Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım yumurta toplamaya yakın olculuyormus öyle okudum nette çok sık baktiran drlar için acemi drlar böyle yapar filan bile yaziyirdu

Maşallah maşallah çok sevindim su saatlerde kuzularini kavusmak üzerinin ezan yeni bitti burda rabbim sana sıkı sıkı sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin rabbim

Merhaba, opu'ya kadar e2'nin yükselmesi gerekiyor. Her yumurta başına 200 alıyorlar. 800 desek şu anda en az 4 yumurta demek. Çarşambaya kadar daha da yükselir, yani en az 6 yumiş toplanır.
Çok teşekkür ederim arkadaşım İnşallah
Senin göğüs hassasiyeti nasıl oldu

İnşallah canım güzel dileklerin için. Senin hislerine güveniyorum:))

Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur bu sefer birilerine umut olabiliriz

Canım benim seni çoooooook tebrik ederim Allahım çok mutlu oldum , bakarsın senin de ikizlerin olur :))) transferin hayırlı olsun,çok emek verdin inşallah dondurma şansında olur,öpüyorum seni

Canım benim seni çoooooook tebrik ederim Allahım çok mutlu oldum , bakarsın senin de ikizlerin olur :))) transferin hayırlı olsun,çok emek verdin inşallah dondurma şansında olur,öpüyorum seni
sizin de ikizleriniz olmuştu değil mi? nasılsınız? bebekler nasıl? ikizlerle yaşama alıştınız mı?

sizin de ikizleriniz olmuştu değil mi? nasılsınız? bebekler nasıl? ikizlerle yaşama alıştınız mı?
Evet canım oldu,çok zor ikiz,ilk günler depresyona girdim sütüm hala gelmio,şifa niyetine sağıp veriyorum 2 öğün , mamaya başladık kendimi eksik hissettiriyor ama bu ruh haliyle bebeklerimede bakamıyordum,kabullendim dünyada mama ile çocuk büyüten bir ben değilim ,yardımcı nir teyze gelio gündüzleri profesyonel değil ama nefes aldırıo en azından bana,Allahım olmayan herkese masip etsin inşallah dualarım sizinle

Sağol canım benim inşallah. Tenrik ederim seni.Sen hiç üzülme sıkılma. Benim kardeşim de ikiz doğurdu ama anca bir ay emzirebildi. Mamayla büyüdüler. Artık mamalar o kadar güzel ki. Maşallah çok zekiler. Allah sağlık versin ailene be sana önemli olan bu. Öpüyorum seni.

Kızlar ya bu transfer işlemi masıl olıyor. Anestezi veriliyor mu? Uyanık mı oluyosun. E tuvalete sıkışık gel dediler. Anestezi olursa koyuvermez miyim. Şimdi kafama takıldı...

Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün evlatlarını
Süt olayina fazla takılma bir bebeği olan annelerin bile sütü yetersiz oluyor Kaldı ki senin iki bebeğin var sağlıkla büyütmek en önemlisi verebildiğin kadar anne sütü ver gerisini mamalar zaten takviye edecektir
Hatta meme başı duyarlılığı yaşayan Birkaç arkadaşım emzirmek çok zor oluyor diye çocuklarını Çok emzirmek istemediler Yani keyfi olarak emzirmeyen kadınlar bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…