• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

senin bebegini severim ben datliimmmmm:emir_bebek:
ne zaman istersen git gor tadini cikar hamileliginin kuzummm
ay canim tesekkurler valla bana cok yardimcin oldun iyiki yazdin biricik azicik catlak taze hamis arkadasim:9::16:

kuzummm merhabaa:3:

önceliklee iyi yolculuklar, malum bugün 19 ağustos , TR ye gelme vaktiiii:10::31:

bildiğim bir şey varsa yazarım biliyorsun...çenem acık düşüktür yani.. bu bızdık da çenemi fazla etklemedi , hala düşük:9: yani en azından uyanık olduğum zamanlar...:23::1:

seni kocaman ama kocaman kucaklıyorum daha kocaman öpüyorum:38:
kendine dikkat et , inan bana bu tatilden sonra her şey süper güzel olacak senin için kuzum:31::16:

Selamlar arkadaslar,

Selcan, iyi yolculuklar diliyorum güle güle git yolun acik olsun. cok iyi gelecek bu tatil sana bize arada bakabilirsen seviniriz.

napıyosun isviçreli çikolatam , nasılsın....:38:
sana şimdilerde bir haber gelmiş olmalıydı sanırım...
ne dedi doktorun , anlat hele:44:

Ben kürler bitince daha sağlıklı olur düşüncesiyle korunmak mı lazım diye düşünmüştüm.
Bu esnada olur ama gene düşerse diye hani:(
Bu arada ben arı sütü ve polen karışımı kullanmaya başlayacağım.Eşimle birlikte hemde.Bu konuda çalışmalar olmuş ve
kat kat arttırdığı ispatlanmış.Eğer tedavi oluyorsanızda başarı oranını yükseltiyormuş.Ben doğal yollarla biraz ümitlendim açıkçası.
Eğer olmazsa sonra donasyon nasıl olsa onun yaşı çokda önemli değilmiş.
Segilerimle,,,,

tutku , canımm , kafana göre takıl kuzum yaa:1:
ne iyi hissettirecekse onu yap, tamam mı:31::34:

Merhaba herkese
ben de 46 yaşındayım donor yumurta yaptırmaya zorunlu hale gelen var mı aranızda

merhaba hoş geldin sevgili veled ,:3:

topiğimizde bildiğim kadarı ile henüz donasyon yaptıran yok ama düşünen bir kaç arkadaşımız vardı.
dilerim sana yardımcı olabilirler.

dilerim Rabbim mucizesi ile seni de şenlendirir en kısa zamanda:16:

merhaba hoş geldin sevgili veled ,:3:

topiğimizde bildiğim kadarı ile henüz donasyon yaptıran yok ama düşünen bir kaç arkadaşımız vardı.
dilerim sana yardımcı olabilirler.

dilerim Rabbim mucizesi ile seni de şenlendirir en kısa zamanda:16:

Hoşbulduk breezey

çok teşekkür ederim sizlerin moral ve duası çok önemli güç katıyor adeta

Duan için Amin Allah razı olsun.

Allah'ım hepinizi tez vakitte ikiz anneleri yapsın İnşallah Amin.

Selam,bizim topik 2. sayfaya düsmüstü arada yazalim arkadaslar.

breezey, nasilsin umarim iyisindir. bende yaramaz durum yok canim hastaneden mektup geldi. Pazartesi sabah gidecegim. bu detayli muayene olacak sonrada operasyon icin gün verecekler bende durum bu canim öptüm sizi.

ummu, nerelerdesin ummu girmedin dünden bu güne.

breezey, nasilsin umarim iyisindir. bende yaramaz durum yok canim hastaneden mektup geldi. Pazartesi sabah gidecegim. bu detayli muayene olacak sonrada operasyon icin gün verecekler bende durum bu canim öptüm sizi.

meraba duova..adanada gelin çeyizi nasıl çıkıyordu canım..:72:.yakında bizdende çıkıcak..:)) koşturmaca canım..düğün hazırlıkları..hafta sonu kardeşgil..teyzemler..izmirden geliyor..:10: ev baya kalabalıklaşca..28...31 ağustos düğün canım..:72: sen neler yapıyorsun haber geldimi doktorlardan canım...:54:

senin adına çok sevindim duovam , dilerim mutluluk dolu sürpriz haberler alırsın bu görüşmende.:16::38:

