Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadasim bu mesaj umut doly gercekden. hormonsuz nasil yaptin bu isi bravo. Benim esimin spermleri yavas oldugu icin dogal yontemle denesekde sonuc alamam gibi geliyor. Senin bahsettigin bu hormonsuz topik nerede bir link atarmisin? ben gormedim de...
Buranin positif havasi simdiden beni sarmaya basladi bile. Aman devam etsin boyle.

Buda ilginc. Butun doktorlar adetin ikinci gunu gelin adetli muayene edicez derler. Bu doktorda bir degisikmis...

Canim sagolasin. Ne guzel dileklerin kabul olmus. Dogal yoldan hemde. Neguzel ya... Bizim esimde de sorun var bende ileri yas problemi yani nasil olur bilemiyorum dogal yontemle. Kismet insallah

ummu senin doktor biraz eski nesil kuzum yaa...
reglin 2 yada 3. günü gidince , vajinal muayene yapılıyor eğer kanaman çok değilse ve sen onaylarsan.
bence yapmalıydı , o zaman yumurtalıklarını tastamam görürdü .
hormon sonuçlarını şimdilerde almış olmalısın , mutlaka bildir ki tabloda güncelleme yapalım hem de bir bakalım , neler çıkmış diye.

Rabbim önce ne yaptığını ve dediğini bilmeyen doktorlardan korusun , sonra da yar ve yardımcın olsun kuzum benim.

Acaba Allahim bu kadar sinavlardan gecmemi istiyor hayirlisi burda nerde diyorum....Inancim zayifladi yoksa normal mi?

İnancını korumaya ve inanmaya devam et sevgili kuka...
samznı var , sırası var , olacak. sadece bilmiyoruz bu yüzden acele ediyoruz ama inana her şey yoluna girecek.
senin yaşadıklarını kim yaşasa bu tür karmaşıklıkları hissederdi ...ama sabır arkadaşım , sabır ve dua...

Canim sagolasin. Ne guzel dileklerin kabul olmus. Dogal yoldan hemde. Neguzel ya... Bizim esimde de sorun var bende ileri yas problemi yani nasil olur bilemiyorum dogal yontemle. Kismet insallah

Rabbimin olsun dediği zaman geldi ve oldu arkadaşım.

eşinle ilgiliyse tek sorunun biliyorsun ki bir sürü kür var... bence çözebilirsiniz bu sorunu.
internetten bakarsan ve araştırırsan görürsün. hatta saracoğlunun sayfasına gir yada mail at , mutlaka cevap verir sana.

bizim çocuk sahibi olamayışımızın nedeni ne eşim ne de bendim. ne hormonsal ne de başka sebepler yani.
eşimin ilk evliliğinden 2 kızı var. hal böyle olunca ve ben 42 yaşında olunca doktorlar bana yüklendi,yaşınızdan dolayı olmuyor diye...

neyse çok uzun hikaye benimkisi...

önce Allahıma inandım , sonra kendime ve eşime... topiğimizdeki kader ortaklarımızın dualarını ve iyi dileklerini de inkar edemem asla.

bugün çok şükür hamileyim artık ... Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmemi nasip eder dilerim ki.

benim bahsettiğim bir topik değil ... yazdığım mesajı okurken , nickimin altına bakarsan , "hormonsuz bebek merkezi " yazısını görürsün.
ben en son yaşadıklarımdan sonra doktorlara kızdığım için , 2. tüp tedavisini eğer mecbur kalmazsam yapmamaya ve bebeğime normal yollardan kavuşmaya karar verdim.
sadece uygun günlerde bol bol çalıştık ...
çaya - kısıra kimseyi kabul etmedik.
en sonunda , Rabbimin yazdığı zamana geldik ...

