sevgili zeytunnn
hormonları yeni zirve yapmaya başlamış benim için yazdığın ve beni çok ama çok duygulandıran satırların için teşekkür ederim.
öncelikle Rabbim mucizesini sana da göndersin... sağlıkla ve huzurla , sen de benim yaşadığım ve hissettiğim ve yüzümde daima bir gülümsemeye sebep olan mucizeyi en kısa zamanda yaşa...
bu forumu ve topiklerini ilk incelediğimde senin tespit ettiğin konuyu ben de farketmiştim. hatta öyle yapanlara , yani benzetmemi hoş gör ama , üzgünken ve sorunları varken yazıp, hatta cevap verilmediği için kızanlara , sonra sorunları hallolduğunda kaba tabirle işleri bittiğinde , hiç bir şey söylemeden çekip gidenlere çok kızmıştım hele de 2 satır veda bile etmeden.
bu yüzden ben geçici olarak verdiğim ara için , kısa bir yazı yazdım ve orda da belirttiğim gibi geçici idi... bebeğimi ilk hissetmeye başladığım zamanlarda , sanırım çok istediğim bir şeye kavuşmanın inanılmaz şaşkınlığının ve yarattığı karmaşık duyguların da etkisiyle buralarda bir zaman olmak istemedim.
bu sürede bana gösterdiğiniz anlayış için senin şahsında tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum tekrar.
her zaman dediğim gibi , sizlerden biriniz eksik olduğunda da paylaşımımız eksik kalır.sırf benimle değil.
ama bana verdiğiniz değer ve güzel sözlerin için tekrar teşekkür ederim.
artık elimden geldiğince , bızdığım müsaade ettiğince burada olacağım. hamileliğin ilk dönemlerinde uyku çok olurmuş , bunu her geçen gün görüyor ve onaylıyorum ben de...
seni sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum sevgili zeytunn...
paylaşmak ama hep güzel ve mutluluk dolu haberlerini paylaşmak dileklerimle...
canım ummucumm , teşekkür ederim.
Rabbim sonuna kadar sağlıkla ve huzurla gitmemi nasip eder dilerim ki...sizlere de sağlıklı ve huzurlu hamilelikler nasip etsin.
en kısa zamanda hem de...
uykularım çok arttı kuzum bugünlerde... ama emin ol fırsat buldukça yazacağım...
en sıkıntılı zamanlarımızı paylaştık... şimdi mutluluk zamanı... onu paylaşmak her şeyden daha değerli benim için...
kocaman öpüyorum seni de kuzum...dilerim bebek haberini paylaşırsın en kısa zamanda
isviçreli çikolatamm , kuzumm teşekkür ederim.
yaşadığım o güzel ve inanılmaz duyguların darısı başına kuzum.
duaların için teşekkür ederim.
öpüyorum ve kucaklıyorum seni
sevgili tutku , çok teşekkür ederim.
bızdığım ve ben elimizden geldiğince sizlere , en azından moral olmaya çalışacağız. dualarımızda her zaman olacaksınız.
ee bızdığıma arkadaş lazım , dua edelim ki , arkadaşları çoğalsın di mi , parkta tek başına oynamasın
ummuuu unutmaaaa...
bence kuzummm , korunmaa... ama şunu yap , kürleri kullanıyorsun ya...rahatla... bir sorun varsa kürler halleder.
zaman bizim için çooooooooooooooook kıymetli
bızdığım ve ben hepinizi öpüyorusss
selcanım
lejenam komşu kuzum
alisim kumrum
puffyim idolüm
deti
Miranda
hope
ismini yazamadıklarım da bizi öpsünler tamam mıı