- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.961
Sinem, aramıza hoşgeldin. Yaşıtız ve ben de haşimato hastasıyım, 8 senedir ilaç kullanıyorum. 13 yıldır bebek sahibi olmak için çabalıyorum. Tüp bebek yöntemiyle 1 boş gebelik, 1 de 7. haftada kalp atışı duran gebeliğim oldu. Onca yıl uğraştan sonra 4 yıl önce kendiliğinden olan gebeliğim de 7. haftada aynı şekilde kalp atışı durduğu için sonlandı. Senin kendiliğinden gebe kalıyor olman çok güzel. 3 ay önce de myom ameliyatı oldum, gebeliğe, tutunmaya engel olabileceği ve düşüğe neden olabileceği söylendiği için ameliyata karar verdim. Sayısız tedavilerim nedeniyle 35 yaşımdan bu yana rezerv sorunu yaşıyorum belki de son demlerimdir. Pıhtılaşma ile ilgili MTHFR 677 heterozigot ve iki mutasyonum daha var. Haşimatodan dolayımıdır bilmiyorum ama kilo sorunum da var. Zaman zaman sıkı diyetler yaptım, çok zor verdiğim kiloları çok kolay aldım. Bizim grup inanılma zor kilo verebilen bir grup, seni de tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin. Diyetisyen gözetiminde mi diyet yaptın, nasıl bir diyet uyguladın?
Umarım hepimiz başarılı oluruz.
Senden haber almak ne güzel:)
Çarçabuk toparlanıp yeniden hamile kalırsın inşallah :)
ahh canım ne kadar yoğun olsamda aklımda çıkmıyor..ahh bi aklımızdan atabilsek şööyle ne güzel olacak..işllah canım pıtır pıtır hepimiz hamiş kalırız..
canım topikdaşlarım , sevgili kader ortaklarımm, topiğimizin gülleri...
herkeşlere merhabaaaa
Allahıma binlerce kez şükürler olsun diyerek başlıyorum.
bugüne kadar sizi yalnız bıraktığım için kusuruma bakmayın...
artık elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım.
bugün sizlere 7 + 1 günlük hamile breezey olarak yazıyorum.
Çok şükür bebeğimizin daha doğrusu bızdığımın kalp atışlarını da gördüm ve duydum... 10,5 mm lik minnak kendisini de gördüm.
tıpkı ben
Rabbim bebek sahibi olmak için çabalayan dileyen herkese en kısa zamanda sağlıkla huzurla hamile kalmayı nasip etsin.
Bebeklerinin doğumunu bekleyen , göbüşlerinde onları büyüten herkeslere de sağlıklı huzurlu hamilelikler doğumlar nasip etsin.
Rabbim mucizesini isteyen dileyen dua eden kim varsa herkese nasip etsin.
ben ve bızdığım , bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
hep iyi haberlerimizi mutluluk haberlerimiz paylaşalım birbirimizle...
ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim.
bütün dertler bütün sorunlar önemsiz kalır , yeter ki Rabbim tamamdır desin,vaktidir olsun desin.
hepinizi kocaman kucaklıyorum ve öpüyorum...:44:
ayyy pardon kucaklıyoruz ve öpüyoruz
Nasılsın ?
Hamileliğini tekrar kutluyorum arkadaşım.Bende Tüp bebekte başarı olmadıya doğal yollardan deneyeceğim ilaçsız:)
Prof.Saraçoğlu ile görüştüm.Soğan kürünün 4. günündeyim bitincede onun gönderdiği kürleri yapacağım.Senin özel olarak uyguladığın bir şey oldu mu canım ? Önerilerine açığım:))))
Sevgilerimle,
masallah sana ve kuzucuguna canim benim. nasil guzel bi haber bu. Allahim hayirlisiyla sonuna erdirsin insallah.
bu son zamanlarda aldigim en guzel haber. cok mutluyum coookkkkkk
daha cok guzel haberlerini alicaz insallah bizim cicegi burnunda hamisimiz canim arkadasim
seni kocaman kocaman opuyorum pardon sizi
canım topikdaşlarım , sevgili kader ortaklarımm, topiğimizin gülleri...
herkeşlere merhabaaaa
Allahıma binlerce kez şükürler olsun diyerek başlıyorum.
bugüne kadar sizi yalnız bıraktığım için kusuruma bakmayın...
artık elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım.
bugün sizlere 7 + 1 günlük hamile breezey olarak yazıyorum.
Çok şükür bebeğimizin daha doğrusu bızdığımın kalp atışlarını da gördüm ve duydum... 10,5 mm lik minnak kendisini de gördüm.
tıpkı ben
Rabbim bebek sahibi olmak için çabalayan dileyen herkese en kısa zamanda sağlıkla huzurla hamile kalmayı nasip etsin.
Bebeklerinin doğumunu bekleyen , göbüşlerinde onları büyüten herkeslere de sağlıklı huzurlu hamilelikler doğumlar nasip etsin.
Rabbim mucizesini isteyen dileyen dua eden kim varsa herkese nasip etsin.
ben ve bızdığım , bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
hep iyi haberlerimizi mutluluk haberlerimiz paylaşalım birbirimizle...
ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim.
bütün dertler bütün sorunlar önemsiz kalır , yeter ki Rabbim tamamdır desin,vaktidir olsun desin.
hepinizi kocaman kucaklıyorum ve öpüyorum...:44:
ayyy pardon kucaklıyoruz ve öpüyoruz
Ben 43 yaşındayım 1 yıldır evliyim ve çocuk yapmaya çalışıyorum.... bu sorunu yaşayıncaya kadar da bu sitenin varlığından bile bi haberdim :)) Neyse tüp bebek bölümünün muhtelif forumlarını okurken 1 ay kadar önce bu topiği görüp - takip ediyordum. Bu sürede de üye olmayı yorum yazmayı falan hiç düşünmemiştim. Sadece yazılanları okuyor - güzel haberleri görünce mutlu oluyor - umut etmeye devam ediyordum.
