- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.981
Ümmüseleme çok teşekkür ederim..Ben bu arada 3 kez tüp denedim ancak hiç birisinde bölünme olmadı. Şimdilik biraz bekelemedeyim. Kasım - aralık gibi bir tüp daha düşünüyorum .. Bu kez Mustafa Bahçeci'ye gitmek istiyorum... Aslında Breezey'inki gibi hormonsuz oluverse ne iyi olacak :))
sende topigimize h.geldin arkadasim. seni gorduk mutlu olduk :)
umarim rabbim tez zamanda bebegini verir. isteyen herkese nasip etsin insallah.
Senin hamileliğin hepimize neşe kaynağı canım. Allahın izni ile kucağınada alırsın inş.
Ben soğan kürünün 5. günündeyim ama ne akıntı ne başka bir şey işe yaramıyormu bende acaba ?
Diğer kürlerimde kargodaymış.Umarım bende donasyona gerek kalmadan senin gibi hamile olurum canım.
Öpüyorum.Sevgilerimle,
Bizi senden mahrum etme olurmu :)))))))
sevgili tutku
teşekkür ederim , darısı başına en kısa zamanda , sağlıkla ve huzurla diyeyim.
özel yaptığım hiç bir şey yok bunu hepiniz biliyorsunuz. sadece kolposkopi de çıkan iltihap için , soğan kürü yaptım bende.
toplamda 12 gün falan içtim. onun faydası var mıdır , bilmiyorum.:44:
Rabbim nasip etti bugüne kadarını , dilerim sonrasıda sağlıkla nasiptir.
ama en önemlisi , strese girme ve görev gibi görme sakın...
rahat ol... ille de ovulasyon günü diye tutturma...kocanı da hadi hadi diye strese sokma...
ben yaz sonuna ertelemiştim bebek işini... yaz sonu 2. denememi yapacaktım.
ama çok şükür Rabbim nasip etti bebeğimi...
Darısı senin ve herkeslerin başına...
sevgilerimle
Benim kürler geldi.Civan perçemi çayı -aslan pençesi çayı ve keten tohumu yağı
Bana çok sıradan geldi bunlar ne dersiniz?
Benim kürler geldi.Civan perçemi çayı -aslan pençesi çayı ve keten tohumu yağı
Bana çok sıradan geldi bunlar ne dersiniz?
benim arkadasim ne guzel ozetlemis akilli kuzum benim.
ummucum ozellikle sen breezeyimin dediklerini dikkate aliyorsun ona gore
Ümmüseleme çok teşekkür ederim..Ben bu arada 3 kez tüp denedim ancak hiç birisinde bölünme olmadı. Şimdilik biraz bekelemedeyim. Kasım - aralık gibi bir tüp daha düşünüyorum .. Bu kez Mustafa Bahçeci'ye gitmek istiyorum... Aslında Breezey'inki gibi hormonsuz oluverse ne iyi olacak :))
bende 3 kez denedim canım işallah bi dahakine bahçeciye gidicem allahın izniyle..işallah dediğin gibi hormonsuz oluverir..ama olsun hormonlu hormonsuz razıyız..:)) yumurta kalitesi için herhangi bir şeyler yapıyormusun..benimde bölünüyor ama orta kalite oluyor canım...allah yüzümüzü güldürsün...
deti nasılsın bebiş nasıl..lejana brezeey..
pufy seni merak ediyoruz..arada bi yazıver canım...
Sağol canım iyiyim. Okuyup birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Kanım çok büyüdü. Daha 10. Hafta ama 6 aylık gibi oldu!
Biraz kiloda aldım 59 dan 62 ye çıktım. İlaçlardan mı acaba?
Malum hormonluyuz :))
Sen göbekten kendine iğne yapıyordun diiimi?
Bende yapıcam. En yakın hastanede 20 tl iğne :/
Hibor 5000ml göbekten tek iğne bu kaldı. Progestanı tablete çevirdi doktor.
Popomu kurtardım :)
Yanlış birşey yapmam herhalde iğne küçük sonuçta..
2 hafta daha hibor almalıyım :/
hayırlı olsun canım kürlerin..
banada aynı kürler geldi farklı olarak bende çörek otu yağı var canım..senin keten tohumu..
işallah şifa olsun canım..soğan küründe bende akıntı oluyor..demekki senin iltahap yada kist yok..temizsin..:))
canım pahalı tutmaya tutuyor ama danışmanlık ücreti alıyor...benimki 250 tl tutmuştu canım..tüp denesek oda bi sürü para..hayırla sağlıkla şu bebişlere bi kavuşaydık..:) allah yardımcımız olsun..tez zamanda yüzümüzü güldürsün işallah canım..
Soğan küründe sende hangi günden itibaren akıntı başlamıştı ben 6. günümdeyim ama.Birde bu aralar soğanlar taze ya içleri beyaza yakın acaba ondan mı olmadıki.Birde bende daha önce ülser olduğu için yemeklerden yarım saat sonra iç demişti oda farkedermi acaba ? Bnede kürlere 255 TL verdim.Birde diğer dorumdan bir arkadaş önerdi.Kestane balı-polen ve arı sütü karışımı varmış onuda sipariş vereceğim.Prof.Saraçoğlu dediki bu kürler 2,5-3 ay sürecek.Eğer olmazsa 2.küre geçeriz dedi.O hormon ilaçlarının 40 yaşından sonra kullanılması nelere yol açıyor biliyormusunuz dedi.Benim rekorum 47 yaş dedi:))))) Önümüzdeki yada sonraki adet dönemimde de klomen kullanmayı düşünüyorum 5 gün Allahın izni ile doğal yollardan kalırız inş.
Sevgilerimle,,
Soğan küründe sende hangi günden itibaren akıntı başlamıştı ben 6. günümdeyim ama.Birde bu aralar soğanlar taze ya içleri beyaza yakın acaba ondan mı olmadıki.Birde bende daha önce ülser olduğu için yemeklerden yarım saat sonra iç demişti oda farkedermi acaba ? Bnede kürlere 255 TL verdim.Birde diğer dorumdan bir arkadaş önerdi.Kestane balı-polen ve arı sütü karışımı varmış onuda sipariş vereceğim.Prof.Saraçoğlu dediki bu kürler 2,5-3 ay sürecek.Eğer olmazsa 2.küre geçeriz dedi.O hormon ilaçlarının 40 yaşından sonra kullanılması nelere yol açıyor biliyormusunuz dedi.Benim rekorum 47 yaş dedi:))))) Önümüzdeki yada sonraki adet dönemimde de klomen kullanmayı düşünüyorum 5 gün Allahın izni ile doğal yollardan kalırız inş.
Sevgilerimle,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?