Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
Allahın sağlıklılarsa nasip et diye dua ettim hep. Tutmama sebebi ne hiç bilemiyorum bilemeyeceğim tabiki. Allahın taktirine güveniyorum bir bildiği, bu sonuçta hayrıma bir durum muhakkak vardı diyorum ve
Bu bebek sayfasını uzuuunca bir süreliğine kapatıyorum. Belkide bir daha açmam bilemiyorum. Yoruldum her açıdan çok zor bir süreçti. Tekrar denemeye ne hevesim ne gücüm var. İlerde ne olur bilemem. Sizlere bol şans diliyorum.
sonuçtan ümitli olmamama rağmen test günümde kan testi yaptıracağım. Tek yapacağım bu.

Haremiz üzüldüm canım tabi kan testi yapmadan ümidimizi kesmiyoruz. ama sonradan söylediklerine çok üzüldüm.bebek sayfasını kapattım ne demek canım senin kadar çabuk pes edeni de görmedim. biz burada neler çekiyoruz @denizkaplan bir yandan ben bir yandan poppy73 bir yandan.bir sana bu konuda sabırlı olmayı öğretemedik.hemen pes ediyorsun canım bir kere ilk sefer tutma şansı düşük vücut kabul etmiyor bunu bana dediler pek inanmamıştım.herkesin ilk denemesi zor tutuyor.bu yönden için rahat olsun.embriyo kalitesi ise mesele 2. adetinle yeniden başla ki; çünkü; kendimi söyleyeyim ilk opuda sağlıksız embriyo sonucu geldi 2. opuda sağlıklı geldi.hiç ara vermeden 2. adetle tüp bebeğe başla canım lütfen.inşallah kan testi farklıdır onu da bilemiyoruz.

Hemen pes etme çok yorucu haklısın ama kan sonucundan sonra konuşalım canım. Ben denemede pes ettim bu 3. Denemem şimdi yine olmadiysa bitti diyorum ki olmadı hissi var bende. Tek tüpüm var onun açılması için ameliyat olacağım son yapacağım bu olur nasip öteye köy yok Allah'ın takdiri diyeceğiz moralini bozma birkaç gün daha bekle

Merhaba arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum ama kısmet bugünmüş katılmak .sizlerin mesajlarını okudukça bazen üzülüyor bazen mutlu oluyorum.Aynı yolda yürüdüğümüz için birbirimizi daha iyi anladığımız kesin.Benimde üçüncü denemem negatif. Şu an dördüncü artık son hazırlıklardayım. hayırlısı olsun inşallah

Tabi insan dayanamıyor, yapıyor idrar testi, ben de yapmıştım. Henüz erken aslında. Yüzde yüz negatif diyemeyiz, çünkü idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören bir sürü örnek de var. O yüzden hemen pes etme. Yapmasaydin keşke ama bir taraftan da beklemek de çok zor biliyorum. Zihin susmuyor bir türlü. Çok zor bir süreç ama ben bir o kadar da faydalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendinle yüzleşmeler yaşıyorsun, hatalarını farkediyorsun. Bu acı bittiğinde toparlandığında daha sağlıklı oluyor insan psikolojik olarak. Tabi senin dur bakalım daha birşey belli değil. Tekrar deneme konusuna gelince, onu kan testinden sonra, süreci tamamladığında düşünür ve karar verirsin. Şimdi bu psikolojiyle ister istemez acıyı hafifletmek için karar alma ihtiyacı hissediyor zihnin. Bu bizim mücadele alanımız, öğrenmemiz gerekenleri bu yolda öğreneceğiz. Bebegimhadi 'nin söyledikleri mantıklı. İlk denemede genelde tutmuyor. Birkaç kez denemek lazım. Tabi neticede herşeyin hayırlısı olsun.

hoşgeldin aramıza takip ediyordun demek sağol.inşallah 4. denemen hayırlı uğurlu bol şanslı olur.tabi ki 4. denemende umut daha fazla.çünkü bende toplamda 4 opu oldum.gayet normal bizim için.tedavin nasıl gidiyor ne durumdasın

