• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Slm.herkese arkadaslar bir sorum var bana bir arkadasim nohut hasla ve hergün ye dedi.sözde bir tanidiklari öyle hamile kalmis bende arastirayim dedim ama neye yariyo neden nohut hic birsey yok sadece sperm sayisi için duyunu diyo bilgisi olan varmi yazarsaniz sevinirim öptüm hepinizi

merhaba canım...bende nohutu erkek için iyi geldiğini duymuştum..bayanlar içindemi faydalıymış..spermi artırdığına göre acaba yumoşlarda yi geliyor olabilirmi..denesekmi acaba nohutuda..:53:

merhaba canım...bende nohutu erkek için iyi geldiğini duymuştum..bayanlar içindemi faydalıymış..spermi artırdığına göre acaba yumoşlarda yi geliyor olabilirmi..denesekmi acaba nohutuda..:53:

Yaa ben bir tencere kaynatim bile oylebir olmusumki ne duysan okusam aninda görüntü napalim yencek bu nohutlar baska caresi yok ay guleyim mi aglayayi mi bilemedim Allahim bizlerede nasip et sen caresiz koyma kullarini

canım kaç yaşındasın..işallah bizlerde kısa sürede hamiş kalırız..:)) hamişlerde sağ salim kucaklarına alsınlar işallah..:49::49:

amin canım inşallah.Allah isteyen herkese versin.Ben 31 yaşındayım.Bu topik başlığıyla biraz alakasızın ama saraçoğlu kürlerinden bahsedildiği için deneyimimi yazmak istedim.Seninle bu konuyu daha önce de konuşmuştuk hatırlarsan...

benim hormon testlerim genelde inişli çıkışlıydı canım kaç tane Dr.a gittim onlarda şaşırdı kaldı
mesela mayıs ayı fsh 10,7 - nisan ayı 5,2 -mart ayı 26 ydı ,LH ve prolaktinde zaten sorun yoktu.Ama en son yaptırmış olduğum asıl önemli test yani AMH testiydi beni yıkan 0.03 :14:
bu sonucu da gördükten sonra tamamen yıkıldım ve alternatif tıp uygulayıp biraz boşlukta beklemeyi tercih ettim eşiminde desteğiyle.O her zaman biraz daha bekleyelim diyordu ve sinir oluyordum ilgilenmiyor diye :31:
her ay Dr.a gitmemin bana bir faydası yoktu sadece hormon testi yapıp bir daha ki ayı bekleyelim deyip gönderiyorlardı çünkü ne hap ne her hangi bir tedavi uygulanmadı bana bugün git yarın gel.Dr.mu değiştirdim o da aynı...
yani sonuç olarak öncelikle adetimin 2.günü incir kürüne başladım 15 gün.daha sonra soğan kürü yaptım adetim gelene kadar ve bu arada saraçoğlundan diğer kürleri getirttim.Hocayla görüştüm o bana umut oldu.o kürlerin yarısında da hamile olduğumu öğrendim kaldı öylece :49:

Merhaba Arkadaşım,
Benim tüm testlerim normal görünüyor.Hatta Prof.Saraçoğlu bile inanamadı.AMH 2,30 dediğimde.Tüp bebek tedavimde yumurtamda vardı.3 tane 1.kalite embriyomda vardı PGT yaptırdım 1 tane sağlıklı geldi oda tutunmadı.Yaştan dolayı yumurta kalitesi bozuluyormuş.Hamilelik olsa bile düşükle sonuçlanıyormuş.Normal yollada hamile kalmıştım ama kalp atışı durduğu için alındı.Ben şimdi soğan kürüne başladım.15 gün yap dedi.Kürler gelincede kullan dedi.Ne göndereceğini bilmiyorum.İnşallah faydası olurda donasyona falan gerek kalmadan bebeğimiz olur.
Sevgilerimle,

