- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.741
canım tutku , affedersin..unutmadım. hatta yazarken düşündüm.
kendimle ilgili , belirtileri anlamaya başladığım halde hatta gecikmeden önce hem idrar testinde hem kan testinde pozitifi gördüğüm halde , hamileyim demem kolay olmadı.
çünkü o duyguyu yüreğime yerleştirirsem ve sonu gelmezse ne olur diye düşündüm.
2. hcg sonucu ile doktoruma gittiğimde , bana söyledikleri , uyarıları beni biraz ikna etti.
sonra dedim ki , bu kadar nasipse bile bu kadarı yeter.
Rabbim hepimizi sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin.
yanii ne bileyim işte senin için 29 temmuzu bekledim , dilerim kızmadın bana...
ve benn olmaz diye düşünmem billiyor musun... hiç bir zaman...
selcanım canım kuzumm , sana dair umudum hala taptaze...
her şey yoluna girecek inana bana... bu sefer , farklı ama sonrası güzel olacak kuzum...
ummu , strese girmemeye çalış , fsh ın en büyük düşmanı stres..
hayırla alisim kumrum bir yazı paylaşmıştı...
ilaçlarını ve kürlerini kullanmaya devam et bence... mümkün olduğunca düzgün kullan.
elfje mi sormuşsun ya , opusu oldu... 10 yumurtası toplandı. 8 yumurta elde edildi. 5. güne gitmeleri bekleniyor. kısmetse pazartesi onun yumoşlarından güzel haber alacağız. sonrasında micro array yapılacak, yani detaylı genetik tarama.
ve ağustos sonu gibi transferi yapılacak.
duovam , isviçreli çikolatam sen nasılsın.
selcanım ve senin için mucizelerin en büyüğünü diliyorum.
senin tedavin başarılı olsun ve peşine bebişin konsun göbüşüne...
selcanımın da bebişi , bütün doktorlara nanikkk yapsınnn
ela canım , uygulanan tedavin eminim ki doktorun senin için , sana özel seçtiği bir tedavidir.
bakalım görüştüğünde neler söyleyecek sana...
dilerim umulmadık güzel sürprizler seni de bulur. Rabbim zamanı geldiğinde hepimize veriyor , verecek hiç umudunuzu kaybetmeyin.
alis , deti , hope, puffy, lejena,elfjem hepinizi kucaklıyor ve öpüyorumm..
unuttuğum kızlar da beni öpsünlerrrr
brezeey canım elfje nin neden ağustos sonu transferi..rahim dinlensin diyemi canım..
Elbettte kızmam.Ben sadece takıldım.Bu günlerde çok heyecan ve panik içindeyim.İyice korkmaya başladım.Aallah yardımcım olsun
Sevgiler....
kuzumm embriyolar micro array için yurt dışına gönderiliyormuş ve gelmesi 20 günü buluyormuş bu yüzden...
elfjem de eylül gibi verecek , inşallah haberini bize
Canim insallah hayirlisidir...Insallah iki cizgi cikar...Insallah hadi sirayla Sukur hamilelyim diyen haberler verelim.
Artemizanka bu sefer haiyli ugurlu olsun! onemlisi vaz gecmemen sonuc alirsin insallah! Insallah hamile kalip, sukur hamileyim diyen yazini okuyacagiz.
Canım teşekkürler, İnşallah mübarek günde Allah dileklerimizi kabul eder.Sevgiler..
Amin. Hepbirlikde o guzel gunlere ulasmamiz dilegimle.
Selam arkadaslar,ögleden sonra girmemistim. oku oku bitmedi ne güzel topigimiz hep böyle harektli olsun.Alis bak simdi bende acaba olmazmi demeye basladim.ya hamileysen bellimi olur bence bir test yapta, insallah güzel bir haber daha alalim.
ummu,troid antikorlarina bir ara baktirmani öneririm. ben gecen yil baktirmistim.kürlere devam hadi gelsin bir haberde senden.
Canim bende Trooit antikorlari yuksekdi. Siz ne tur bitkisel tedavi yada kur uyguluyorsunuz bunlara. Ben sadece troit hapi aliyorum. Baska'da doktor birsey vermedi. Hashamito troit benimkisi yani. O antikorlara'da yeni bakildi.
duova ve ArtemisAnka, ben de haşimatoluyum. 8 senedir troid ilacı kullanıyorum. Nodülüm yok sadece troid bezinde işlevsel bozuklu var aslında hiç çalışmıyor ve kullandığım ilaç hormonun yerini almaya çalışıyor. Haşimatoda antikorlar daima yüksek oluyor, ilaç sadece troid hormon reseptörlerini düzenliyor. Bu hastalık yumurtalık rezervime çok zarar verdi. 35 yaşında rezervimde inanılmaz bir azalma başladı. Gebe kalmada, devamında kısaca herşeyde etkili...
