• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

maşallah ne çabuk geldi test günün:) tabi gel de bana sor dediğini duyar gibiyim inşallah çok mutlu olursun canım güzel haberlerini bekliyoruz:) ay sırada ben varım sanırım beklemekte ayrı bir heyecan nasıl belirti falan var mı ağrı sızı, çalışmıyorsun sanırım...
Ah ebet gel de bana sor. Daha çok korku bar canım ya. Ama belirti falan yok gibi me bilim arada batma çekilme sancı vs şeyler oluyor ama ilaçların etkisi olabilirmiş. Hayırlısı olsun zor bir süreç yaşıyoruz. Allahım hepimizin her uğraşanın isteyenin yüzünü güldürsün sonunda inşallah.her şeye hazırlıklıyım allahın taktiri.

Selam kızlar Dr dan geldim e2 ve progeston için kan verdim ilaç takviyesi dedi çokmu düşük dedim biri biraz düşük bu ilaveyle daha iyi olacak dedi estrafomene başlıyorum bu aksam. hayırlısı ne yapayım

kızlar merhaba

40 yaşından sonra dogal yollarla hamıle kalan varmı ,

@bebegım @gnowee
Yakın arkadaşım 42.5 da hamile kaldı.bir arkadaßımızda 45 46 yaşında ilk kez hamile kalıp doğurdu yeni.40 yaş üzeri evlenip bebegi olmayan 2 -3 arkadaşım var.doğal yolla mı düşünüyorsun.cok az kisinin sürpriz sekilde hamile kaldığını düşünüyorum ve hiç üzerime alınmadım.vakit kaybetmeden tedavi olmak gerektiğini düsünüyorum.

Selam kızlar Dr dan geldim e2 ve progeston için kan verdim ilaç takviyesi dedi çokmu düşük dedim biri biraz düşük bu ilaveyle daha iyi olacak dedi estrafomene başlıyorum bu aksam. hayırlısı ne yapayım
Transfer sonrası test yapıldığını bilmiyordum. Dr gerekli olanı yapmış canım senin test günün ne zaman senin canım

Beni kontrole falan çağıran olmadı valla.

Beni kontrole falan çağıran olmadı valla.
Valla beni de hiç çağırmamışlardı merak ettim şimdi neye bakıyolar
CANIM BEN TEMMUZDA 40 YAŞINA BASTIM AİLEDEN GELEN BİLDİĞİMİZ GENETİK BİR HASTALIK YOK
DR DEDİ GEREK YOK BEN DEDİM OLSA İYİ OLMAZMI İLK TRANSFER BİR KERE SAĞLIKLI GEBELİK VAR DOĞAL YOLDAN BİR KEREDE DIŞ GEBELİK İLE SONUÇLANSADA DOĞAL YOLDAN GEBELİK VAR BEN GEREK YOK DEDİ BİZDE TAMAM DEDİK

BEN 40 YAŞ OLUNCA BİR TANE TRANSFER İSTİYORUM DERSEM İKİ TANESİ DONDURULUR MU İLLA İKİ TANEMİ KOYARLAR BİLGİN VARMI CANIM
Canım yaşla alakası yok. İstersen hepsini teker teker transfer ettirebilirsin çoğul gebelik riski olmasın diye düşünüyorsan. 2 embriyo gebelik şansını 2 katına çıkarmıyor ben onla ilgili yayınlara bakmıştım. Doktor tabi olasılığı artırmak için 2 tane koyalım diyebilir. Ama kendin karar verebilirsin.

Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan hamile kaldım çok şükür 20 haftalık bumerang ında ikiz bebekleri olacak

Yakın arkadaşım 42.5 da hamile kaldı.bir arkadaßımızda 45 46 yaşında ilk kez hamile kalıp doğurdu yeni.40 yaş üzeri evlenip bebegi olmayan 2 -3 arkadaşım var.doğal yolla mı düşünüyorsun.cok az kisinin sürpriz sekilde hamile kaldığını düşünüyorum ve hiç üzerime alınmadım.vakit kaybetmeden tedavi olmak gerektiğini düsünüyorum.

benım 1 tane kızım var çok şükür darısı olmayana inşallah

42 yaşındayım 2 yıldan fazla tedavi oluyorum aslında hiç bir sorun yok 3 aşılama 1 tane kalbi durdu alındı ,1 tüp bebek negatif , tüpten 5 ay sonra dogal yolla kaldım boş gebelıktı kese alındı ,

dr herşeyin normal hamıle kalırsın diyor ama olmuyor işte ,

allahtan ümit kesilmez , isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin herkese

Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan hamile kaldım çok şükür 20 haftalık bumerang ında ikiz bebekleri olacak

42 yaşındayım 2 yıldan fazla tedavi oluyorum aslında hiç bir sorun yok 3 aşılama 1 tane kalbi durdu alındı ,1 tüp bebek negatif , tüpten 5 ay sonra dogal yolla kaldım boş gebelıktı kese alındı ,

