- 27 Nisan 2015
- 168
- 346
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.861
o zaman geçmiş olsun , geçsin gitsin hayirlisiylacanım bu rahimde et beni gibi düşün öyle birşey benimki gebeliği etkileyecek noktada o varken transfer yapmam dedi dr. onu alacak ekim ayında kist ayrı birşey adetle gidiyormuş veya ilaçla benimki öylebirşey değil
amin canim innsallahhçok teşekkür ederim inşallah seninde yumoşlar güzel gelişir canım
Korkma hic zorluğu yok. Uyuyorsun uyaniyorsun o kadar : )arkadaşlar dua edin bana hayırlısı ile atlatayım yarın opuyu saat :09,30 da
Kistsiz, bol yumurtan gözükür inşallah.sevil35 Haremiz ve transfer olan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi inşallah pozitifli olarak sonuçlanır.. Allah yüzünüzü güldürsün inşalah.. bende bu gün regle oldum yarın sabah dr'a gidiyorum transfer için konuşacağız hayırlısı ekimde burası baya şenlikli geçecek.. inşallah hepmizin ki hayırlısıyla pozitif olur.. 2018 bebekleri:)
Inşallah canım ağzından bal damliyor dualarıniz dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize .allah razı olsunbenim 3.gün tutunan 8 hücreliydi. Seninkiler de sana tutunacaktır rahat ol sen.
bol sans
Allah yardimcin olsun canım kaliteli yumurtaların olsun inşallaharkadaşlar dua edin bana hayırlısı ile atlatayım yarın opuyu saat :09,30 da
Inşallah.. hayırlı olsun sorunsuz geçer inşallah tedavinsevil35 Haremiz ve transfer olan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi inşallah pozitifli olarak sonuçlanır.. Allah yüzünüzü güldürsün inşalah.. bende bu gün regle oldum yarın sabah dr'a gidiyorum transfer için konuşacağız hayırlısı ekimde burası baya şenlikli geçecek.. inşallah hepmizin ki hayırlısıyla pozitif olur.. 2018 bebekleri:)
teşekkür ederim ama benim minik embriyom var dondurulmuş beni bekliyor transfer için gideceğim:) çok teşekkür ederim yinede..Kistsiz, bol yumurtan gözükür inşallah.
güzel haberlerle..
inşallah çok teşekkür ederim..Inşallah.. hayırlı olsun sorunsuz geçer inşallah tedavin
"2." Niye olmuş anlamadım zaten. :) yanlışlıkla yazmışım sonra düzeltemedim de... Söylemek istediğim tedavi sırasında görülenden daha fazla yumurta çıkabiliyor opuda. Benim öyle olmuştu. Sürpriz olmuştu bana da.sagol canim , amin inşallah.
kisa tedavi görüyorum 2.opu olmuyor ilk opuda hepsi kocaman ve saglikli olsun inşallah :)
Allah yardımcın olsun. Artık okuyanokuya öğrensin neler yapacağını. Bol şans canım.arkadaşlar dua edin bana hayırlısı ile atlatayım yarın opuyu saat :09,30 da
Ay inşallah canım ya. Sevindim senin için. Poppy nin dediği gibi inşallah 6000. Saygada hepimiz hamile oluruzsevil35 Haremiz ve transfer olan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi inşallah pozitifli olarak sonuçlanır.. Allah yüzünüzü güldürsün inşalah.. bende bu gün regle oldum yarın sabah dr'a gidiyorum transfer için konuşacağız hayırlısı ekimde burası baya şenlikli geçecek.. inşallah hepmizin ki hayırlısıyla pozitif olur.. 2018 bebekleri:)
Ben 5 in altı telikeli diye biliyorum canım.Ne kadar cok yazmisim tek tek cevap verince ortalik cevaplarimla kaynıyor : )
Kizlar dün adetimin 2.günü hormon testi yaptirmistim 170Tl bayılarak (devlette sira bulamayınca)
Prolaktinim herzamanki gibi az yüksek cikmis onu düşürürüm de E2 9 cikmis. menapoza mi giriyorum anlamadım ki.
Fikri olan varmidir ?
Gecmisi fazla okuyamayinca bodoslama daliverdim kusuruma bakmateşekkür ederim ama benim minik embriyom var dondurulmuş beni bekliyor transfer için gideceğim:) çok teşekkür ederim yinede..
Siniri zorluyorum o zamanBen 5 in altı telikeli diye biliyorum canım.
Insallah canim :) zaten yumurtalar adetin 2.günü olusmaya basliyormus. 3-5 tane daha olussa süper olurdu"2." Niye olmuş anlamadım zaten. :) yanlışlıkla yazmışım sonra düzeltemedim de... Söylemek istediğim tedavi sırasında görülenden daha fazla yumurta çıkabiliyor opuda. Benim öyle olmuştu. Sürpriz olmuştu bana da.
2. Günü 50den azsa tedaviye başlanabiliyor. Yüksek olunca kist varlığı ya da rezervin azalmasını işaret ediyor.Ne kadar cok yazmisim tek tek cevap verince ortalik cevaplarimla kaynıyor : )
Kizlar dün adetimin 2.günü hormon testi yaptirmistim 170Tl bayılarak (devlette sira bulamayınca)
Prolaktinim herzamanki gibi az yüksek cikmis onu düşürürüm de E2 9 cikmis. menapoza mi giriyorum anlamadım ki.
Fikri olan varmidir ?
Evet o kadar iğne stres üzüntü ve bugün bu duyguyu yaşıyorum inşallah hepiniz en kısa sürede bu duyguyu yaşayın dualarım sizlerle. Kan testini yarın yaptırıcam canım, gittiğim bi doktorum vardı onunla devam edicem.Ne derler buna bilemedim , o kadar özel hastanelerde doktorlarda ugras ama olmasin , kendiliğinden olsun.
Hayirli olsun , kan testi yaptirdin mi ? bence hemen bir doktor bulman gerek kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?