Kizlarrrrrr uzun zamanadir giremiyordum gecen ay turkiyeye geldim ve karar verip ISTANBUL TUP BEBEK de tedaviye basladim bir hafta klomenle IKI yumurta oldu bir haftada OPUA girdim ikiside dollendi cuma transferim oldu ikingi gun embriyosu simdi beklemedeyim inek gibi yatiyormmm ve yiyorum yaaaa yanliz sunu soylemeliyim ARET KAMAR super otesi bir dr
Canım Günaydınn.Az önce sağlık ocağında kan verdim geldim.3,5 - 4 gibi çıkarmış heyecandan öleceğim.Allahım yardım et ne olur.
Bana dua edin.Allah elimizi boş bırakmasın inş.Sevgiler....
Kizlarrrrrr uzun zamanadir giremiyordum gecen ay turkiyeye geldim ve karar verip ISTANBUL TUP BEBEK de tedaviye basladim bir hafta klomenle IKI yumurta oldu bir haftada OPUA girdim ikiside dollendi cuma transferim oldu ikingi gun embriyosu simdi beklemedeyim inek gibi yatiyormmm ve yiyorum yaaaa yanliz sunu soylemeliyim ARET KAMAR super otesi bir dr[/QUO
akideknane nasilsin canim? merak ediyordum kk girmiyorsun! Hayirli ugurlu olsun bu sefer! Isallah transfer de iyi gecer onemlisi hamillehaberini verirsin insallah! iyice dinlen psikolojik olarak kendini iyi olacak hamile kalacagim diye bilmiyorumguzel seylere hazirla vucudun da beyinin de rahatlasin! optum Allahim yardimcin olsuN!
Hamis guzellerimiz nasiliniz? Allahim yardimciniz olsun! Kendinize ne olur cok iyi bakin! bizim umit isiklarimiz...
bugun tutku34 test gunumiydi? hepinizin gercek isimlerinizi bilmesem bile dua ediyrum arkadaslar!
Cocuk isteyen her zorluklara ragmen yola devam eden sevgili arkadaslar mutlulugu bilmem belki herkezden daha cok hak ettiniz cunku yikilip tekrar kalkip yola devam etmek kolay degildi7
Ummucugum iyi haberleri bekliyoruz...Allahim yardimcin olsun!
Kizlar benim hayatimi alt-ust eden olaylari arka-arkaya yasadim...14 senedir cocuk sahibi olsam anne adayi olsam diye kosustururken....O esim diyen yuzsuz insanin yaptiklari beni resmen maf etmisti....Allaha sukur ondan cocugumun olmadigina.Allaha sukur onun gercek yuzunu gordugume. Kendimi topalramaya calisiyorum olaylari baska yonden bakip analizin yapiyorum...
Onemlisi saaglikliyim ayaktayim isim var basimda evim var baskasini da basaririm! Bu hayatmis...Sizlerden Allah razi olsun!
Yazdiklarimi okuyan arkadaslardan Allah razi olsun! o kadar destek aldim anlatamam sizlere herkezin yazisindan konusmasindan kendime hayatima faydali yararli birseyler alabildim! Allaha sukur!
13-sene sukur diye isyan etmemistim... son 1 senedir surundum ISYAN NIYE diyen sorular cogalmisti???? Boyle olmasi gerekti HAYIRLISI buydu Allah buyuktur!
hepinizi opuyorum Allaha emanet olun!
gunaydin arkadaslar,
benim dun aksam yine kanamam oldu bu sefer kahverengiydi. ben dusuk basliyor sandim birazda korktum tabii ama kesildi.
hic bir sekilde de hamilelik belirtilerim kalmadi. persembeden beri neler cektigimi Allah bilir. neyse biraz once doktoru aradim
kafayi siyirmak uzere oldugumu soyledim bugun randevu istedim cok sukur ki verdiler. oglen 12.30 da randevum var.
aslinda yine persembe sabahidiydi. ben tek bir randevuyla kalmak istemedim. kalp atisi olmasa bile embriyoda buyume var onu
bilmek istiyorum hic degilse.
tutukucum insallah hayirli haberler alirsin canim.
akidecik tedavin yeni tedavin hayirli olsun bu sefer bu bebeklerin seni birakmaz insallah.
breezey kuzum nasilsin? bulantin basladimi? Allahtan dilegim bebegini saglikla kucagina alman.
ummu duova lejena hope alisalis ve su anda aklima gelmeyen diger butun arkadaslarimida sevgilerimi yolluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?