Hoşgeldin hayırlı olsun yeni tedavin. Rabbim bu yolda herkesin yüzünü guldursun

canım benim çok üzüldüm gerçekten. ama test gününü merak ediyorum zorlu bir süreç haklısın yıpratıyor her anlamda maddi manevi olarak
ama bünyen ve maddi olarak gücün varsa pes etme derim

Bahçeci fulyada Dr Remzi beyin hastaları kim vardı arkadaşlar.

ben Remzi Beyin hastasıyım canım opu oldu 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu transfer öncesi miyon operasyonunu da dr bey yapacak hazır olduğunda da transfer olacak

hayırlı olsun tedavi süreciniz dr beyle görüştünüz mü ilk intibası nasıl sizde

Ben bir yıldır devam ediyorum iki transferim bir fakültede yaptırdım. remzi beyde şubat ayında transfer oldu negatif. şimde 2 dondurulmuş embiryom var onlar transfer olacak. ocak ayında remzi beyde ameliyat oldum.benim tüpler kapalı hidrosalpenks den dolayı 3 kere ameliyat geçirdim şimdi lucrin deport 3 ay kullanacam. kasım 20 sinden sonra transfer planlanıyor dualarınızı bekliyorum.Doktorum aslında iyi seviyorum ne bileyim son denemem olunda çok tedirginim.

sende çok uğraşmışsın emek vermişsin. Allah emeklerinin karşılığını verecektir elbet.bende rahat değildim seni anlıyorum ama direnen kadınlarız elimizden geleni yapacağız ve sen elinden geleni yapıyorsun.Allah hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inş.benim de hamileliğim yeni. ne öyle çok duygusalım ne anladım .eski halimle aynıyım.ama bir mutluluk var inşallah mükafatınız evladınız olur ve değermiş diyeceksiniz.

Son düzenleme:
durumlarımız kısmen benziyor bende fakülte hastanesinde iki kere kapalı miyon operasyonu oldum. netice olumsuz
hayırlı uğurlu olur inşallah yaşınız kaç canım
embriyoların kaçıncı gün embriyosu sana genetik önerdimi bana önermedi dr bey
dr bey bilgili geliyor banada güven veriyor rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

İnşallah allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ben embiryoları pgt ye göndermediğim için pişmanım. gerçi doktorumda çok üstelemedi ama keşke yaptırsaydım diyorum.ikiside beşinci gün embiryosu. haremiz arkadaşım sen rahat olmaya çalış çünkü önemli olan kan testi.inşallah pozitif sonucu alırsın boşa üzülmüşüm dersin.Çoğumuz biliyoruz ki o on iki günlük süre en zor olanıdır. mutlu bekleyişler olsun, güzel şeyler geç gelir.

ben 40 yaşındayım bana gerek yok dedi genetik için bizde dinledik inşallah pişman olmayız

inşallah bende 4 ameliyatımı başka yerde olmuştum en sonundakini ben yapacam dedi bizde tamam dedik . şimdi lucrin deport 3.75 mg ayda bir yaptırıyorum. ilk ay adet oldum. ama menepoz belirtileri beni çok bunaltıyor. ter başma asabilik bu iğne çok etkiliyor.kafamı kurcalayan kasımda tedaviye başlayıcam hiç tetkik istemedi direk estrofem ve coraspine başla dedi istanbul dışında olduğumdan sürekli gidemiyorum.

hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sende baya çekmişsin bu son olsun inşallah kuzuna kavuşursun.. en kısa zamanda.. o kadar ameliyat bu kadar emek bence genetik testi yaptır bundan sonrakiler için en azından için daha rahat olur embriyonun kalitesinden emin olunca araştırılıcak şeyler azalır en azından benim fikrim.. inşallah hepimizin yüzü güler bu yıl bitmeden, tek dileğim... sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…