- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.701
Sevgili Ela ,
tüp tedavine başlamanda sebep neydi bilmiyorum ama, öncelikle ne olur umudunu yitirme , pozitif düşünmeyi hiç bırakma , sabırla ve dua ile istemeye devam et.
ben 42 yaşındayım,6 yıllık evliyim . hiç çocuğum olmadı ,şimdiye kadar hiç hamile kalamadım.
sonra Mart ayında , o çok bilmiş doktorların yoğun iteklemeleri sonucu , ilk tüp bebek tedavimi oldum ve transferim gerçekleşti..
ne yazık ki 5 nisan da negatif sonuçlandığını başlayan reglimle öğrendim.
Bu topikte hepimiz doktorlardan çok çektik , eminim ki pek çoğumuzun , tıpkı benim gibi yüzüne bile bakmadı , normal kadın doğum doktorları...
ben o negatifi aldığım günden itibaren , pek çok arkadaşım bilir , tüp ve tıp dünyasına gıck oldum ve hormonsuz bebek yapıcam diye tutturdum.
hatta nickimin altında da görebilirsin " hormonsuz bebek merkezi " yazıyor.
Allahıma şükürler olsun sevgili arkadaşım , bugün 4 hafta ve 2 gün oldu, hamileyim.
kendiliğinden, doğal yolla , hormonsuz hormonsuz...
Ne derlerse desinler , ne yaşarsan yaşa umudunu kaybetme...
hep dediğim gibi , cenneti anaların ayakları altına seren Rabbimiz , bizi de mahrum bırakmayacaktır.
Dilerim bundan sonra seninde mutluluk haberlerini alırız , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi seni de sarsın.
sevgilerimle :)
iyim canım doktordan geliyorum..normal kadın doğıumcuya gittim..üsten muayene etti..adetliyken vajinal etmiyorlarmış.
yumurtalıklar aktif değil dedi..yumurta varmı yokmu söylemedi..hormon sonuçlarım öğleden sonra çıkıcak..ayy ne zormuş bu hamile kalmak..allah yardımcımız olsun..zor işlerimizi başarılı eylesin..
o kocancına bi benden bahseder misin sen artık
olumsuz duygularını kendine saklasın , olumlu ve seni pozitif besleyecek şeylerle gelsin sana...
sadece kendileri endişelenmiyor , üzülmüyor ...
etrafta pusetlerinde bebekleri , hamile kadınları , bebeğini sevenleri gördükçe biz neler hissediyoruz.
destek olacak sana hope kuzum des-tek...
ve emin ol , sen de evlat sahibi olacak ve geçen o yılların aklına geldikçe "ha hayyyyyyyyyyyt " diyeceksin.
öpüyolum senii tamam mı
sevgili tutku,
idrar testi ne çıkarsa çıksın üzülmek yok...
kan testi için de geçerli bu...
hayırlısı dedik , hayırlısı olsun o zaman.
lütfen sonuç eğer istemediğimiz bir şey çıkarsa , üzül ama az üzül tamam mı...
RABBİM BİTTİ DEMEDEN , İSTEMEYE , MÜCADELE ETMEYE HATTA DİRENMEYE DEVAM
tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
ben de sana destek olabilir miyim bilmem ama kısaca kendimden bahsedeyim.
Tamam bir Hale Berry değilim
42 yaşındayım.
mart ayında ilk tüp bebek tedavimi oldum ve ne yazık ki nisanda negatif sonuçlandı.
ve bugün...
4+2 günlük hamileyim.çok yeni..
ama ne biliyor musun ?
doğal yoldan hamile kaldım ben...
şansın bol olsun arkadaşım...
hope um kuzum , şimdi belki " sana söylemek kolay " diyeceksin ama daha önümde çok yolum var ...
kendine inanmaya , Rabbimize inanmaya , sabırla ve dua ile istemeye deavam et kuzum , tamam mı
o bebek , biz neredeysek oraya gelecek...sadece sabır
süper bi haber buuuu.. allah tamamına erdirsin breezey.. iltahap gitti bebeiş geldi... darısı bizlere tüm isteyenlere...
iyim canım doktordan geliyorum..normal kadın doğıumcuya gittim..üsten muayene etti..adetliyken vajinal etmiyorlarmış.
yumurtalıklar aktif değil dedi..yumurta varmı yokmu söylemedi..hormon sonuçlarım öğleden sonra çıkıcak..ayy ne zormuş bu hamile kalmak..allah yardımcımız olsun..zor işlerimizi başarılı eylesin..
