- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.961
genetiğe gitti geldi benim ki beni bekliyor söylemezler tabi aslında insan öğrenmek ister mi onu da bilemedim ki...Genetiğe gönderirsen evet cinsiyeti anlayabiliyorlar. Ama sanırım dr değil de embriyologlar biliyodur
era testi % 25 daha şansı arttırıyor demişti erbil bey. o da olsun dedi eksik kalmasın amaninşallah canım, haklısın bakalım neler olacak zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor.. düşününce başıma ağrılar giriyor ama nasip demekten başka çare yok.. Era yapıpta negatif mi aldılar işte Cem'in dediği çıkıyor o zaman.. o gün bana illede para harcamak istiyorsan yapalım dedi yani garantisi yok başarı şansı %65-70 dedi %30 zaten hep var kaldı ki normal kadında bile bu oran yok dedi.. önce Allaha sonra ona güvenerek karar yapmama kararı aldım.. ilk defa olacağı için sanırım çok heyecanlıyım bir o kadarda sakinim:)))) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
altta çıkıyor resimde aslında 8+2 günlük.hayırlısıylamaşallah size yaaa ne güzel inşallah bizlerde en kısa zamanda bu duyguları yaşar ve paylaşırız:))))) Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah:))) kaç haftalık oldu şimdi... zaman çabuk geçiyor...
genetiğe gitti geldi benim ki beni bekliyor söylemezler tabi aslında insan öğrenmek ister mi onu da bilemedim ki...
inşallah bende onu diyeceğim günler gelir:))) haklısın hayırlısı Allahtan inanmazsın meraktan az önce aradım embriyonun kalitesini sordum merak işte insan miniğini merak ediyor.. kaç hücreli vs.. embriyolog transfer günü detay konuşacağız genetiğe gittiği için gelişimi vs hepsi var dedi.. ama sayılmayacak kadar hücresi var dedi şükürler olsun ki inşallah annesine de tutunur:)))) minnakım.. sana bilgi verdiler mi transfer günü insan merak ediyor işte sanki bilipte ne yapacaksak işte.. analık olmadan da endişe başlıyor...era testi % 25 daha şansı arttırıyor demişti erbil bey. o da olsun dedi eksik kalmasın amanevet o 2 arkadaşım yine de negatif aldı.Allah yardımcıları olsun inş. herşeyi yapıp negatif almak çok zor sonrası için iyi bir psikoloji gerektiriyor.inşallah onlarda bebeğine kavuşur.aynen bende öyleydim yapabileceğin birşey yok hem heyecanlısın hem sakin oluyor insan.bir de rüya gibi geldi geçti şimdi arkama bakınca
bencede insan daha çok heyecanlanır.. bence onun için sormuşlardır hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kız erkek önemli değil:))))bilmemek en güzeli arkadaşım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlad/ evladlar nasip etsin
bana sordu dr ilk çocuğunuz kızmı erkek mi diye bende acaba niye sordu diye merak ettim
rabbim ne verirse sağlıkla ve hayırlısı ile kabulümüz
maşallah ona güzel güzel sağlıkla büyüsün inşallah minik kuzu:)))) evet yasak ama fazla embriyo olunca soruyorlar bazı dr'lar özel bir yerde arkadaşım yaptırdı ona soruyorlarmış kız mı erkek mi var diye oda evde bir erkek var gönlü kızdan yanaydı tabi sonra düştü ama tahmini kızdı diye... nasip Allah gönlüne göre versin sen ne hissediyorsun?altta çıkıyor resimde aslında 8+2 günlük.hayırlısıylaamin sen ve tüm arkadaşlarımın da inşallah bebek paylaşımları olsun.genetikte cinsiyeti görüyorlar hatta kıbrısta ki cinsiyet seçimi bu şekilde oluyor.ama türkiyede yasak diye ispanyada cinsiyeti de görüyorlar ama bize bildirilmiyor diye biliyorum.belki bizim labaratuvar bile biliyordur aslında, ama söylemek yasak
Bana geçen transferimde doktorum tutunursa bebeğin, cinsiyetine bakar öğreniriz demişti. Yani kalp atışları duyulduktan sonra söyleyecekti sanırım. Ama tutmadı. Ben de sonrasında sormadım zaten.altta çıkıyor resimde aslında 8+2 günlük.hayırlısıylaamin sen ve tüm arkadaşlarımın da inşallah bebek paylaşımları olsun.genetikte cinsiyeti görüyorlar hatta kıbrısta ki cinsiyet seçimi bu şekilde oluyor.ama türkiyede yasak diye ispanyada cinsiyeti de görüyorlar ama bize bildirilmiyor diye biliyorum.belki bizim labaratuvar bile biliyordur aslında, ama söylemek yasak
bu arada aklıma takılan bir şey var transfer ettikleri embriyonun cinsini biliyor mu dr'lar merak ediyorum bir arkadaşım biliyorlar dedi sizce kızlar...
