- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.021
senin bebegini severim ben datliimmmmm
ne zaman istersen git gor tadini cikar hamileliginin kuzummm
ay canim tesekkurler valla bana cok yardimcin oldun iyiki yazdin biricik azicik catlak taze hamis arkadasim
Selamlar arkadaslar,
Selcan, iyi yolculuklar diliyorum güle güle git yolun acik olsun. cok iyi gelecek bu tatil sana bize arada bakabilirsen seviniriz.
Ben kürler bitince daha sağlıklı olur düşüncesiyle korunmak mı lazım diye düşünmüştüm.
Bu esnada olur ama gene düşerse diye hani
Bu arada ben arı sütü ve polen karışımı kullanmaya başlayacağım.Eşimle birlikte hemde.Bu konuda çalışmalar olmuş ve
kat kat arttırdığı ispatlanmış.Eğer tedavi oluyorsanızda başarı oranını yükseltiyormuş.Ben doğal yollarla biraz ümitlendim açıkçası.
Eğer olmazsa sonra donasyon nasıl olsa onun yaşı çokda önemli değilmiş.
Segilerimle,,,,
Merhaba herkese
ben de 46 yaşındayım donor yumurta yaptırmaya zorunlu hale gelen var mı aranızda
merhaba hoş geldin sevgili veled ,
topiğimizde bildiğim kadarı ile henüz donasyon yaptıran yok ama düşünen bir kaç arkadaşımız vardı.
dilerim sana yardımcı olabilirler.
dilerim Rabbim mucizesi ile seni de şenlendirir en kısa zamanda
Selam,bizim topik 2. sayfaya düsmüstü arada yazalim arkadaslar.
breezey, nasilsin umarim iyisindir. bende yaramaz durum yok canim hastaneden mektup geldi. Pazartesi sabah gidecegim. bu detayli muayene olacak sonrada operasyon icin gün verecekler bende durum bu canim öptüm sizi.
ummu, nerelerdesin ummu girmedin dünden bu güne.
Selam,bizim topik 2. sayfaya düsmüstü arada yazalim arkadaslar.
breezey, nasilsin umarim iyisindir. bende yaramaz durum yok canim hastaneden mektup geldi. Pazartesi sabah gidecegim. bu detayli muayene olacak sonrada operasyon icin gün verecekler bende durum bu canim öptüm sizi.
ummu, nerelerdesin ummu girmedin dünden bu güne.
meraba duova..adanada gelin çeyizi nasıl çıkıyordu canım...yakında bizdende çıkıcak..:)) koşturmaca canım..düğün hazırlıkları..hafta sonu kardeşgil..teyzemler..izmirden geliyor.. ev baya kalabalıklaşca..28...31 ağustos düğün canım.. sen neler yapıyorsun haber geldimi doktorlardan canım...
senin adına çok sevindim duovam , dilerim mutluluk dolu sürpriz haberler alırsın bu görüşmende.
ben ve bızdığım uyuya uyuya büyümeye devam ediyoruz ve kısmetse ve yarın 8 haftalık olacağız.
beni bu kadar uyutacak ne işler beceriyor bilmiyorum , sanırım dublex saray yapıyor kendisine yaramazım.
onun dışında çok şükür her şey yolunda.
17 eylülde ikili test ve 2. düzey usg var , bakalım hayırlısı , neler olacak sonuçlarda.:44:
ummuuuuuuuuuuuuuuuuuu düğün falan derken , çalışmalardan naberrr...
kıss bu arada çalışmayı unutma sakınn, bakarsın düğün bereketi sana bebek getirir
tutku..nasıl gidiyor kürler....
duova canım şu adanada gelin çeyizi çıkarmayı bidaha bi yazarmısın nasıl oluyordu..:))
yaş 40 iki kere doğal yolla hamilelik yaşadım ama maaşallah 3. 5 aydan sonrasını göremedim. ikisinde de trizomi 18 çıktı. genlerimiz temiz çıktı ama dr üreme hücrelerinin kromozomlarında bozukluk olabilir dedi.
doğal yollardan denersen hamile kalma şansın yüksek olduğu için belki sağlıklıyı bulursun dediler ne güzel.
benim durumumda olupta 3. ya da 4. de sağlıklı bebek dünyaya getiren duydunuz mu. cesaret edemiyorum.
tüp bebek +pgt de şansım % 15 miş. onu da yaptırdım ama pgt ye giden tek embriyonun sitoplazması bölünmüş dna sı bölünmemiş o yüzden sağlıklı olup olmadığını tespit edemediler.
veeeee iki kere üst üste trizomi , pgt de çıkan böyle bir sonuç hep tesadüfmüş. bilimsel açıklaması yok. bana bir akıl verin lütfen.........................................
yaş 40 iki kere doğal yolla hamilelik yaşadım ama maaşallah 3. 5 aydan sonrasını göremedim. ikisinde de trizomi 18 çıktı. genlerimiz temiz çıktı ama dr üreme hücrelerinin kromozomlarında bozukluk olabilir dedi.
doğal yollardan denersen hamile kalma şansın yüksek olduğu için belki sağlıklıyı bulursun dediler ne güzel.
benim durumumda olupta 3. ya da 4. de sağlıklı bebek dünyaya getiren duydunuz mu. cesaret edemiyorum.
tüp bebek +pgt de şansım % 15 miş. onu da yaptırdım ama pgt ye giden tek embriyonun sitoplazması bölünmüş dna sı bölünmemiş o yüzden sağlıklı olup olmadığını tespit edemediler.
veeeee iki kere üst üste trizomi , pgt de çıkan böyle bir sonuç hep tesadüfmüş. bilimsel açıklaması yok. bana bir akıl verin lütfen.........................................
huuu huuuuuuu kızlarrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizin bu muhteşem gelişimden de anladığınız üzeree , kolposkopi biyopsisi temiz çıktııı...
arayan soran , düşünen, dua eden , merak eden ve özleyen herkeşlere duyurulur
3 ay sonra , o da bebek istediğim için , tedbir amaçlı smear yapılacak.
yaniii yine mi güzelizzzzz yine miiii çiçekkkk
mail atarım sana kuzum..
bende açıklamalı anlatım mevcut...holland muhabirimiz elfjemden aldım
kısaca wang diyelimm, annadınnnn
Breezey eski yazılanları okuyordum bu yazdığını gördüm.. Son durum ne ? smear yapıldımı ? aradan 3 ay geçmedi ama hamilelik heyecanı ile atlama olur mu...
Bizede söyle ne olduğunu ????
brezeey,nasilsin bizdigin annesi uykucu
Slm arkadaslar oh oh vallahi cok hosuma gidiyo bu topikte pozitif haberler Masallah Breyze arkadasim tebrik ederim Güzel Allahim sana bir bizdik bagisladi Kucagina alip mis kokusunu icine cekmeyide bagislasin Ve tüm topige bir bizdik versin Allah. Mucadeleye devam arkadaşlar ben ne var ne yok ne bulsam ne duysam yapar oldum bazen düşünüyorum cok fazla cook yaa hayirlisi mutlaka allah bizede bir bizdik nasip edecek öptüm hepinizi .Esim kizmasa ben hep yazcam buraya ama kiziyo kusura bakmayin lütfen benide böyle kabul edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?