- 10 Eylül 2016
- 1.555
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.001
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yarın benimde embriyoların 3. günü merak ediyorum kaçı kaldı kaçı 5. güne gidecek
inşallah ekim ayında sizinde güzel haberlerinizi alır mutlu oluruz
belki de ben sormadım diye bilgi almadım:)) dediğin gibi transfer öncesi sorarım aslında artık çok didiklemeninde anlamı yok ama insan merak ediyor işte:)) teşekkürler bu arada bilgi için...Genetiğe göndermek için blastosist aşamasına gelmesi gerekiyor embriyonun biyopsi alinabilmesi için. Benim 7 embriyom vardı önce 3 tanesi için istediğimiz seviyeye ulaştı diyerek biopsi alıp dondurmak için onay aldılar daha sonra 1 tanesi daha blast olmuş onun için de arayıp onay aldılar. Diğer 3ünü 6.güne beklettiler onlardan da toparlanan çıksa idi onu da donduracaklardi ama çıkmamış. 5.gün embriyosu olduğu halde bu seferkiler 6aa 4ab 3aa 2aa idi benim. Hepsine iyi kalite dedi embriyolog. Bilgilendirme için 5.gün aradığında sormuştum kalitelerini. Yarın dosyamdan yine bakarım. Size net bilgi vermemeleri de ilginç ama çok da önemli değil sağlıklı embriyo olduktan sonra embriyo katilesi skoru.
4.günden sonra hücre sayıyı iyice arttığı ve bölünme sürdüğü için sayılamıyor. Ben ilk transfer için ilk görüşmeye gittiğimde fotoğraflarını görmüştüm dosyamda doktor da söylemişti biri 5aa en iyi kalite diğeri 5ab onun bir tık altı diye. Transferde de fotoğraf veriyorlar ve çözdürme sonrası durumuyla ilgili bilgi veriyorlar.
ekimde baya transfer olacak hayırlısı olsun hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah:)))) ne güzel burası baya coştu bu ara heyecan dorukta.. bu gün aradılar mı normalde 3. günde bilgi veriyorlar...verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yarın benimde embriyoların 3. günü merak ediyorum kaçı kaldı kaçı 5. güne gidecek
inşallah ekim ayında sizinde güzel haberlerinizi alır mutlu oluruz
orası en zoru bence en azından şimdilik bu aşamaya kadar her telefonda kalbim güm güm:)))) tatlı heyecanlar bunlarEn tatlı telaşlar o 5 gün embriyo bilgisi için telefon beklemek. Ama en önemlisi 5.gün. İnşallah bol bol sağlıklı embriyoların olur senin de. Allah kolaylık ve sabır versin bi de genetik bekleme süreci var arkasından.
Kadınlarda,Selam kızlar
Bugün transferimin 3. Günü bugün öğlen tek iğne vermişti Dr .gonapeptyl bu transferden sonra ne işe yarıyor bilgisi olan varmı? Netten baktimda pek bişey bulamadim
benziyor evet canim hikayemiz. Senin myom operasyonunu yumurta büyütmeden sonraya bırakmış doktor ama. Operasyonun herhalde ilk reglinden sonra olacak. Sonra da rahim iyileşecek tabi onu bekleyeceksiniz. 1 tane dondurulmuş var embriyo ama onu şimdilik transfer etmeyecekler. Başka merkeze gidiyorum zaten.1,5-2 ay arası o zaman olacak senin o zaman benim dr ekimde olur ocakta en iyimser olmazsa şubatta olur dedi
hatta histereskopide yapabilirim dedi transfer öncesi
senin dondurulmuş embriyon mu var canım
ne kadar çok benziyor yaşadıklaımız yaşın kac canım
Sağol cnm bende buna yakın şeyler buldum p.tesi gittiğimde sorarım vardır bir bildiği inşallah :)Kadınlarda,
• Yardımla üreme teknikleri adı verilen yumurtalıkların kontrollü olarak aşın uyanldığı uygulamalarda yumurtalıktan yumurta salgılanmasını sağlayan hormonun (luteinize edici hormon) ani yükselmelerinin düzenlenmesi ve artışının önlenmesinde, bu iğneyi anlamadım çıkacak yumurtaları mı baskılacak aceba bu yazıyı buldum ama genellikle transfer öncesi yazıyor bir bildiği vardır dr'un ama boşa vermez içini rahat tut en önemlisi güvenmek bence:)))
Canım benim herşey çok güzel olacak bol bol ayetel kürsi oku ,ben çok okumuştum aklıma geldikçe dualarımız seninle,tanımasamda hepinizi seviyorum Allah dualarımızı kabul etsin inşallahGünaydın Kızlar, nasılsınız? nasıl gidiyor hamile arkadaşlar umarım iyisinizdir:)))) tedaviye yeni başlayan canlar size de selam olsun inşallah her şey su gibi geçer.. A anneveoglusu canım inşallah hepsi 5. güne gider:)))) transfer bekleyen benim gibi arkadaşlar umarım bizimde yüzümüz güler:))) şimdi ben kısaca son durumdan bahsedeyim:))) dün dr gittim hayırlısıyla son finale girdik:)))) Estrafem verdi 9 ekimde kontrol var sonrasında transfer günü belirlenecek inşallah güzel hamile arkadaşlar sizden olmadığı kadar dua istiyorum sanırım şimdi gerçekten ihtiyacım var beni de dualarınıza alırsanız çok sevinirim:)))) era testini konuştuk Dr Cem bey daha önce hiç negatif geçmişim olmadığından Era'ya gerek olmadığını söyledi baya açıklama yaptı ve bu testi yapmama kararı aldık.. hayırlısıyla inşallah hayırlı olur Bahçecinin alt katında Joker var oraya girip minik bir zıbın aldım evrene mesajımı yolladım açtım ellerimi Allahım'a yalvarıyorum sizdeki enerji ve dualarla inşallah bende güzel haberler alacağım nasip olursa:)))) ben hazırım yuvamızda ona yer açtık gelmek isterse inşallah tüm kalbimle hazırım.. sizi de bilgilendirmek istedim.. sevgiler...
