- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.081
amin inşallah canımamin canım allah razı olsun , tüp bebek dr bile bu sonuçlarla bana niye geldiniz sizin çocugunuz olurdu dedi ,
olmuyorsa vardır allahın birbildiği dedi ensonda , kısmetimizde varsa olur inşallah ,
kimseyi evlatsız koymasın rabbim
Inşallah canımhayırlı haberlerini alalım inşallah
Kızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
Allahın sağlıklılarsa nasip et diye dua ettim hep. Tutmama sebebi ne hiç bilemiyorum bilemeyeceğim tabiki. Allahın taktirine güveniyorum bir bildiği, bu sonuçta hayrıma bir durum muhakkak vardı diyorum ve
Bu bebek sayfasını uzuuunca bir süreliğine kapatıyorum. Belkide bir daha açmam bilemiyorum. Yoruldum her açıdan çok zor bir süreçti. Tekrar denemeye ne hevesim ne gücüm var. İlerde ne olur bilemem. Sizlere bol şans diliyorum.
sonuçtan ümitli olmamama rağmen test günümde kan testi yaptıracağım. Tek yapacağım bu.
Hemen pes etme çok yorucu haklısın ama kan sonucundan sonra konuşalım canım. Ben denemede pes ettim bu 3. Denemem şimdi yine olmadiysa bitti diyorum ki olmadı hissi var bende. Tek tüpüm var onun açılması için ameliyat olacağım son yapacağım bu olur nasip öteye köy yok Allah'ın takdiri diyeceğiz moralini bozma birkaç gün daha bekleKızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
Allahın sağlıklılarsa nasip et diye dua ettim hep. Tutmama sebebi ne hiç bilemiyorum bilemeyeceğim tabiki. Allahın taktirine güveniyorum bir bildiği, bu sonuçta hayrıma bir durum muhakkak vardı diyorum ve
Bu bebek sayfasını uzuuunca bir süreliğine kapatıyorum. Belkide bir daha açmam bilemiyorum. Yoruldum her açıdan çok zor bir süreçti. Tekrar denemeye ne hevesim ne gücüm var. İlerde ne olur bilemem. Sizlere bol şans diliyorum.
sonuçtan ümitli olmamama rağmen test günümde kan testi yaptıracağım. Tek yapacağım bu.
Merhaba arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum ama kısmet bugünmüş katılmak .sizlerin mesajlarını okudukça bazen üzülüyor bazen mutlu oluyorum.Aynı yolda yürüdüğümüz için birbirimizi daha iyi anladığımız kesin.Benimde üçüncü denemem negatif. Şu an dördüncü artık son hazırlıklardayım. hayırlısı olsun inşallahHemen pes etme çok yorucu haklısın ama kan sonucundan sonra konuşalım canım. Ben denemede pes ettim bu 3. Denemem şimdi yine olmadiysa bitti diyorum ki olmadı hissi var bende. Tek tüpüm var onun açılması için ameliyat olacağım son yapacağım bu olur nasip öteye köy yok Allah'ın takdiri diyeceğiz moralini bozma birkaç gün daha bekle
Tabi insan dayanamıyor, yapıyor idrar testi, ben de yapmıştım. Henüz erken aslında. Yüzde yüz negatif diyemeyiz, çünkü idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören bir sürü örnek de var. O yüzden hemen pes etme. Yapmasaydin keşke ama bir taraftan da beklemek de çok zor biliyorum. Zihin susmuyor bir türlü. Çok zor bir süreç ama ben bir o kadar da faydalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendinle yüzleşmeler yaşıyorsun, hatalarını farkediyorsun. Bu acı bittiğinde toparlandığında daha sağlıklı oluyor insan psikolojik olarak. Tabi senin dur bakalım daha birşey belli değil. Tekrar deneme konusuna gelince, onu kan testinden sonra, süreci tamamladığında düşünür ve karar verirsin. Şimdi bu psikolojiyle ister istemez acıyı hafifletmek için karar alma ihtiyacı hissediyor zihnin. Bu bizim mücadele alanımız, öğrenmemiz gerekenleri bu yolda öğreneceğiz.Kızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