Canim biraz baktim mesajina. Bende senin gibi Semra hanim diye sisli memorial gittim. Ama semra hanim sadece en basta bir kez bakiyor sonrada isi orada calisan diger doktorlara emanet ediyor. Orada ekip olarak calisiyorlar. Yani semra hanim'in sahsen ilgilenmesi OPU filan yapmasi tamamen sansina kalmis. Ben orada 2 kez yaptirdim sirf semra hanim icin gittim. Valla baslangicda iyiydi falan sonra isler ters gidince konusma sekli degisti zaten 40'dan sonra sansiniz boyle. Deneyip duracaksin diyor taki altin yumurtayi bulana kadar. Benim tedavimde hicbir katkisi olmadi. Valla ben sana kendi deneyim'den soyleyim. Semra hanim benim en sonunda bayagi moralimi bozdu. Bilemiyorum bence biraz daha arastir istanbul'da bir suru meshur doktor var. Bence meshurlukla profesorlukle ilgisi pek yok. Modern ve deneyimi olan doktor ve labaratuar iyi olan yerlere bak...

Sevgili arkadaslar,
ben daha forumu nasil kullanicagimi bilemedigim icin ancak böle yazabiliyorum ilerde Insallah hepinizin yazilarina tek tek cevap verebilirim...

Ama inanin bunu yüregimden söylüyorum Sizlerin arasinda kendimi yalniz hissetmiyorum :2::2::2::2::2:: hic birinizi daha tanimiyorum ama kader arkadasi oldugumuzdan dolayi hepinize ayri bir saygi ve Sevgi duyuyorum

Ben 43 yasindayim evleneli 9 yil oldu.... Dogal yollarla olmadigi ve esimde sperm sayisi az oldugu icin bu yola bas vurduk...

Sali günü tek bir yumurta alindigini söylediler ve Carsamba günü aradiklarinda daha döllenme olmadigi ve Persembe yani düne Kadar bekleyeceklerini söylemislerdi.. ve dün o Telefon...... döllenme elde edilmedigi icin Therapi iptal dediler... halbuki microenjektionla yapmislardi...

Hatirladigim sadece.... Aval Aval sunu sordum; Peki simdi ne olacak

Pazartesi tekrardan doktorumdan randevu aldim artik hayirlisi diyorum... elden baskada birsey gelmiyor...

Dün bütün gün acaba neden diye düsündüm... Esim ALLAh bin kere razi olsun... neden üzülüyorsun bir defada olacak diye bisey varmi canim diye söylüyor... biliyorum oda üzülüyor ama bana belli etmemek icin elinden geleni yapiyor.....inanin sahaba Kadar uyuyamadim...

Simdilik hepinize Sevgiler ve saglicakla kalin arkadaslar

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...

Son düzenleme:

canızm bizim yaşlarda bu durum çok normal..yumurtalar boş çıkabilir..döllenmeyebilir..ama eşin haklı bu herzaman olacak diye bir şey yok..bundan sonra işallah altın yumurtanı yakalarsın.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

arkadaşlar hormon sonuçlarımıda aldım fsh yükselişe geçmiş..10 olmuş canlarım..doktor bana klomen verdi günde 2 içeyimmi..klomenle yumoş büyürmü acaba..denemkte fayda var değilmi..infolik verdi birde..yumoşlar için iyigeliyormuş..ben ilk defa kullancam..işallah öyle olur şifa olur..breezey nasılsın canım..bulantılar başladımı..selcandan haberin varmı..hiç gelmedi..

.... evet güzelim haklisin ama iste...Insan o Kadar cok ümitleniyorki... ALLAH yarabbim kimsenin ümitlerini hayallerini kapi disinda birakmasin... ne kadar kendim icin dua ediyor isem o kadar da sizlerin icin dua ediyorum...

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...

yılmak yok canım..devam edicez..43 yaşında 2 hamişimiz var topikte..:) işallah seninde iyi haberlerini bekliyoruz..tekrar ne zaman düşünüyorsun ..

