar::nazar:

Kızlar ben yumurta kalitem için deha içeren biesteron kullanıyordum çok kıllanma oldu sivilce ondanmıdır?
Birde yumurta sayısını arttırıyormuş havuzdan çıkan yumurtaları benim sayım fazla pcos olduğumdan
ben 2 yıl dolu dolu kullandım.o kadar süre kıllanma yaparmış dr.um söyledi ve ilacı bıraktırdı.bende kıllanma olmadı.yumurta sayısından çok yumurta rezervinin hızlı kaybını yavaşlatıyor yavaşlatıyor derken de buna çok faydalı bir ilaç bana dr. bu şekilde başlattı.40 yaş ve üzeri rezerv kaybının önlenmesi için veriliyor.tüp bebek tedavisinde bazı dr.lar bunu melatonin ve quenzım Q10 u başlatıyor 3 ay kadar kullanmak etki ediyor.tedavin hayırlı olsun inş.

Günaydın arkadaşlar. Bahçeci Ankara'da tüp bebek merkezi kuruyormuş. Yakında açılacakmış. Bilginize :)

Doktorum bir sonraki reglinle tedaviye başlayabiliriz dedi. Benim reglimin 26 ekimdeki endoskopimden sonraya kalıp kalmayacağı belirsiz olduğundan kasımda tedaviye başlayacağım. Onun için de sedasyon alınacak falan bu tedaviyle karışsın istemiyorum. İlaçlarımı raporla aldım bu sefer. Önceki tedavilerde hiç rapor çıkarmamıştım. 40'a az kala son hakkımı kullayım bari :)Durumlar böyle.
evet hayırlı olsun tedavin inşallah tüm bunların bitip transfer gününün geldiği günleri de duyarız

canım neden olumsuz bakıyorsun dur sana embriyolar için kesin bilgi vermemiş ki benim drumda 5. gün embriyosu olsun isterim demişti ama olmadı elimde kaldı 3 tane 3. gün embriyosu
bugün hayırlı haberler alırsın inşallah buraya yaz oldumu aklım sende kaldı
birde havale edersin ne demek zaten sen ücreti ödemişsin burayı anlamadım
detaylara takılma güzel düşün

Canim cevabin icin tesekkur ederim.
Hep acabalarda oldugum icin artik kaşım kalkmadan birseylere bakamiyorum. Transferimi sali günü 10 ekimde oldum tek embriyo. 5.gün degil de 4.gün transferi embriyo kalitesi comp.muş. Bakindim biraz 4.günü transferi fazla tercih edilmiyormus. Hayirlisi artık beklemece. 21 ekim test günüm.
Bugun 3.günüm karnim gurul gurul fazla kacirdim kayisilari sanirim kabiz olmayayim diye.
Dondurulmuslarda 3.gün dondurulmusu tercih ediyorlarmis diye biryerde okumustum.
Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.
Sevgiler..

Hep acabalarda oldugum icin artik kaşım kalkmadan birseylere bakamiyorum. Transferimi sali günü 10 ekimde oldum tek embriyo. 5.gün degil de 4.gün transferi embriyo kalitesi comp.muş. Bakindim biraz 4.günü transferi fazla tercih edilmiyormus. Hayirlisi artık beklemece. 21 ekim test günüm.
Bugun 3.günüm karnim gurul gurul fazla kacirdim kayisilari sanirim kabiz olmayayim diye.
Dondurulmuslarda 3.gün dondurulmusu tercih ediyorlarmis diye biryerde okumustum.
Sevgiler..
canım transferin hayırlı olsun arkadaşım. hiç ümitsiz olma elinde hiç embriyosu kalmayan arkadaşları düşün sen transfer aşamasına geldin. inşallah rabbim yüzünüde güldürür sağlıkla güzel haberlerini alırız. artık senin için merak içinde olacağız sayfanın hatunları olarak.

kaysıyı iki tane ye sabahları aç karnına yeter fazla yeme arkadaşım
amin arkadaşım rabbim isteyen tüm kadınlara meleklerini nasip etsin

Allaha emanet ol

Sevgiler..
canım tebrik ederim hayırlı olsun inşallah :nazar::nazar: inşallah emeklerinin karşılığını aldığın mutlu haberlerini duyalım.

Sevgiler..
Sevgili ys3m ys3m transferin hayırlı olsun arkadaşım. Embriyoyu 5. güne kadar bekletmişler ama hala 4. gün kalitesinde miymiş yani durum tam anlamadım. Comp kalite embriyoyu ilk kez duyuyorum. 4. günde morula adını alıyor benim bildiğim. Tutunamayacağını düşünseler transfer etmezlerdi diye düşünüyorum. Endişe etme. Hayırlısıyla inşallah pozitif sonuç alırsın:dua:

Sevgiler..
Hayırlı olsun canım Rabbim muradini versin inşallah pozitifi görürsün

Merhaba arkadaslar nasilsiniz, transfer olan arkadaslar tebrik edrim... ys3m ys3m hic kafana takma bence insallah bebegin seninledir canim... bak bana c.tesi hayirlisiyla transferim var.. grip oldum 2 gun izn aldim evdeyim dr. Ile konustum ates yoksa sorun olmaz dedi, ama istersem bir dahaki ay yapalim dedi ben surekli atesimi olcuyorum kendimi baya bakina aldim bu gun daha iyiyim ama cok korkuyorum insallah sonucumu etkilemez... Allah hayirlisini versin insallah...