Acaba Allahim bu kadar sinavlardan gecmemi istiyor hayirlisi burda nerde diyorum....Inancim zayifladi yoksa normal mi?
arkadasim bu mesaj umut doly gercekden. hormonsuz nasil yaptin bu isi bravo. Benim esimin spermleri yavas oldugu icin dogal yontemle denesekde sonuc alamam gibi geliyor. Senin bahsettigin bu hormonsuz topik nerede bir link atarmisin? ben gormedim de...
Buranin positif havasi simdiden beni sarmaya basladi bile. Aman devam etsin boyle.
Canim sagolasin. Ne guzel dileklerin kabul olmus. Dogal yoldan hemde. Neguzel ya... Bizim esimde de sorun var bende ileri yas problemi yani nasil olur bilemiyorum dogal yontemle. Kismet insallah
Bahçeci fulya Erbil yağmurun hastasıyım canım
Kizlar maddi manevi toparlamdiktan sonra semra hanima gitmek istiyorum nasipse
Gecen sene burdan bi arkadasimi dinlemedim ve yine bu almanlarin elinde tedavi gordum
Buraya giden arkadaslar cok pahali oldugunu siylediler ve cok ilgi alaka olduguni soylediler
Bu merkeze gidip memnun kalan yada kalmayan arkadaslar varmi ve pgt yaptiran varmi maliyeti cokmu yuksek
Arkadaslar artik somurulmekten biktik acaba atladigimiz bi tahlil varmi acaba diye sonkez.vatanimda kendimizi toladiktantan sonra dunuyorum artik
Gec kalmak istemiyorum ayni protokolleri ayni tedavileri uygulamaktan biktim
Ve benim gibi yurta rezervi az pgt de sorunlu erken meneppz tehtidi haslaerda semra hanim neler uyguladi
Ne olur biraz bilgi verin allah rizasi icin
Yakini giden kendisi giden tanidik tanimadik
Bilgilerinizi bekliyorum
Ilk bastaki sayfalari konrol edince sisili mememorial yazdiginu gorunce hemen buraya kostum sevgiler
Ben daha yeni gordum guzel haberini. Canim hangi klinikden aldin bu sonucu. Tavsiyelerin nedir bana. Bende agustos basliyorum gene.
Sevgili arkadaslar,
ben daha forumu nasil kullanicagimi bilemedigim icin ancak böle yazabiliyorum ilerde Insallah hepinizin yazilarina tek tek cevap verebilirim...
Ama inanin bunu yüregimden söylüyorum Sizlerin arasinda kendimi yalniz hissetmiyorum :2::2::2::2::2:: hic birinizi daha tanimiyorum ama kader arkadasi oldugumuzdan dolayi hepinize ayri bir saygi ve Sevgi duyuyorum
Ben 43 yasindayim evleneli 9 yil oldu.... Dogal yollarla olmadigi ve esimde sperm sayisi az oldugu icin bu yola bas vurduk...
Sali günü tek bir yumurta alindigini söylediler ve Carsamba günü aradiklarinda daha döllenme olmadigi ve Persembe yani düne Kadar bekleyeceklerini söylemislerdi.. ve dün o Telefon...... döllenme elde edilmedigi icin Therapi iptal dediler... halbuki microenjektionla yapmislardi...
Hatirladigim sadece.... Aval Aval sunu sordum; Peki simdi ne olacak
Pazartesi tekrardan doktorumdan randevu aldim artik hayirlisi diyorum... elden baskada birsey gelmiyor...
Dün bütün gün acaba neden diye düsündüm... Esim ALLAh bin kere razi olsun... neden üzülüyorsun bir defada olacak diye bisey varmi canim diye söylüyor... biliyorum oda üzülüyor ama bana belli etmemek icin elinden geleni yapiyor.....inanin sahaba Kadar uyuyamadim...
