Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet haklısın hayırlısı inşallah senin transfer ne zaman olacak seninde 1 tane var hayırlısı ne güzel:))))

benim kuzenim 8. haftasında duymuş kalp atışını sanırım herkeste farklı oluyor:)))

ne kadar güzel aynı zamanlarda transfer olacak kısmetse o zaman benim bu gün 3.günüm hazırlığa:)))
Yarın ilk kontrolüm eğer kist falan bi engel yoksa süreç başlayacak 20.gün civarı oluyor bizim merkezde 19-20-21.günler civarı. Hemen arkandan geleceğim yani kısmetse. İnşallah gebelik sürecini de beraber takip etmek nasip olur.

Normalmiş doktora sordum. Benim de bu 2. myom operasyonum. Diğeri laparoskopikti.ikincisi histereskopi ile alındı. 1 cm civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam ikisi de. İkisi de embriyonun tutunmasını engelleyebilecek yerde dendi. İşin komiği daha şubatta histereskopi olmuştum. Onu yapan doktor almamış

bende geçtiğimiz kasımda olmuştum dr banada hepsini alamamış dedi.
durumumuz aynı tüp bebek drunuzmu yaptı canım operasyonu

ama bende açığım tavsiyelerine tecrübeli arkadaşım:))) sağlıklı beslenmek, ilaçları zamanında almak harici ne tavsiye ediyorsun bakalım?
bende başka tavsiye yok ki yeme - içme onu yazacaktım arkadaşımıza.hayır daha öncekinde bilmiyordum ne beslenmeymiş öyle dağları yedik valla . hep buralarda okuduklarımı yedim. bir de buralardan uzak durmayı tavsiye ediyorum nacizane.bir de belirti arayıp kendinizi yormamanızı.benim de kasık sızısı hariç belirtim yoktu. o da bir önceki denemem de kasığım ve belim daha fazla ağrıyordu.yani hamile kalınca daha sağlıklı oluyorsunuz hiçbirşeyiniz kalmıyor turp gibi oluyorsunuz o zaman aklıma gelenler bunlar ertnur

sağol canım özellikle yediğin bir şey var mı? beslenme olarak ben pek hazır bir şey yemem sebzeciyim salata özellikle ondan dedim.. ananas avokado vs onları yedin mi onları yazarsan çok sevinirim:))) en azından trasnferde neler yaptın? hep mi yattın?

ertnur
Benim 3. Transferim olacak ilki 5aa tutmadı 2. 5ab tuttu 6 haftalıkken düştü. Genetiklerine bakilmamıştı. Pıhtılaşma sorunu da çıktı sorun varsa kullandırıyor bizim merkez herkese kullandırtmıyor kan sulandırıcı iğneyi. En büyük sıkıntım şu an o iğneler. Sen bir püfünü buldun mu Bebegimhadi ? Bir de takviye vitaminlerden arı sütü falan kullandın mı bu süreçte onu merak ediyorum.

Ananasın fazlası zararlıymış günde bir dilim diyorlar genelde. Cem bey vitamin tavsiye etti mi sana bu süreçte

Ananasın fazlası zararlıymış günde bir dilim diyorlar genelde. Cem bey vitamin tavsiye etti mi sana bu süreçte
evet canım ben omepa ve previt positive kullanıyorum ayrıca folik ve estrofem şu anda sadece bunlar var:) bakalım neler artacak bana dedi ki iğne vericem transfer sonrası bakalım bende şimdi onları kara kara düşünüyorum(((

bu 5 aa 5 bb nasıl anlaşılıyor yani sordum transfer günü konuşacağız dedi 5. gün kaliteli dedi kaç hücre olduğunu sordum sayılamaz ki hücreleri dedi 5. gün olduğu için yani blastokist mi oluyor bu şekilde olunca.. merak ettim sadece tutunma olasılığı daha çokmuş inşallah ezan okunuyor Allahım

Son reglim bitince olmuştu 2 hafta önce. Bu reglim bitince kontrole gideceğim. Gidince tekrar sorarım ama kasım reglinde başlanabilir demişti operasyondan sonra canım.
1,5-2 ay arası o zaman olacak senin o zaman benim dr ekimde olur ocakta en iyimser olmazsa şubatta olur dedi

hatta histereskopide yapabilirim dedi transfer öncesi

senin dondurulmuş embriyon mu var canım

ne kadar çok benziyor yaşadıklaımız yaşın kac canım

Genetiğe göndermek için blastosist aşamasına gelmesi gerekiyor embriyonun biyopsi alinabilmesi için. Benim 7 embriyom vardı önce 3 tanesi için istediğimiz seviyeye ulaştı diyerek biopsi alıp dondurmak için onay aldılar daha sonra 1 tanesi daha blast olmuş onun için de arayıp onay aldılar. Diğer 3ünü 6.güne beklettiler onlardan da toparlanan çıksa idi onu da donduracaklardi ama çıkmamış. 5.gün embriyosu olduğu halde bu seferkiler 6aa 4ab 3aa 2aa idi benim. Hepsine iyi kalite dedi embriyolog. Bilgilendirme için 5.gün aradığında sormuştum kalitelerini. Yarın dosyamdan yine bakarım. Size net bilgi vermemeleri de ilginç ama çok da önemli değil sağlıklı embriyo olduktan sonra embriyo katilesi skoru.
4.günden sonra hücre sayıyı iyice arttığı ve bölünme sürdüğü için sayılamıyor. Ben ilk transfer için ilk görüşmeye gittiğimde fotoğraflarını görmüştüm dosyamda doktor da söylemişti biri 5aa en iyi kalite diğeri 5ab onun bir tık altı diye. Transferde de fotoğraf veriyorlar ve çözdürme sonrası durumuyla ilgili bilgi veriyorlar.

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yarın benimde embriyoların 3. günü merak ediyorum kaçı kaldı kaçı 5. güne gidecek
inşallah ekim ayında sizinde güzel haberlerinizi alır mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…