ben ve bızdığım uyuya uyuya büyümeye devam ediyoruz ve kısmetse ve yarın 8 haftalık olacağız.:49:
beni bu kadar uyutacak ne işler beceriyor bilmiyorum , sanırım dublex saray yapıyor kendisine yaramazım.:1:
onun dışında çok şükür her şey yolunda.:31::16:
17 eylülde ikili test ve 2. düzey usg var , bakalım hayırlısı , neler olacak sonuçlarda.:44::37:

meraba duova..adanada gelin çeyizi nasıl çıkıyordu canım..:72:.yakında bizdende çıkıcak..:)) koşturmaca canım..düğün hazırlıkları..hafta sonu kardeşgil..teyzemler..izmirden geliyor..:10: ev baya kalabalıklaşca..28...31 ağustos düğün canım..:72: sen neler yapıyorsun haber geldimi doktorlardan canım...:54:

ummuuuuuuuuuuuuuuuuuu düğün falan derken , çalışmalardan naberrr...:1:
kıss bu arada çalışmayı unutma sakınn, bakarsın düğün bereketi sana bebek getirir:1::34:

senin adına çok sevindim duovam , dilerim mutluluk dolu sürpriz haberler alırsın bu görüşmende.:16::38:

ben ve bızdığım uyuya uyuya büyümeye devam ediyoruz ve kısmetse ve yarın 8 haftalık olacağız.:49:
beni bu kadar uyutacak ne işler beceriyor bilmiyorum , sanırım dublex saray yapıyor kendisine yaramazım.:1:
onun dışında çok şükür her şey yolunda.:31::16:
17 eylülde ikili test ve 2. düzey usg var , bakalım hayırlısı , neler olacak sonuçlarda.:44::37:

ummuuuuuuuuuuuuuuuuuu düğün falan derken , çalışmalardan naberrr...:1:
kıss bu arada çalışmayı unutma sakınn, bakarsın düğün bereketi sana bebek getirir:1::34:

ahh canım nerde ..benim eş yanımda değil o adanada..28 inde gelecek düüğün zamanı..ve bu adetimde daha iyi sağ kasığımda hareketlilik var..geçen ay hiç hissetmemiştim..hatta geçen adetimde klomende kullanmıştım ama hiç kımıltı olmadı..ve yumurtlamadığımı düşünüyorum..bu ay maşşşallah iyi gibi ama eş yok..:53:hayırlısı bakalım..daha bahçeciye gidicem..bi gideydim şu doktoruma..çok merak ediyorum neler diycek..nasıl olcak..allahım herkesin yüzünü güldürsün..seninde tamamına erdirsin..öptük sizi..bızdığımıza iyi bak canım..:)):emir_bebek::54:

tutku..nasıl gidiyor kürler....:49:
duova canım şu adanada gelin çeyizi çıkarmayı bidaha bi yazarmısın nasıl oluyordu..:)):72:

Canım soğan kürüne devam pazartesi günü son günüm sonra çaylara geçeceğim.Bu arada arı sütü ve polen siparişi verdim.3,3 kar arttırıyormuş.Şu anda doğal olarak 2-3 ay devam edeceğim bakalım artık.Hayırlısı

Sen neler yapıyorsun ?
Sevgilerimle,

yaş 40 iki kere doğal yolla hamilelik yaşadım ama maaşallah 3. 5 aydan sonrasını göremedim. ikisinde de trizomi 18 çıktı. genlerimiz temiz çıktı ama dr üreme hücrelerinin kromozomlarında bozukluk olabilir dedi.

doğal yollardan denersen hamile kalma şansın yüksek olduğu için belki sağlıklıyı bulursun dediler ne güzel.

benim durumumda olupta 3. ya da 4. de sağlıklı bebek dünyaya getiren duydunuz mu. cesaret edemiyorum.

tüp bebek +pgt de şansım % 15 miş. onu da yaptırdım ama pgt ye giden tek embriyonun sitoplazması bölünmüş dna sı bölünmemiş o yüzden sağlıklı olup olmadığını tespit edemediler.

veeeee iki kere üst üste trizomi , pgt de çıkan böyle bir sonuç hep tesadüfmüş. bilimsel açıklaması yok. bana bir akıl verin lütfen.........................................

yaş 40 iki kere doğal yolla hamilelik yaşadım ama maaşallah 3. 5 aydan sonrasını göremedim. ikisinde de trizomi 18 çıktı. genlerimiz temiz çıktı ama dr üreme hücrelerinin kromozomlarında bozukluk olabilir dedi.

doğal yollardan denersen hamile kalma şansın yüksek olduğu için belki sağlıklıyı bulursun dediler ne güzel.

benim durumumda olupta 3. ya da 4. de sağlıklı bebek dünyaya getiren duydunuz mu. cesaret edemiyorum.

tüp bebek +pgt de şansım % 15 miş. onu da yaptırdım ama pgt ye giden tek embriyonun sitoplazması bölünmüş dna sı bölünmemiş o yüzden sağlıklı olup olmadığını tespit edemediler.

veeeee iki kere üst üste trizomi , pgt de çıkan böyle bir sonuç hep tesadüfmüş. bilimsel açıklaması yok. bana bir akıl verin lütfen.........................................