Merhaba kızlar,
ben de 40 yaşındayım Aralık ta bir denemelik dondurulmuş embriyomla ikinci denemeyi yapmayı planlıyorum.
Florans Nightngale de yaptırmayı düşünüyorum.
Burada hamile kalanları görünce biraz rahatladım
Sanki hep geç kalmış gibi hissediyordum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
ben de 40 yaşındayım Aralık ta bir denemelik dondurulmuş embriyomla ikinci denemeyi yapmayı planlıyorum.
Florans Nightngale de yaptırmayı düşünüyorum.
Burada hamile kalanları görünce biraz rahatladım
Sanki hep geç kalmış gibi hissediyordum.
hoşgeldin aramıza topic annem
inşallah bu sayfadan da uğur alırsın inşallah aralık ayında seninde yüzünü güldürür rabbim

merhaba arkadaslar

sizlere embriyolar /embriyo kalitesi hakkında bişey danısmak istiyorum; lutfen bildiklerinizi, onerilerinizi yazın

ben de 41 yasındayım artık; gec evlendim(39) ve hızlıca hamilelik yasadım ama 9. haftada kalbi durdu ve kürtaj.

1. tüp bebek Bursa Acıbadem. AMH 1.5 oldugu için cok agır bir hormon tedavısıyle(375) 12 yumurta, 10u dolu, 8 embriyo. 3. gune kadar hepsi yasadı ve iyiydi; 5. gun maalesef kotu kalite 2. tane kaldı ve transfer: kimyasal

2. tüp bebek: şişli memorial: labaratuvar için gittik, kesinlikle pgd dedi doktorlar. ben zaten bursa'dada yaptırmak istemiştim ama gulup gecmişti dr.

yine çok agır 375 gonalf!(200 le basladı ama yukseltti, aslında basta 4 yumurta gorunuyordu) . amh 1.2 gibi bilşey olmus (tam hatırlamıyorum, dusmus ama). 10 yumurta, 8 embriyo, şimdi yine 2 tane kalmıs ve pgd ye gittiler

IMSI kullanıldı, morfoloji 4, dna bozukluğu dusuk: 15

ben böyle 3. gunden sonra hızlı sekilde olmelerine uzuluyorum. kendi üstüme alıyorum(hangi doktora sorsam yumurta kalitesi!!!)

sizler durumu nasıl degerlendirirsiniz
yasadınız mı boyle seyler
nasıl testler yapılmalı
ne kullanmalı
değişmez mi

zaten balık yagı qenzim alıyorum. avakado vs

diğer tedaviyi ilaçsız mı denesem diyorum????

diyceksiniz ki hiç yumurtaıs olmayanlar var niye uzuluyorsun; ancakbizim yasımızda artık yumurta sayısından çok kalitenin önemini anlıyorum. nedense gidenlerden de pek umitli degilim;

sanırım doganın dengesi bu diye dusundum bugun; 41 yasında üremek senin neyine diyor

canınızı sıktıysam ozur diliyorum,moraller bozuk

merhaba arkadaslar

sizlere embriyolar /embriyo kalitesi hakkında bişey danısmak istiyorum; lutfen bildiklerinizi, onerilerinizi yazın

ben de 41 yasındayım artık; gec evlendim(39) ve hızlıca hamilelik yasadım ama 9. haftada kalbi durdu ve kürtaj.

1. tüp bebek Bursa Acıbadem. AMH 1.5 oldugu için cok agır bir hormon tedavısıyle(375) 12 yumurta, 10u dolu, 8 embriyo. 3. gune kadar hepsi yasadı ve iyiydi; 5. gun maalesef kotu kalite 2. tane kaldı ve transfer: kimyasal

2. tüp bebek: şişli memorial: labaratuvar için gittik, kesinlikle pgd dedi doktorlar. ben zaten bursa'dada yaptırmak istemiştim ama gulup gecmişti dr.

yine çok agır 375 gonalf!(200 le basladı ama yukseltti, aslında basta 4 yumurta gorunuyordu) . amh 1.2 gibi bilşey olmus (tam hatırlamıyorum, dusmus ama). 10 yumurta, 8 embriyo, şimdi yine 2 tane kalmıs ve pgd ye gittiler

IMSI kullanıldı, morfoloji 4, dna bozukluğu dusuk: 15

ben böyle 3. gunden sonra hızlı sekilde olmelerine uzuluyorum. kendi üstüme alıyorum(hangi doktora sorsam yumurta kalitesi!!!)

sizler durumu nasıl degerlendirirsiniz
yasadınız mı boyle seyler
nasıl testler yapılmalı
ne kullanmalı
değişmez mi

zaten balık yagı qenzim alıyorum. avakado vs

diğer tedaviyi ilaçsız mı denesem diyorum????

diyceksiniz ki hiç yumurtaıs olmayanlar var niye uzuluyorsun; ancakbizim yasımızda artık yumurta sayısından çok kalitenin önemini anlıyorum. nedense gidenlerden de pek umitli degilim;

sanırım doganın dengesi bu diye dusundum bugun; 41 yasında üremek senin neyine diyor

canınızı sıktıysam ozur diliyorum,moraller bozuk
Canım benim kiler de 3. Günde öldü

arkadasım aslında forumu takip ediyorum ama inan karıstırıyorum bilgileri.
ilk denemen miydi? yasımız benzerdir muhakkak
Ben 35 yaşındayım amh 7 25 yumurtadan yüzde kırkı boş çıktı blastosist olmadılar eşimdeki tranklasyon dan da şüphende Prof dr Semra kahraman

Back
X