• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kızlar bugün transferimin 4.günü sabah sol Kasık ağrısıyla uyandım bacagima doğru inen bir ağrı umarım dış gebelik yaşamam. Daha once yasadim :( Yine sol bacak agrisiydi ama sol tüp yok orda yuvalayacak yerde kalmadi hayirlisi inşallah tutacaksa olmasi gereken yerde olur Birde afedersiniz ben ishal oldum herkes kabiz olurken inşallah iyi birşeydir

Günaydın ben böyle düşünmemistim.kuruyup dökülcekmis bak.:KK64:tabi telaş ederim lekelenme görürsem.bu açıklamanla anladım canım sağol artık sorun olmaz benim icin.:KK66: dr.da gel dedi zaten.ya birde progestan igneye cok güveniyorum.valla cok kuvvetli bizimki 2 ampul hergün.bana o bu tür seyleri engelliyor gibi geliyor.diger arkadaşıma da sordum.onun dr. da bahceci merkezinin protokolune uygun olsun diye igneyi azaltmamıs.igne sikıntı degilde kalcada yer kalmadı.bacağa gecerim belki.sen öyle olmustun sanırım.yürümekte zorlanılır mı ki ? Seninde ignelı dönem uzun sürmüş, tesekkür ederim canım arkadasım bilgi icin :-)

Evet canin bende 2 ampul yaptirmistim yurumekte yatmakta cok zorlaandim tabiki ama hep kalcadan yapildi bacaga gecmedik,bacaktan daha cok agri yaptigini duymustum ama denemedigim icinde bilmiyorum,o kanama alanlari bazen kendiliginden de kaybolabiliyorda lekelenme endiselendiriyor insani ama evet progestan igne sanirim oldukca koruyucu oluyor,ya da rabbim ömur verdiyse bebisimize atlatiyoruz hepsini,insallah sorunsuz olsun cunku biz cook zor zamanlardan gecerek geldik bugünlere allah korusun hepimizin bebegini...

gnowee gnowee kese göründü mü ne yaptın? Doktoa gidecektin.
Evet doktora gittim matterhow matterhow . Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Keseyi gördük. Gelişimi de iyiymiş.
2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz. o zaman daha net anlaşılırmış durumun ne olacağı.

Selam kizlar ,
Cumartesi doktor kontrolum vardi. Kucuklu buyuklu yumurtalar vardi sordugumda kac yumurta diye 4 diyelim dedi doktorum. 3 tam bir yarim 4 mü, cok ta 4ü işe yarar mi soramadim. Pazartesi tekrar kontrolum var. Persembe ya da cuma toplariz demisti. Bakalim hayirlisi ne olur.
Bu arada dün aksam ruyamda ikiz bebek arabasini tutan bir bayan gördüm benim degilmis sevil35 sevil35 seninmis güya bebekler.
Hayirlara gitsin.

Bana da hemşireler acıyor pek yer kalmadı . Yok telaş etmedim ben çünkü lekelenme yok. senin Protestan iğne kaçıncı haftaya kadar yapıldı.11. haftaya kadar dendi bana biri yanlış dese de kimse itiraz etmeyince öyle oldu.ve bende iğne olurum sorun olmaz :KK47:
Allah kolaylık versin , acitan bir igne.

Selam kızlar bugün transferimin 4.günü sabah sol Kasık ağrısıyla uyandım bacagima doğru inen bir ağrı umarım dış gebelik yaşamam. Daha once yasadim :KK43: Yine sol bacak agrisiydi ama sol tüp yok orda yuvalayacak yerde kalmadi hayirlisi inşallah tutacaksa olmasi gereken yerde olur Birde afedersiniz ben ishal oldum herkes kabiz olurken inşallah iyi birşeydir
Bende de aynisi olmustu hatta bakınmıstım ishal olan var mi hamile kalip diye. Kabizlik bekleniyor kullandigimiz ilaclardan kaynakli ama Olabiliyor cunku o transferim pozitifle sonuclanmisti.

Selam kizlar ,
Cumartesi doktor kontrolum vardi. Kucuklu buyuklu yumurtalar vardi sordugumda kac yumurta diye 4 diyelim dedi doktorum. 3 tam bir yarim 4 mü, cok ta 4ü işe yarar mi soramadim. Pazartesi tekrar kontrolum var. Persembe ya da cuma toplariz demisti. Bakalim hayirlisi ne olur.
Bu arada dün aksam ruyamda ikiz bebek arabasini tutan bir bayan gördüm benim degilmis sevil35 sevil35 seninmis güya bebekler.
Hayirlara gitsin.
Allahım Hayır olsun rüyan inşallah. kalbim nasıl atıyor suan inanmazsın inşallah Rabbim sana bana hepimize versin tez zamanda. Inşallah küçük yumurtalar bir atak yapıp diğerlerine yetissin bol kaliteli yumurtaların olsun dilerim inşallah :dua:

Bende de aynisi olmustu hatta bakınmıstım ishal olan var mi hamile kalip diye. Kabizlik bekleniyor kullandigimiz ilaclardan kaynakli ama Olabiliyor cunku o transferim pozitifle sonuclanmisti.
Bende okudum forumlarda geneli hamile kalmış benim 1 gün sürdü geçti bakalım inşallah benimde sağlıklı pozitif olur

Bende okudum forumlarda geneli hamile kalmış benim 1 gün sürdü geçti bakalım inşallah benimde sağlıklı pozitif olur

Allahım Hayır olsun rüyan inşallah. kalbim nasıl atıyor suan inanmazsın inşallah Rabbim sana bana hepimize versin tez zamanda. Inşallah küçük yumurtalar bir atak yapıp diğerlerine yetissin bol kaliteli yumurtaların olsun dilerim inşallah :dua:
Amiin tüm ictenliğinle ettiğin duana amiin sevil35 sevil35 olur tabi ki

Evet doktora gittim matterhow matterhow . Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Keseyi gördük. Gelişimi de iyiymiş.
2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz. o zaman daha net anlaşılırmış durumun ne olacağı.
Günaydın çok sevindim gnowee gnowee kalp atışını da zamanında güzelce duyun inşallah :anneadayı::nazar::KK200:

maşallah keseyi gördün canım rabbim sağlıkla kalp atışını duymayı nasip etsin

Selam kizlar ,
Hayirlara gitsin.

canım sağlıkla gelişsin yumurtaların ve kaliteli embriyo alarak dönüş yapsın
rüyan hayırlara çıksın inşallah sevil35 sevil35 in güzel haberlerini alalım inşallah

Back
X