- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.001
cnm hormon ilaçları derken hangilerini kastetti.tüp bebekte kullanılanlarmı....bendede fsh yüksek ya adet düzensizliği var ..bugün soğan kürüne başladım......
canım tam gününü bilmiyorum ama olmuştu..ben adet oldum bu ay bende klomen kullanmıştım..artık hayeller başka bahara kaldı..salı günü 10 günlük olan soğan kürüm bitiyor civanperçemine başlanıyor..civan perçemi son kür bitmeden ara demişti..ikinci kürde ne gönderecek bilmiyorum..
Ben 43 yaşındayım 1 yıldır evliyim ve çocuk yapmaya çalışıyorum.... bu sorunu yaşayıncaya kadar da bu sitenin varlığından bile bi haberdim :)) Neyse tüp bebek bölümünün muhtelif forumlarını okurken 1 ay kadar önce bu topiği görüp - takip ediyordum. Bu sürede de üye olmayı yorum yazmayı falan hiç düşünmemiştim. Sadece yazılanları okuyor - güzel haberleri görünce mutlu oluyor - umut etmeye devam ediyordum.
Birde genel olarak hemen hemen neredeyse üyelerin önemli bir bölümünün sorunu yaşarken forumu sıkı sıkı kullanmaları - ancak hamile kalıp bu haberi verdikten sonra bi daha bu platformda olmamaları çok dikkatimi çekmişti.
Bu topikde de breezey sanki topiği götüren kişi gibi gelmişti bana okuduklarımdan - en azından moral - motivasyon - haber alma verme breezey de gibiydi. Yada ne bileyim ben böyle hissettim onun yazdıkları daha bi aklımda kalmıştı. Hamilelik haberini okuduğumda da tabiki çok sevinmiştim...
Sonra artık topikde olamayacağını söylediğinde kendimi bir tuhaf hissettim.... şaşırdım... tabi anlayışla da karşılamaya çalıştım ... nede olsa bu platformda genelde olumsuz konulardan bahsediliyor ve insan ister istemez etkileniyor - hamileliğinde böyle bir etkiye maruz kalmak istemiyor olmasını anlamaya çalıştım.... ancak yinede kendi adıma sanki o yazmayınca bişey eksik kalacakmış gibi gelmişti. şimdi bu mesajı görünce çok sevindim... breezey sen çok girme -buradaki şeyleri de çok okuma ama arada bir yaz olur mu :))
Bebeğinin kalp atışını duymana ve haber vermene çok sevindim. Umarın sorunsuz bir hamilelik geçirir ve kuzucuğunu sağlıkla kucağına alırsın....
Bu mesajını görünce benimde üye olup 2 satır yazasım geldi....
Duygularımıza katkıların için ayrıca teşekkür ediyorum...
brezey gelmiş..
hoşgeldin canım..oh ne güzel ıtpıtlarıda duymuş cici annemiz..
darsıs kucağına almaya olsun canım..hep iyi haberler ver işallah..
zaman ne çabuk geçiyor 7 hafalık olmuş bile ..
sorunsuz güzel bi hamilelik geçir canım...
sen gitme yaa..topik sepsessiz oluyooo..
çok öpüyoruz sizi..
selam canim, bebegin ve senin iyi olmaniza sevindim.arada buraya gelmen hepimizi mutlu edecek bilgin olsun.
bebeginin kalp sesini duyman, cok hos duygular olusturmustur sende, ne mutlu sanaarkadasim.canim sâglikla kucagina almani diliyorum öpüyorum ikinizide.
Senin hamileliğin hepimize neşe kaynağı canım. Allahın izni ile kucağınada alırsın inş.
Ben soğan kürünün 5. günündeyim ama ne akıntı ne başka bir şey işe yaramıyormu bende acaba ?
Diğer kürlerimde kargodaymış.Umarım bende donasyona gerek kalmadan senin gibi hamile olurum canım.
Öpüyorum.Sevgilerimle,
Bizi senden mahrum etme olurmu :)))))))
:
almazmıyım kuzum..:))
Kürlerin günlerini hesapladığımda 100 günü geçiyor.Peki biz bu arada korunmalımıyız sence ?
