- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.681
Hayırlı olsun canım, evet opu da yumurtaların dolu olup olmadığı belli oluyormuş içi boş olan hemen sönüyormuş, hepsinin dolu olması çok güzel, güzel güzel bölünsünler şimdiEvet canım 3 gün transfer olacak. Hadi hayırlısı ikimiz icinde:) takiplesiriiz durumlarımızı. opuda yumurtaların boş yada dolu olduğu belli oluyormu? Icleri dolu dedi ama ne bileyim insan inanamıyor:))
MasallahEvet canım 3 gün transfer olacak. Hadi hayırlısı ikimiz icinde:) takiplesiriiz durumlarımızı. opuda yumurtaların boş yada dolu olduğu belli oluyormu? Icleri dolu dedi ama ne bileyim insan inanamıyor:))
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla çoğalsınlarSelam kızlar suan merkezdeyim opu oldum 6 tane yumurtam toplandı Dr um içleri dolu inşallah daha iyi Embryo elde edeceğiz dedi yarin ebryolar hakkinda bilgi verecek ilaclarimi yazdı hersey yolundaymis salı transferim olacak inşallah .haberler böyle
Inşallah dediğin gibi olur yarın güzel haberler alabilirim antibiyotik ve yaninda paredrol, progestan iğne ve jel verdi. Merkezde ignenin birini yaptılar aksamda ilaclara başlayacağım . Menapur ve pregon iğneleri kullanmıştım. 12. Gün öpüyorum oldumBilemiyorum ki belli olur mu. Ama içini ferah tut inşallah yarın güzel haberler alacaksın.yumurtalarına güven:)
Hangi iğneleri kullanmıştım transfer öncesi.
Opun kaçıncı gün oldu?
Bir de şu an hangi ilaçları verdi?
Telefon otomatik yazıyor opu yazacagima öpüyorum yazmis:))))Bilemiyorum ki belli olur mu. Ama içini ferah tut inşallah yarın güzel haberler alacaksın.yumurtalarına güven:)
Hangi iğneleri kullanmıştım transfer öncesi.
Opun kaçıncı gün oldu?
Bir de şu an hangi ilaçları verdi?
Amin inşallah. Daha öncekilerde içleri dolu dememisti bal tarçın corekotu yemistim arada belki faydası olmusturMasallahtedavine.gecmiş olsun..iclerini anlıyor doktorlar belki 1 eksik biliyorlar.bebek haberin olsun ins.
Inşallah canım çok sağolÇok geçmiş olsun. Sağlıkla çoğalsınlar
Tamam canım. Ben progestan iğnelere transfer günü başlayacağım. Jel, antibiyotik ve climara bant a başladım hemen.Inşallah dediğin gibi olur yarın güzel haberler alabilirim antibiyotik ve yaninda paredrol, progestan iğne ve jel verdi. Merkezde ignenin birini yaptılar aksamda ilaclara başlayacağım . Menapur ve pregon iğneleri kullanmıştım. 12. Gün öpüyorum oldum
Prolaltinine baktır canım.Kızlar selam. Adet dönemimin 7. gününe geldim, hala göğüslerim hassas ve acıyor diye doktora gittim. Kist mi var acaba diye? Hiçbir şey bulamadı. Sonuç yok yani. Sağda bir yumurta gördü. Niye oldu acaba yaa, spora başlamıştım, ondan olabilir mi, ne dersiniz? Spor hormonları artırıyormuş.
Allah razı olsun bu güzel haber:)Hayırlı olsun canım, evet opu da yumurtaların dolu olup olmadığı belli oluyormuş içi boş olan hemen sönüyormuş, hepsinin dolu olması çok güzel, güzel güzel bölünsünler şimdi
AGrim yok şükür ayilinca biraz başım döndü o kadar. Amin güzel haberlerle buluşuruz inşallahTamam canım. Ben progestan iğnelere transfer günü başlayacağım. Jel, antibiyotik ve climara bant a başladım hemen.
Bol şans canım. Allah yardımcımız olsun.ağrın sızın yok inşallah?
Bunu doktorun demesi gerekmiyor mu? Nasıl doktor bunlar? Benim de sonradan aklıma geldi prolaktin. Gerçi onda da adet düzensizliği olur, memelerden süt gelir diye yazıyor nette..Prolaltinine baktır canım.