Rabbim yardımcın olsun diyebiliyorum sadece sana...
anlattıkların hakkında hiç bir fikrim yok , üzgünüm.
42 yaşındayım. doğal yoldan hamile kaldım. bugün 8 haftalık olduk.
anlattıklarını okuyunca kendimi kötü hissettim.

Dilerim sebebi ne ise artık bulunur da bebeğine kavuşursun.

canım çok geçmiş olsun..işallah sağlıklı embriyoyu bulursunuz..benim anlamadığım..pgt de sağlıklı embriyo bulma şansın daha yüksek..doğal yoldan zaten tek yumi oluyor..onunda sağlıklı değilmi bilemssinki..:53: allah yardımcın olsun tez zamanda...:49::49:

Breezey eski yazılanları okuyordum bu yazdığını gördüm.. Son durum ne ? smear yapıldımı ? aradan 3 ay geçmedi ama hamilelik heyecanı ile atlama olur mu...

huuu huuuuuuu kızlarrrrrr:3::37:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:21::23:

hepinizin bu muhteşem gelişimden de anladığınız üzeree , kolposkopi biyopsisi temiz çıktııı...:16:

arayan soran , düşünen, dua eden , merak eden ve özleyen herkeşlere duyurulur:49::54:

3 ay sonra , o da bebek istediğim için , tedbir amaçlı smear yapılacak.:31:

yaniii yine mi güzelizzzzz yine miiii çiçekkkk:24:

ummu selam canim, Adanâ'da ceyiz nasil gider sormussun. dügüne 1 hafta kaldiginda veya daha az bir kac gün evvel, damat evinden damadin beyaz esya halilari vs.kamyona yüklenir. kamyon ve arabalarla gelin evine gidilir.davul zurnayla beraber gidiliyor. gelinin hazirladigi ceyizlerde damadin ceyizinin yanina kamyona yüklenir. kamyonada biniliyor bu arada arkada azda olsa bosluk birakiliyor. orasi oynamak icin birakiliyor.sonrada dolastiriliyor genelde, m......es bulvarina gidiliyor oradada arbalar ve kamyon biraz duruyor. ve halay cekiliyor sonra gelinin oturacagi eve geliniyor yakin arkadas veya akrabalarla birlikte esyalar yerlestiriliyor.gelinin ceyizi genelde esyalar süslenmis oluyor yorganlar,halilar,eskiden sandikti simdi pek yok kurdeleli süslemeli oluyor. yanliz su an bu ceyiz götürme cok kalmadi. oturulacak ev önceden hazirsa, sessiz sedasiz kisim kisim esyalar götürülüp yerlestiriliyor.hayirli ugurlu olsun canim dügünününüz mutluluklar.

brezeey,nasilsin bizdigin annesi uykucu :1:

Son düzenleme:
zeytun,hos geldin arkadasim iyi yaptin uzaktan okumaya devam etmeyip, üye olup buraya geldigin icin,cok beklemeden bebegin gelsin diliyorum.:49:

elemli,hos geldin canim senin durumunu okudum. canim mutlaka bir caresi vardir önce buna inanmalisin arkadasim.bilgisi olan arkadaslar vardir sana yardimci olacaklardir.diliyorumki cok beklemeden bebegin gelsin. :49:

Slm arkadaslar oh oh vallahi cok hosuma gidiyo bu topikte pozitif haberler Masallah Breyze arkadasim tebrik ederim Güzel Allahim sana bir bizdik bagisladi Kucagina alip mis kokusunu icine cekmeyide bagislasin Ve tüm topige bir bizdik versin Allah. Mucadeleye devam arkadaşlar ben ne var ne yok ne bulsam ne duysam yapar oldum bazen düşünüyorum cok fazla cook yaa hayirlisi mutlaka allah bizede bir bizdik nasip edecek öptüm hepinizi .Esim kizmasa ben hep yazcam buraya ama kiziyo kusura bakmayin lütfen benide böyle kabul edin

Güzel dilekleriniz için teşekkürler hanımlar ,

yine de benim durumumda olan birini duyarsanız yazın bana. Allah herkesa evlat versin. Onu da hayırlı kılsın.

