Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar ya bu transfer işlemi masıl olıyor. Anestezi veriliyor mu? Uyanık mı oluyosun. E tuvalete sıkışık gel dediler. Anestezi olursa koyuvermez miyim. Şimdi kafama takıldı...
Anestezi olmuyor canım gerek yok çünkü 5 dk lik birsey. Acı duymuyorsun vajinal muayene gibi düşün çok kısa zamanda bitiyor. Tek sıkıntı sıkışık oluyorsun ben 2 defasında da koyvermedim :) bebisleri transfer ederken görüyorsun ekranda. Işık böyle nokta gibiler:) Allah kolaylik versin canım korkma

Kızlar ya bu transfer işlemi masıl olıyor. Anestezi veriliyor mu? Uyanık mı oluyosun. E tuvalete sıkışık gel dediler. Anestezi olursa koyuvermez miyim. Şimdi kafama takıldı...
Canım anestezi olmadan oluyor
İstekte bulunursanız ayrı

Transfer öncesi yarım saat kala 3 bardak su yeterli diye duydum

Çok sıkışık olunca sıkıntı oluyormuş kadinicin sürgü veriyorlarmis transfer sonrası yatağa

Transfer anestezisiz ve idrara sıkışık yapılıyor. Ben 1 lt içtim ama yetmemişti ultrason görüntilemesi için. Sonra doktor bi kateter yardımıyla mesanemi sıvıyla doldurmuştu hemen transfer yapabilmek için. Anestezi verileceği zaman aç gitmek gerekiyor. İkisi bir arada olmaz yani zaten :)

Çok heyecanlı bir bekleyiş bu evet ama sakin olun. Yokmuş gibi davranın bence. Kafan rahat olunca başarı oranının arttığına ilişkin çalışmalar varmış. Hayırlısıyla inşallah sıkı sıkı tutunacaklar sizlere embriyolarınız Haremiz , sevil35 . Dualarımız sizinle

Evet bugün inşallah. Bekliyorum bakalım heyecanla
Haremiz hayırlı uğurlu olsun önce pozitif haberini sonra bebek haberini alalım inşallah.tedavin güzel geçti sonucu da güzel olacak inş.çok heyecan yapma canım sakin olmak gerek.bende sakindim bilmiyorum bir sakinlik gelmişti dualarımız seninle

Evet ben de okumuştum. Transferin rahat ve sorunsuz geçmesi başarı oranını arttırıyormuş.

canım gözün aydın maşallah kızlarına kavuştun maşallah suphanallah çok yaramazlar mı olsun süt almasalarda.bizde ikiziz ya, 2 - 3 ay ancak süt almışız sonra bırakmışız.aslında doğumdan hemen sonra annemin yanına verilememişiz bir süre annem hastanede yatmış.o zaman zaten bizim konu bitmiş.seninde mi öyle oldu acaba geç mi yanına verildi bebekler. sana da geçmiş olsun doğum ağrısı varsa en kısa zamanda atlatman dileğiyle öpüyorum

Inşallah
Inşallah. 2 seferinde de çok heyecan yapıp aynı zamanda agresiftim şimdi rahatım sakin olmaya çalışıyorum takmiyorum bebekler tutunsun annelere inşallah

Selam kizlar,
Az once doktordan ciktim.
Sag 2 sol 2 olmak üzere 4 yumurtam gözüküyormuş.
Bugun sabah 1 aksam 1 femara hapim var 5 gün , yarin aksam da gonal F 150ml vurulmaya baslayacagim. Cumartesi kontrolum var. Hayirlisi ile basliyorum. Sonrasinda yumurtalarin Durumuna göre bakacağız.
Dualariniz , dualarimiz birbirimiz için olsun.

Inşallah

Inşallah. 2 seferinde de çok heyecan yapıp aynı zamanda agresiftim şimdi rahatım sakin olmaya çalışıyorum takmiyorum bebekler tutunsun annelere inşallah
Ay benim ilk olsuğu için heyecanlıyım. Sakğn kalmaya çalışacağım. Allah yardımcımız olsun. Asul önümüzdeki 12 gün çatlarım ben meraktan.

Hayırlı olsun tedavin pozitif haberle sağlıkla sonuçlansın inşallah.

Nasılmış yumurtaların gelişim durumu?
Dr sayı vermedi ölçümler sırasında kendim saydim 10a yakın yumurta görünüyor Bakalım nasip
İnsallah kaliteli yumurtalardir kaliteli Embriryo olarak bana geri dönerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…