Merhaba Arkadaşım,
Benim tüm testlerim normal görünüyor.Hatta Prof.Saraçoğlu bile inanamadı.AMH 2,30 dediğimde.Tüp bebek tedavimde yumurtamda vardı.3 tane 1.kalite embriyomda vardı PGT yaptırdım 1 tane sağlıklı geldi oda tutunmadı.Yaştan dolayı yumurta kalitesi bozuluyormuş.Hamilelik olsa bile düşükle sonuçlanıyormuş.Normal yollada hamile kalmıştım ama kalp atışı durduğu için alındı.Ben şimdi soğan kürüne başladım.15 gün yap dedi.Kürler gelincede kullan dedi.Ne göndereceğini bilmiyorum.İnşallah faydası olurda donasyona falan gerek kalmadan bebeğimiz olur.
Sevgilerimle,

inşallah canım.yumurta kalitesi için en önemli şey incir kür.Saraçoğlunun sana göndereceği kürler içinde yazar zaten görürsün.

Uzun bi aradan sonra butun arkadaslarima selam olsun,

sonunda girebildim foruma arkadaslar dusukten sonra kendimi iyi hissetmedigim icin biraz ara vermistim
birede doktorumdan gelecek olan telefonu bekledim. son durumlar soyle arkadaslar;
beni tekrar tupbebek merkezine sevk ediyorlar ordaki doktorlar karar verceklermis tupbebek icin. son kontrollerimde
rahimin tamamen temizlendigi parca kalmadigi cok saglikli gorundugum soylendi yalniz bende yine kanama basladi.
belimde agriyor hafiften bu kadar kisa sure icinde regl baslarmi hic bilmiyorum. doktoruma soyledim bu aksam icin
randevu verdi tekrar bakilacak. neyseki hayirlisiyla pazartesi turkiye ye gidiyoruz insallah bana iyi gelir. kardesimde
dort gozle bekliyor beni.

duovacim senin kanama ne kadar surmustu dusukten sonra simdi de kafama bu takiliyor. bende turkiye donusu sogan kurune
basliycam belki turkiyede saracoglunu tekrar ararim.

bana doktor dusukten sonra korunun falan demedi uzerinden bir adet donemi gecse iyi olur dedi ama sart degilmis.

iste boyle arkadaslar benden son durumlar boyle

hepinize sevgilerimi yolluyorum :54:

Son düzenleme:

sonunda girebildim foruma arkadaslar dusukten sonra kendimi iyi hissetmedigim icin biraz ara vermistim
birede doktorumdan gelecek olan telefonu bekledim. son durumlar soyle arkadaslar;
beni tekrar tupbebek merkezine sevk ediyorlar ordaki doktorlar karar verceklermis tupbebek icin. son kontrollerimde
rahimin tamamen temizlendigi parca kalmadigi cok saglikli gorundugum soylendi yalniz bende yine kanama basladi.
belimde agriyor hafiften bu kadar kisa sure icinde regl baslarmi hic bilmiyorum. doktoruma soyledim bu aksam icin
randevu verdi tekrar bakilacak. neyseki hayirlisiyla pazartesi turkiye ye gidiyoruz insallah bana iyi gelir. kardesimde

duovacim senin kanama ne kadar surmustu dusukten sonra simdi de kafama bu takiliyor. bende turkiye donusu sogan kurune

bana doktor dusukten sonra korunun falan demedi uzerinden bir adet donemi gecse iyi olur dedi ama sart degilmis.

Hoş geldin canım...

Yaa ben bir tencere kaynatim bile oylebir olmusumki ne duysan okusam aninda görüntü napalim yencek bu nohutlar baska caresi yok ay guleyim mi aglayayi mi bilemedim Allahim bizlerede nasip et sen caresiz koyma kullarini

allah yardımcımız olsun canım napalım elimizden geleni yapıyoruz..yapalım işallah şifa olsun..:49::49:amiiiiiiiiiinnnn

amin canım inşallah.Allah isteyen herkese versin.Ben 31 yaşındayım.Bu topik başlığıyla biraz alakasızın ama saraçoğlu kürlerinden bahsedildiği için deneyimimi yazmak istedim.Seninle bu konuyu daha önce de konuşmuştuk hatırlarsan...