hoşgeldin aramıza takip ediyordun demek sağol.inşallah 4. denemen hayırlı uğurlu bol şanslı olur.tabi ki 4. denemende umut daha fazla.çünkü bende toplamda 4 opu oldum.gayet normal bizim için.tedavin nasıl gidiyor ne durumdasınMerhaba arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum ama kısmet bugünmüş katılmak .sizlerin mesajlarını okudukça bazen üzülüyor bazen mutlu oluyorum.Aynı yolda yürüdüğümüz için birbirimizi daha iyi anladığımız kesin.Benimde üçüncü denemem negatif. Şu an dördüncü artık son hazırlıklardayım. hayırlısı olsun inşallah
Hoşgeldin hayırlı olsun yeni tedavin. Rabbim bu yolda herkesin yüzünü guldursunMerhaba arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum ama kısmet bugünmüş katılmak .sizlerin mesajlarını okudukça bazen üzülüyor bazen mutlu oluyorum.Aynı yolda yürüdüğümüz için birbirimizi daha iyi anladığımız kesin.Benimde üçüncü denemem negatif. Şu an dördüncü artık son hazırlıklardayım. hayırlısı olsun inşallah
Kızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
Bahçeci fulyada Dr Remzi beyin hastaları kim vardı arkadaşlar.
Ben bir yıldır devam ediyorum iki transferim bir fakültede yaptırdım. remzi beyde şubat ayında transfer oldu negatif. şimde 2 dondurulmuş embiryom var onlar transfer olacak. ocak ayında remzi beyde ameliyat oldum.benim tüpler kapalı hidrosalpenks den dolayı 3 kere ameliyat geçirdim şimdi lucrin deport 3 ay kullanacam. kasım 20 sinden sonra transfer planlanıyor dualarınızı bekliyorum.Doktorum aslında iyi seviyorum ne bileyim son denemem olunda çok tedirginim.
durumlarımız kısmen benziyor bende fakülte hastanesinde iki kere kapalı miyon operasyonu oldum. netice olumsuzBen bir yıldır devam ediyorum iki transferim bir fakültede yaptırdım. remzi beyde şubat ayında transfer oldu negatif. şimde 2 dondurulmuş embiryom var onlar transfer olacak. ocak ayında remzi beyde ameliyat oldum.benim tüpler kapalı hidrosalpenks den dolayı 3 kere ameliyat geçirdim şimdi lucrin deport 3 ay kullanacam. kasım 20 sinden sonra transfer planlanıyor dualarınızı bekliyorum.Doktorum aslında iyi seviyorum ne bileyim son denemem olunda çok tedirginim.
İnşallah allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ben embiryoları pgt ye göndermediğim için pişmanım. gerçi doktorumda çok üstelemedi ama keşke yaptırsaydım diyorum.ikiside beşinci gün embiryosu. haremiz arkadaşım sen rahat olmaya çalış çünkü önemli olan kan testi.inşallah pozitif sonucu alırsın boşa üzülmüşüm dersin.Çoğumuz biliyoruz ki o on iki günlük süre en zor olanıdır. mutlu bekleyişler olsun, güzel şeyler geç gelir.
hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sende baya çekmişsin bu son olsun inşallah kuzuna kavuşursun.. en kısa zamanda.. o kadar ameliyat bu kadar emek bence genetik testi yaptır bundan sonrakiler için en azından için daha rahat olur embriyonun kalitesinden emin olunca araştırılıcak şeyler azalır en azından benim fikrim.. inşallah hepimizin yüzü güler bu yıl bitmeden, tek dileğim... sevgilerBen bir yıldır devam ediyorum iki transferim bir fakültede yaptırdım. remzi beyde şubat ayında transfer oldu negatif. şimde 2 dondurulmuş embiryom var onlar transfer olacak. ocak ayında remzi beyde ameliyat oldum.benim tüpler kapalı hidrosalpenks den dolayı 3 kere ameliyat geçirdim şimdi lucrin deport 3 ay kullanacam. kasım 20 sinden sonra transfer planlanıyor dualarınızı bekliyorum.Doktorum aslında iyi seviyorum ne bileyim son denemem olunda çok tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?