Canım hayırlısıyla bebegini kucağına almayı nasip etsin Allah'ım , Çok güzel gelişmeler bunlarKilinikten aradılar 12 yumurtadan 10nu olgun çıkmış 8i döllenebilmiş 3 ve 5 günler tekrar arayacağız dedi
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin
çok teşekkür ederim.canım senin içinde güzel dileklerine katılıyorum muayenende güzel haberlerin olsun inş. kanama alanı olmuş iste.bizim diğer arkadaşın sürekli lekelenmesi var her hafta kontrolde.biraz riskli tabi bu iş, sıkıntı olursa dinleniyorsun kanama geçiyor.
kesenizi gördüğünüz kalp atışını duyduğunuz mutlu haberlerinle inşallah
Aynen öyle canım önce embriyo elde edelim dedi drumbenziyor evet canim hikayemiz. Senin myom operasyonunu yumurta büyütmeden sonraya bırakmış doktor ama. Operasyonun herhalde ilk reglinden sonra olacak. Sonra da rahim iyileşecek tabi onu bekleyeceksiniz. 1 tane dondurulmuş var embriyo ama onu şimdilik transfer etmeyecekler. Başka merkeze gidiyorum zaten.
Bana da hemşireler acıyor pek yer kalmadı . Yok telaş etmedim ben çünkü lekelenme yok. senin Protestan iğne kaçıncı haftaya kadar yapıldı.11. haftaya kadar dendi bana biri yanlış dese de kimse itiraz etmeyince öyle oldu.ve bende iğne olurum sorun olmazLekelenmeler kanama alanlari olabiliyor canınını sıkma sakin benimde olmustu iki kez lekelenme ama cok şukur raporlu olup dinlenince gecti,endiselendiriyor tabiki insani ama dinlenmek cok iyi geliyor,bide progwstan igneleri vurulma suresi uzuyor ama olsun herseye deger.butun hamilleik boyunca vurulcaksin deseler yine butun anne adaylari eminim itiraz etmez.ben 100 kisur tane olmustum progestan hergün artik yer kalmamosti igne yapan hemsireler bile halime uzuluyordu ama ben yinede hep sukrettim gecti gitti bile insallah kucaklayalim saglikli uzun omurlu evlatlarimizi allahin izniyle...
Canım 20. Haftaya kadar kanama ile gebelik sürdürenler var,gerekirse yatarak geçirirsin gebeliği rapor çok rahat alırsın, ben son üç ayımı wc ve yemek dışında yatarak geçirdim ,takılma bunlara öpüyorum seniçok teşekkür ederim.canım senin içinde güzel dileklerine katılıyorum muayenende güzel haberlerin olsun inş. kanama alanı olmuş iste.bizim diğer arkadaşın sürekli lekelenmesi var her hafta kontrolde.biraz riskli tabi bu iş, sıkıntı olursa dinleniyorsun kanama geçiyor.
kesenizi gördüğünüz kalp atışını duyduğunuz mutlu haberlerinle inşallah
Yok canım yarın üçüncü günekimde baya transfer olacak hayırlısı olsun hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah:)))) ne güzel burası baya coştu bu ara heyecan dorukta.. bu gün aradılar mı normalde 3. günde bilgi veriyorlar...
O zaman sen bu ay yumurta geliştirme ve embriyo için tedavi göreceksin oylemi nerde tedavi görüyorsunbenziyor evet canim hikayemiz. Senin myom operasyonunu yumurta büyütmeden sonraya bırakmış doktor ama. Operasyonun herhalde ilk reglinden sonra olacak. Sonra da rahim iyileşecek tabi onu bekleyeceksiniz. 1 tane dondurulmuş var embriyo ama onu şimdilik transfer etmeyecekler. Başka merkeze gidiyorum zaten.
Bana da hemşireler acıyor pek yer kalmadı . Yok telaş etmedim ben çünkü lekelenme yok. senin Protestan iğne kaçıncı haftaya kadar yapıldı.11. haftaya kadar dendi bana biri yanlış dese de kimse itiraz etmeyince öyle oldu.ve bende iğne olurum sorun olmaz
12 hafta olduk.. darısı hayırlısı ile sizlere...2000 sayfalık forumları sabahlara kadar okur her hamilelik haberi ile havalara uçardım... Allah her isteyene nasip etsin inşallah..Merhaba arkadaşım senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalıkmış bebişin?
Günaydın ben böyle düşünmemistim.kuruyup dökülcekmis bak.Kanama alani demisya o.yuzden dedim genelde o alanlar kuruyup dokulebiliyor ya da o haliyle gelebiliyor ondan endiselenme demistim,ben bayagi yaptirdim 105 tane filan olmustu tam jaftasini hagirlamiyorum bhcecinin birakmami soyledi haftayi bayagi gcctik lekelenme olunca,benim takoplerimi yapan doktorum ne zaman derse o zaman biraktim,insallah sende hicbirsey olmadan gecer zaman insallah...
Evet inşallah bir problem olmazsa bu ay sonu ya da kasım başı gibi başlayacağım yumurta büyütmeye. Ankara Tüp bebek merkezine gidiyorum.O zaman sen bu ay yumurta geliştirme ve embriyo için tedavi göreceksin oylemi nerde tedavi görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?