- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.741
Anestezi olmuyor canım gerek yok çünkü 5 dk lik birsey. Acı duymuyorsun vajinal muayene gibi düşün çok kısa zamanda bitiyor. Tek sıkıntı sıkışık oluyorsun ben 2 defasında da koyvermedim :) bebisleri transfer ederken görüyorsun ekranda. Işık böyle nokta gibiler:) Allah kolaylik versin canım korkmaKızlar ya bu transfer işlemi masıl olıyor. Anestezi veriliyor mu? Uyanık mı oluyosun. E tuvalete sıkışık gel dediler. Anestezi olursa koyuvermez miyim. Şimdi kafama takıldı...
Canım anestezi olmadan oluyorKızlar ya bu transfer işlemi masıl olıyor. Anestezi veriliyor mu? Uyanık mı oluyosun. E tuvalete sıkışık gel dediler. Anestezi olursa koyuvermez miyim. Şimdi kafama takıldı...
Evet bugün inşallah. Bekliyorum bakalım heyecanla
Kaç embriyo gelmiş bugüne öğrenebildin mi?Evet bugün inşallah. Bekliyorum bakalım heyecanla
Transfer anestezisiz ve idrara sıkışık yapılıyor. Ben 1 lt içtim ama yetmemişti ultrason görüntilemesi için. Sonra doktor bi kateter yardımıyla mesanemi sıvıyla doldurmuştu hemen transfer yapabilmek için. Anestezi verileceği zaman aç gitmek gerekiyor. İkisi bir arada olmaz yani zaten :)Kızlar ya bu transfer işlemi masıl olıyor. Anestezi veriliyor mu? Uyanık mı oluyosun. E tuvalete sıkışık gel dediler. Anestezi olursa koyuvermez miyim. Şimdi kafama takıldı...
Haremiz hayırlı uğurlu olsun önce pozitif haberini sonra bebek haberini alalım inşallah.tedavin güzel geçti sonucu da güzel olacak inş.çok heyecan yapma canım sakin olmak gerek.bende sakindim bilmiyorum bir sakinlik gelmiştiEvet bugün inşallah. Bekliyorum bakalım heyecanla
Evet ben de okumuştum. Transferin rahat ve sorunsuz geçmesi başarı oranını arttırıyormuş.Transfer anestezisiz ve idrara sıkışık yapılıyor. Ben 1 lt içtim ama yetmemişti ultrason görüntilemesi için. Sonra doktor bi kateter yardımıyla mesanemi sıvıyla doldurmuştu hemen transfer yapabilmek için. Anestezi verileceği zaman aç gitmek gerekiyor. İkisi bir arada olmaz yani zaten :)
Çok heyecanlı bir bekleyiş bu evet ama sakin olun. Yokmuş gibi davranın bence. Kafan rahat olunca başarı oranının arttığına ilişkin çalışmalar varmış. Hayırlısıyla inşallah sıkı sıkı tutunacaklar sizlere embriyolarınızHaremiz , sevil35 . Dualarımız sizinle
canım gözün aydın maşallah kızlarına kavuştun maşallah suphanallahEvet canım oldu,çok zor ikiz,ilk günler depresyona girdim sütüm hala gelmio,şifa niyetine sağıp veriyorum 2 öğün , mamaya başladık kendimi eksik hissettiriyor ama bu ruh haliyle bebeklerimede bakamıyordum,kabullendim dünyada mama ile çocuk büyüten bir ben değilim ,yardımcı nir teyze gelio gündüzleri profesyonel değil ama nefes aldırıo en azından bana,Allahım olmayan herkese masip etsin inşallah dualarım sizinle
Hayırlı olsun canım Allah emeklerini boşa çıkarmasınEvet bugün inşallah. Bekliyorum bakalım heyecanla
Nasılmış yumurtaların gelişim durumu?Dr kontrolum oldu çarşamba günü opu var
Hayırlısı olsun canım, inşallah en kısa zamanda transferin de gerçekleşirDr kontrolum oldu çarşamba günü opu var
Hadi bakalım bol şans canım al gel bebişleriniEvet bugün inşallah. Bekliyorum bakalım heyecanla
Iyiyim canım çok sağol. Benim yarın 3. Gün transferi olacak nasipse 14:30 da. Heyecan var ama sakin olmaya çalışıyorum çok kafaya takmak yaramıyor bana.
InşallahTransfer anestezisiz ve idrara sıkışık yapılıyor. Ben 1 lt içtim ama yetmemişti ultrason görüntilemesi için. Sonra doktor bi kateter yardımıyla mesanemi sıvıyla doldurmuştu hemen transfer yapabilmek için. Anestezi verileceği zaman aç gitmek gerekiyor. İkisi bir arada olmaz yani zaten :)
Çok heyecanlı bir bekleyiş bu evet ama sakin olun. Yokmuş gibi davranın bence. Kafan rahat olunca başarı oranının arttığına ilişkin çalışmalar varmış. Hayırlısıyla inşallah sıkı sıkı tutunacaklar sizlere embriyolarınızHaremiz , sevil35 . Dualarımız sizinle
Inşallah. 2 seferinde de çok heyecan yapıp aynı zamanda agresiftim şimdi rahatım sakin olmaya çalışıyorum takmiyorum bebekler tutunsun annelere inşallahTransfer anestezisiz ve idrara sıkışık yapılıyor. Ben 1 lt içtim ama yetmemişti ultrason görüntilemesi için. Sonra doktor bi kateter yardımıyla mesanemi sıvıyla doldurmuştu hemen transfer yapabilmek için. Anestezi verileceği zaman aç gitmek gerekiyor. İkisi bir arada olmaz yani zaten :)
Ay benim ilk olsuğu için heyecanlıyım. Sakğn kalmaya çalışacağım. Allah yardımcımız olsun. Asul önümüzdeki 12 gün çatlarım ben meraktan.Inşallah
Inşallah. 2 seferinde de çok heyecan yapıp aynı zamanda agresiftim şimdi rahatım sakin olmaya çalışıyorum takmiyorum bebekler tutunsun annelere inşallah
Hayırlı olsun tedavin pozitif haberle sağlıkla sonuçlansın inşallah.Selam kizlar,
Az once doktordan ciktim.
Sag 2 sol 2 olmak üzere 4 yumurtam gözüküyormuş.
Bugun sabah 1 aksam 1 femara hapim var 5 gün , yarin aksam da gonal F 150ml vurulmaya baslayacagim. Cumartesi kontrolum var. Hayirlisi ile basliyorum. Sonrasinda yumurtalarin Durumuna göre bakacağız.
Dualariniz , dualarimiz birbirimiz için olsun.
Dr sayı vermedi ölçümler sırasında kendim saydim 10a yakın yumurta görünüyor Bakalım nasipNasılmış yumurtaların gelişim durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?