• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlarrr
Bugün 9. günüm idrar testi yapacaktım ya hani.Sabah erkenden heyecanla kalktım yaptım.Ama hiç çizgi yok test geçersiz çıktı.:))))))
Allahım vardır bunda da bir hayır dedim artık.2 tane almıştımya yarın sabah tekrar yapacağım.:)))))))))

Canim ne kadar cok seviyorsun! Allahim ikinizi ayirmasin mutlulugunuzun devami olarak bir bebis nasip etsin! Allahim hayatinizi mutlu etsin! Insallah sen anne:emir_bebek: o da baba :emir_bebek:olur insallah! optum canim!!!!

amin canim hepimize. :54:
Kızlarrr
Bugün 9. günüm idrar testi yapacaktım ya hani.Sabah erkenden heyecanla kalktım yaptım.Ama hiç çizgi yok test geçersiz çıktı.:))))))
Allahım vardır bunda da bir hayır dedim artık.2 tane almıştımya yarın sabah tekrar yapacağım.:)))))))))

alemsin tutku bunda da bir hayir vardir. sabah cisi de bosa gitti desene. Allahim sana iyi haberler vermeyi nasip eylesin. yanliz bu arada 9.gün biraz erken degil mi. bak sonra üzme kendini sakin emi. öpüyorum :54:

Agustos'da gene bir tup bebek macerasina baslayacagim... Korkuyorum hala okadar deneyime ragmen. Resmen dogaya karsi mucadele verir gibi hissediyorum. Cevre'den ve genel istatistiksel verilerden hep soylenen az sansimiz oldugu kirkdan sonra. Bu ister istemez kafasina isliyor insanin. Ama ote yonden 46 yasinda Halle Berry hamile olabiliyor mesela. 48 bile duydum ben. Kendi kendime moral verdim gitti bile simdi.

ben o doktorların var yaaaaa:47:

neysee iştee:53:

Bak iste. Bende o doktorlara inanmakta gucluk cekiyorum. Iyi olani hasta ediyorlar sanki. Benimde en son denememde gayet iyi olan embriyolar transferden birgun once gittiler serum verdiler. Vucudum reaksiyon gosterdi ilaca ve 3 gun gece gunduz sitma gibi yattim. Malesef bizim transferde havaya gitti. Sirf doktor zamanlama hatasi iste. Habire doktor degistiriyorum simdiye dej begendigim birisi cikmadi. Zaten zaman sonderece kisitli onuda boyle sacma sapan doktorlarla harciyoruz gibimi geliyor. Esimin spermleri yavas olmasa belki kendinden hamile kalabilirdim ama orda bir iyilesme olmazsa yapacak ne kaliyor.

Kızlarrr

Canim insallah hayirlisidir...Insallah iki cizgi cikar...Insallah hadi sirayla Sukur hamilelyim diyen haberler verelim.

Artemizanka bu sefer haiyli ugurlu olsun! onemlisi vaz gecmemen sonuc alirsin insallah! Insallah hamile kalip, sukur hamileyim diyen yazini okuyacagiz.

Hepinize Allahim yardimciniz olsun!

ummucum nasilsin? insallah iyi olacak

amin canim hepimize. :54:

alemsin tutku bunda da bir hayir vardir. sabah cisi de bosa gitti desene. Allahim sana iyi haberler vermeyi nasip eylesin. yanliz bu arada 9.gün biraz erken degil mi. bak sonra üzme kendini sakin emi. öpüyorum :54:

Canım merak işte ya:) Çıkmama olasılığı çok yüksek bildiğim için üzülmeyeceğim söz. Ama pozitif çıkarsa erkenden sevineceğim işte.:))))))))))))

Sevgilerrrr....

Agustos'da gene bir tup bebek macerasina baslayacagim... Korkuyorum hala okadar deneyime ragmen. Resmen dogaya karsi mucadele verir gibi hissediyorum. Cevre'den ve genel istatistiksel verilerden hep soylenen az sansimiz oldugu kirkdan sonra. Bu ister istemez kafasina isliyor insanin. Ama ote yonden 46 yasinda Halle Berry hamile olabiliyor mesela. 48 bile duydum ben. Kendi kendime moral verdim gitti bile simdi.

merhaba artemis. gönlünü ferah tut. biz hepimiz burada 40 yasindan sonra ayni mücadeleyi vermeye calisiyoruz. doktorlara baksan bizden gecmis ama kulak asmamayi ögrendik zamanla.