Breezey eski yazılanları okuyordum bu yazdığını gördüm.. Son durum ne ? smear yapıldımı ? aradan 3 ay geçmedi ama hamilelik heyecanı ile atlama olur mu...

canım , rutin smear kontrolümde LSIL çıkınca , zeynep kamilde kolposkopi oldum ,biyopsi yapıldı yani parça alındı ve çok şükür temiz çıktı.
3 ay hamilelik yasağı , biyopsi sonucunun kötü çıkmasına göre yazılmıştı ama çok şükür kötü bir şey çıkmadı.
sadece hafif derecede servisit yani rahim ağzı iltihabı çıktı.... o da öncesinde gördüğüm tüp bebek tedavisi sırasında kullandığım jel yüzünden oluşmuş.
kötü bir şey çıkmayınca hamilelik yasağı da kalkmış oldu.
servisit için de , bizim kızlar bilir , soğan suyu içtim 12 gün. Rabbim onu vesile kıldı ve o ay bızdığıma kavuştum , çok şükür.

yani sorun yok , çok şükür Allahıma:16:

Bizede söyle ne olduğunu ????

canım bizim konuştuğumuz wang , topiğimizden elfje arkadaşımızın Hollandada gittiği akupunktur uzmanı.
onun bazı tavsiyeleri vardı , elfje onları anlatmıştı.
oldukça eski bir mesaj o . şimdi elfje de İstanbul'da , tüp bebek tedavisi görüyor.
wang da uzaklarda kaldı...

ama wang ın çok sevdiğim bir lafı vardı... çinliler rahme , bebeğin sarayı derlermiş biliyor musun ?
her ay regl döngüsünde , saray , sanki bir bebeğe ev sahipliği yapacakmış gibi hazırlanırmış.
sonrasında bebek gelirse sarayına yerleşir ve hamilelik olur, gelmezse saray yıkılırmış yani regl başlarmış.

tabii wang benim kadar şiirsel anlatmamış o başka :1:

brezeey,nasilsin bizdigin annesi uykucu :1:

uykucu oldum kuzum , ne desen doğru...:17:
bu aralar işe geldiğim için , öğlen uykuları iptal oldu ama akşamları yine yemek sonrası hooopp gidiyorum valla. sabahları yataktan kazıyorum kendimi :)))

topiğimize yaz rehaveti çökmüş bu arada... kimseler ortalarda yok.:50:
demiştim ben size , sadece benim olmam değil önemli olan... bir diğerimiz varken , varlığımız önem taşıyor bu topikte diye...:31:
hani ben burdayım... nerde bu öbür kıslar...:19:
diyin bakim bana...:37:

hepinizi teker teker öpüyorussss:38:

Slm arkadaslar oh oh vallahi cok hosuma gidiyo bu topikte pozitif haberler Masallah Breyze arkadasim tebrik ederim Güzel Allahim sana bir bizdik bagisladi Kucagina alip mis kokusunu icine cekmeyide bagislasin Ve tüm topige bir bizdik versin Allah. Mucadeleye devam arkadaşlar ben ne var ne yok ne bulsam ne duysam yapar oldum bazen düşünüyorum cok fazla cook yaa hayirlisi mutlaka allah bizede bir bizdik nasip edecek öptüm hepinizi .Esim kizmasa ben hep yazcam buraya ama kiziyo kusura bakmayin lütfen benide böyle kabul edin

amin canım aminn..:16:
darısı olmayan , dileyen , isteyen , bekleyen herkese...sağlıkla ve huzurla olsun, Rabbim tamamına erdirsin.:31:

her şeyi yapıyorum demişsin ya , dikkat et olur mu ? bazen o iyi dediğimiz her şey birleşip , negatif etkiler doğuruyor.:31:
bilerek , deneyerek ve sonuçlarını görerek yapmaya çalış... ve eğer yapabilirsen organik gıdalarla beslenmeye çalış.
dışarıda satılan sütlerden al , o sütlerle yaptığın yoğurdu ye , ayranı iç.
sigara içiyorsan mutlaka ama mutlaka bırak.
bildiğin ve güvendiğin gıdaları ye. özellikle çiğ et ve iyi yıkanmamış yeşilliklerden de uzak dur.

ben bunları bilinçli olarak yapmadım ama şimdi geriye bakıp düşündüğümde etkileri olduğuna inanıyorum.
elbette Rabbimin de izniyle...:31:

Back