Valla beni de hiç çağırmamışlardı merak ettim şimdi neye bakıyolar

Canım yaşla alakası yok. İstersen hepsini teker teker transfer ettirebilirsin çoğul gebelik riski olmasın diye düşünüyorsan. 2 embriyo gebelik şansını 2 katına çıkarmıyor ben onla ilgili yayınlara bakmıştım. Doktor tabi olasılığı artırmak için 2 tane koyalım diyebilir. Ama kendin karar verebilirsin.
buna sevindim o zaman tek isterim ilk seferde bende tutmaz ise ikincide iki tane koydururum böylece iki kere deneme hakkım olur çünkü bir daha tüp bebek tedavisi yapmayacağım bunu ilerde pişman olmamak için yaptım oğlum çok istediği için

buna sevindim o zaman tek isterim ilk seferde bende tutmaz ise ikincide iki tane koydururum böylece iki kere deneme hakkım olur çünkü bir daha tüp bebek tedavisi yapmayacağım bunu ilerde pişman olmamak için yaptım oğlum çok istediği için
Merhaba, yalnız 3. günse iki tane koydurmak daha mantıklı olabilir.. 5. günse tek koydur derim..

Kızlar, selam. Dün adet dönemimin 16. gününde regl oldum:(. Yalnız enteresan olan göğüs hassasiyetim vardı, bahsetmiştim, o gitti. Artık her ne vardı ise, kist mi, mist mi, ki foktor da anlamadı sanırım (ultrason muayenesine rağmen), atıldı gitti diye tahmin ediyorum. Ulen, spora başladım, ayda iki kere regl oldum yaa:mad:

Günaydın amin herkesin darısı başına. doktorlar sana olur demiş...benim 40 yaşındayken bile gittiğim devletteki doktor " ileriye gitmiyorsunuz geriye gidiyorsunuz en kısa zamanda evlenin dedi "
ve ben bir yıl sonra Amh yi ölçtürdüğümde gördüm ki 0.95 olan amh 0.56 ve % 40 kayıp içerisindeyim.ben şoka girdim 1 yılda bu kadar nasıl düşebilir ! sana tekrar tekrar aşılama yapmışlar.benim yukarıda bahsettiğim 42.5 da hamile kalan arkadaşım önce aşılama yaptı o ay negatif alıp ertesi ay doğal uğraştı hamile kaldı.aşılamaya olumlu bakmaz tüp bebek yaptırın aşılama yaptıracağınıza der.tüp bebek doktorları tabi ki tüp bebeğe gel diyor.ama 42 yaşında bekle olur diyen doktordan başka bir doktora daha gidip fikir almak iyi olur.çünkü bana hiç bekle diyen dr. olmadı.
bu arada benim de aslında sıkıntım yok fsh biraz yüksek tabi asıl sıkıntı ileri yaş sebebiyle yumurta rezervinin azalmış olması.eşimde % 2 morfoloji yine yarı yarıya düşük.aslında onun da sıkıntısı yok ama sorun ileri yaş var.bu yaşta çocuk isteyenlerin elini çabuk tutması kaderini kendi belirlediği Allahın da takdir ettiği bir sınırdayız. inşallah istediğin zamanda ikinci çocuğuna kavuşursun :KK45:

Günaydın amin herkesin darısı başına. doktorlar sana olur demiş...benim 40 yaşındayken bile gittiğim devletteki doktor " ileriye gitmiyorsunuz geriye gidiyorsunuz en kısa zamanda evlenin dedi "
ve ben bir yıl sonra Amh yi ölçtürdüğümde gördüm ki 0.95 olan amh 0.56 ve % 40 kayıp içerisindeyim.ben şoka girdim 1 yılda bu kadar nasıl düşebilir ! sana tekrar tekrar aşılama yapmışlar.benim yukarıda bahsettiğim 42.5 da hamile kalan arkadaşım önce aşılama yaptı o ay negatif alıp ertesi ay doğal uğraştı hamile kaldı.aşılamaya olumlu bakmaz tüp bebek yaptırın aşılama yaptıracağınıza der.tüp bebek doktorları tabi ki tüp bebeğe gel diyor.ama 42 yaşında bekle olur diyen doktordan başka bir doktora daha gidip fikir almak iyi olur.çünkü bana hiç bekle diyen dr. olmadı.
bu arada benim de aslında sıkıntım yok fsh biraz yüksek tabi asıl sıkıntı ileri yaş sebebiyle yumurta rezervinin azalmış olması.eşimde % 2 morfoloji yine yarı yarıya düşük.aslında onun da sıkıntısı yok ama sorun ileri yaş var.bu yaşta çocuk isteyenlerin elini çabuk tutması kaderini kendi belirlediği Allahın da takdir ettiği bir sınırdayız. inşallah istediğin zamanda ikinci çocuğuna kavuşursun :KK45:

amin canım allah razı olsun , tüp bebek dr bile bu sonuçlarla bana niye geldiniz sizin çocugunuz olurdu dedi ,
olmuyorsa vardır allahın birbildiği dedi ensonda , kısmetimizde varsa olur inşallah ,
kimseyi evlatsız koymasın rabbim

Kızlar, selam. Dün adet dönemimin 16. gününde regl oldum:KK43:. Yalnız enteresan olan göğüs hassasiyetim vardı, bahsetmiştim, o gitti. Artık her ne vardı ise, kist mi, mist mi, ki foktor da anlamadı sanırım (ultrason muayenesine rağmen), atıldı gitti diye tahmin ediyorum. Ulen, spora başladım, ayda iki kere regl oldum yaa:mad:
Bence prolaktinden oldu böyle.

Back
X