canım benim herkese açık topiğimiz.:16::16: allahım kucağınada al işallah canım..:49::49:.bana gönderdiği ilk kürde soğan aslanpençesi çöretotu yağı ve civanperçemi canım bunları ypıyorum..2,5 ay sonra kürler bitmeden ara dedi..belki o kürlerin içinde incir olabilir..allah şifa versin canım..böyle haberler alınca mutlu oluyoruz umutlanıyoruz..:emir_bebek::emir_bebek:

canım meraba..neden kanaman oluyorki acaba..türkiye ye gelecekmişsin..:46::46:işallah burasıda sana uğurlu gelir canım..istanbulamı geliyorsun..orda iyi bi doktorunda fikrini alırsın canım muayene olursun....herşey gzel olacak işallah..yine kalacaksın hamiş..:49: ne kadar kalcaksın buralarda..ohh memleket havası iyi gelir sana işallah canım..:16::16:

canım meraba..neden kanaman oluyorki acaba..türkiye ye gelecekmişsin..:46::46:işallah burasıda sana uğurlu gelir canım..istanbulamı geliyorsun..orda iyi bi doktorunda fikrini alırsın canım muayene olursun....herşey gzel olacak işallah..yine kalacaksın hamiş..:49: ne kadar kalcaksın buralarda..ohh memleket havası iyi gelir sana işallah canım..:16::16:

Ankaraya geliyorum ummucum. 3 hafta kadar kalicam insallah. valla o kadar cok skinti cektim ki size anlatamam. dusuk bir yandan
ikizlerden tekinin derdi diger yandan. Bunda da var bi hayir diyelim Allahim bilir.

bende anlamadim ki neden basladi tekrar bu kanama. aksam ne diycek bakalim doktor. tupbebegi de hic istemiyorum yukarida
Allah biliyor ya. insallah ona gerek kalmadan hamile kalirim tekrar Allahin izniyle. Turkiyede doktora gidermiyim hic bilmiyorum
bakalim kismet.

bende bi duzeleyim Saracoglunun kurlerine baslamayi cok istiyorum.

sen naptin gittin mi doktora son zamanlarda yumoslar ne alemde?

Hos geldin selcan, canim benim düsük sonrasi iki hafta kanamam devam etmisti doktorda öyle demisti. kanama sonrasi düzenli regl basliyor benim 28 gün sonra regl tekrarladi ve her ay gününde geldi bazilarinda arada lekelenme devam ettigi oluyormus.Türkiye'ye ben gidemiyorum canim benim 2 hafta sonra hastanede muayenem var,Türkiye'ye gitmen senin icin cok iyi olacak,bir süre dinlen aklina cok olumsuz seyler getirme sen sagliklisin cok sürmez dogal hamile olacaksin eminim. ben biliyorsun beklemedeyim yoksa bende kürlerle falan denemeye baslayacaktim.

Hos geldin selcan, canim benim düsük sonrasi iki hafta kanamam devam etmisti doktorda öyle demisti. kanama sonrasi düzenli regl basliyor benim 28 gün sonra regl tekrarladi ve her ay gününde geldi bazilarinda arada lekelenme devam ettigi oluyormus.Türkiye'ye ben gidemiyorum canim benim 2 hafta sonra hastanede muayenem var,Türkiye'ye gitmen senin icin cok iyi olacak,bir süre dinlen aklina cok olumsuz seyler getirme sen sagliklisin cok sürmez dogal hamile olacaksin eminim. ben biliyorsun beklemedeyim yoksa bende kürlerle falan denemeye baslayacaktim.

ay canim ya icime su serptin valla. benimde dusuk olali cuma gunu 2 hafta olacak. nasil rahatladim yazdiklarini okuyunca bilemezsin
cok sagol canim ya:48:

seninde insallah biran once tedavin baslar ve fazla surmeden hayirlisiyla biter. sende kurlere baslayabilirsin. Allah sifani en kisa
zamanda versin kuzum.