Yok o kadar olmuyor. Benim prolaktinim yükseldiğinde göğüslerime dokunamıyordum. Ben de genel cerraha gidip ultrasonla bile baktırdım lan göğüs kanseri miyim demiştim ama şükür bir şey çıkmamıştı. Benim de aklıma prolaktin gelmemişti. Yine de baktırmamda fayda var.Bunu doktorun demesi gerekmiyor mu? Nasıl doktor bunlar? Benim de sonradan aklıma geldi prolaktin. Gerçi onda da adet düzensizliği olur, memelerden süt gelir diye yazıyor nette..
Foktor beni de meme kontrolü için genel cerrahiye sevk etti, gitmedim ben. Yaşı duyunca direkt menopoz ve meme kanseri yargısına başvuruyorlar. Oysa bilmiyorlar ki biz daha genciz:). Ok, baktırayım. Offf bıktım lan bu aralar tahlil vs'lerden. AMH'ım da 0.59 imiş bu arada. Yaşıma göre fena değil sanırım. Tüp bebekte bile 1-2 yılı kurtarabilirim gibi geliyor.Yok o kadar olmuyor. Benim prolaktinim yükseldiğinde göğüslerime dokunamıyordum. Ben de genel cerraha gidip ultrasonla bile baktırdım lan göğüs kanseri miyim demiştim ama şükür bir şey çıkmamıştı. Benim de aklıma prolaktin gelmemişti. Yine de baktırmamda fayda var.
0.59 cok iyi benim 41 yaşımda aldığım sonucFoktor beni de meme kontrolü için genel cerrahiye sevk etti, gitmedim ben. Yaşı duyunca direkt menopoz ve meme kanseri yargısına başvuruyorlar. Oysa bilmiyorlar ki biz daha genciz:). Ok, baktırayım. Offf bıktım lan bu aralar tahlil vs'lerden. AMH'ım da 0.59 imiş bu arada. Yaşıma göre fena değil sanırım. Tüp bebekte bile 1-2 yılı kurtarabilirim gibi geliyor.
Ben de spora başladığım geçen ay 1 tane oluşmuştu. Sporun ters etki yapmış olabileceği aklıma gelmedi değilKızlar selam. Adet dönemimin 7. gününe geldim, hala göğüslerim hassas ve acıyor diye doktora gittim. Kist mi var acaba diye? Hiçbir şey bulamadı. Sonuç yok yani. Sağda bir yumurta gördü. Niye oldu acaba yaa, spora başlamıştım, ondan olabilir mi, ne dersiniz? Spor hormonları artırıyormuş.
En son ne zaman Amh a baktırmıştın canım, kaç çıkmıştı?Foktor beni de meme kontrolü için genel cerrahiye sevk etti, gitmedim ben. Yaşı duyunca direkt menopoz ve meme kanseri yargısına başvuruyorlar. Oysa bilmiyorlar ki biz daha genciz:). Ok, baktırayım. Offf bıktım lan bu aralar tahlil vs'lerden. AMH'ım da 0.59 imiş bu arada. Yaşıma göre fena değil sanırım. Tüp bebekte bile 1-2 yılı kurtarabilirim gibi geliyor.
Bir yazı okudum, egzersiz hormonları artırıyormuş, artırdığı hormonlar içinde östrojen ve progesteron da varmış. Aslında iyi geliyor anlamına geliyor. Uzun vadede etkisi iyidir bence. Çok abartmamak kaydıyla bence faydalıdır. Bir de benim sağda yumurta gelismezdi, doktor sağda gördü. Yalniz sonradan yine aklıma geldi, o an soramadım. Solda da su toplamış dedi, ama önemsemedi, acaba o kist miydi, ya da neydi?Ben de spora başladığım geçen ay 1 tane oluşmuştu. Sporun ters etki yapmış olabileceği aklıma gelmedi değilHergün sadece 400 kalori yakıyordum eliptik ve bantta, ama nasıl bir kötü etkisi olmuş olabilir bilmiyorum
İlk defa baktırdım meraktan.En son ne zaman Amh a baktırmıştın canım, kaç çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?