Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba A anneveoglusu . 3 tane embriyona PGT yapılacak mıydı senin? Yoksa dondurdular mı hemen? Hadi inşallah sağlıklı bir şekilde tutumsunlar tedavinde.
canım drum pgt istemedi ben yapalım dedi o gerek görmüyorum dedi. dr bıraktık bizde bu kararı

Benim dr da gerek görmedi pgt ye. Hayırlısı dedik güvendik önce allaha sonra doktora. O zaman bugün yarın transfer var sana.
aynen canım rabbim yüzümüzü güldürsün canım yok canım ben adet olmayı bekliyorum
adet sonrası miyon alınacak transfer benim ocakta sen nasılsın

aynen canım rabbim yüzümüzü güldürsün canım yok canım ben adet olmayı bekliyorum
adet sonrası miyon alınacak transfer benim ocakta sen nasılsın
Anladım. Güzel sonuçlansın inşallah gönlünce olsun her şey. Ben de bekliyorum işte napim. Şu an yoldayım urfaya dönüyorum.

Merhabalar hanımlar nasılsınız

Benim 8 döllenen embriyolardan 3 tane 3. gün embriyosu kaldı elimde
5. güne ulaşamamış diğerleri
hayırlısı olsun inşallah biri tutunsa annesine yeter:)) bu arada yaşın kaç canım genetiği genelde 40 yaş üstü olunca istiyor..

selam kızlar nasılsınız?
bir şey sormak istiyordum özellikle estrofem kullanan arkadaşlara salıdan beri kullanıyorum her hangi bir şekilde dokunan arkadaşlar var mı? benim rahimde kasılmalar yapıyor anlamıyorum ara ara hafif sancılar giriyor, birde çok azda olsa akıntı yaptı ilaçtanmıdır bilmiyorm ben okuduklarımdan çok fazla etkilendiğim için prospektüsü okumadım bile.. bir de ilk muayenede neye bakılıyor rahim kalınlığı kaç olması gerekiyordu... bende yine bir merak başladı dr'un işine hep karışan ben ille kontrol bende olacak..

merhaba ertnur transfer hazırlıkların uğurlu olsun.estrofem bol bol içtim.bende dokunmadı midem falan sağlamdır bana kolay kolay birşey olmaz çok şükür.estrofem tsh ımı yükseltti ve transferden bir ay önce tsh ölçülüyor bende yüksek olunca ilaç başlandı hafif doz halen devam.estrofemi hamilelik olup kese görülünceye kadar içeceksin inş.istersen sendeki etkilerini doktora sor canım.ammaaa velakin climara fort bantı verirlerse bence deneme.yani estrofem rahmi çok güzel kalınlaştırıyor.herkese bant yetmiyor.bana yetmedi bir ay, ondan sonraki ay ilaç verelim dedi sevgili dr. mustafa bahçeci.ondan sonra kalınlaştı.rahim kalınlığını doktor ilaçlarla 9 mm. yapıyor o seviyeye geliyor.gayette güzel bir seviye.

Son düzenleme:
çok sağol canım cevabın için.. bakalım pazartesi kontrol var ne diyecek sanmıyorum vereceğini bant bu yakanın hastalarında hiç duymadım, estrofem yan etkisi değil belki çok alışık değilim ilaca midemde çok hassas yanmalar oluyor ama talcid sağolsun.. hayırlısı bakalım rahim kalınlığını muayenede mi anlıyor kan tahlille ilgisi yok sanırım.. bu ilacı vermeden baktı değer 9 dedi gayet iyi yükselecek bu ilaçla dedi.. ama ne olduğunu hatırlamıyorum almayı da unuttum tahlili normalde hep alırım.. bu sefer gittiğimde alayım dosyalıyorum her şeyi:))))

muayenede rahim kalınlığına bakılıyor. 9 olan ne bilmiyorum canım.estrofem içemiyorum dersen banta geçirirler diye dedim bant daha hafif kalıyor.

muayenede rahim kalınlığına bakılıyor. 9 olan ne bilmiyorum canım.estrofem içemiyorum dersen banta geçirirler diye dedim bant daha hafif kalıyor.
anladım canım yok şimdilik devam ediyorum öyle önemli bir şey olmadı sadece sizinde oldu mu diye merak ettim kontrole gidene kadar bakalım ne diyecek kaç kontrole gittin sen transfer öncesi hazırlıkta..

hayırlısı olsun inşallah biri tutunsa annesine yeter:)) bu arada yaşın kaç canım genetiği genelde 40 yaş üstü olunca istiyor..
CANIM BEN TEMMUZDA 40 YAŞINA BASTIM AİLEDEN GELEN BİLDİĞİMİZ GENETİK BİR HASTALIK YOK
DR DEDİ GEREK YOK BEN DEDİM OLSA İYİ OLMAZMI İLK TRANSFER BİR KERE SAĞLIKLI GEBELİK VAR DOĞAL YOLDAN BİR KEREDE DIŞ GEBELİK İLE SONUÇLANSADA DOĞAL YOLDAN GEBELİK VAR BEN GEREK YOK DEDİ BİZDE TAMAM DEDİK

BEN 40 YAŞ OLUNCA BİR TANE TRANSFER İSTİYORUM DERSEM İKİ TANESİ DONDURULUR MU İLLA İKİ TANEMİ KOYARLAR BİLGİN VARMI CANIM

bence dr'a bağlı istersen 2 yapar ama riskli gebeliğe giriyor.. dr'dan dr'a fark var işte benim hiç gebelik yok negatif yok ama direk 40 yaş olunca genetik test istedi yoksa benimde 3 embriyom vardı hatta biri 5. gün gördü ama 6. güne istediler ama nasip sonra 2. denemede 11 yumurtadan 5 tanesi olgundu ve 1 tanesi 5. güne 1 tanesi 6. güne geldi ve genetiğe gitti 1 tanesi pozitif geldi bakalım inşallah ilk ve son denemem olur baya mucize lazım ama şans işte Allah büyük:))))

maşallah ne çabuk geldi test günün:) tabi gel de bana sor dediğini duyar gibiyim inşallah çok mutlu olursun canım güzel haberlerini bekliyoruz:) ay sırada ben varım sanırım beklemekte ayrı bir heyecan nasıl belirti falan var mı ağrı sızı, çalışmıyorsun sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…