- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.721
5.gün 5 gün boyunca dedi canım..günde 2 tane..birde infolik verdi..adet bitincede smaer vercem..fsh 7 lerdeydi..yani aslından ilk fs 12 lerdeydi biosteron dhea arginmax kullanmıştım tüp doktorum ocak ayında vermişti..7 lerdeydi haziran ayına kadar..ama bu ay yükselmiş..prolaktinde 14 olmuş yüksek değil ama oda 8 di mesela..soğan kürü iyi gelmedimi dersin..bugün biosteron dhea tekrar aldım içice..soğan bitti..aslanpençesine başlanıyr..
ayy bulantısıda başlamış..allah tamamına erdirsin canım benim kucağın dolsun işallah..
selcan kuzumda dilnemsin..mucizeler hiç belli olmaz..
canım benim ela arkadaş 43 yaşındaymış ya..lejena ve detide 43 ler yaa.o bağlamda canım..
bence kürlerde sana iyi gelmeyen bir şey var yada aslan pençesine başlayınca sorun geçecek.:44:
prolaktinin 27 ye kadar yolu var , takma kafana.. ama incir kürü , yükselen prolaktin için sakıncalı , aklında olsun.
kuru incir bol süt yapıcılığı yüzünden , prolaktini de arttırıyor.
soğan kürünü yaparken neler yaşadın , ilk günlerde akıntın oldu mu ? de bakim bi
bak bu arada tüp yada normal demeden
puffyim
lejena
deti
bi de ben
selcanımdan kesin haber bekliyoruz
şu an bu kadarız değil mi ?:44:
canlı selam duova..nasılsın canım...
elfje nasıl gidiyor tedavin opun oldumu..transfer ne zaman canım..
hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Selam canim,iyiyim bende sayfa bayagi ilerlemis onu okuyordum. girmedim ögleden sonra haberler sendeaz kaldi ummu sendende haber almaya hamile haberleri teker teker gelmeye basladi.
canli selam selcan nasilsin?
selam ummu,doktora gîttigin icin iyi yapmissin.en azindan son durumu ögrenmis oldun.FSH cok yüksek degil topiklerde okudugum kadariyla ,dahada yüksek olup hamile olanlar var ilac vermis sana ilaclari kürlerle beraber icmende sorun yok sanirim.doktora söyleseydin kullandigin kürü ne derdi acaba baskentemi gittin doktora canim.
selam duova butun arkadaslarima selam,
ben dune gore biraz daha iyiyim. dun cok ama cok kotuydum kelimeler yetmez anlatmaya. gece ruyamda dusuk yapiyordum. dusukten cok korkuyorum o yuzden galiba. bugun biraz sakin kafayla dusundum
demekki boyle olmasi gerekiyormus dedim kendi kendime. zaten en basindan sorunlu basladi hamilelik adet oluyorum derken hamile oldugumu ogrendim sonra bicak gibi saplanan kasik sancilari arkasina kanamalar lekeler feci bel agrisi.
yalniz benim icimde bu bebegin normalinden kucuk olma olasiligi yani 7.5 haftalik degilde 6.5 falan gibi. internette arastirdim
benim gibi olanlar var kiminin 1 hafta sonra hamileligi devam ediyor kiminin ya dusukle ya kurtajla sonuclaniyor.
icimde kucuk bi umutla bekliyorum hernekadar doktor umutlanma desede.
deticim ayni seyleri bende yasiyorum sen yine kalp atisini duymussun bende o da yok. doktor kese cok iyi dedi cok guzel bi sekilde
rahime yerlesmis gel gorki kalp atisi yok. 1 hafta sure verdi. henuz ne bi kanama ne sancim var. egerki bebek gelismezse vede
dusuk olmazsa bana kurtaj gorunuyor.
arkadaslar moralim cok bozuk oldugu icin fazla girmiyorum girsem bile okuyup cikiyorum. lutfen kusuruma bakmayin.
hepinizi kocaman kucakliyor sevgilerimi yolluyorum. lutfen dualariniz eksik etmeyin.
selcan canım moraliniz yüksek tut..işallah mucizen devam eder..bi bakmışın kalp atışı var belli olmaz..çok duyoruz böyle şeyleri..diyelimki olmadı..yinde hamile kalmış olman çok büyük umut verici bir durum..