Ankaraya geliyorum ummucum. 3 hafta kadar kalicam insallah. valla o kadar cok skinti cektim ki size anlatamam. dusuk bir yandan
ikizlerden tekinin derdi diger yandan. Bunda da var bi hayir diyelim Allahim bilir.

bende anlamadim ki neden basladi tekrar bu kanama. aksam ne diycek bakalim doktor. tupbebegi de hic istemiyorum yukarida
Allah biliyor ya. insallah ona gerek kalmadan hamile kalirim tekrar Allahin izniyle. Turkiyede doktora gidermiyim hic bilmiyorum
bakalim kismet.

bende bi duzeleyim Saracoglunun kurlerine baslamayi cok istiyorum.

sen naptin gittin mi doktora son zamanlarda yumoslar ne alemde?

işallah canım tüpe gerek kalmadan doğal kalırsın.:49:.yaparsın saraçoğlunun kürlerini canım..senin değerlerin güzel canım tekrar gelecek işallah meleğin...:49:bende temmuz ayı öyle bi kadın doğumcuya gittim hormonlarıma baktırdım canım smear aldırcaktım ama kısmet olmadı..fshde hafif yükselmiş 10 olmuştu..ama bu ay sıcaklık hissettimiyorum vucudumda tekrar normale döndü sanırım..doktor bana klomen vermişti ..ama ben bu ay yumurtlamadım gibi hissediyorum..kasklarımda hiç bişey hissetmedim..bide niğdedeyim canım eşim döndü..adet olucam bi iki güne..eylüle kadar artık öyle bi şansım olmayacak..ama napalım olsun...sonu güzel olsun işallah..bahçeciye gitmek istiyorum eşim işlerini ayarlarsa bi gün gidip gelelim diyorum canım..kızkardein düğünü var biliosun bu ayın sonunda..biraz koşturmamız var..bu arada kürleri yapıyorum..:54:

işallah canım tüpe gerek kalmadan doğal kalırsın.:49:.yaparsın saraçoğlunun kürlerini canım..senin değerlerin güzel canım tekrar gelecek işallah meleğin...:49:bende temmuz ayı öyle bi kadın doğumcuya gittim hormonlarıma baktırdım canım smear aldırcaktım ama kısmet olmadı..fshde hafif yükselmiş 10 olmuştu..ama bu ay sıcaklık hissettimiyorum vucudumda tekrar normale döndü sanırım..doktor bana klomen vermişti ..ama ben bu ay yumurtlamadım gibi hissediyorum..kasklarımda hiç bişey hissetmedim..bide niğdedeyim canım eşim döndü..adet olucam bi iki güne..eylüle kadar artık öyle bi şansım olmayacak..ama napalım olsun...sonu güzel olsun işallah..bahçeciye gitmek istiyorum eşim işlerini ayarlarsa bi gün gidip gelelim diyorum canım..kızkardein düğünü var biliosun bu ayın sonunda..biraz koşturmamız var..bu arada kürleri yapıyorum..:54:

insallah canim insallah birtek ben degil hic birimiz daha fazla beklemeden hayirlisiyla hamile kaliriz Allahin izniyle.

kizkardesinin dugunude hayirli ugurlu olsun sana da iyi gelir bu tur kosusturmalar hic degilse kafan dagilir.

eylule kalmasi belkide daha iyi olur kurler etkisini gosterir o zamana kadar.