Halle Berry örnegini vermissin. bilemezssin arka planini. ben Almanya'dayim burada mesela yumurta dondurmak var. TR'de sadece embriyo. belki cok erken dönemlerde dondurdu kaliteli yumilerini ve simdi buzluktan cikartiyor. kimbilir. belki de donasyon yumurta ile hamile kaliyor. hepsi derin mevzular. sana denemende bol basarilar dilerim. olmayacak sey degil. bizim topigimizin iki gülü tedavisiz hamile. Yüce Rabbim hayirlisi ile sana da bir evlat bahsetsin insallah. sevgilerle

öncelikle hepinize hayirli aksamlar dilerim arkadaslar,
ben de 40`dan sonra anne olmaya calisan bir adayim... Sali 23.07.günü hepinizin dedigi gibi yumoslar toplandi daha dogrusu 3 tane olan yumosun sayisi 2 düstü ama sadece bir tane elde edilebildi :( dün olumsuz haber aldigimda icimde olmayacak diye bir his dogdu ve bugünde Sabah Saat 10:30 da telefonla bildirliler terapie iptal ediliyor diye ilaclarinizin hepsini birakiyorsunuz dediler:(
bu benim ilk tüp bebek deneyimimdi.... olmadi :2:inanin cok üzüldüm....ALLAH yarabbim INSALLAH hepimize o sevinci yasatir... Hepinize hayirli ve huzurlu aksamlar dilerim
Saygi ve Sevgiler..

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...

Sevgili Ela ,

tüp tedavine başlamanda sebep neydi bilmiyorum ama, öncelikle ne olur umudunu yitirme , pozitif düşünmeyi hiç bırakma , sabırla ve dua ile istemeye devam et.

ben 42 yaşındayım,6 yıllık evliyim . hiç çocuğum olmadı ,şimdiye kadar hiç hamile kalamadım.
sonra Mart ayında , o çok bilmiş doktorların yoğun iteklemeleri sonucu , ilk tüp bebek tedavimi oldum ve transferim gerçekleşti..
ne yazık ki 5 nisan da negatif sonuçlandığını başlayan reglimle öğrendim.

Bu topikte hepimiz doktorlardan çok çektik , eminim ki pek çoğumuzun , tıpkı benim gibi yüzüne bile bakmadı , normal kadın doğum doktorları...
ben o negatifi aldığım günden itibaren , pek çok arkadaşım bilir , tüp ve tıp dünyasına gıck oldum ve hormonsuz bebek yapıcam diye tutturdum.
hatta nickimin altında da görebilirsin " hormonsuz bebek merkezi " yazıyor.

Allahıma şükürler olsun sevgili arkadaşım , bugün 4 hafta ve 2 gün oldu, hamileyim.
kendiliğinden, doğal yolla , hormonsuz hormonsuz...

Ne derlerse desinler , ne yaşarsan yaşa umudunu kaybetme...

hep dediğim gibi , cenneti anaların ayakları altına seren Rabbimiz , bizi de mahrum bırakmayacaktır.

Dilerim bundan sonra seninde mutluluk haberlerini alırız , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi seni de sarsın.

sevgilerimle :)

kizlarrrrrrrrrrrrrrr. hepinizi cok seviyom. ne güzel destek yazilari yatdiniz. yahu benim de kocamin dilinde. ben biliyorum kalbinden cok farklisi geciyor. kendini olumsuzluga alistiriyor ki yeniden hayal kirikligi yasamasin diye. zaten 3 kez ümitlenip yerle bir oldu. sanirim güclü görünmesine ragmen aslinda cok zayif bu cocuk konusunda. mesela biz gelecekte cocuk olsa nasil olur hayali kuramayiz konusamayiz hemen kötü olur. sanki bu olayi topragin en altina gömüp duymak istemiyor acisi yeniden gün yüzüne cikmasin diye. kiyamam ben ona. Yüce Rabbim insallah nasip eder ona bir bebek vermemi. bunu gercekten hak ediyor ve eminim ki cok iyi bir baba da olacaktir. insallah Allah dualarimizi duyar ve bizleri de annelik mertebesine eristirir.

bugün ofisteki son gününm sonra 4 hafta tatil yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

o kocancına bi benden bahseder misin sen artık:47:
olumsuz duygularını kendine saklasın , olumlu ve seni pozitif besleyecek şeylerle gelsin sana...
sadece kendileri endişelenmiyor , üzülmüyor ...
etrafta pusetlerinde bebekleri , hamile kadınları , bebeğini sevenleri gördükçe biz neler hissediyoruz.
destek olacak sana hope kuzum des-tek...
ve emin ol , sen de evlat sahibi olacak ve geçen o yılların aklına geldikçe "ha hayyyyyyyyyyyt " diyeceksin.
öpüyolum senii tamam mı :38:

Kızlarrr

sevgili tutku,
idrar testi ne çıkarsa çıksın üzülmek yok...
kan testi için de geçerli bu...
hayırlısı dedik , hayırlısı olsun o zaman.
lütfen sonuç eğer istemediğimiz bir şey çıkarsa , üzül ama az üzül tamam mı...
RABBİM BİTTİ DEMEDEN , İSTEMEYE , MÜCADELE ETMEYE HATTA DİRENMEYE DEVAM:49:

tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.:46:
ben de sana destek olabilir miyim bilmem ama kısaca kendimden bahsedeyim.
Tamam bir Hale Berry değilim:37::1:

42 yaşındayım. :37:
mart ayında ilk tüp bebek tedavimi oldum ve ne yazık ki nisanda negatif sonuçlandı.:31:
ve bugün...:49:
4+2 günlük hamileyim.çok yeni..:31:
ama ne biliyor musun ?
doğal yoldan hamile kaldım ben...:46:
şansın bol olsun arkadaşım...:16:

merhaba artemis. gönlünü ferah tut. biz hepimiz burada 40 yasindan sonra ayni mücadeleyi vermeye calisiyoruz. doktorlara baksan bizden gecmis ama kulak asmamayi ögrendik zamanla.

Halle Berry örnegini vermissin. bilemezssin arka planini. ben Almanya'dayim burada mesela yumurta dondurmak var. TR'de sadece embriyo. belki cok erken dönemlerde dondurdu kaliteli yumilerini ve simdi buzluktan cikartiyor. kimbilir. belki de donasyon yumurta ile hamile kaliyor. hepsi derin mevzular. sana denemende bol basarilar dilerim. olmayacak sey degil. bizim topigimizin iki gülü tedavisiz hamile. Yüce Rabbim hayirlisi ile sana da bir evlat bahsetsin insallah. sevgilerle

hope um kuzum , şimdi belki " sana söylemek kolay " diyeceksin ama daha önümde çok yolum var ...
kendine inanmaya , Rabbimize inanmaya , sabırla ve dua ile istemeye deavam et kuzum , tamam mı:16:

o bebek , biz neredeysek oraya gelecek...sadece sabır:34:

Canim insallah hayirlisidir...Insallah iki cizgi cikar...Insallah hadi sirayla Sukur hamilelyim diyen haberler verelim.

Artemizanka bu sefer haiyli ugurlu olsun! onemlisi vaz gecmemen sonuc alirsin insallah! Insallah hamile kalip, sukur hamileyim diyen yazini okuyacagiz.

Canım teşekkürler, İnşallah mübarek günde Allah dileklerimizi kabul eder.Sevgiler..

sevgili tutku,

Canım teşekkür ederim.Hayırlısı olsun elbette ama elimde değil işte acaip çok istiyorummmm:)))))))))

Hepinize Allahim yardimciniz olsun!

ummucum nasilsin? insallah iyi olacak

iyim canım doktordan geliyorum..normal kadın doğıumcuya gittim..üsten muayene etti..adetliyken vajinal etmiyorlarmış.:53:
yumurtalıklar aktif değil dedi..yumurta varmı yokmu söylemedi..hormon sonuçlarım öğleden sonra çıkıcak..ayy ne zormuş bu hamile kalmak..allah yardımcımız olsun..zor işlerimizi başarılı eylesin..:16::16:

sevgili tutku,

Canım teşekkür ederim.Hayırlısı olsun elbette ama elimde değil işte acaip çok istiyorummmm:)))))))))

ayy canım bu sözün bana şu an çok iyi geldi..
hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49:

iyim canım doktordan geliyorum..normal kadın doğıumcuya gittim..üsten muayene etti..adetliyken vajinal etmiyorlarmış.:53:
yumurtalıklar aktif değil dedi..yumurta varmı yokmu söylemedi..hormon sonuçlarım öğleden sonra çıkıcak..ayy ne zormuş bu hamile kalmak..allah yardımcımız olsun..zor işlerimizi başarılı eylesin..:16::16:

Ummuseleme ya canim Allahim yardimcin olsun! hepimiz istiyoruz ki hamilelik haberini almaya!
Hayirlisini nasip etsin!

sevgili kizlar kk takiliyorum hicbirsey canim istemiyor son gunleri baya kilo verdim. Canim cok yandigindan kalbim sizladigindan dolayi HAYIRLISI kelimesinden cok korkuyorum bazen de hayirlisi demeseydim cocugum olurmuydu diyorum...artik onu bunu dusunuyorum.

Acaba Allahim bu kadar sinavlardan gecmemi istiyor hayirlisi burda nerde diyorum....Inancim zayifladi yoksa normal mi?

Ummuseleme ya canim Allahim yardimcin olsun! hepimiz istiyoruz ki hamilelik haberini almaya!
Hayirlisini nasip etsin!

sevgili kizlar kk takiliyorum hicbirsey canim istemiyor son gunleri baya kilo verdim. Canim cok yandigindan kalbim sizladigindan dolayi HAYIRLISI kelimesinden cok korkuyorum bazen de hayirlisi demeseydim cocugum olurmuydu diyorum...artik onu bunu dusunuyorum.

