- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.721
Günaydın hanımlar doktorum aradı 6 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş 3 tanesi daha iyiymiş 2 si daha yavasmis. Inşallah 3 tanesi salı gününe kadar sağ salim gelirler
Merhaba canım. E2 estradiol ölçümü kandaki östrojen hormonunu gösteriyor. Tedavide yumurtaları uyardıklarından yüksek çıkmış sanırsam.
Benim ilk doktorum adetin 3. Gününde e2 ölçüp yüksek olduğunda tedaviye başlamamıştı. Sonra da tedavi süresince 2 günde bir takip etmişti e2 değerini. Diğer doktor yapmadı. Benim de hep bu kafamı kurcalayan bir soru valla.
Maşallah maşallah çok sevindim su saatlerde kuzularini kavusmak üzerinin ezan yeni bitti burda rabbim sana sıkı sıkı sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin rabbimGünaydınlar. Benim embriyolog aradı. 6 yumurtanın 6 sı da döllenip bu güne kadar gelmişler maşallah. Bugün 4. Gün zaten. Yarın saat 13,30 da transfer varçok heyecanlandım. Geriye sayım başladı. Embriyoloh aralarında zayıflar da olduğunu en iyi iki taneyi transfer edebileceğini kalanları da gidilat iyi olursa donduracağını söyledi. Allahım inşallah bu iki tane hayırlısıyla tutar da diğerleri de yedek kalırsa kalır artık.
Çok teşekkür ederim arkadaşım İnşallahMerhaba, opu'ya kadar e2'nin yükselmesi gerekiyor. Her yumurta başına 200 alıyorlar. 800 desek şu anda en az 4 yumurta demek. Çarşambaya kadar daha da yükselir, yani en az 6 yumiş toplanır.
Çok sevindim. Sayı yaşa göre çok iyi. Çokk güzel haberler bunlar. Geriye dondurulmuşun bile kalacak inşallah. Sonrası da böyle güzel gitsin umarım. 10 gün sonra senden müjdeli haberleri bekliyoruz. Benim içimde olacak hissi var.
Pazartesi-salı içinHaremiz ile sana dua ediyorum. Maşallah ikiniz de çok güzel gidiyorsunuz. Morali yüksek tutun. İkinizde de bizim yaşlara göre çok iyi yumurta sayısı ve çok iyi döllenme oldu. İnşallah transfer edildikten sonra geriye embriyo da kalacak. Onları da dondurursun artık.
Amin canım benim. Darısı sana inşallah. Sağlıklı bol embriyoların olsun.Maşallah maşallah çok sevindim su saatlerde kuzularini kavusmak üzerinin ezan yeni bitti burda rabbim sana sıkı sıkı sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin rabbim
İnşallah canım güzel dileklerin için. Senin hislerine güveniyorum:))Çok sevindim. Sayı yaşa göre çok iyi. Çokk güzel haberler bunlar. Geriye dondurulmuşun bile kalacak inşallah. Sonrası da böyle güzel gitsin umarım. 10 gün sonra senden müjdeli haberleri bekliyoruz. Benim içimde olacak hissi var.
Pazartesi-salı içinHaremiz ile sana dua ediyorum. Maşallah ikiniz de çok güzel gidiyorsunuz. Morali yüksek tutun. İkinizde de bizim yaşlara göre çok iyi yumurta sayısı ve çok iyi döllenme oldu. İnşallah transfer edildikten sonra geriye embriyo da kalacak. Onları da dondurursun artık.
Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur bu sefer birilerine umut olabilirizÇok sevindim. Sayı yaşa göre çok iyi. Çokk güzel haberler bunlar. Geriye dondurulmuşun bile kalacak inşallah. Sonrası da böyle güzel gitsin umarım. 10 gün sonra senden müjdeli haberleri bekliyoruz. Benim içimde olacak hissi var.
