- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
- #3.961
Sinem, aramıza hoşgeldin. Yaşıtız ve ben de haşimato hastasıyım, 8 senedir ilaç kullanıyorum. 13 yıldır bebek sahibi olmak için çabalıyorum. Tüp bebek yöntemiyle 1 boş gebelik, 1 de 7. haftada kalp atışı duran gebeliğim oldu. Onca yıl uğraştan sonra 4 yıl önce kendiliğinden olan gebeliğim de 7. haftada aynı şekilde kalp atışı durduğu için sonlandı. Senin kendiliğinden gebe kalıyor olman çok güzel. 3 ay önce de myom ameliyatı oldum, gebeliğe, tutunmaya engel olabileceği ve düşüğe neden olabileceği söylendiği için ameliyata karar verdim. Sayısız tedavilerim nedeniyle 35 yaşımdan bu yana rezerv sorunu yaşıyorum belki de son demlerimdir. Pıhtılaşma ile ilgili MTHFR 677 heterozigot ve iki mutasyonum daha var. Haşimatodan dolayımıdır bilmiyorum ama kilo sorunum da var. Zaman zaman sıkı diyetler yaptım, çok zor verdiğim kiloları çok kolay aldım. Bizim grup inanılma zor kilo verebilen bir grup, seni de tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin. Diyetisyen gözetiminde mi diyet yaptın, nasıl bir diyet uyguladın?
Umarım hepimiz başarılı oluruz.
Tiroid antikorlarin ne durumda ve hasimato icin selenyum kullaniyormusun