Fsh 10 olmuş derken kuzum , daha önce kaçtı ?
10 fsh o kadar kötü bir değer değil .
klomeni doktor verdiyse , ne kadar kullanacağını da söylemiştir. doktorun söylediğinin dışında kullanma.
klomenle , eğer vücudun güzel cevap verirse , çok güzel büyüyor yumurtalar.
ben kullanmıştım biliyorum.

fsh 10 demek eğer yükselmişse , kürler pek etki etmedi demek sanki... önceki fsh ın kaçtı kuzum de bakimm:44:

benim bu sabah çok az bulantım oldu ama sonra geçti kuzum. ilerleyen zamanlarda artar mı bilmiyorum.
haftaya kısmetse kese görmeye gideceğim. İnşallah , her şey güzel gelişir o zamana kadar.
doktorum hcg değerimi iyi buldu.
yaş dışında hiç bir sıkıntımız yok ama onu da hallederiz dedi, bundan sonrası Allahıma ve doktoruma emanetiz .

Selcanım kuzum haliye hala üzgün ve evde dinleniyor. iş yerinden izin almış.
böylesi daha iyi , biraz evde dinlensin. Kimbilir bir mucize de ona olur.

sevgili Ela ,
nerdesin , hangi şehirdesin , sormamın mahzuru yoksa tabii...
mikro enjeksiyon zaten döllenmeyi garantiye alan bir yöntem.:44:
sorun sadece embriyonun kalitesinde yaşanıyor. ya ilerlemiyor ya gelişmiyor.
nasıl bir tedavi uyguladılar bilmiyorum.
sorun olarak aynı zamanda rezerv azlığı da mı yaşıyorsun , tüp bebek tedavisi için 3 yumurta eğer mini protokol uygulanmadıysa çok az .
mini protokol, genelde yüksek fsh ve rezerv azlığı yaşayanlara uygulanıyor.

doktorların dedikleri her zaman doğru çıkmıyor canım. ne yazık ki böyle...
bu yüzden önce inanmakla başla...kendine inan...
kendinle ilgili tüm değerleri öğren ve kendine inan.
bek benim yaşım yüzünden , normal yolla hamile kalamazsın dediler.
hormon değerlerim fena olmadığı halde.
tüp bebek tedavisi gördüm 1 kez, ama başarılı olamadı.
o zamandan beri yaşadıklarımı , diğer topik arkadaşlarım çok iyi biliyor.

Ama şu an Allahıma binlerce şükürler olsun , doğal yoldan hamileyim.
tamam daha çok yeni ama hamileyimmm..

Rabbim sen ve tüm dileyenlerin dileklerini kabul etsin , kucaklarını boş bırakmasın , evlat hasretiyle sınamasın arkadaşım.

yılmak yok canım..devam edicez..43 yaşında 2 hamişimiz var topikte..:) işallah seninde iyi haberlerini bekliyoruz..tekrar ne zaman düşünüyorsun ..

cıks ummu ,

2 hamiş ama yaşlar yanlışş..
puffyim 45 yaşında ben de 42 , tıp dünyası zaten allak bullak , bir de yaşlarımızla yanıltmayalım di mi

şimdi herkes sırayaa , bakalım kim de sıraaa

5.gün 5 gün boyunca dedi canım..günde 2 tane..birde infolik verdi..adet bitincede smaer vercem..fsh 7 lerdeydi..yani aslından ilk fs 12 lerdeydi biosteron dhea arginmax kullanmıştım tüp doktorum ocak ayında vermişti..7 lerdeydi haziran ayına kadar..ama bu ay yükselmiş..prolaktinde 14 olmuş yüksek değil ama oda 8 di mesela..soğan kürü iyi gelmedimi dersin..bugün biosteron dhea tekrar aldım içice..soğan bitti..aslanpençesine başlanıyr..
ayy bulantısıda başlamış.. allah tamamına erdirsin canım benim kucağın dolsun işallah..
selcan kuzumda dilnemsin..mucizeler hiç belli olmaz..

canım benim ela arkadaş 43 yaşındaymış ya..lejena ve detide 43 ler yaa.o bağlamda canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…