Sana doktorun jel verdimi ben kullanmaya başladım transferden sonra kullanmıyormuyduk jeli iyice kafam karıştıİnşallah canım güzel dileklerin için. Senin hislerine güveniyorum:))
ben jeli transferden önce kullanmaya başladım, transferden sonra da devam ediyorum. tabi bu bahsettiğim crinone jel.Sana doktorun jel verdimi ben kullanmaya başladım transferden sonra kullanmıyormuyduk jeli iyice kafam karıştı
Azaldı biraz, doktora gitmemi bekliyormuşÇok teşekkür ederim arkadaşım İnşallah
Senin göğüs hassasiyeti nasıl oldu
Evet crinone jel . Sanki daha öncekilerde kullanmadim gibi geldiben jeli transferden önce kullanmaya başladım, transferden sonra da devam ediyorum. tabi bu bahsettiğim crinone jel.
Evet bana transfere kadar jel transfer den sonrası için de iğne verdi.kimi dr transferden sonra iğne yerine jel veriyor.Sana doktorun jel verdimi ben kullanmaya başladım transferden sonra kullanmıyormuyduk jeli iyice kafam karıştı
Canım benim seni çoooooook tebrik ederim Allahım çok mutlu oldum , bakarsın senin de ikizlerin olur :))) transferin hayırlı olsun,çok emek verdin inşallah dondurma şansında olur,öpüyorum seniGünaydınlar. Benim embriyolog aradı. 6 yumurtanın 6 sı da döllenip bu güne kadar gelmişler maşallah. Bugün 4. Gün zaten. Yarın saat 13,30 da transfer varçok heyecanlandım. Geriye sayım başladı. Embriyoloh aralarında zayıflar da olduğunu en iyi iki taneyi transfer edebileceğini kalanları da gidilat iyi olursa donduracağını söyledi. Allahım inşallah bu iki tane hayırlısıyla tutar da diğerleri de yedek kalırsa kalır artık.
Maşallahhhhhhhhhhhİnşallah canım. Hiç belli olmaz atağa geçebilirler. Maşallah diyelin nazar değmesin.
sizin de ikizleriniz olmuştu değil mi? nasılsınız? bebekler nasıl? ikizlerle yaşama alıştınız mı?Canım benim seni çoooooook tebrik ederim Allahım çok mutlu oldum , bakarsın senin de ikizlerin olur :))) transferin hayırlı olsun,çok emek verdin inşallah dondurma şansında olur,öpüyorum seni
Evet canım oldu,çok zor ikiz,ilk günler depresyona girdim sütüm hala gelmio,şifa niyetine sağıp veriyorum 2 öğün , mamaya başladık kendimi eksik hissettiriyor ama bu ruh haliyle bebeklerimede bakamıyordum,kabullendim dünyada mama ile çocuk büyüten bir ben değilim ,yardımcı nir teyze gelio gündüzleri profesyonel değil ama nefes aldırıo en azından bana,Allahım olmayan herkese masip etsin inşallah dualarım sizinlesizin de ikizleriniz olmuştu değil mi? nasılsınız? bebekler nasıl? ikizlerle yaşama alıştınız mı?
Sağol canım benim inşallah. Tenrik ederim seni.Sen hiç üzülme sıkılma. Benim kardeşim de ikiz doğurdu ama anca bir ay emzirebildi. Mamayla büyüdüler. Artık mamalar o kadar güzel ki. Maşallah çok zekiler. Allah sağlık versin ailene be sana önemli olan bu. Öpüyorum seni.Canım benim seni çoooooook tebrik ederim Allahım çok mutlu oldum , bakarsın senin de ikizlerin olur :))) transferin hayırlı olsun,çok emek verdin inşallah dondurma şansında olur,öpüyorum seni
Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün evlatlarınıEvet canım oldu,çok zor ikiz,ilk günler depresyona girdim sütüm hala gelmio,şifa niyetine sağıp veriyorum 2 öğün , mamaya başladık kendimi eksik hissettiriyor ama bu ruh haliyle bebeklerimede bakamıyordum,kabullendim dünyada mama ile çocuk büyüten bir ben değilim ,yardımcı nir teyze gelio gündüzleri profesyonel değil ama nefes aldırıo en azından bana,Allahım olmayan herkese masip etsin inşallah dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?