Tüm kürler bitince mi daha sağlıklı olur diye beklemek mi lazım acaba ? Bu esnada olursa gene düşük falan olur diye endişelendim şimdi.Bu 3,5 aylık sürede benim yaşım açısından kaybedilecek bir süre değil.Malum her geçen ay ışık hızıyla yokuş aşağıya gidiyoruz:))))
Kürlerin günlerini hesapladığımda 100 günü geçiyor.Peki biz bu arada korunmalımıyız sence ?
Tüm kürler bitince mi daha sağlıklı olur diye beklemek mi lazım acaba ? Bu esnada olursa gene düşük falan olur diye endişelendim şimdi.Bu 3,5 aylık sürede benim yaşım açısından kaybedilecek bir süre değil.Malum her geçen ay ışık hızıyla yokuş aşağıya gidiyoruz:))))
canım tam gününü bilmiyorum ama olmuştu..ben adet oldum bu ay bende klomen kullanmıştım..artık hayeller başka bahara kaldı..salı günü 10 günlük olan soğan kürüm bitiyor civanperçemine başlanıyor..civan perçemi son kür bitmeden ara demişti..ikinci kürde ne gönderecek bilmiyorum..
sevgili zeytunnn
hormonları yeni zirve yapmaya başlamış benim için yazdığın ve beni çok ama çok duygulandıran satırların için teşekkür ederim.
öncelikle Rabbim mucizesini sana da göndersin... sağlıkla ve huzurla , sen de benim yaşadığım ve hissettiğim ve yüzümde daima bir gülümsemeye sebep olan mucizeyi en kısa zamanda yaşa...
bu forumu ve topiklerini ilk incelediğimde senin tespit ettiğin konuyu ben de farketmiştim. hatta öyle yapanlara , yani benzetmemi hoş gör ama , üzgünken ve sorunları varken yazıp, hatta cevap verilmediği için kızanlara , sonra sorunları hallolduğunda kaba tabirle işleri bittiğinde , hiç bir şey söylemeden çekip gidenlere çok kızmıştım hele de 2 satır veda bile etmeden.
bu yüzden ben geçici olarak verdiğim ara için , kısa bir yazı yazdım ve orda da belirttiğim gibi geçici idi... bebeğimi ilk hissetmeye başladığım zamanlarda , sanırım çok istediğim bir şeye kavuşmanın inanılmaz şaşkınlığının ve yarattığı karmaşık duyguların da etkisiyle buralarda bir zaman olmak istemedim.
bu sürede bana gösterdiğiniz anlayış için senin şahsında tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum tekrar.
her zaman dediğim gibi , sizlerden biriniz eksik olduğunda da paylaşımımız eksik kalır.sırf benimle değil.
ama bana verdiğiniz değer ve güzel sözlerin için tekrar teşekkür ederim.
artık elimden geldiğince , bızdığım müsaade ettiğince burada olacağım. hamileliğin ilk dönemlerinde uyku çok olurmuş , bunu her geçen gün görüyor ve onaylıyorum ben de...
seni sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum sevgili zeytunn...
paylaşmak ama hep güzel ve mutluluk dolu haberlerini paylaşmak dileklerimle...
canım ummucumm , teşekkür ederim.
Rabbim sonuna kadar sağlıkla ve huzurla gitmemi nasip eder dilerim ki...sizlere de sağlıklı ve huzurlu hamilelikler nasip etsin.
en kısa zamanda hem de...
uykularım çok arttı kuzum bugünlerde... ama emin ol fırsat buldukça yazacağım...
en sıkıntılı zamanlarımızı paylaştık... şimdi mutluluk zamanı... onu paylaşmak her şeyden daha değerli benim için...
kocaman öpüyorum seni de kuzum...dilerim bebek haberini paylaşırsın en kısa zamanda
isviçreli çikolatamm , kuzumm teşekkür ederim.
yaşadığım o güzel ve inanılmaz duyguların darısı başına kuzum.
duaların için teşekkür ederim.