inşallah bende onu diyeceğim günler gelir:))) haklısın hayırlısı Allahtan inanmazsın meraktan az önce aradım embriyonun kalitesini sordum merak işte insan miniğini merak ediyor.. kaç hücreli vs.. embriyolog transfer günü detay konuşacağız genetiğe gittiği için gelişimi vs hepsi var dedi.. ama sayılmayacak kadar hücresi var dedi şükürler olsun ki inşallah annesine de tutunur:)))) minnakım.. sana bilgi verdiler mi transfer günü insan merak ediyor işte sanki bilipte ne yapacaksak işte.. analık olmadan da endişe başlıyor...
Bana geçen transferimde doktorum tutunursa bebeğin, cinsiyetine bakar öğreniriz demişti. Yani kalp atışları duyulduktan sonra söyleyecekti sanırım. Ama tutmadı. Ben de sonrasında sormadım zaten.
Bu aradaBebegimhadi sen kalp atışlarını ne zaman duymuştun? Kaç hafta kaç günlükken?
sağol...kanamayı yeni öğrendim dün.birlikte transfer olduğum arkadaşım perinatoloji riskli gebelik uzmanı olanların ultrason cihazları daha iyi vs diye ona gitmemi tavsiye etti.bende tavsiyesine uydum :) sana çook geçmiş olsunGeçmiş olsunBebegimhadi . Kanama bölgesi olduğu için mi riskli gebelik uzmanı arıyorsun? Umarım gerek kalmaz rahat geçirirsin gebeliğini.
Kızlar birşey sorucam size. Benim geçen ay histereskopide myomum alındı. 2 gündür koyu bi kanamam var ama tam kanama da başlamıyor. Günü de nerdeyse geldi. Sizin başınıza geldi mi hiç böyle birşey?
1 embriyon sağlıklı gelmiş çok sevindim gözün aydın.ertnur ve Bebegimhadi Kızlar bir eğitim konferansı videosunda izlemiştim embriyo kalitesi ne kadar iyi ise genetikten sağlıklı gelme ihtimali de o kadar artıyor diye. Ama genetikten sağlıklı gelmiş ise düşük kaliteli ile yüksek kalitelinin başarı şansı aynı oluyormuş. Onun için ertnur için rahat etsin.
Benim de geçen ay 4 embriyom genetiğe gitmişti 1 tanesi sağlıklı geldi. Kaliteleri farklı farklı idi. Bu bilgiden dolayı hangisi sağlam çok önemli değil şu anda.
Evet teşekkürler bir aksilik çıkmazsa yarın başlıyorum ben de transfer hazırlığına. Bu süreç için tavsiyelerine açığım.1 embriyon sağlıklı gelmiş çok sevindim gözün aydın.evet güzel anlatmışsın.
tamam tel alıp veririz ve rahatça konuşuruzEvet teşekkürler bir aksilik çıkmazsa yarın başlıyorum ben de transfer hazırlığına. Bu süreç için tavsiyelerine açığım.
canım hayırlı olsunEvet teşekkürler bir aksilik çıkmazsa yarın başlıyorum ben de transfer hazırlığına. Bu süreç için tavsiyelerine açığım.
canım ben iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum öyle kanama filan olmuyor lekelenme şeklinde 2 gün olup kesiliyordu normal bence yaşadığınGeçmiş olsunBebegimhadi . Kanama bölgesi olduğu için mi riskli gebelik uzmanı arıyorsun? Umarım gerek kalmaz rahat geçirirsin gebeliğini.
Kızlar birşey sorucam size. Benim geçen ay histereskopide myomum alındı. 2 gündür koyu bi kanamam var ama tam kanama da başlamıyor. Günü de nerdeyse geldi. Sizin başınıza geldi mi hiç böyle birşey?
Slm arkadaşlar..39 yaşındayım amh 0.01 FSH 90ı bile gördüğüm oldu..
4 tüp bebek denedik olmadı... 5. Tüp bebek Denememizde transferi beklerken normal hamile kaldım.. hiç ama hiç umudunuzukaybetmeğin.. Allah isteyen her kadına bebeğini kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?