Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yarın benimde embriyoların 3. günü merak ediyorum kaçı kaldı kaçı 5. güne gidecek
inşallah ekim ayında sizinde güzel haberlerinizi alır mutlu oluruz

En tatlı telaşlar o 5 gün embriyo bilgisi için telefon beklemek. Ama en önemlisi 5.gün. İnşallah bol bol sağlıklı embriyoların olur senin de. Allah kolaylık ve sabır versin bi de genetik bekleme süreci var arkasından.

belki de ben sormadım diye bilgi almadım:)) dediğin gibi transfer öncesi sorarım aslında artık çok didiklemeninde anlamı yok ama insan merak ediyor işte:)) teşekkürler bu arada bilgi için...

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yarın benimde embriyoların 3. günü merak ediyorum kaçı kaldı kaçı 5. güne gidecek
inşallah ekim ayında sizinde güzel haberlerinizi alır mutlu oluruz
ekimde baya transfer olacak hayırlısı olsun hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah:)))) ne güzel burası baya coştu bu ara heyecan dorukta.. bu gün aradılar mı normalde 3. günde bilgi veriyorlar...

orası en zoru bence en azından şimdilik bu aşamaya kadar her telefonda kalbim güm güm:)))) tatlı heyecanlar bunlar

Selam kızlar
Bugün transferimin 3. Günü bugün öğlen tek iğne vermişti Dr .gonapeptyl bu transferden sonra ne işe yarıyor bilgisi olan varmı? Netten baktimda pek bişey bulamadim

Selam kızlar
Bugün transferimin 3. Günü bugün öğlen tek iğne vermişti Dr .gonapeptyl bu transferden sonra ne işe yarıyor bilgisi olan varmı? Netten baktimda pek bişey bulamadim
Kadınlarda,

• Yardımla üreme teknikleri adı verilen yumurtalıkların kontrollü olarak aşın uyanldığı uygulamalarda yumurtalıktan yumurta salgılanmasını sağlayan hormonun (luteinize edici hormon) ani yükselmelerinin düzenlenmesi ve artışının önlenmesinde, bu iğneyi anlamadım çıkacak yumurtaları mı baskılacak aceba bu yazıyı buldum ama genellikle transfer öncesi yazıyor bir bildiği vardır dr'un ama boşa vermez içini rahat tut en önemlisi güvenmek bence:)))

benziyor evet canim hikayemiz. Senin myom operasyonunu yumurta büyütmeden sonraya bırakmış doktor ama. Operasyonun herhalde ilk reglinden sonra olacak. Sonra da rahim iyileşecek tabi onu bekleyeceksiniz. 1 tane dondurulmuş var embriyo ama onu şimdilik transfer etmeyecekler. Başka merkeze gidiyorum zaten.

Sağol cnm bende buna yakın şeyler buldum p.tesi gittiğimde sorarım vardır bir bildiği inşallah :)

Canım benim herşey çok güzel olacak bol bol ayetel kürsi oku ,ben çok okumuştum aklıma geldikçe dualarımız seninle,tanımasamda hepinizi seviyorum Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Lekelenmeler kanama alanlari olabiliyor canınını sıkma sakin benimde olmustu iki kez lekelenme ama cok şukur raporlu olup dinlenince gecti,endiselendiriyor tabiki insani ama dinlenmek cok iyi geliyor,bide progwstan igneleri vurulma suresi uzuyor ama olsun herseye deger.butun hamilleik boyunca vurulcaksin deseler yine butun anne adaylari eminim itiraz etmez.ben 100 kisur tane olmustum progestan hergün artik yer kalmamosti igne yapan hemsireler bile halime uzuluyordu ama ben yinede hep sukrettim gecti gitti bile insallah kucaklayalim saglikli uzun omurlu evlatlarimizi allahin izniyle...

Aynen öyle canım önce embriyo elde edelim dedi drum
Seninde yumurta toplama mi olacak canım adetle yeni embriyo mu elde edilecek arkadaşım

Bana da hemşireler acıyor pek yer kalmadı . Yok telaş etmedim ben çünkü lekelenme yok. senin Protestan iğne kaçıncı haftaya kadar yapıldı.11. haftaya kadar dendi bana biri yanlış dese de kimse itiraz etmeyince öyle oldu.ve bende iğne olurum sorun olmaz

Canım 20. Haftaya kadar kanama ile gebelik sürdürenler var,gerekirse yatarak geçirirsin gebeliği rapor çok rahat alırsın, ben son üç ayımı wc ve yemek dışında yatarak geçirdim ,takılma bunlara öpüyorum seni

ekimde baya transfer olacak hayırlısı olsun hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah:)))) ne güzel burası baya coştu bu ara heyecan dorukta.. bu gün aradılar mı normalde 3. günde bilgi veriyorlar...
Yok canım yarın üçüncü gün
Benim transfer ocakta miyon operasyonu olacak ekim ayında

O zaman sen bu ay yumurta geliştirme ve embriyo için tedavi göreceksin oylemi nerde tedavi görüyorsun

Kanama alani demisya o.yuzden dedim genelde o alanlar kuruyup dokulebiliyor ya da o haliyle gelebiliyor ondan endiselenme demistim,ben bayagi yaptirdim 105 tane filan olmustu tam jaftasini hagirlamiyorum bhcecinin birakmami soyledi haftayi bayagi gcctik lekelenme olunca,benim takoplerimi yapan doktorum ne zaman derse o zaman biraktim,insallah sende hicbirsey olmadan gecer zaman insallah...

Merhaba arkadaşım senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalıkmış bebişin?
12 hafta olduk.. darısı hayırlısı ile sizlere...2000 sayfalık forumları sabahlara kadar okur her hamilelik haberi ile havalara uçardım... Allah her isteyene nasip etsin inşallah..

Günaydın ben böyle düşünmemistim.kuruyup dökülcekmis bak.tabi telaş ederim lekelenme görürsem.bu açıklamanla anladım canım sağol artık sorun olmaz benim icin. dr.da gel dedi zaten.ya birde progestan igneye cok güveniyorum.valla cok kuvvetli bizimki 2 ampul hergün.bana o bu tür seyleri engelliyor gibi geliyor.diger arkadaşıma da sordum.onun dr. da bahceci merkezinin protokolune uygun olsun diye igneyi azaltmamıs.igne sikıntı degilde kalcada yer kalmadı.bacağa gecerim belki.sen öyle olmustun sanırım.yürümekte zorlanılır mı ki ? Seninde ignelı dönem uzun sürmüş, tesekkür ederim canım arkadasım bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…