öpüyorum ve kucaklıyorum seni
sevgili tutku , çok teşekkür ederim.
bızdığım ve ben elimizden geldiğince sizlere , en azından moral olmaya çalışacağız. dualarımızda her zaman olacaksınız.
ee bızdığıma arkadaş lazım , dua edelim ki , arkadaşları çoğalsın di mi , parkta tek başına oynamasın
ummuuu unutmaaaa...
bence kuzummm , korunmaa... ama şunu yap , kürleri kullanıyorsun ya...rahatla... bir sorun varsa kürler halleder.
zaman bizim için çooooooooooooooook kıymetli
bızdığım ve ben hepinizi öpüyorusss
selcanım
lejenam komşu kuzum
alisim kumrum
puffyim idolüm
deti
Miranda
hope
ismini yazamadıklarım da bizi öpsünler tamam mıı
cnm hormon ilaçları derken hangilerini kastetti.tüp bebekte kullanılanlarmı....bendede fsh yüksek ya adet düzensizliği var ..bugün soğan kürüne başladım......
bende opuyom ki seni valla bak osledim cunkuuuu
breezeyim kuzum sen sogan kurune hangi gun baslamistin?benim kanama dun itibariyle kesildi galiba ben cok erken
regl oldum. acaba ne zaman baslasam bilemiyorum bana bi fikir verseniz nolur?
kendine mega ekstra cici bakiyorsun okeeeeyyyyy!!!!
sen canini skma arkadasim moralinide bozma lutfen anlastik mi?
ummucum o caylari nasil ictin yazarsan sevinirim galiba kahvaltidan 2 saat sonra gibi degil mi?
bende bi tatilden geleyim hocayi ariycam tekrar. bu arada tupbebek icin ilk gorusme 23 eylulde. pffff...
kizicaksiniz belki ama tirsiyorum yahu ben
selcan canım 1 hafta daha bekle istersen sonra kürünü yapmaya başla canım..soğan kürü genelde adetten bir hafta yada 5 gün sonra başlanması daha etkiliymiş..hoca söylerken duymuştum...
aslinda bende boyle dusunmustum ama bittikten 1hafta sonra degil mi? hani adet oldugun gunleri saymiyorsun.
napim bende turkiyede yapmaya calisayim yeni dusuk oldu ya yapmamda bi sakinca yoktur herhalde.
bugun toplandim bayaga ummucum. yarinda girmeye calisirim foruma pazartesi yolculuk var hayirlisiyla.
foruma giremezsem sakin panik yapmayin olur mu
yok canım saymıyorsun..adet bitince say 5. gün başla işallah canım..
hayırlı yolculuklar canım..ohh gez gel canım..moral depola işallah..
bende opuyom ki seni valla bak osledim cunkuuuu
breezeyim kuzum sen sogan kurune hangi gun baslamistin?benim kanama dun itibariyle kesildi galiba ben cok erken
regl oldum. acaba ne zaman baslasam bilemiyorum bana bi fikir verseniz nolur?
kendine mega ekstra cici bakiyorsun okeeeeyyyyy!!!!
kuzummm öpücüklerle merhaba sanaa
bana yazdığı cevabı aktarıyorum kuzum sana
İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1i ile 10u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa soğan kürü uygulaması bittikten sonra 21 gün incir uygulayabilirsiniz.
tabii ben 12 gün uyguladım sadece... ama adet bitiminden sanırım bir hafta sonra başlamıştım.
gördüğün gibi pek de düzenli uygulamadım ama sanırım bu kadarı bile yetti. çok şükür.
umarım sana da faydası olur kuzum.bebiş tekrar gelir.
sen kendine benden daha mega ekstra bakıyorsun tamam mı...
bu arada biz yine bebişi görmeye gittik dün
doğunca beni fena yapıcak biliyorum:18:
Selamlar arkadaslar,
Selcan, iyi yolculuklar diliyorum güle güle git yolun acik olsun. cok iyi gelecek bu tatil sana bize arada bakabilirsen seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?