• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kızlar suan merkezdeyim opu oldum 6 tane yumurtam toplandı Dr um içleri dolu inşallah daha iyi Embryo elde edeceğiz dedi yarin ebryolar hakkinda bilgi verecek ilaclarimi yazdı hersey yolundaymis salı transferim olacak inşallah .haberler böyle :anneadayı::KK200:
Hayırlı olsun canım. Maşallah yumurtalarina sağlıkla doolenip sana tutunsunlar insallah

Foktor beni de meme kontrolü için genel cerrahiye sevk etti, gitmedim ben. Yaşı duyunca direkt menopoz ve meme kanseri yargısına başvuruyorlar. Oysa bilmiyorlar ki biz daha genciz:). Ok, baktırayım. Offf bıktım lan bu aralar tahlil vs'lerden. AMH'ım da 0.59 imiş bu arada. Yaşıma göre fena değil sanırım. Tüp bebekte bile 1-2 yılı kurtarabilirim gibi geliyor.
AMH çok iyiymiş, Yaşın 43 müydü? 43 ise gerçekten çok çok iyi bir değer. 44 ise, mucize! :nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar
Drda 8. Gün kontrolum vardı Pazartesi tekrar çağırdı çarşamba günü opu olacak sanırım
13. Günde iğnelerin opu olacak

E2hormon testi yapıldı 788 çıkmış bu değer iyimi ne anlama geliyor
Merhaba canım. E2 estradiol ölçümü kandaki östrojen hormonunu gösteriyor. Tedavide yumurtaları uyardıklarından yüksek çıkmış sanırsam.
Benim ilk doktorum adetin 3. Gününde e2 ölçüp yüksek olduğunda tedaviye başlamamıştı. Sonra da tedavi süresince 2 günde bir takip etmişti e2 değerini. Diğer doktor yapmadı. Benim de hep bu kafamı kurcalayan bir soru valla.

Merhaba canım. E2 estradiol ölçümü kandaki östrojen hormonunu gösteriyor. Tedavide yumurtaları uyardıklarından yüksek çıkmış sanırsam.
Benim ilk doktorum adetin 3. Gününde e2 ölçüp yüksek olduğunda tedaviye başlamamıştı. Sonra da tedavi süresince 2 günde bir takip etmişti e2 değerini. Diğer doktor yapmadı. Benim de hep bu kafamı kurcalayan bir soru valla.
Aslına bakarsan adetin işk 3. Günü yüksek çıkmadı kist olduğu anlamına geliyor. 10. 12. Günlere doğru yumurta başına 200-250 düşecek şekilde giderek yükselmesi gerekiyor. Doğru olanı bu.

Günaydınlar. Benim embriyolog aradı. 6 yumurtanın 6 sı da döllenip bu güne kadar gelmişler maşallah. Bugün 4. Gün zaten. Yarın saat 13,30 da transfer var:KK17:çok heyecanlandım. Geriye sayım başladı. Embriyoloh aralarında zayıflar da olduğunu en iyi iki taneyi transfer edebileceğini kalanları da gidilat iyi olursa donduracağını söyledi.:KK17: Allahım inşallah bu iki tane hayırlısıyla tutar da diğerleri de yedek kalırsa kalır artık.:dua:

Aslına bakarsan adetin işk 3. Günü yüksek çıkmadı kist olduğu anlamına geliyor. 10. 12. Günlere doğru yumurta başına 200-250 düşecek şekilde giderek yükselmesi gerekiyor. Doğru olanı bu.
Teşekkür ederim canım. Bu kadar önemliyse tüm doktorların takip etmesi gerekmez mi ya? Al benim son doktorun bir hatası daha:110:

Günaydınlar. Benim embriyolog aradı. 6 yumurtanın 6 sı da döllenip bu güne kadar gelmişler maşallah. Bugün 4. Gün zaten. Yarın saat 13,30 da transfer var:KK17:çok heyecanlandım. Geriye sayım başladı. Embriyoloh aralarında zayıflar da olduğunu en iyi iki taneyi transfer edebileceğini kalanları da gidilat iyi olursa donduracağını söyledi.:KK17: Allahım inşallah bu iki tane hayırlısıyla tutar da diğerleri de yedek kalırsa kalır artık.:dua:
Maşallah tüm embriyoların çoğalmaya devam etmesi çok iyi :nazar: sonuç da böyle güzel olsun ve dondurulmuşlara hiç gerek kalmasın umarım :dua:

Merhaba arkadaşlar
Drda 8. Gün kontrolum vardı Pazartesi tekrar çağırdı çarşamba günü opu olacak sanırım
13. Günde iğnelerin opu olacak

E2hormon testi yapıldı 788 çıkmış bu değer iyimi ne anlama geliyor
Merhaba, opu'ya kadar e2'nin yükselmesi gerekiyor. Her yumurta başına 200 alıyorlar. 800 desek şu anda en az 4 yumurta demek. Çarşambaya kadar daha da yükselir, yani en az 6 yumiş toplanır.

AMH çok iyiymiş, Yaşın 43 müydü? 43 ise gerçekten çok çok iyi bir değer. 44 ise, mucize! :nazar::nazar::nazar:
Teşekkür ederim:). Ancak sağda yumi gelismedi iki tüp denememde de, o yüzden hep 3 yumi. Ve kalitesi tabi önemli olan. Kendime pek iyi bakmadım sanırım. Ama tabi bence de güzel bir sayı. 44 de hissetmiyorum zaten:spor::rapci:

Vaaaayyy, süper haber lann:rapci::KK73:. Çok iyi maşallah:nazar:. Transferin simdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim canım. Bu kadar önemliyse tüm doktorların takip etmesi gerekmez mi ya? Al benim son doktorun bir hatası daha:110:

Maşallah tüm embriyoların çoğalmaya devam etmesi çok iyi :nazar: sonuç da böyle güzel olsun ve dondurulmuşlara hiç gerek kalmasın umarım :dua:
E2 değerlerine bakmadan opu yapılmıyor, o yüzden opu sürecinde iki günde bir mutlaka kan alınıp e2'ye bakılır.

:KK9::KK9:tebrik ederim Haremiz Haremiz tedavin ne kadar güzel gecti masallah :nazar: bilseydin daha erken girerdin bu islere :63: :KK70: pozitif haberlerini ve bebek haberlerini alacağız ins.Rabbim sevindirsin canım.

Gözün aydın canım maşallah hayırlı olsun sıkıca tutunurlar inşallah

Günaydın hanımlar doktorum aradı 6 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş 3 tanesi daha iyiymiş 2 si daha yavasmis. Inşallah 3 tanesi salı gününe kadar sağ salim gelirler :dua:
İnşallah canım. Hiç belli olmaz atağa geçebilirler. Maşallah diyelin nazar değmesin.

Çok sevindim. Sayı yaşa göre çok iyi. Çokk güzel haberler bunlar. Geriye dondurulmuşun bile kalacak inşallah. Sonrası da böyle güzel gitsin umarım. 10 gün sonra senden müjdeli haberleri bekliyoruz. Benim içimde olacak hissi var.

Günaydın hanımlar doktorum aradı 6 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş 3 tanesi daha iyiymiş 2 si daha yavasmis. Inşallah 3 tanesi salı gününe kadar sağ salim gelirler :dua:

Pazartesi-salı için Haremiz Haremiz ile sana dua ediyorum. Maşallah ikiniz de çok güzel gidiyorsunuz. Morali yüksek tutun. İkinizde de bizim yaşlara göre çok iyi yumurta sayısı ve çok iyi döllenme oldu. İnşallah transfer edildikten sonra geriye embriyo da kalacak. Onları da dondurursun artık. :dua:

Back
X