Acaba Allahim bu kadar sinavlardan gecmemi istiyor hayirlisi burda nerde diyorum....Inancim zayifladi yoksa normal mi?

herşeyin hayırlısı canım..mutlaka vardır bundada bi hikmet..imtahan zorlu..güçlü akıllı sabırlı ve mücadeleci olmak gerekiyor..bazen insan zayıf düşüyor..ama umut içimizdeki..bizi ayağa kaldırıyor..

Merhaba kızlar, ,

Doktordan geliyorum. Kalp atışını gördüm. Ama doktor 10 mm olmasını beklerdim 6 mm dedi. Çok küçük dedi.

2 hafta sonra bakalım belki fark kapanmış olur dedi. Ben olumlu olma yüzdesini sordum % 55 olumlu olabilir dedi.

Sevinemedim bile. Buna da şükür. Bir Umut var. % 50 den biraz fazla.

Önce beta hsg düşük diye üzüldüm, sonra lekelenme şimdide kese küçük diye…

Tedavi süreci yaşadıklarımı saymıyorum.

“çok iyi, çok sağlıklı, herşey yolunda” bu sözleri duymaya çok ihtiyacım var.

İğnelere ilaçlara devam dedi. Popoma sürekli buz koyarak ağrılarımı azaltmaya çalışırım.

Herşeye katlanmaya hazırım. Yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun.

Kesenin küçüklüğü hakkında bir fikriniz var mı?

Moralim bozulur diye yazmamazlık etmeyin.

Hazırım herşeye..

Merhaba kızlar, ,

Doktordan geliyorum. Kalp atışını gördüm. Ama doktor 10 mm olmasını beklerdim 6 mm dedi. Çok küçük dedi.

2 hafta sonra bakalım belki fark kapanmış olur dedi. Ben olumlu olma yüzdesini sordum % 55 olumlu olabilir dedi.

İğnelere ilaçlara devam dedi. Popoma sürekli buz koyarak ağrılarımı azaltmaya çalışırım.

Herşeye katlanmaya hazırım. Yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun.

Kesenin küçüklüğü hakkında bir fikriniz var mı?

Moralim bozulur diye yazmamazlık etmeyin.

Hazırım herşeye..

sevgili deti ,
hiç üzülme toparlayacak , büyüyecek kesesi.

yine benim çalışmadığım bir yerden geldi ama bilen arkadaşlarım yardımcı olursa , ben de şimdiden mutlu olacağım.

Rabbimin mucizesi , bebeğimin kısmetse haftaya cuma kesesini görmeye gideceğiz.:49:
benim de bir fikrim olur.:44:

hiç bir şeyi en azından negatif hiç bir şeyi kafanda uzun süre tutma.
olumlu düşün. pek çok şeye bu yolla çözüm bulacağına eminim .

Rabbim yardımını esirgemesin senden de tüm arkadaşlarımdan da, dilerim hep güzel haberlerimiz paylaşırız.:31:
Topiğimizin uğuru ve bereketi hepimize mutluluk getirsin , bebişlerimize kavuştursun bizi.:16:

Merhaba kızlar, ,

Bak üzülmek için sürekli sebep arıyorsun farkındamısın sen ????
Kızıyorum ama moralini yüksek tut bakayım ben sana başından beri söyledim sen hamile kalacaksın içime doğdu diye.
gene söylüyorum herşey yoluna girecek.sen bol bol dua et moralinide bozma anlaştıkmı canımcım.

Çookk öpüyorummm Muck muck :)))))))

sevgili deti ,
hiç üzülme toparlayacak , büyüyecek kesesi.

yine benim çalışmadığım bir yerden geldi ama bilen arkadaşlarım yardımcı olursa , ben de şimdiden mutlu olacağım.

Rabbimin mucizesi , bebeğimin kısmetse haftaya cuma kesesini görmeye gideceğiz.:49:
benim de bir fikrim olur.:44:

hiç bir şeyi en azından negatif hiç bir şeyi kafanda uzun süre tutma.
olumlu düşün. pek çok şeye bu yolla çözüm bulacağına eminim .

Rabbim yardımını esirgemesin senden de tüm arkadaşlarımdan da, dilerim hep güzel haberlerimiz paylaşırız.:31:
Topiğimizin uğuru ve bereketi hepimize mutluluk getirsin , bebişlerimize kavuştursun bizi.:16:

İNŞALLAHHH!

iyi haberlerini takip edeceğim.

ben bayram dönüşü doktora gidebileceğim tekrar.

İyi haberler bekliyorum gelecek inşallah ...

Back