birde arkadaşlar hamile kalınca dikkat edin kendinize bişey olmaz demeyin dinlenin bol bol..inanki bizim yaşlarda hamilelikler biraz böyle riskli geçiyor..tekarar herkesin hepimizn teker teker mucilerini allahım yaşatsın amin..
ben dune gore biraz daha iyiyim. dun cok ama cok kotuydum kelimeler yetmez anlatmaya. gece ruyamda dusuk yapiyordum. dusukten cok korkuyorum o yuzden galiba. bugun biraz sakin kafayla dusundum
demekki boyle olmasi gerekiyormus dedim kendi kendime. zaten en basindan sorunlu basladi hamilelik adet oluyorum derken hamile oldugumu ogrendim sonra bicak gibi saplanan kasik sancilari arkasina kanamalar lekeler feci bel agrisi.
yalniz benim icimde bu bebegin normalinden kucuk olma olasiligi yani 7.5 haftalik degilde 6.5 falan gibi. internette arastirdim
benim gibi olanlar var kiminin 1 hafta sonra hamileligi devam ediyor kiminin ya dusukle ya kurtajla sonuclaniyor.
deticim ayni seyleri bende yasiyorum sen yine kalp atisini duymussun bende o da yok. doktor kese cok iyi dedi cok guzel bi sekilde
rahime yerlesmis gel gorki kalp atisi yok. 1 hafta sure verdi. henuz ne bi kanama ne sancim var. egerki bebek gelismezse vede
arkadaslar moralim cok bozuk oldugu icin fazla girmiyorum girsem bile okuyup cikiyorum. lutfen kusuruma bakmayin.
hepinizi kocaman kucakliyor sevgilerimi yolluyorum. lutfen dualariniz eksik etmeyin.
sevgili Ela ,
nerdesin , hangi şehirdesin , sormamın mahzuru yoksa tabii...
mikro enjeksiyon zaten döllenmeyi garantiye alan bir yöntem.:44:
sorun sadece embriyonun kalitesinde yaşanıyor. ya ilerlemiyor ya gelişmiyor.
nasıl bir tedavi uyguladılar bilmiyorum.
sorun olarak aynı zamanda rezerv azlığı da mı yaşıyorsun , tüp bebek tedavisi için 3 yumurta eğer mini protokol uygulanmadıysa çok az .
mini protokol, genelde yüksek fsh ve rezerv azlığı yaşayanlara uygulanıyor.
doktorların dedikleri her zaman doğru çıkmıyor canım. ne yazık ki böyle...
bu yüzden önce inanmakla başla...kendine inan...
kendinle ilgili tüm değerleri öğren ve kendine inan.
bek benim yaşım yüzünden , normal yolla hamile kalamazsın dediler.
hormon değerlerim fena olmadığı halde.
tüp bebek tedavisi gördüm 1 kez, ama başarılı olamadı.
o zamandan beri yaşadıklarımı , diğer topik arkadaşlarım çok iyi biliyor.
Ama şu an Allahıma binlerce şükürler olsun , doğal yoldan hamileyim.
tamam daha çok yeni ama hamileyimmm..
Rabbim sen ve tüm dileyenlerin dileklerini kabul etsin , kucaklarını boş bırakmasın , evlat hasretiyle sınamasın arkadaşım.
bence kürlerde sana iyi gelmeyen bir şey var yada aslan pençesine başlayınca sorun geçecek.:44:
prolaktinin 27 ye kadar yolu var , takma kafana.. ama incir kürü , yükselen prolaktin için sakıncalı , aklında olsun.
kuru incir bol süt yapıcılığı yüzünden , prolaktini de arttırıyor.
soğan kürünü yaparken neler yaşadın , ilk günlerde akıntın oldu mu ? de bakim bi
bak bu arada tüp yada normal demeden
puffyim
lejena
deti
bi de ben
selcanımdan kesin haber bekliyoruz
şu an bu kadarız değil mi ?:44:
Alındım bak beni unutmuşsunnnn.Olmaz diyemi düşünüyorsun :)))))) 29 Temmuz test günüm şu anda hiç bir şey hissetmiyorum.Korku sardı iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?