kizlarrrrrrrrrrrrrrr. hepinizi cok seviyom. ne güzel destek yazilari yatdiniz. yahu benim de kocamin dilinde. ben biliyorum kalbinden cok farklisi geciyor. kendini olumsuzluga alistiriyor ki yeniden hayal kirikligi yasamasin diye. zaten 3 kez ümitlenip yerle bir oldu. sanirim güclü görünmesine ragmen aslinda cok zayif bu cocuk konusunda. mesela biz gelecekte cocuk olsa nasil olur hayali kuramayiz konusamayiz hemen kötü olur. sanki bu olayi topragin en altina gömüp duymak istemiyor acisi yeniden gün yüzüne cikmasin diye. kiyamam ben ona. Yüce Rabbim insallah nasip eder ona bir bebek vermemi. bunu gercekten hak ediyor ve eminim ki cok iyi bir baba da olacaktir. insallah Allah dualarimizi duyar ve bizleri de annelik mertebesine eristirir.
bugün ofisteki son gününm sonra 4 hafta tatil yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
o kocancına bi benden bahseder misin sen artık
olumsuz duygularını kendine saklasın , olumlu ve seni pozitif besleyecek şeylerle gelsin sana...
sadece kendileri endişelenmiyor , üzülmüyor ...
etrafta pusetlerinde bebekleri , hamile kadınları , bebeğini sevenleri gördükçe biz neler hissediyoruz.
destek olacak sana hope kuzum des-tek...
ve emin ol , sen de evlat sahibi olacak ve geçen o yılların aklına geldikçe "ha hayyyyyyyyyyyt " diyeceksin.
öpüyolum senii tamam mı
Kızlarrr
Bugün 9. günüm idrar testi yapacaktım ya hani.Sabah erkenden heyecanla kalktım yaptım.Ama hiç çizgi yok test geçersiz çıktı.:))))))
Allahım vardır bunda da bir hayır dedim artık.2 tane almıştımya yarın sabah tekrar yapacağım.:)))))))))
sevgili tutku,
idrar testi ne çıkarsa çıksın üzülmek yok...
kan testi için de geçerli bu...
hayırlısı dedik , hayırlısı olsun o zaman.
lütfen sonuç eğer istemediğimiz bir şey çıkarsa , üzül ama az üzül tamam mı...
RABBİM BİTTİ DEMEDEN , İSTEMEYE , MÜCADELE ETMEYE HATTA DİRENMEYE DEVAM
Agustos'da gene bir tup bebek macerasina baslayacagim... Korkuyorum hala okadar deneyime ragmen. Resmen dogaya karsi mucadele verir gibi hissediyorum. Cevre'den ve genel istatistiksel verilerden hep soylenen az sansimiz oldugu kirkdan sonra. Bu ister istemez kafasina isliyor insanin. Ama ote yonden 46 yasinda Halle Berry hamile olabiliyor mesela. 48 bile duydum ben. Kendi kendime moral verdim gitti bile simdi.
tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
ben de sana destek olabilir miyim bilmem ama kısaca kendimden bahsedeyim.
Tamam bir Hale Berry değilim
42 yaşındayım.
mart ayında ilk tüp bebek tedavimi oldum ve ne yazık ki nisanda negatif sonuçlandı.
ve bugün...
4+2 günlük hamileyim.çok yeni..
ama ne biliyor musun ?
doğal yoldan hamile kaldım ben...
şansın bol olsun arkadaşım...
merhaba artemis. gönlünü ferah tut. biz hepimiz burada 40 yasindan sonra ayni mücadeleyi vermeye calisiyoruz. doktorlara baksan bizden gecmis ama kulak asmamayi ögrendik zamanla.
Halle Berry örnegini vermissin. bilemezssin arka planini. ben Almanya'dayim burada mesela yumurta dondurmak var. TR'de sadece embriyo. belki cok erken dönemlerde dondurdu kaliteli yumilerini ve simdi buzluktan cikartiyor. kimbilir. belki de donasyon yumurta ile hamile kaliyor. hepsi derin mevzular. sana denemende bol basarilar dilerim. olmayacak sey degil. bizim topigimizin iki gülü tedavisiz hamile. Yüce Rabbim hayirlisi ile sana da bir evlat bahsetsin insallah. sevgilerle
hope um kuzum , şimdi belki " sana söylemek kolay " diyeceksin ama daha önümde çok yolum var ...
kendine inanmaya , Rabbimize inanmaya , sabırla ve dua ile istemeye deavam et kuzum , tamam mı
o bebek , biz neredeysek oraya gelecek...sadece sabır