Simdilik hepinize Sevgiler ve saglicakla kalin arkadaslar
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
canızm bizim yaşlarda bu durum çok normal..yumurtalar boş çıkabilir..döllenmeyebilir..ama eşin haklı bu herzaman olacak diye bir şey yok..bundan sonra işallah altın yumurtanı yakalarsın..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
.... evet güzelim haklisin ama iste...Insan o Kadar cok ümitleniyorki... ALLAH yarabbim kimsenin ümitlerini hayallerini kapi disinda birakmasin... ne kadar kendim icin dua ediyor isem o kadar da sizlerin icin dua ediyorum...
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
arkadaşlar hormon sonuçlarımıda aldım fsh yükselişe geçmiş..10 olmuş canlarım..doktor bana klomen verdi günde 2 içeyimmi..klomenle yumoş büyürmü acaba..denemkte fayda var değilmi..infolik verdi birde..yumoşlar için iyigeliyormuş..ben ilk defa kullancam..işallah öyle olur şifa olur..breezey nasılsın canım..bulantılar başladımı..selcandan haberin varmı..hiç gelmedi..
Sevgili arkadaslar,
ben daha forumu nasil kullanicagimi bilemedigim icin ancak böle yazabiliyorum ilerde Insallah hepinizin yazilarina tek tek cevap verebilirim...
Ama inanin bunu yüregimden söylüyorum Sizlerin arasinda kendimi yalniz hissetmiyorum :2::2::2::2::2:: hic birinizi daha tanimiyorum ama kader arkadasi oldugumuzdan dolayi hepinize ayri bir saygi ve Sevgi duyuyorum
Ben 43 yasindayim evleneli 9 yil oldu.... Dogal yollarla olmadigi ve esimde sperm sayisi az oldugu icin bu yola bas vurduk...
Sali günü tek bir yumurta alindigini söylediler ve Carsamba günü aradiklarinda daha döllenme olmadigi ve Persembe yani düne Kadar bekleyeceklerini söylemislerdi.. ve dün o Telefon...... döllenme elde edilmedigi icin Therapi iptal dediler... halbuki microenjektionla yapmislardi...
Hatirladigim sadece.... Aval Aval sunu sordum; Peki simdi ne olacak
Pazartesi tekrardan doktorumdan randevu aldim artik hayirlisi diyorum... elden baskada birsey gelmiyor...
Dün bütün gün acaba neden diye düsündüm... Esim ALLAh bin kere razi olsun... neden üzülüyorsun bir defada olacak diye bisey varmi canim diye söylüyor... biliyorum oda üzülüyor ama bana belli etmemek icin elinden geleni yapiyor.....inanin sahaba Kadar uyuyamadim...
Simdilik hepinize Sevgiler ve saglicakla kalin arkadaslar
yılmak yok canım..devam edicez..43 yaşında 2 hamişimiz var topikte..:)işallah seninde iyi haberlerini bekliyoruz..tekrar ne zaman düşünüyorsun ..
Fsh 10 olmuş derken kuzum , daha önce kaçtı ?
10 fsh o kadar kötü bir değer değil .
klomeni doktor verdiyse , ne kadar kullanacağını da söylemiştir. doktorun söylediğinin dışında kullanma.
klomenle , eğer vücudun güzel cevap verirse , çok güzel büyüyor yumurtalar.
ben kullanmıştım biliyorum.
fsh 10 demek eğer yükselmişse , kürler pek etki etmedi demek sanki... önceki fsh ın kaçtı kuzum de bakimm:44:
benim bu sabah çok az bulantım oldu ama sonra geçti kuzum. ilerleyen zamanlarda artar mı bilmiyorum.
haftaya kısmetse kese görmeye gideceğim. İnşallah , her şey güzel gelişir o zamana kadar.
doktorum hcg değerimi iyi buldu.
yaş dışında hiç bir sıkıntımız yok ama onu da hallederiz dedi, bundan sonrası Allahıma ve doktoruma emanetiz .
Selcanım kuzum haliye hala üzgün ve evde dinleniyor. iş yerinden izin almış.
böylesi daha iyi , biraz evde dinlensin. Kimbilir bir mucize de ona olur.
cıks ummu ,
2 hamiş ama yaşlar yanlışş..
puffyim 45 yaşında ben de 42 , tıp dünyası zaten allak bullak , bir de yaşlarımızla yanıltmayalım di mi
şimdi herkes sırayaa , bakalım kim de sıraaa
canım benim ela arkadaş 43 yaşındaymış ya..lejena ve detide 43 ler yaa.o bağlamda canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?