Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ümmüseleme çok teşekkür ederim..Ben bu arada 3 kez tüp denedim ancak hiç birisinde bölünme olmadı. Şimdilik biraz bekelemedeyim. Kasım - aralık gibi bir tüp daha düşünüyorum .. Bu kez Mustafa Bahçeci'ye gitmek istiyorum... Aslında Breezey'inki gibi hormonsuz oluverse ne iyi olacak :))

[QUOTE=ummuseleme;hoşgeldin meraha...yeni evliymişsin hayırlı olsun bebeklede taçlansın işallah.....tüp bebek deneyecekmisin..yoksa doğal akışına mı bırakıyosun canım.

Senin hamileliğin hepimize neşe kaynağı canım. Allahın izni ile kucağınada alırsın inş.
Ben soğan kürünün 5. günündeyim ama ne akıntı ne başka bir şey işe yaramıyormu bende acaba ?
Diğer kürlerimde kargodaymış.Umarım bende donasyona gerek kalmadan senin gibi hamile olurum canım.
Öpüyorum.Sevgilerimle,

Bizi senden mahrum etme olurmu :)))))))

Tutkucum illa akinti olacak diye birsey yok takma sakin kafana. o sadece kisti iltihaplari olanlar icin bi durum. ama ben
sogan kurunun mucizesine inaniyorum sanada sifa getirir bebek getirir insallah tabi once Allahin izniyle.

kurlerin gelince bizi bilgilendirmeyi unutma olur mu? kendi adima soyleyim merak icerisindeyim.

sen bebegine yakin zamanda kavusacaksin insallah canim ben inaniyorum.

benim arkadasim ne guzel ozetlemis akilli kuzum benim.

ummucum ozellikle sen breezeyimin dediklerini dikkate aliyorsun ona gore

Canım tşk,
Herkes akıntı vs diyorya bende ondan merak etmişti.Bende kist vs yok aslında.Ama genede her sağlıklı kadın senede 2 kere yapmalı diyor hoca.Kürler kargoda canımcım bende merak içerisindeyim gelince yazarım.
Sevgilerimle,

Benim kürler geldi.Civan perçemi çayı -aslan pençesi çayı ve keten tohumu yağı
Bana çok sıradan geldi bunlar ne dersiniz?

Hayirli olsun kürlerin, umarim bebegin gelmesine vesile olsun.ummu bu konuda yardimci olabilir sana, ummuye cörekotu yagi göndermislerdi girdiginde sana yazacaktir eminim takip edersin.

hayırlı olsun canım kürlerin..
banada aynı kürler geldi farklı olarak bende çörek otu yağı var canım..senin keten tohumu..
işallah şifa olsun canım..soğan küründe bende akıntı oluyor..demekki senin iltahap yada kist yok..temizsin..:))
canım pahalı tutmaya tutuyor ama danışmanlık ücreti alıyor...benimki 250 tl tutmuştu canım..tüp denesek oda bi sürü para..hayırla sağlıkla şu bebişlere bi kavuşaydık..:) allah yardımcımız olsun..tez zamanda yüzümüzü güldürsün işallah canım..

deti nasılsın bebiş nasıl..lejana brezeey..
pufy seni merak ediyoruz..arada bi yazıver canım...

Sağol canım iyiyim. Okuyup birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Kanım çok büyüdü. Daha 10. Hafta ama 6 aylık gibi oldu!

Biraz kiloda aldım 59 dan 62 ye çıktım. İlaçlardan mı acaba?
Malum hormonluyuz :))

ay maşşallah canım..yakında cinsiyetide belli olur..bundan sonra dikkat edersin canım kilona..bol bol vitaminli gıdalar yersin...

Sen göbekten kendine iğne yapıyordun diiimi?

Bende yapıcam. En yakın hastanede 20 tl iğne :/

Hibor 5000ml göbekten tek iğne bu kaldı. Progestanı tablete çevirdi doktor.

Popomu kurtardım :)

Yanlış birşey yapmam herhalde iğne küçük sonuçta..

2 hafta daha hibor almalıyım :/

evet canım..transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanmıştım..

Soğan küründe sende hangi günden itibaren akıntı başlamıştı ben 6. günümdeyim ama.Birde bu aralar soğanlar taze ya içleri beyaza yakın acaba ondan mı olmadıki.Birde bende daha önce ülser olduğu için yemeklerden yarım saat sonra iç demişti oda farkedermi acaba ? Bnede kürlere 255 TL verdim.Birde diğer dorumdan bir arkadaş önerdi.Kestane balı-polen ve arı sütü karışımı varmış onuda sipariş vereceğim.Prof.Saraçoğlu dediki bu kürler 2,5-3 ay sürecek.Eğer olmazsa 2.küre geçeriz dedi.O hormon ilaçlarının 40 yaşından sonra kullanılması nelere yol açıyor biliyormusunuz dedi.Benim rekorum 47 yaş dedi:))))) Önümüzdeki yada sonraki adet dönemimde de klomen kullanmayı düşünüyorum 5 gün Allahın izni ile doğal yollardan kalırız inş.
Sevgilerimle,,

canım tam gününü bilmiyorum ama olmuştu..ben adet oldum bu ay bende klomen kullanmıştım..artık hayeller başka bahara kaldı..salı günü 10 günlük olan soğan kürüm bitiyor civanperçemine başlanıyor..civan perçemi son kür bitmeden ara demişti..ikinci kürde ne gönderecek bilmiyorum..

cnm hormon ilaçları derken hangilerini kastetti.tüp bebekte kullanılanlarmı....bendede fsh yüksek ya adet düzensizliği var ..bugün soğan kürüne başladım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…