Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kistsiz, bol yumurtan gözükür inşallah.
güzel haberlerle..

Ne kadar cok yazmisim tek tek cevap verince ortalik cevaplarimla kaynıyor : )
Kizlar dün adetimin 2.günü hormon testi yaptirmistim 170Tl bayılarak (devlette sira bulamayınca)
Prolaktinim herzamanki gibi az yüksek cikmis onu düşürürüm de E2 9 cikmis. menapoza mi giriyorum anlamadım ki.
Fikri olan varmidir ?

Inşallah.. hayırlı olsun sorunsuz geçer inşallah tedavin

sagol canim , amin inşallah.
kisa tedavi görüyorum 2.opu olmuyor ilk opuda hepsi kocaman ve saglikli olsun inşallah :)
"2." Niye olmuş anlamadım zaten. :) yanlışlıkla yazmışım sonra düzeltemedim de... Söylemek istediğim tedavi sırasında görülenden daha fazla yumurta çıkabiliyor opuda. Benim öyle olmuştu. Sürpriz olmuştu bana da.

Ay inşallah canım ya. Sevindim senin için. Poppy nin dediği gibi inşallah 6000. Saygada hepimiz hamile oluruz

Ben 5 in altı telikeli diye biliyorum canım.

Insallah canim :) zaten yumurtalar adetin 2.günü olusmaya basliyormus. 3-5 tane daha olussa süper olurdu

2. Günü 50den azsa tedaviye başlanabiliyor. Yüksek olunca kist varlığı ya da rezervin azalmasını işaret ediyor.

Ne derler buna bilemedim , o kadar özel hastanelerde doktorlarda ugras ama olmasin , kendiliğinden olsun.
Hayirli olsun , kan testi yaptirdin mi ? bence hemen bir doktor bulman gerek kendine
Evet o kadar iğne stres üzüntü ve bugün bu duyguyu yaşıyorum inşallah hepiniz en kısa sürede bu duyguyu yaşayın dualarım sizlerle. Kan testini yarın yaptırıcam canım, gittiğim bi doktorum vardı onunla devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…