Ben bu foruma ilk defa bugün katılıyorum. 43 yaşımı dolmak üzere. 40 yaşından beri bebek deniyorum. 41 yaşına kadar 1 yıl hamile kalamadım, sonunda yapılan tetkikler neticesinde haşimoto hastası olduğum ortaya çıktı ve o tedavi edildikten sonra kendiliğimden hamile kalmaya başladım. 41 yaşından itibaren 5 kere kendiliğimden hamile kaldım: 1. Boş Gebelik, düştü 2. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 3. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 4. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 5. Kalbi attı, düştü, kürtaj materyali incelendi ve kromozom bozukluğu olmadığı ortaya çıktı (46XX). Genetik olarak ciddi pıhtılaşma sorunum yok. Rahim incelendi, histeroskopiyle polipler temizlendi, miyomlar dış duvarda olduğundan sorun değillermiş, yani rahmimde sorun yok. Buna rağmen 5 gebeliğimde de clexane 0,4 pıhtılaşma iğnesi ve aspirin kullandım ama düşüklere engel olamadım. En son olarak doktorların yorumları, 5 gebeliğimde de kilomun 125 kg civarında olması sebebiyle, kilo probleminin düşüklere sebep olabileceği yönündeydi. Ben de en sonunda bebek için kilo vermeye karar verdim ve son 8 ayda 95 kg a düştüm. Bu 3 yıllık süreçte her ünvanda değişik bir sürü doktora gittim ve düşük sebeplerini araştırdım ve yaşım geçmekte olduğundan tüp bebek merkezlerini araştırdım. Çalıştığım yere yakın olduğu için, 3 yıllık süreçte, Özel Ege Tüp Bebek merkezinde görevli Dr. Kaan Bozkurt'a her hamileliğimi gösterip danıştım ama kendiliğimden hamile kaldığımdan, yani tüp bebek işlemi olmadığı için kendisine düzenli olarak devam etmedim. 3 yıllık sıkıntılı süreçte ve onca hekim arasında bilimsel açıklamaları ve teşhisleri en doğru olan doktor her zaman Dr. Kaan Bozkurt oldu. Dr. Kaan Bozkurt'un bebekleri ultrasonda inceledikten sonra yaptığı yorumlar, tahlil yorumları ve kişiye özel teşhisleri kesinlikle hep çok isabetliydi. Dr. Kaan Bozkurt şu anda İrenbe Tüp Bebek merkezinde görev yapmaktadır, ben kendisinin peşinden oraya da gittim ve kendisine tedavi olmak istediğimi ilettim, bundan sonra kesinlikle de başka doktor değiştirmeyi düşünmüyorum. Yaşıma rağmen neyseki yumurtalık rezervlerim iyiymiş, ben aslında hemen tüp bebek istiyorum ama ilaç ve aşılamada deneyelim diye karar aldık en son. Ben şahsen doktor seçiminde doktorun bilgisine çok önem veriyorum. Dr. Kaan Bozkurt'u İzmir'de yaşayan anne adaylarına kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi bir sonraki adetimi beklemekteyim, sonra tedaviye başlayacağız hemen, aşamalarını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Sevgi ve sayglarımla,

Sinem, aramıza hoşgeldin. Yaşıtız ve ben de haşimato hastasıyım, 8 senedir ilaç kullanıyorum. 13 yıldır bebek sahibi olmak için çabalıyorum. Tüp bebek yöntemiyle 1 boş gebelik, 1 de 7. haftada kalp atışı duran gebeliğim oldu. Onca yıl uğraştan sonra 4 yıl önce kendiliğinden olan gebeliğim de 7. haftada aynı şekilde kalp atışı durduğu için sonlandı. Senin kendiliğinden gebe kalıyor olman çok güzel. 3 ay önce de myom ameliyatı oldum, gebeliğe, tutunmaya engel olabileceği ve düşüğe neden olabileceği söylendiği için ameliyata karar verdim. Sayısız tedavilerim nedeniyle 35 yaşımdan bu yana rezerv sorunu yaşıyorum belki de son demlerimdir. Pıhtılaşma ile ilgili MTHFR 677 heterozigot ve iki mutasyonum daha var. Haşimatodan dolayımıdır bilmiyorum ama kilo sorunum da var. Zaman zaman sıkı diyetler yaptım, çok zor verdiğim kiloları çok kolay aldım. Bizim grup inanılma zor kilo verebilen bir grup, seni de tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin. Diyetisyen gözetiminde mi diyet yaptın, nasıl bir diyet uyguladın?
Umarım hepimiz başarılı oluruz.

Senden haber almak ne güzel:)

Çarçabuk toparlanıp yeniden hamile kalırsın inşallah :)

insallah canim insallah birtek ben degil hic birimiz daha fazla beklemeden hayirlisiyla hamile kaliriz Allahin izniyle.

kizkardesinin dugunude hayirli ugurlu olsun sana da iyi gelir bu tur kosusturmalar hic degilse kafan dagilir.

eylule kalmasi belkide daha iyi olur kurler etkisini gosterir o zamana kadar.

ahh canım ne kadar yoğun olsamda aklımda çıkmıyor..ahh bi aklımızdan atabilsek şööyle ne güzel olacak..işllah canım pıtır pıtır hepimiz hamiş kalırız..:49::49:

Back