Birde genel olarak hemen hemen neredeyse üyelerin önemli bir bölümünün sorunu yaşarken forumu sıkı sıkı kullanmaları - ancak hamile kalıp bu haberi verdikten sonra bi daha bu platformda olmamaları çok dikkatimi çekmişti.
Bu topikde de breezey sanki topiği götüren kişi gibi gelmişti bana okuduklarımdan - en azından moral - motivasyon - haber alma verme breezey de gibiydi. Yada ne bileyim ben böyle hissettim onun yazdıkları daha bi aklımda kalmıştı. Hamilelik haberini okuduğumda da tabiki çok sevinmiştim...
Sonra artık topikde olamayacağını söylediğinde kendimi bir tuhaf hissettim.... şaşırdım... tabi anlayışla da karşılamaya çalıştım ... nede olsa bu platformda genelde olumsuz konulardan bahsediliyor ve insan ister istemez etkileniyor - hamileliğinde böyle bir etkiye maruz kalmak istemiyor olmasını anlamaya çalıştım.... ancak yinede kendi adıma sanki o yazmayınca bişey eksik kalacakmış gibi gelmişti. şimdi bu mesajı görünce çok sevindim... breezey sen çok girme -buradaki şeyleri de çok okuma ama arada bir yaz olur mu :))
Bebeğinin kalp atışını duymana ve haber vermene çok sevindim. Umarın sorunsuz bir hamilelik geçirir ve kuzucuğunu sağlıkla kucağına alırsın....
Bu mesajını görünce benimde üye olup 2 satır yazasım geldi....
Duygularımıza katkıların için ayrıca teşekkür ediyorum...
Selam kizlar
Herkesin gecmis bayrami.kutlu.olsun inşallah bir dahaki bayrama herkes hamis olsun.
Ben bugun test sonuclarimdan bazilarinin sonuclarinin degerlendirmesi hakkinda erbil beyden telefon aldim.malesef insulin direnci cikti ve ilaca basladik.ayrica yuksek olan tiroid antikorum.icinde selenyum basladik bakalim.
selcankerem işallah canım stres yokda işte kafadanda atamıyo insan..
canım işallah kanamda yakında kesilir ve normal döngüye dönersin canım...senin canın sağolsun ..
sen memlekete gel herşey güzel olacak..
duoava canım sen nasılsın neler yapıyosun..
Evet aynen dedigin gibi soyledi dr da bebegin tutunmasina engelmis ama bunu caoadaki dr uma ssordugumda hicbir etkisi yok demisti oglumada 2. Denememde hamile kaldım ne diyelim hayirlisi bakalim.he unutmadan selenyum bu antikorun savasini durdurmak.icin etkiliymis kullanmani tavsiye ederimSinem, ben de hamileliklerimin birinde kan sulandırıcı ve aspirin kullandım ama devam etmedi ama benim myomum uzun yıllardır varmış ve bunu onca tedavimde hiç bir dr. görmedi yada önemsemedi. Belki de yıllarca sorunum sadece myomdu, geçen yıllarıma çok üzülüyorum. Şimdi de rezerv sıkıntım, işleri iyice zorlaştırıyor. Ben de hiç bir zaman zayıf olmadım, bekarlığımda 60'lı kilolardaydım, evlendikten sonra doğum kontrol hapı, üstüne bebek tedavileri derken 25 kg. kadar aldım. Şu an 166 boy ve 88 kilodayım. Ben de hep bebek olmayışını kiloma bağladım. Düşüklerden sonra sebep bulunamayınca bizde genetik test yaptırdık hepsi de normal çıktı, eşimle benimde kromozom analizimiz normal çıktı. Ben artık kısmet diyorum, olacaksa da olmayacaksa da bizim dışımızda gelişiyor. Rezervinin iyi durumda olması, kendiliğinden hamile olabilmen çok güzel. Umarım en kısa zamanda tedavisiz hamile kalırsın.
Miranda, troid değerlerim normal antikorlar için tıbbın bir çaresi yok. Selenyum bu konuda kesinlik kazanmamış, bir dönem kullandım, yeniden kullanmayı düşünüyorum. Endokrincim antikorların daima inişli çıkışlı olacağını söylemişti. Çok ödemim oluyor, çabuk kilo alıyorım, zor veriyorum. Ayrıca, antikorlar embriyoyu yabancı hissedip tutunmasına engel oluyormuş. Düşüklerimin sebebi bulunamayınca, suçlunun antikor olduğu söylendi.
breezey, hoşgeldin hamileliğinin iyi gitmesine sevindim.
Selcan, sana da geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.
Tutku, küre hangi gün başladın, kaç gün sürecek? Bol şans.
Alisalis, nerelerdesin?
Wannabemumy, hamileliğin nasıl gidiyor artık bizi unuttun.
Canim.sagolasin benim.tsh t3 t4 hep normal sadece antikorun biri yuksek selenyumla destek verecegiz bakalim.canım çok geçmiş olsun işallah şifa olsun canım..benimde troid hafiften yüksek ama ben daha antikorlara baktırmadım..bende homozigotum canım..benim ciddi sanırım pıhtılaşma sorunu mthfr1298 homozigot canım..şimdilik günlük coraspirin içiyorum..içmediğim zamandada limon suyu içmeye çalışıyorum..3.tüp transferimde doktor bana sadece 0,3 lük fraksparine verdi..coraspirin yok..onada transferden bir gün sonra başlatıldı..sence bu geç değilmi..dozda az gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?